Πάντως βλέποντας στο εξωτερικό, κανένας δεν είχε πρόβλημα ποτέ με τις κανονικές βάσεις μοτέρ.
Ούτως ή αλλως μία φορά βρίσκεις που πρέπει να βιδωθεί και δε το λύνεις συχνά.
Τουλάχιστο εγ και ο κολλητός που πετάμε ηλεκτρικά 2-3 χρόνια, δεν ασχοληθήκαμε πολύ με τα μοτέρ.
Προσωπικά δεν θα είχα κανένα πρόβλημα με μία απλή βάση όπου έχει ανοχή το μοτέρ να πάει μπρος πίσω.

Έχεις δίκιο Roinides.
Το concept όλων των βάσεων (από όσες έχω δει τουλάχιστων) που ρυθμίζουν θέση μοτέρ, βιδώνουν απευθείας πάνω στο μοτέρ. Αλλά τώρα, που είναι στο χέρι μας να δημιουργήσουμε κάτι καινούριο, γιατί να μην καλύψουμε και αυτή τη δυνατότητα

? Γιατί να μην κάνουμε κάτι made by Greece? Ελπίζω πάντως στο τέλος να μην μας πούνε "μπράβο, μολις ανακαλύψατε τον τροχό"

.
όσο για τη δευτερη , να ρυθμίζετα από αυλακωτά ratio blocks , δεν νομίζω ότι υπάρχει και τόσο μεγάλο θέμα ΑΛΛΑ! θα περιμένω να μας παρουσιάσεις την τρίτη λύση που έχεις στο μοιαλό σου και μετά το συζητάμε.
Τόσο μεγάλο θέμα εννοείται πως δεν υπάρχει. Αλλά είπαμε. Σκέψου αν το βλέπαμε πάνω σε κανένα κτήνος τι θα λέγαμε. Κοίτα τι έκανε πάλι ο φουστης ο kasama... Μην σου πω και για τον finless

.
καλό είναι να μας δώσεις και μια εκτίμηση για το πού μπορεί να κατασκευασθεί όταν με το καλό καταλήξουμε, και πόσο υπολογίζεις να κοστήσει περίπου αυτό στην κάθε περίπτωση : μέταλο - μέταλο & μέταλο - carbon .
Και στις δύο περιπτώσεις θα τα παραγγείλω Χ2
Κοίτα. Μπορώ να κάνω μια ερώτηση στον μηχανουργό που συνεργάζεται η εταιρία που εργάζομαι και ότι μου πει στο λέω αμέσως.
Πάντως αν κάποιος άλλος γνωρίζει ή έχει την δυνατότητα κατεργασίας μετάλλου και carbon με CNC, ας ρίξει τα φώτα του.
...θα είμαστε οκ πιστεύω για την πρώτη version , και πίο οικονομικά .
μολις θα πετάξει θα παραγκελθούν τα ίδια σε carbon 3 χιλιοστών.... θα γίνει η version 2 με τα upgrades. Αυτά όταν όλα θα είναι οκ.
Εμείς αγόρι μου δεν θα βγάλουμε V2 ούτε V22. Κατευθείαν την λύση στην πόρτα τους. Όχι σαν μερικούς μερικούς από ανατολή μεριά. Εδώ είναι Βαλκάνια