Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.358 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 22:15:00

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 22:15:00

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 17:09]

από Markhelis
    [Σήμερα στις 12:33]

[Σήμερα στις 12:22]

από dominicm
    [Χθες στις 12:17]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

από vtr
    [Τετάρτη, 8 Απρ 2026, 15:51:36]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 23:22:09]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 15:32:33]

[Πέμπτη, 26 Μαρ 2026, 23:29:08]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309358
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 816
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 325
    Συνολικά: 326
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 2 3 4 [5]     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Αλαλούμ!  (Αναγνώστηκε 19467 φορές)
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

AKA "agridoc"

« Απάντηση #60 στις: Πέμπτη, 10 Αυγ 2006, 13:37:35 »

Προς rcmodelling

Βασίλη η απάντηση δείχνει οτι δεν έχεις ασχοληθεί ιδιαίτερα με το θέμα. Διάβασε σε παρακαλώ ΟΛΟ το θέμα από την αρχή και δες και τις ημερομηνίες.. Μπορεί να είναι κουραστικό αλλά δεν το ξεκίνησα έγώ. Αξιολόγησε το 1ο (όπως διαμορφώθηκε) μήνυμα.

Βασίλη και εσύ είασι εδώ μέλος και εγώ μέλος στο rcmodelling.gr, με αρκετά εποικοδομητικά για τον αερομοντελισμό μηνύματα πιστεύω. Αρκετοί είναι μέλη και στα δύο. Εχουμε πετύχει άνεση μετσξύ μας και πειράγματα χωρίς παρεξηγήσεις. Είναι νομίζω οτι είναι σαφές του τι έγινε και έχει εξηγηθεί επαρκώς μην αναφερόμαστε σε ανύπαρκτα προβλήματα.

Το Αλαλούμ! έχει κουράσει, το επίπεδο καθορίστηκε από το 1ο μήνυμα και τυχόν αμφιβολίες ξεκαθαρίστηκαν ακόμα περισσότερο.

Υ.Γ. Το κόστος ενός domain name και μίσθωση server δεν είναι άξιο λόγου, η δουλειά ναι.
    Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    NikFrance
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #61 στις: Πέμπτη, 10 Αυγ 2006, 13:52:23 »

Mην το κουράζουμε άλλο ο γιατρός μας(sui generis) έχει εκνευριστεί.. Grin

Ότι δεν τον καλύπτει (δεν τον στηρίζει) είναι βλακείες.. tickedoff

Τι άλλο να πούμε... 
    Καταγράφηκε

Ο ξάδερφος από Γαλλία...
    Αντώνης Παπαδόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #62 στις: Πέμπτη, 10 Αυγ 2006, 13:53:29 »

Αγαπητέ Nick, ΄

Ισως να μην κατάλαβες τι ρώτησα. Δεν ρωτώ αν ο Bruno Delor συμμετέχει σε forum ως μοντελιστής. Δικαίωμα του. Αλλά επειδή δεν υπάρχει λόγος αντιπαράθεσης σου επισυνάπτω το σχετικό μήνυμα τόσο του Bruno Delor όσο και ενός αλλου προέδρου πρωτοκλασάτης για τον αερομοντελισμό χώρας. Και κρίνε μόνος σου. Αφαιρώ ορισμένα τμήματα από τα μηνύματα γιατί δεν υπάρχει λόγος.

Dear Antonis,

We have the same situation in ΧΧΧΧΧΧ  concerning forums on Internet regarding aeromodelling subjects.

Our general position at ΧΧΧΧΧ ιs to never (except in some exceptional circumstances) step in those forums to give the point of view of the federation. From my election as President of ΧΧΧΧΧΧΧ , I have only one time considered necessary to write in such a forum as Prsident of the federation. In an other occasion (a private forum) I have advised the owner of the forum to put out some messages explaining they could be considered as defamatories and calumnious purposes for a modelist judge who have contacted me.

Hoping you got the answers to your questions. Waiting the pleasure to see you again in Lausanne at CIAM.

Και η δεύτερη, δεν έχει σημασία ποιος είναι ποιός αλλά το τι αναφέρει σχετικά με το θέμα.

Antonis:

It sounds like you have taken the same approach to this situation as we have.  We, intentionally, have no forum on our site, and I do not, personally, take part in any aeromodeling forum.  

Good to hear from you.

Βλέπεις λοιπόν τι λένε οι ίδιοι οι πρόεδροι. Δεν το λέω εγώ. Και αν σε ενδιαφέρει με PM να σου πω ποια είναι η άλλη χώρα.

Επειδή λίγοι γνωρίζουν γαλλικά καλό θα ήταν να έλεγες και το αντικείμενο αυτής της συμμετοχής του Bruno Delor σε περίληψη. Και ιδίως  της τελευταίας παραγράφου. Δεν το μεταφράζω εγώ, αν και γνωρίζω γαλλικά για να μην θεωρηθεί ότι το μεταφράζω υποκειμενικά.

Merci pour votre participation. A bientot.

Αντώνης Παπαδόπουλος
    « Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 10 Αυγ 2006, 14:06:11 από Αντώνης Παπαδόπουλος » Καταγράφηκε
    akat
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #63 στις: Πέμπτη, 10 Αυγ 2006, 14:02:15 »

Η ιστορία έχει ως εξής...

Με αφορμή με αυτό που αναφέρεις.

Παράθεση
    Το θέμα δεν το ξεκίνησα εγώ, ούτε έχω κατέβει ή πρόκειται να κατέβω σε τέτοιο επίπεδο.

Το θέμα δεν το ξεκίνησες εσύ ούτε ξεκίνησε κακόβουλα από τον NikFrance παρόλο που σχολίασε καυστικά το παρακάτω:

Παράθεση
    «Και μια τελευταία "παρατήρηση" άτομα τις ομοσπονδίας γράφοντας μονο στο forum του k. κωστόπουλου...ενισχύεται η "θεωρία" ότι πρόκειται για  κλίκα η ομοσπονδία, που απευθύνεται σε λίγα άτομα..»

Ο nikfrance γενικότερα εκφράζει προσωπικές απόψεις «δεν είναι στην κλίκα του rcmodelling» και το rcmodelling.gr δεν πρόκειται να τον μαλώσει και να του αλλάξει γνώμη για οποιοδήποτε θέμα. Πιστεύω οτι ο Nikfrance έχει την ίδια άποψη με αυτή που αναφέρω παρακάτω:

Παράθεση
    «Κακός η ομοσπονδία δεν γράφει και στα υπόλοιπα Forum. Μην ξεχνάμε ότι και τα υπόλοιπα forum έχουν ένα τεράστιο ποσοστό μοντελιστών της Αττικής αλλά και της Επαρχίας.»

Στο σημείο αυτό δεν αναγκάζω ούτε ζητιανεύω μέλη της ομοσπονδίας απλώς εκφράζω την άποψη μου στον τρόπο που θα έπρεπε μέλη της οποιασδήποτε ομοσπονδίας να προσελκύουν το κοινό που τους αποτελεί.

Τελικά όλοι για το καλό του αερομοντελισμού εκφραζόμαστε αλλά ορισμένοι θέλουμε να βλεπουμε τα πράγματα από την αρνητική τους πλευρά. Γιαυτό και θεώρησα οτι ο τίτλος που δόθηκε στο θέμα ήταν με αρνητική προδιάθεση και ζήτησα την αλλαγή του.

Στην συνέχεια admin γράφεις:

Παράθεση
    δυστυχώς φαίνεται να διαμορφώνεται ως πρόκληση δυσλειτουργίας στο Aeromodelling GR από απαράδεκτο, προσβλητικό και υβριστικό μήνυμα moderator άλλου φόρουμ, με την συναίνεση ενός admininstrator του, που επαιτεί, με απαιτητικό τρόπο, μέλη και κίνηση προς άλλο φόρουμ. Ενέργεια απαράδεκτη και κατακριτέα διεθνώς.

Μπορείς να μου πείς που υπάρχει ο υβριστικός τρόπος , το προσβλητικό περιεχόμενο και η πρόκληση δυσλειτουργίας του aeromodelling.gr? Ποιος κατηγόρισε το forum? Τα μυνήματα του Nikfrance και τα δικά μου αφορούν την ομοσπονδία και μόνο αυτή. Αποκαλείς επίσης τις απόψεις την δική μου και τον υπολοίπον ως βλακείες!! Δεν είναι καλύτερα να αιτιολογήσεις την άποψη σου από το να την χαρακτηρίσεις?

Εν συνεχεία  προκαλείς λέγοντας:

Παράθεση
    «Μην μπλέκεις εκεί που δεν σε παίρνει.»

Αχαρακτήριστο θα έλεγα για απάντηση admin....και τα πνεύματα αντί να τα ηρεμήσεις τα οξύνεις και γίνεται το «Αλαλούμ» που προφήτεψες από την αρχή.

Συνεχίζονται προσωπικές αντιπαραθέσεις (αναμενώμενο) και φεύγουν απειλές από παντού!
    Λες στην συνέχεια:

Παράθεση
    Ζητιανιά με τσαμπουκά 

Ελλειψη γνώσης και ανεπάρκεια στην πράξη από moderator και administrator του rcmodelling.gr. Ελλειψη γνώσης και ανεπάρκεια στο πως λειτουργούν τα φόρουμ διεθνώς, στο πως αναπτύσσονται καλές σχέσεις μεταξύ τους και στο πως και με ποιές προϋποθέσεις μπορεί να προσελκύσει μέλη με γνώση και ισχύ στο αντικείμενο του. Προσβλητική και απαράδεκτη, για την ιδιότητα τους, συμπεριφορά στο Aeromodelling GR και προς μέλη του. Ελλειψη γνώσης και ανεπάρκεια για το πως, αν και πότε μπορεί να έχει σχέσεις με επίσημους φορείς.

Συνεχίζεις να προσβάλεις και να οξύνεις τα πνεύματα....

Μετά από όλα αυτά να ξέρεις ότι οι φίλοι μοντελιστές κρίνουν από μονοι τους τον λόγο που το επίπεδο της συζήτησης έγινε «Αλλαλούμ» και έπεσε τόσο χαμηλά.

Σχετικα τώρα με το θέμα του Rcmodelling Forum το οποίο ανήκει στο domain airmodelling.gr δεν βρίσκεται στο καταστατικό της εταιρίας του Rcmodelling άρα και δεν είναι εμπορικός παράγωντας. Επιπλέων ποτέ δεν λειτούργησε με σκοπό την εμπορικότητα και όποιος πιστεύει το αντίθετο να το πεί τώρα.

Σεβαστέ Κύριε Παπαδόπουλε,

Προσωπικά δεν σας γνωρίζω άλλα έχω ακούσει αξιόλογα λόγια για την δράση σας από πολλούς φίλους. Πιστεύω ότι η ομοσπονδία είναι ικανή για τα πάντα και ότι προσπαθεί πολύ για τον αερομοντελισμό. Πιστεύω ότι σίγουρα όμως έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης. Πάνω σε αυτό θα ήθελα να πλαισιωθεί η συζήτηση γιαυτό και άλλωστε επέμεινα στην αλλαγή του τίτλου «αλλαλούμ».

Αναφέρεις σχετικα:

Παράθεση
    Εφόσον όμως είναι εππαγελματικός χώρος, αναμφισβήτητα, αν διαβάσεις τον αθλητικό νόμο θα δείς ότι τα μέλη ΔΣ αθλητικών σωματειών ενώσεων ή ομοσπονδιών δεν επιτέπεται να μετέχουν σε εππαγελματικές δραστηριότητες συναφείς

Με τα παραπάνω λεγόμενα μου νομίζο ξεκαθαρίστηκε το περί εμπορικότητας του Forum rcmodelling.gr.

Αναφέρεις επίσης:

Παράθεση
    Επίσης να πω και κάτι ακόμα. Το ότι βλέπεις δημοσιευμένα κείμενα και ανακοινώσεις στο Aeromodelling.gr συμβαίνει γιατί ο agridoc έχει ζητήσει επίσημα αυτή την ενημέρωση από την Ομοσπονδία. Εσύ το έκανες αυτό? Μην θεωρείς αυτόνόητα ορισμένα πράγματα γιατί δεν είναι.

Στην Ελλάδα υπάρχουν πάνω από 20 fora σχετικά με τον αεραθλητισμό. Οσοι έχουν ζητήσει ενημέρωση την έχουν. Υπάχουν επίσης και άτομα που έχουν ζητήσει ενημέρωση άμεση για το αεράθλημα που τους ενδιάφέρει. Και αυτοί την έχουν. Δεν έχεις παρά να το κάνεις και σύ.

Σε αυτό το σημείο νομίζω ότι δεν θα έπρεπε εγώ να ζητήσω την ενημέρωση σχετικά με της ανακοινώσεις της Ε.Λ.Α.Ο αλλά η ίδια η ομοσπονδία θα έπρεπε να έχει μηχανισμούς ενημέρωσης προς όλα τα ΜΜΕ.

Αν δεν κάνω λάθος στο καταστατικό της Ομοσπονδίας αναφέρεται ότι η ομοσπονδία δημιουργει προυποθέσεις προβολής του έργου της Ε.Λ.Α.Ο. Γενικά σε αυτό το σημείο νομίζω ότι υστερεί η ομοσπονδία.

Η ομοσπονδία πρέπει να ψάχνει τους τρόπους προβολής και όχι το ανάποδο. Η ομοσπονδία πρέπει να εδιαφερθεί για την προβολή της και όχι εμείς για το πως θα την προβάλουμε.

Βέβαια όλα αυτά που γράφω μπορούν να αντικρουστούν αν ισχυριστεί κάποιος ότι δεν γνωρίζει την ύπαρξη του Airmodelling.gr και rcmodelling.gr.

Αν συμβαίνει αυτό πάω πάσο.

Ζητάω λοιπόν την ενημέρωση του rcmodelling και airmodelling με τις δραστηριοτήτες της Ε.Λ.Α.Ο  εφόσων μου δόθηκε η δυνατότητα από εσάς κύριε Παπαδόπουλε.

ΥΓ. Όλα αυτά που αναφέρω είναι δικές μου προσωπικές απόψεις και δεν έχουν καμιά απολύτος σχέση με την εταιρία με διακριτικό τίτλο «RCMODELLING».

ΥΓ.Ελπίζω με όλα τα παραπάνω να διαπιστώσατε ότι δεν υπάρχει κακόβουλος στόχος ούτε πνεύμα ανταγωνισμού από την πλευρά του rcmodelling forum.

Συγνώμη που σίγουρα σας κούρασα...
    Καταγράφηκε
    NikFrance
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #64 στις: Πέμπτη, 10 Αυγ 2006, 14:22:37 »

Αντώνη μου

Θα μπορούσα να σου δώσω Acces και να σου αποδείξω ότι έχω δίκιο αλλα δεν το κάνω για ευνόητους λόγους..

Πάντως ok καταλαβαίνω έχει "πέσει" Directive πάνω στο θέμα..

Αλλα δεν βγαίνει πουθενά...Δεν έχω την πρόθεση να σε "υποχρεώσω" να γραφεις εσύ και τα μέλλη τις ομοσπονδίας και σε αλλα forum..

Έγινε ότι έγινε θετικά πιστεύω κατά την άποψη μου να ακουστούν κάποια πράγματα..τίποτα άλλο!

Φιλικά
    Νίκος
    Καταγράφηκε

Ο ξάδερφος από Γαλλία...
    Αντώνης Παπαδόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #65 στις: Πέμπτη, 10 Αυγ 2006, 14:46:03 »

Αγαπητέ Nick,

Μάλλον δεν με κατάλαβες. Αυτό που σου είπα είναι να αναφέρεις και στους υπολοίπους τι γράφει ο Bruno Delor στο posting του. Ειδικά στην τελευταία παράγραφο. Εγώ το κατάλαβα.
    Σημασία έχει να το καταλάβουν και οι άλλοι μη γαλλόφωνοι.

Αγαπητέ akat,

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Αυτά που αναφέρεις θα ήταν δυνατόν να γίνουν αν στην ΕΛΑΟ υπήρχαν άτομα που θα είχαν τον χρόνο να είναι από το πρωί ως το βράδυ στο intenet και να ενημερώνουν συνεχώς data bases με νέα στοιχεία. Δεν υπάρχουν όμως τα χρήματα για τέτοιες πολυτέλειες.

Και μην ξεχνάς ότι δεν είναι μόνο ο αερομοντελισμός, Ειναι και άλλα 8 αθλήματα με μικρότερη ή μεγαλύτερη δραστηριότητα που και εκείνα αντίστοιχα έχουν fora. Αρα καταλαβαίνεις τι παρεξηγήσεις θα υπήρχαν αν στέλναμε σε μερικούς και μας διέφευγαν άλλοι. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίσαμε και με τις εφημερίδες όπου όταν τα στέλναμε στις εφημερίδες των Αθηνών είχαμε παράπονα από τις εφημερίδες εκτός Αθηνών. Και όταν απευθυνθήκαμε στο Υπουργείο Τύπου για πλήρη λίστα επικρατείας, η τελευταία ενημερωμένη που είχαν ήταν προ πενταετίας. Και δεν είχε σε καμία περίπτωση email παρά μόνο fax. Καταλαβαίνεις λοιπόν γιατί κόστος συζητάς για αποστολή fax. Αυτό έγινε προ τριετίας. Ισως τα πράγματα να έχουν αλλάξει τώρα. Δεν το έχω ψάξει τελευταία.

Ετσι για να μην υπάρχει παρεξήγηση στέλνουμε σε όσους μας το ζητάνε. Εσείς ήδη καταχωρηθήκατε και από βδομάδα θα λαμβάνεται την ενημέρωση.

Σε λίγο καιρό το site της ΕΛΑΟ αλλάζει μορφή και θα υπάρχει η δυνατότητα αυτόματης εγγραφής σε miling lists και άλλα πολλά.

Και επανέρχομαι στον Nick. δεν υπάρχει καμία directive. Νομίζω ότι εξήγησα στον akat το θέμα. Και για να σου φύγει και αυτή η ιδέα σου λέω ότι στο amach.org είμαι γραμμένος με το όνομα agp. Το ότι δεν έχω κάνει post μέχρι στιγμής είναι τυχαίο και αφορά τόσο την θεματολογία που νομίζω ότι δεν θα μπορούσα να προσθέσω κάτι περισσότερο από ότι γράφεται και το βασικότερο από θέμα χρόνου. Ο kmandila που μετέχει και σε αυτό το forum ας το επιβεβαιώσει.

Χαιρετώ και τους δύο και πάλι πίσω από Τετάρτη.

Αντώνης Παπαδόπουλος
    Καταγράφηκε
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #66 στις: Πέμπτη, 10 Αυγ 2006, 15:45:47 »

Ευτυχώς ο NikFrance τις βλακείες του τις έχει γράψει με μεγάλα γράματα και ξεχωρίζουν. Οι προθέσεις μπορεί να είναι καλές, ο τρόπος και ότι έχει γραφτεί όχι. Αν δεν μπορείτε να το δείτε και με μεγάλα γράμματα λυπάμαι.

Οπως φαίνεται καλά και σε μήνυμα στο rcmodelling.gr αν προσπαθεί να θίξει ή όχι το Aeromodelling GR και εμένα προσωπικά και όσα μέλη της Ε.Α. της ΕΛ.Α.Ο. γράφουν εδώ.

Η σοβαροφάνεια μετά τα καραγκιοζιλίκια δεν τα διορθώνει, όταν δεν καταλαβαίνει κάποιος το λάθος του και συνεχίζει.

Ούτε η κατάσταση αλλάζει προσπαθώντας ν' αποδώσουμε μια κατάσταση Αλαλούμ!, σ' αυτόν που της έδωσε τον τίτλο και όχι σε ότι την προκάλεσε.

Η αντιμετώπιση στο Aeromodelling GR ήταν αυτή που έπρεπε, σύμφωνα με την κατάσταση που διαμορφώθηκε.
    Καταγράφηκε

Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    akat
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #67 στις: Πέμπτη, 10 Αυγ 2006, 16:03:12 »

Δεν νομίζω ότι το θέμα πρέπει να προχωρήσει άλλο εκτός από reality δεν έχει να δώσει τίποτα άλλο.

Παράθεση
    Ευτυχώς ο NikFrance τις βλακείες του τις έχει γράψει με μεγάλα γράματα και ξεχωρίζουν

Το λάθος σου είναι ότι χαρακτηρίζεις και δεν κάνεις αντίλογο. Μόλις το διορθώσεις αυτό τότε θα κάνεις διάλογο και σίγουρα θα βγουν και συμπεράσματα από την όλη συζήτηση. Θα ήταν πιο εποικοδομητικό να αντικρούσεις αυτή την άποψη που φώναζε ο NikFrance παρά να την χαρακτηρίσεις "βλακεία" και να γελιοποιήσεις το θέμα.

ΥΓ. Κλείδωσε το θέμα δεν έχει να δώσει τίποτα εκτός από χαμηλό επίπεδο. Αν θες να συνεχιστεί η συζήτηση άνοιξε νέο topic.
    « Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 10 Αυγ 2006, 17:22:38 από akat » Καταγράφηκε
    kmandila
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #68 στις: Πέμπτη, 10 Αυγ 2006, 16:19:20 »

Και επανέρχομαι στον Nick. δεν υπάρχει καμία directive. Νομίζω ότι εξήγησα στον akat το θέμα. Και για να σου φύγει και αυτή η ιδέα σου λέω ότι στο amach.org είμαι γραμμένος με το όνομα agp. Το ότι δεν έχω κάνει post μέχρι στιγμής είναι τυχαίο και αφορά τόσο την θεματολογία που νομίζω ότι δεν θα μπορούσα να προσθέσω κάτι περισσότερο από ότι γράφεται και το βασικότερο από θέμα χρόνου. Ο kmandila που μετέχει και σε αυτό το forum ας το επιβεβαιώσει.

Χαιρετώ και τους δύο και πάλι πίσω από Τετάρτη.

Αντώνης Παπαδόπουλος

Απαντώ γιατί καλέσθηκα να απαντήσω και όχι γιατί θέλω να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.Όντως έτσι είναι κ.Παπαδόπουλε όντως συμμετέχετε στο φόρουμ www.amach.org μέσω του οποίου επικοινωνεί ο Σύλλογός μας Σ.Ε.Α.ΕΛ -A.M.A.C.H με το χαρακτηριστικό agp και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και εσάς και όσους άλλους συμμετέχουν στο φόρουμ μας. Μάλιστα συμμετέχετε απο την αρχή σχεδόν της δημιουργίας του και μας τιμήσατε αλλά και σας τιμά το ότι συμμετείχατε προτού καν δημιουργηθεί ο σύλλογος μας και χωρίς καν να είμαστε μέλη της Ομοσπονδίας της οποίας ηγείσθε μιάς και είσαστε ο προεδρός της.Αυτό προσωπικά σας ανεβάζει ιδιαίτερα ως άτομο στη συνείδησή μας  αλλά δεν θα σας απαλλάξει απο την όποια κριτική θα δεχτείτε στο μέλλον όχι ως Αντώνης Παπαδόπουλος αλλά σύμφωνα με την ιδιότητα την οποία έχετε στον Αερομοντελισμό μιας και η Ομοσπονδία νομίζω είναι το ανώτερο όργανο για το χόμπυ μας.
    Καταγράφηκε

Κ.Μανδηλαράς  www.amach.gr   www.aeromodelismos.gr
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #69 στις: Πέμπτη, 10 Αυγ 2006, 16:47:37 »

Οι βλακείες δεν είναι θέμα. Και θέλετε και απάντηση; Σοβαρά;

Θα εξαναγκάσετε τον administrator εις απάντησιν βλακείας;   

Το Αλαλούμ! για reality πήγαινε απ' την αρχή  Crazy2

Είναι κανόνας στα φόρουμ όλου του κόσμου, οτι όταν θέλει κάποιος μια απάντηση πρέπει να μάθει την ζητάει με τον σωστό τρόπο, με μια ερώτηση που στέκεται και στον σωστό πίνακα.

Σας έδωσα την ευκαιρία για μια σωστή συζήτηση, κάνοντας τα στραβά μάτια σε οτι είχε γίνει. Δεν το κάνατε, το θέλατε Αλαλούμ!. Ε, Αλαλούμ! στο Αλαλούμ! μόνο 
    Καταγράφηκε

akat
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #70 στις: Πέμπτη, 10 Αυγ 2006, 16:53:19 »

lalalalalalalalalalalalalalala το βιολί βιολάκι....
    « Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 10 Αυγ 2006, 17:15:01 από akat » Καταγράφηκε
    p1tCH
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #71 στις: Πέμπτη, 10 Αυγ 2006, 21:29:55 »

Καλησπέρα σε όλους
    ένα γύρο απ 'όλα παρακαλώ Cheesy
    Κύριε Κωστόπουλος σαν Admin μήπως ξεχάσατε πως κλείνει ένα ποστ??? Αμαρτία είναι!!!
    Πάντως δεν μπορώ να πω πώς το φόρουμ αυτό δεν έχει ζωή
    Κύριε dapan , δεν καταλαβαίνω το κόλλημα σας περί "τροποποιημένα posts"
    Κύριε sfiris , δεν καταλαβαίνω το μiσος σας για τον dapan, τουλάχιστον όχι δημόσια
    over and out

...p1tCH...
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 2 3 4 [5]     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Αλαλούμ!
    Μεταπήδηση σε: