Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.358 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 22:07:04

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 22:07:04

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 17:09]

από Markhelis
    [Σήμερα στις 12:33]

[Σήμερα στις 12:22]

από dominicm
    [Χθες στις 12:17]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

από vtr
    [Τετάρτη, 8 Απρ 2026, 15:51:36]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 23:22:09]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 15:32:33]

[Πέμπτη, 26 Μαρ 2026, 23:29:08]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309358
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 816
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 370
    Συνολικά: 372
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 2 3 [4] 5     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Αλαλούμ!  (Αναγνώστηκε 19458 φορές)
    Γιώργος Κανδυλάκης
    Administrator
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #45 στις: Πέμπτη, 10 Αυγ 2006, 02:09:28 »

Ούτε διακοπές δεν μπορεί να πάει κανείς με την ησυχία του !

Είπα και εγώ να μπω να δω τί ωραία γίνονται όσο λείπω και έπαθα την πλάκα μου. Και μάλλον πολλοί άλλοι μαζί μου.

Από που να ξεκινήσω ?
    Από το τελευταίο, που είναι και εύκολο. Θα παρακαλέσω (σαν moderator, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι ιδιαίτερο), τον καυγά και την ανταλλαγή κοσμητικών επιθέτων μεταξύ Sfyris-Dapan ή Dapan-Sfyris, να σταματήσει άμεσα. Δεν τιμά κανένα από τους δύο, ούτε το forum, ούτε και όσους το διαβάζουν. Σίγουρα δεν προάγει τον αερομοντελισμό. Στο κάτω κάτω της γραφής πείτε τα με PM ή τηλεφωνικά ή από κοντά όταν βρεθείτε. Ηρεμείστε όμως πρώτα... Παρακαλώ όχι άλλη συνέχεια

Πάμε στα ωραία τώρα (και εδώ εκφράζω καθαρά προσωπικές απόψεις, καμία σχέση με moderating)
    Ποιό είναι πραγματικά το θέμα?
    Η ομοσπονδία, η κλίκα, τα forum και οι δημοσκοπήσεις ? Οι προσωπικές συμπάθειες - αντιπάθειες ?
    Σίγουρα μπλέχθηκαν όλα μαζί... Ίσως για αυτό να μην διαφωνώ και τόσο με τον τίτλο, αν και πιστεύω ότι είναι αποτέλεσμα εκνευρισμού του Agridoc, έπειτα από τα όσα γράφηκαν και σίγουρα δεν ηρεμεί τα πνέυματα, όσο θα ήθελε υπό άλλες συνθήκες (Σεραφείμ, είμαι και μαζί σου).

Πάμε στην Ομοσπονδία. Δεν πστεύω ότι κάνει τέλεια τη δουλειά της. Κανείς δεν το πιστεύει, μάλλον ούτε η ίδια. Από την άλλη, πιστεύω ότι κάνει ότι μπορεί, στη χώρα που είμαστε, στο περιβάλλον που ζούμε και στη νοοτροπία που έχουμε. Αν κάποιος δεν αρκείται σε αυτό, πρώτον έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει και δεύτερον αν πιστεύει ότι μπορεί να κάνει κάτι καλύτερο, υπάρχει συγκεκριμένος νομιμότατος τρόπος να διεκδικήσει θέση για να προσφέρει. Βαρέθηκα όμως να διαβάζω κάποιους να την κατηγορούν για όλα τα "χάλια" του ελληνικού αερομοντελισμού (ποια χάλια ρε παιδιά ?) Σε λίγο, αν βρέχει σε αγώνες, πάλι η Ομοσπονδία θα φταίει.

Μου άρεσε το ερώτημα, άθλημα ή χόμπυ? Ανέκαθεν πίστευα ότι κάνω χόμπυ. Η πολιτεία πληρώνει (αν και όταν...) μόνο για αθλήματα, και αυτά πλέον με το σταγονόμετρο. Και καλά κάνει, κατά τη γνώμη μου. Τα χρήματα θα έπρεπε να πηγαίνουν εκεί που υπάρχουν σοβαρότερες ανάγκες...Μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο μόνοι μας, ή μόνο όταν μας τα στάζουν ?

Κλίκα ? Ποιά κλίκα ? Εδώ, στο aeromodelling και με την Ομοσπονδία ? Πολύ περιορισμένη και ελιτίστικη κλίκα, με 470 μέλη γραμμένα στο forum.

Το aeromodelling.gr είναι αντικειμενικά το πρώτο (ότι και αν σημαίνει αυτό) forum στη χώρα. Έχει τα περισσότερα μέλη, (διάσπαρτα γεωγραφικά), τα περισσότερα μηνύματα (με 1,5 χρόνο λειτουργίας κιόλας) και πιστεύω ότι έχει και τα καλύτερα και σοβαρότερα άτομα που ασχολούνται με τον αερομοντελισμό στη χώρα μας να γράφουν και να διαβάζουν τα τεκταινόμενα.
    Πολύ καλό είναι και το RCmodelling.gr, το οποίο διαβάζω τακτικότατα. Αρκετά μέλη είναι κοινά και στα δύο forum και πιστεύω ευχαριστιούνται αυτή την διπλή ύπαρξη. Το αν δεν έχει την κίνηση που είχε παλαιότερα, είναι κάτι που πρέπει να απασχολήσει τα εκεί άτομα. Δεν πιστεύω να φταίει η Ομοσπονδία.
    Το αν κάποια μέλη της Ομοσπονδίας επιλέγουν το ένα από τα δύο, σαν άτομα, δεν μου προκαλεί εντύπωση, αρκεί σαν ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ να μην δείχνει προτιμήσεις. Αρκεί βέβαια να αντιμετωπίζεται και με τον αντίστοιχο σεβασμό ή σοβαρότητα ( ή όπως θέλετε πείτε το) από τα αντίστοιχα forum. Αυτό είναι στην κρίση του καθενός.

Κάτι σημαντικό, που για μένα μετράει, αν ήμουν σε αντίστοιχη θέση:
    Το Aeromodelling.gr είναι αποτέλεσμα καθαρά προσωπικής προσπάθειας, κόπου, χρημάτων κλπ.κλπ. του Κώστα Κωστόπουλου. Δεν νομίζω να μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς αυτό. Δεν υπάρχει καμία διαφήμιση, κανένας δεσμός με συμφέροντα, είτε αυτά είναι καταστήματα, λέσχες, μοντελοδρόμια ή οτιδήποτε άλλο που θα μπορούσε να παρεξηγηθεί.
    Το RCmodelling είναι (και δεν το σχολιάζω αρνητικά) συνδεδεμένο με κατάστημα μοντελισμού.
    Αν λοιπόν ήταν κάποιος από εσάς μέλος ενός ουδέτερου πανελλαδικού οργανισμού, που θα προτιμούσατε να γράφετε, χωρίς να σας παρεξηγήσουν-κατηγορήσουν ή οτιδήποτε ?...

Φίλε NikFrance, παρακολουθώ πολύ καιρό τα γραφόμενα σου και ομολογώ ότι δεν περίμενα μια τέτοια επίθεση προς τον Κώστα. Τί σχέση έχει η Ομοσπονδία με κλίκα Αγρινίου ? Είδες ποτέ πουθενά κάποιο όφελος για την "ανύπαρκτη" αερομοντελιστικά λέσχη του Αγρινίου ? Ένας άνθρωπος είναι που τρέχει (αντε και δυο τρεις που μαθαίνουν). Νομίζω ότι μετά από τόσο καιρό θα έπρεπε να μπορείς να κρίνεις ποιός προσφέρει, ποιός ασχολείται για την πάρτη του ή την κονόμα του και ποιός κρίνει μόνο εκ του ασφαλούς...Και να πει κανείς ότι κάτι κερδίζει από αυτή την ιστορία, να το παραδεχτώ. Αλλά μάλλον χαλιέται ο άνθρωπος...

Και δεν νομίζω ότι είναι αυτός τρόπος για να ανοίξεις το θέμα, όπως λές. Γιατί απλά μπορούσε να ανοιχτεί άμεσα σαν θέμα από όποιον ενδιαφέρεται και έχει το θάρρος να το κάνει (παρακαλώ, να μην ακούσω ότι εδώ δεν είναι δημοκρατικό φορουμ, όπως έλεγε και κάποιος στην εφημερίδα του. Η δημοκρατία του ενός τελειώνει εκεί που αρχίζει η δημοκρατία του άλλου). Μόνο ευθείες ερωτήσεις θα φέρουν ευθείες απαντήσεις...

Ζαλίστηκα, είναι και αργά, είμαι και σκαστός από το σπίτι, οπότες θα με φάει η γυναίκα μου...Δεν γράφω άλλο.
    Μόνο  μια τελευταία παράκληση. Μπορείτε να γράφετε το 1/10 που γράψατε, σε κάποια πιό σοβαρά και ενδιαφέροντα θέματα? Χωρίς παρεκτροπές. Κρίμα το αρχικό θέμα που ήταν υπάρ του δέοντος σοβαρό, ΑΣΦΑΛΕΙΑ. Το χαλάσαμε? Ελπίζω όχι.

Σας κούρασα, όπως συνήθως...

Την καληνύχτα μου σε όλους, μακάρι να γίνουμε λίγο πιο σοφοί και να μαθαίνουμε από τα λάθη μας (όλοι τα κάνουμε)

Γιώργος Κανδυλάκης

ΥΓ. οι φωτογραφίες μας έλλειπαν.. Διασκεδαστικές δε λέω, αλλά λίγο υπερβολικές για το θέμα του forum. Και βούτυρο στο ψωμί κάποιων...
    Καταγράφηκε

όσο ελαφρύτερα είναι, τόσο ψηλότερα πάνε

μέτρα με μικρόμετρο, σημάδεψε με κιμωλία, κόψε με τσεκούρι...
    kosmasleiletzoglou
    Επισκέπτη
    « Απάντηση #46 στις: Πέμπτη, 10 Αυγ 2006, 02:27:22 »

Συγνώμη....
    Καταγράφηκε
    dapan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #47 στις: Πέμπτη, 10 Αυγ 2006, 02:46:01 »

Αγαπητέ Κύριε Κανδυλάκη.
    Θα ήθελα παρακαλώ να μου υποδείξεται τι εννοείται κοσμητικά επίθετα. Προσωπικά σε όλο το θέμα δεν έχω ξεστομίσει (γράψει) ούτε ένα. Τουλάχιστο αυτό πιστεύω εγω. Δεν έχω θίξει κανέναν,εκτός από αυτούς που πρώτη μέ θιξαν ,παρόλο που έχω δεχτεί επιθέσεις ακόμη και για την επαγγελματική μου κατάρτιση (μπορεί κάποια από τα μηνύματα να αλλάζουν, αλλά δυστυχώς για αυτούς που το κάνουν υπάρχουν και τα cookies φίλων που τα κρατάνε στην επιφάνεια).
    Προσωπικά δεν είχα ποτέ σκοπό να μπουκώσω το φορουμ με σαχλαμάρες, ανόητα emoticons κλπ που στόχος τους είναι να κράταν στην επιφάνεια την παρουσία μου σε αυτό το φορουμ. Αυτό μπορείται εύκολα πιστεύω ως moderator να το επιβεβαιώσετε αν ανατρέξετε σε παλαιότερα μου post.

Σκοπός, Στόχος, και Επιδιωξή μου είναι πάντα το καλό του αερομοντελισμού, παρόλα αυτά όμως δεν μπορώ να μένω απαθείς σε επιθέσης που με αφορούν και που θίγουν την προσωπικότητα μου, ως άτομο, επαγγελματία, οικογενειάρχη, και αερομοντελιστη.

Με εκτίμηση
    dapan
    Καταγράφηκε

Όποιος μαθαίνει από τα λάθη του είναι έξυπνος,
    όποιος μαθαινει από τα λάθη των άλλων είναι σοφός
    dapan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #48 στις: Πέμπτη, 10 Αυγ 2006, 03:00:08 »

Μιας και αναφερθήκατε όμως στις φωτογραφίες του δημήτρη...ασ βάλω μία πιο σχετική (νομιζω) εγω....

* patern.jpg (62.66 KB, 267x200 - εμφανίστηκε 276 φορές.)
    Καταγράφηκε

Όποιος μαθαίνει από τα λάθη του είναι έξυπνος,
    όποιος μαθαινει από τα λάθη των άλλων είναι σοφός
    NikFrance
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #49 στις: Πέμπτη, 10 Αυγ 2006, 03:45:19 »

Φίλε NikFrance, παρακολουθώ πολύ καιρό τα γραφόμενα σου και ομολογώ ότι δεν περίμενα μια τέτοια επίθεση προς τον Κώστα. Τί σχέση έχει η Ομοσπονδία με κλίκα Αγρινίου ? Είδες ποτέ πουθενά κάποιο όφελος για την "ανύπαρκτη" αερομοντελιστικά λέσχη του Αγρινίου ? Ένας άνθρωπος είναι που τρέχει (αντε και δυο τρεις που μαθαίνουν). Νομίζω ότι μετά από τόσο καιρό θα έπρεπε να μπορείς να κρίνεις ποιός προσφέρει, ποιός ασχολείται για την πάρτη του ή την κονόμα του και ποιός κρίνει μόνο εκ του ασφαλούς...Και να πει κανείς ότι κάτι κερδίζει από αυτή την ιστορία, να το παραδεχτώ. Αλλά μάλλον χαλιέται ο άνθρωπος...

Για πια επίθεση μιλάς Γιώργο μου??

Τι είπα ψέμα για τον κώστα??

Βασικά ειρωνεύτηκα τον αγρινιώτικο αερομοντελισμό..ψέματα είναι?? ανύπαρκτος!!

Και είπα ότι οι ομοσπονδιακοί στηρίζουν τον κολλητό για τό forum κτλ..

σε τι από όλα αυτά δεν σύμφωνης??

Δεν είναι έτσι??

Θα παίζουμε κρυφτούλι τώρα??

Μεγάλα παιδιά είμαστε!!

Το κάνατε μονοπώλιο!

εδώ οι καλοί αερομοντελιστές!

Και λογικό "τράβηξε" κόσμο..η ομοσπονδία το βιβλίο εσύ κτλ!!

Λουκέτο οι άλλοι!! Τέλος!!!

Δημοκρατικά πράγματα!!

"Ενίσχυση του ελληνικού αερομοντελισμού"!!

Εσείς θα μείνετε οι υπόλοιποι θα το ρίξουμε στο ψάρεμα!!
    « Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 10 Αυγ 2006, 03:51:38 από NikFrance » Καταγράφηκε

Ο ξάδερφος από Γαλλία...
    NikFrance
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #50 στις: Πέμπτη, 10 Αυγ 2006, 04:23:52 »

εφοσον ανηκεις σε σωματειο μπορεις να παρεις απο εκει τις απαντησεις σου .
    αδεια για τουφεκι ομως μιας και το υπογραμμισες  απο τον κυνηγετικο συλογο που ανηκεις.

Μπα!! μπερδευτήκαμε πάλι... buck2
    Μάλλον κάτι άλλο θα θες να πεις..
    και μιλάς για ντουφεκια και  μπαρούτι.. police
    δεν καταλαβαίνω!!
    Εγώ είμαι οικολόγος δεν είμαι κυνηγός..
    και κατά δεύτερο  λόγο θέλω να βγάλω άδεια αερομοντελισμού όχι κυνηγιού.. Sad
    απλές ερωτησούλες κάνω να βγάλω άκρη. smiley6600
     Oποιος έχει την ευγενική καλοσύνη ας βοηθήσει τον απόδημο ελληνισμό σας παρακαλώ! Thumbs up Thumbs up
    « Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 10 Αυγ 2006, 04:29:19 από NikFrance » Καταγράφηκε

Ο ξάδερφος από Γαλλία...
    Αντώνης Παπαδόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #51 στις: Πέμπτη, 10 Αυγ 2006, 09:46:19 »

Αγαπητέ Nick

Για να είμαι ειλικρινής δε έχω καταλάβει τι άδεια ζητάς. Διευκρίνησε το και θα πάρεις άμέσως την απάντηση. Διάβασε τα παρακάτω και αν δεν σε καλύψουν ας επανέλθεις.

1. Θέλεις να είσαι μέλος σε κάποιο σωματείο?
    Αρκεί μία αίτηση σου σε σωματείο της επιλογής σου και απόφαση του ΔΣ του σωματείου για αποδοχή της αίτησης σου. Από κεί και πέρα ακολουθείς τα προβλεπόμενα από το σωματείο.

Υπάρχουν δύο ειδών σωματεία (για αεραθλητισμό μιλώ). Αυτά που το καταστατικό τους είναι σύμφωνο με τον αθλήτικό νόμο και λογω αυτού είναι δυνατόν να γίνουν εφόσον το επιθυμούν και μέλη στην Ομοσπονδία (ΕΛΑΟ), και σε αυτά που έχουν καταστατικό απλού αστικού σωματείου που δεν είναι αθλητικά, αρα δεν έχουν την δυνατότητα εγγραφής στης ΕΛΑΟ.

Μπορείς να είσαι μέλος σε όσα σωματεία θέλεις, Δεν υπάρχει περιορισμός. Αθλητικό δελτίο όμως μπορείς να είσαι μόνο σε ένα, πάντα σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο. Και προκαταβολικά και επειδή ίσως αυτό δεν το έχετε στην Γαλλία σου λέω ότι δεν μπορείς συγχρόνως να αγωνίζεσαι και με τον Ολυμπιακό και με τον Παναθηναικό ή στην περίπτωση σου με τον Κερκυραικό. Αθλητής είσαι σε ένα σωματείο μόνο. Ισχύουν και εδώ ότι ισχύουν και στα υπόλοιπα αθλήματα (μπασκετ, ποδόσφαιρο κλπ) δηλαδή εγγραφές και μεταγραφές.

Ο αθλητικός νόμος επίσης θέτει περιορισμούς στο να είσαι συγχρόνως και αθλητής και μέλος σε κάποιο σωματείο. Μπορείς να το ξεπεράσεις αν είσαι πάνω από 31 χρονών (αν θυμάμαι καλά). 

2. Θέλεις να λαμβάνεις μέρος σε αγώνες επίσημους?
    Τότε απαιτείται αθλητικό δελτίο που εκδίδεται από την ΕΛΑΟ με ενημέρωση της ΓΓΑ. Η αίτηση εγγραφής στο αθλητικό μητρώο ενός σωματείου  είναι κάτι που το κάνεις εσύ και το συνυπογράφει το εξουσιοδοτημένο πρόσωπο του σωματείου. Στην συνέχεια λαμβάνεις την αθλητική σου ταυτότητα (σαν πιστωτική κάρτα), αποκτάς αριθμό μητρώου και μπορείς να λαμβάνεις μέρος στους αγώνες από την επομένη.

3. Θέλεις να λαμβάνεις μέρος σε αγώνες στο εξωτερικό ως Ελληνας?
    Η προηγούμενη διαδικασία είναι απαραίτητη και επιπλέον χρειάζεται και FAI sporting license που εκδίδετε από την ΕΛΑΟ με την εξουσιοδότηση της FAI. Ισχύει για ένα χρόνο.

4. Θέλεις να μετέχεις στα κοινά ενός σωματείου?
    Σύμφωνα με το καταστατικό του σωματείου μπορείς να μετέχεις όπως προβλέπεται. Εδώ χρειάζεται μία διευκρίνηση. Αν το σωματείο είναι αθλητικό (σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο που ισχύει, όχι μόνο για τον αεραθλητισμό αλλά για όλα τα αθληματα) τότε για να μπορείς να αποκτήσεις το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι πρέπει να περάσει ένας χρόνος από την ημερομηνία εγγραφής σου στο σωματείο και φυσικά στην συνέχεια να λάβεις τις απαραίτητες ψήφους και να εκλεγείς.

5. Θέλεις να μετέχεις στα κοινά του αερομοντελισμού?
    Δηλάδή να έχεις την δυνατότητα να εκλεγείς μέλος της Επιτροπής Αερομοντελισμού. Τότε πρέπει να είσαι μέλος ενός σωματείου μέλους της ΕΛΑΟ, το οποίο και θα σε προτείνει για τις εκλογές της Επιτροπής που γίνονται κάθε 4 χρόνια (ακολουθείται ο Ολυμπιακός κύκλος τετραετίας). Φυσικά και εκεί θα πρέπει να λάβεις τις σχετικές ψήφους. Στην ψηφοφορία αυτή έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος τα σωματεία που επιδεικνύουν αθλητική δραστηριότητα δηλαδή μετέχουν στους αγώνες με πάνω από 2 αθλητές.

6. Θέλεις να μετέχεις στα κοινά του ελληνικού αεραθλητισμού ή του διεθνούς αεραθλητισμού?
    Πέρασε όλα τα παραπάνω και τα ξαναλέμε.

7. Θέλεις να προσφέρεις στον αερομοντελισμό?
    Δεν χρειάζεται τίποτα. Διάθεση μόνο

Αν θέλεις κάτι άλλο ρώτα.

Αντώνης Παπαδόπουλος
    Καταγράφηκε
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #52 στις: Πέμπτη, 10 Αυγ 2006, 09:49:24 »

Βλέπω οτι το Αλαλούμ! συνεχίζεται 

Γιώργο στις βλακείες δεν έχει νόημα ν' απαντήσεις. Δόθηκε και χρόνος και οδηγίες για το πως θα μπορούσε να γίνει έναρξη σε σωστή βάση. Εκανα αρκετή υπομονή και ήμουνα αρκετά ήπιος.

Αν απαντήσεις σε βλακείες θα βγούν περισσότερες βλακείες (που είναι ο Χάρης Χαλαμπαλάκης  Wink )Με τα γραφόμενα του NikFrance έπεσε ο καπνός από τα πυρατεχνήματα και επαληθεύονται πλήρως οσα έχω γράψει (διαβάστε το όλο).

Παράθεση
    Το θέμα λοιπόν, θέλω να πιστεύω χωρίς τέτοια πρόθεση, δυστυχώς φαίνεται να διαμορφώνεται ως πρόκληση δυσλειτουργίας στο Aeromodelling GR από απαράδεκτο, προσβλητικό και υβριστικό μήνυμα moderator άλλου φόρουμ, με την συναίνεση ενός admininstrator του, που επαιτεί, με απαιτητικό τρόπο, μέλη και κίνηση προς άλλο φόρουμ. Ενέργεια απαράδεκτη και κατακριτέα διεθνώς. Που δυστυχώς επιδεινώνεται με επιπλέον μηνύματα στο άλλο φόρουμ, από moderator πια εκεί, που φαίνεται οτι δεν ενοχλούν τους administrators του, που περιέχουν ακόμα περισσότερες βλακείες και προσβολές.

Ζητιανιά με τσαμπουκά 

Ελλειψη γνώσης και ανεπάρκεια στην πράξη από moderator και administrator του rcmodelling.gr. Ελλειψη γνώσης και ανεπάρκεια στο πως λειτουργούν τα φόρουμ διεθνώς, στο πως αναπτύσσονται καλές σχέσεις μεταξύ τους και στο πως και με ποιές προϋποθέσεις μπορεί να προσελκύσει μέλη με γνώση και ισχύ στο αντικείμενο του. Προσβλητική και απαράδεκτη, για την ιδιότητα τους, συμπεριφορά στο Aeromodelling GR και προς μέλη του. Ελλειψη γνώσης και ανεπάρκεια για το πως, αν και πότε μπορεί να έχει σχέσεις με επίσημους φορείς.

Οντως είναι κρίμα Σεραφείμ, όχι όμως για τον τίτλο αλλά για ότι έγινε και όπως συνεχίζεται.

Υ.Γ. Το Aeromodelling GR ξεκίνησε το 1997 και τον Μάϊο του 2000 το Aeromodelling GR, το φόρουμ των Ελλήνων αερομοντελλιστών στο Yahoo! Είναι αποτέλεσμα δουλειάς, τόσο δικής μου, όσο και όσων έχουν συμβάλλει σ' αυτό. Τους ευχαριστώ όλους και νομίζω οτι το αποτέλεμα δεν χρειάζεται απολογία  Wink

Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    akat
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #53 στις: Πέμπτη, 10 Αυγ 2006, 10:31:54 »

Παράθεση
    Ζητιανιά με τσαμπουκά 

Ελλειψη γνώσης και ανεπάρκεια στην πράξη από moderator και administrator του rcmodelling.gr. Ελλειψη γνώσης και ανεπάρκεια στο πως λειτουργούν τα φόρουμ διεθνώς, στο πως αναπτύσσονται καλές σχέσεις μεταξύ τους και στο πως και με ποιές προϋποθέσεις μπορεί να προσελκύσει μέλη με γνώση και ισχύ στο αντικείμενο του. Προσβλητική και απαράδεκτη, για την ιδιότητα τους, συμπεριφορά στο Aeromodelling GR και προς μέλη του. Ελλειψη γνώσης και ανεπάρκεια για το πως, αν και πότε μπορεί να έχει σχέσεις με επίσημους φορείς.

Οντως είναι κρίμα Σεραφείμ, όχι όμως για τον τίτλο αλλά για ότι έγινε και όπως συνεχίζεται.

Συνεχίζεις και είσαι προκλητικός χωρίς λόγο πράγμα που δεν θα σου βγεί σε καλό...ούτε ζητιανέψαμε ούτε παρακαλέσαμε αλλά ούτε και θέλουμε κατα αναγκασμό να έρθουν μέλη δικά σου στο δικό μας Forum. Ειπώθηκε απλώς ότι καλό θα ήταν μέλη της ομοσπονδίας να ψάχνονται λίγο περισσότερο και  να διαβάζουν και άλλα φορουμ που φιλοξενούν μοντελιστές. Αυτό θα οφελούσε την ίδια την ομοσπονδία ώστε να βελτιώσει το έργο της. Δεν απαιτήσαμε δεν ζητήσαμε δεν παρακαλέσαμε! Λειτουργώντας τα μέλη της ομοσπονδίας με αδιαφορία προς τα υπόλοιπα μέσα ενημέρωσης των αερομοντελιστών ενισχύει τις απόψεις αερομοντελιστών που θεωρούν την ομοσπονδία κλίκα. Αυτό ειπώθηκε απο Moderators και administrators του Rcmodelling και τίποτα παραπάνω. Ζητιανιά το rcmodelling δεν χρειάζεται και ούτε χρειάστηκε ποτέ...άλλωστε έχουμε δει εσένα κύριε Κωστόπουλε να μπαίνεις στο forum του rcmodelling να κρίνεις την λειτουργία του και να δημιουργείς συνδέσμους προς το δικό σου forum. Η δική σου περίπτωση είναι έργο ζητιανιάς με επιτυχής αποτελέσματα. Καλό θα ήταν λοιπόν τα λόγια που ξεστωμίζεις να περνούν πρώτα από τον εγκέφαλο και μετά να καταλήγουν στο πληκτρολόγιο.

Σχετικά με την λειτουργία τον Forum διεθνώς πίστεψε με ξέρουμε τον τρόπο λειτουργίας...σίγουρα είναι δημοκρατικός πράγμα που δεν εμφανίζεται στο forum του aeromodelling όπου λειτουργεί από το 1908 με την ίδρυση του Παναθηναϊκού και ακόμα δεν έχει μάθει πως να λειτουργεί....

χαλάρωσε λοιπόν λίγο με τους χαρακτηρισμούς ώς προς το rcmodelling και τους διαχειριστές του γιατί ίσως το θέμα προχωρήσει διαφορετικά...

Πάντα συμβουλευτικά
    --akat--
    « Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 10 Αυγ 2006, 10:42:16 από akat » Καταγράφηκε
    kmandila
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #54 στις: Πέμπτη, 10 Αυγ 2006, 11:16:15 »

Φίλτατοι μετά απο την αναταραχή με τα γραφόμενα πολλών απο μάς παίρνω ξανά το θάρρος χωρίς να έχω ιδιαίτερη έφεση στο γράψιμο να εκφράσω κάποιες απόψεις μου και χωρίς τη διάθεση πραγματικά να προσβάλλω κανένα πολύ περισσότερο το συγκεκριμένο φόρουμ που μας φιλοξενεί.Νομίζω ότι μαχόμαστε όλοι μας και αναλωνόμαστε με λάθος τρόπο για τον ίδιο σκοπό.Αυτό κάπου είναι και φυσιολογικό γιατί είμαστε ξεχωριστές προσωπικότητες ο καθένας μας και έχουμε διαφορετικό τρόπο σκέψης και έκφρασης.Ο ΑΕΡΟΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΣ όμως ειναι ΕΝΑΣ.Αυτός είναι πού μας ενώνει(?)και βρισκόμαστε εδώ να συζητάμε και αυτός είναι που μας χωρίζει(?)και μας κάνει να ξεστομίζουμε κακίες και μάλιστα ο ένας για τον άλλο.Κύριοι παρακαλώ ας επανέλθουμε στην τάξη.Όλοι σε κάποια σημεία έχουν τα δίκια τους αλλά μονός καυγάς δεν γίνεται.Άλλωστε πρέπει να καταλαβαίνουμε ότι αυτό που κάνουμε δεν το κάνουμε επαγγελματικά ούτε και μας αποφέρει οικονομικά κέρδη αντιθέτως άλλοι λίγο άλλοι πολύ ξοδευόμαστε και από πάνω.Σωστά λοιπόν κατά την γνώμη μου πάντα να γίνεται κριτική έναντι σε οποιοδήποτε φορέα (ΕΛΑΟ) αλλά όχι σε άτομα και να μην ξεχνάμε ότι και αυτοί που είναι στο τιμόνι της οποιαδήποτε Ομοσπονδίας Αερομοντελιστές είναι και φαντάζομαι με τις δουλειές τους και τίς οικογένειές τους.Συμφωνώ να έχουμε απαιτήσεις και προσδοκίες για το καλύτερο δικαιολογημένα να έχουμε το ανικανοποίητο επιζητώντας το κάτι παραπάνω αλλά να μην ξεχνάμε να το ζητάμε με καλό τρόπο.Δέν λέω χρειάζεται πολλές φορές να βράζουν λίγο τα αίματα αλλά δεν χρειάζεται να χύνεται αίμα.(μαχαιρώματα-απειλές) Θα ήθελα να καταλάβουμε όλοι και οι παλιοί και οι καινούργιοι Αερομοντελιστές ότι δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα απλά μαζί να συνεχίσουμε αυτό που ξεκίνησαν τότε αυτοί οι οποίοι αποτελούσαν μικρή ομαδούλα ξεχωριστή με τόσες δυσκολίες και έφθασε εδω που έφθασε και να ασχολούνται πολλοί περισσότεροι με αυτό που για εκείνη την εποχή ήταν πρωτόγνορο και δυνατό για τούς λίγους.Θέλω να κάνω μνεία μερικών ονομάτων και ας μην τούς γνωρίζω κάποιους παρά μονο απο αναφορές με καλά λόγια για τα άτομά τους,ΚΙΟΥΡΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ-ΒΕΡΝΑΡΔΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ-Παπαδόπουλος Κώστας-Κωνσταντακάτος Γιάννης-Κουτσός Στέλιος-Σοφός Παναγιώτης και τόσους ακόμα που μου διαφεύγουν η δεν έχει τύχει να φτάσει στα αυτιά μου η προσφορά τους.Είναι κρίμα λοιπόν αντί να βάζουμε πλάτη όλοι μαζί για αυτό που αγαπάμε να το δυναμιτίζουμε πετροβολώντας και ξεστομίζοντας κακίες με υπονοούμενα ο ένας για τον άλλον.Δεν κάνουμε καλό στο χόμπυ και μάλιστα απο ένα χώρο-φόρουμ σαν αυτό με τόσο μεγάλη επισκεψιμότητα.Τι γνώμη θα αποκομίσουν νέα άτομα για το χόμπυ μας? θα νομίζουν ότι είμαστε χειρότεροι από τούς χούλιγκανς οπαδούς ομάδων,ενώ η πραγματικότητα είναι διαφορετική και υπάρχουν αξιόλογα άτομα που έχουν να δώσουν και να προσθέσουν λάμψη στο Αέρινο χόμπυ μας πηγαίνοντας το εκεί που του αξίζει στον ΟΥΡΑΝΟ και όχι να το θάβουμε εμείς οι ίδιοι στο χώμα.Ας με συγχωρέσουν όσοι δεν συμφωνούν με τα γραφόμενά μου αλλά αυτά πιστεύω και αφού βρίσκομαι σε ελεύθερο και Δημοκρατικό χώρο θεώρησα σωστό να τα γράψω.Ευχαριστώ.

Υ.Γ Τα ονόματα στα οποία αναφέρομαι είναι γραμένα με κεφαλαία και μικρά γράμματα όχι λόγω μεγέθους προσφοράς αλλά τιμής ένεκεν στη μνήμη των δύο Αερομοντελιστών.  
    « Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 10 Αυγ 2006, 11:19:21 από kmandila » Καταγράφηκε

Κ.Μανδηλαράς  www.amach.gr   www.aeromodelismos.gr
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #55 στις: Πέμπτη, 10 Αυγ 2006, 11:53:34 »

Το θέμα δεν το ξεκίνησα εγώ, ούτε έχω κατέβει ή πρόκειται να κατέβω σε τέτοιο επίπεδο.

Λυπάμαι που δεν μπορείς να καταλάβεις την διαφορά των πραγμάτων, όπως δεν μπορούσατε να καταλάβετε στην αρχή τι σημαίνει "κλειστό" φόρουμ (μπορεί να διαβασθεί μόνο από μέλη), όπως ήταν τότε το rcmodelling.gr.

Οπως επίσης εξήγησα μέσα στο rcmodelling.gr πως μπορεί να συνεργάζονται δύο ή περισσότερα sites, όμορφα και δημιουργικά, με links μεταξύ τους και όχι με μηνύματα όπως αυτό που ξεκίνησε το Αλαλούμ! To Aeromodelling GR πάντα είχε links για τα ελληνικά site και ειδικό χώρο για να μπορούν να προβληθούν.

Νομίζω οτι όλοι ήταν ευχαριστημένοι με αυτό του να μπορείς να συμμετέχεις και εδώ και όπου θέλεις, να κάνεις αναφορές σε άλλα sites, ελληνικά ή ξένα, χωρίς φόβο παρεξήγησης. Ποιός το πέτυχε αυτό Αγγελε;

Από την αρχή της λειτουργίας του μπήκα στο rcmodelling.gr και ευχήθηκα και σε link μπήκε στο Aeromodelling GR (το rcmodelling δεν είχε ποτέ links) και οι παρατηρήσεις μου μάλλον ωφέλησαν και το rcmodelling.gr και το γενικότερο πνεύμα συνεργασίας.

Ακόμα και όταν το rcmodelling.gr έγινε εμπορικό συνέχισα τις καλές σχέσεις και έδωσα και χώρο (όπως και σε όλους τους επαγγελματίες) χωρίς καμμιά απαίτηση.

Λυπάμαι που δεν μπορείς να καταλάβεις την διαφορά. Κάνατε ένα λάθος, εντάξει. Δεν χαρακτηρίζεται ολόκληρο το μέχρι τώρα έργο. Μην το χαλάτε ακόμα περισσότερο επιμένοντας σε ένα θέμα Αλαλούμ!

Οι χαρακτηρισμοί έγιναν για συγκεκριμένες ενέργειες.

Παράθεση
    χαλάρωσε λοιπόν λίγο με τους χαρακτηρισμούς ώς προς το rcmodelling και τους διαχειριστές του γιατί ίσως το θέμα προχωρήσει διαφορετικά...
    Μήπως εδώ πέφτουμε και σε επίπεδο που είχε ενοχλήσει και εσάς στο παρεθόν  Wink

Το Αλαλούμ! συνεχίζεται όπως είχα προβλέψει ακόμα περισσότερο. 
    Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    Αντώνης Παπαδόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #56 στις: Πέμπτη, 10 Αυγ 2006, 12:23:37 »

Αγαπητέ akat,

Δεν πρόκειται να απαντήσω στα σχετικά με την λειτουργία του forum (administrator, moderator, κλπ) Είμαι στον χώρο το συγκεκριμένο ως επαγγελματίας από το 1980 που ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στα οικονομικά και στην μηχανογράφηση. Δεν έχει όμως αυτό σημασία εν προκειμένω.

Θα σου απαντήσω για αυτά που αναφέρεις για την Ομοσπονδία και τα μέλη της (που προφανώς εννοείς τα φυσικά πρόσωπα που στελεχώνουν το ΔΣ ή τις Επιτροπές, και όχι τα σωματεία μέλη της)

Το rcmodelling.gr ως ενότητα είναι ένας χώρος μέσω του οποίου ασκείται κάποια επαγγελματική δραστηριότητα με αντικείμενο τον αερομοντελισμό. Αν κάνω λάθος διόρθωσε με. Υποενότητα αυτου του χώρου στο Internet είναι και το forum.

Δεν με ενδιαφέρει σε καμία περίπτωση να κρίνω ούτε το περιεχόμενο του, ούτε την μορφή του, πολύ δε περισσότερο τους συμμετέχοντες σε αυτό. Αποψη μου είναι οτι οτιδήποτε γίνεται, για την πρόοδο του αερομοντελισμού, καλά κάνει και γίνεται.

Εφόσον όμως είναι εππαγελματικός χώρος, αναμφισβήτητα, αν διαβάσεις τον αθλητικό νόμο θα δείς ότι τα μέλη ΔΣ αθλητικών σωματειών ενώσεων ή ομοσπονδιών δεν επιτέπεται να μετέχουν σε εππαγελματικές δραστηριότητες συναφείς. Επειδή δε η νομολογία και η ερμηνείες είναι ακόμα αμφιλεγόμενες, και επειδή το άθλημα της προσφυγής στην δικαιοσύνη ακόμα και για τον αέρα που αναπνέουμε είναι πολύ προσφιλές στον χώρο μας, εννοώ τον αερομοντελισμό, προσπαθούμε να αποφεύγουμε τις κακοτοπιές. Μπορεί να σου φαίνεται αστείο ή παράλογο αλλά σε πληροφορώ οτι στην μεν Ενωση Αερομοντελιστών Αθηνών αυτό έχει κοστίσει πάνω από 15.000 Ευρώ, και στην ΕΛΑΟ περίπου 40.000 Ευρώ, θέλω να σου πω ότι προσωπικά δεν μου περισεύουν ούτε τα χρήματα αυτά, ούτε ο χρόνος.

Επίσης να πω και κάτι ακόμα. Το ότι βλέπεις δημοσιευμένα κείμενα και ανακοινώσεις στο Aeromodelling.gr συμβαίνει γιατί ο agridoc έχει ζητήσει επίσημα αυτή την ενημέρωση από την Ομοσπονδία. Εσύ το έκανες αυτό? Μην θεωρείς αυτόνόητα ορισμένα πράγματα γιατί δεν είναι.

Στην Ελλάδα υπάρχουν πάνω από 20 fora σχετικά με τον αεραθλητισμό. Οσοι έχουν ζητήσει ενημέρωση την έχουν. Υπάχουν επίσης και άτομα που έχουν ζητήσει ενημέρωση άμεση για το αεράθλημα που τους ενδιάφέρει. Και αυτοί την έχουν. Δεν έχεις παρά να το κάνεις και σύ.

Οσο δε αφορά τα αναγραφόμενα κατά καιρούς στα fora περί Ομοσπονδίας, θά ήθελα πριν απαντήσω να ρωτήσω τον NickFrance, στην Γαλλία σε ποιο συγκεκριμένο forum ο πρόεδρος της FFAM Bruno Delor απαντά για θέματα της Ομοσπονδίας σε οποιονδήποτε?

Γιατί άραγε οι περισσότεροι αντίστοιχοι οργανισμοί στα sites τους δεν έχουν forum?

Νομίζω ότι σου έδωσα να καταλάβεις το πρόβλημα. Αν έχεις άλλο ερώτημα ή νομίζεις ότι δεν σε καλύπτει η εξήγηση αν νομίζεις ότι το θέμα αφορά και άλλους μπορείς να κάνεις άλλη μία καταχώρηση στο forum, αν το θέμα νομίζεις ότι αφορά εσένα με PM και θα σου απαντήσω.

Είμαστε όμως και σε περίεργη εποχή που προσωπικά προτιμώ να είμαι στην θάλασσα από το πληκτρολόγιο.

Φιλικά
    Αντώνης Παπαδόπουλος

Καταγράφηκε
    rcmodelling
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #57 στις: Πέμπτη, 10 Αυγ 2006, 12:36:55 »

Δεν θα μπω στην διαδικασία να πω εγώ περισσότερα περί κλίκες, αλαλούμ και άλλα τα οποία συζητήθηκαν παραπάνω με όλους τους τρόπους.

Το μόνο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι το γιατί  σας πείραξε το γεγονός ότι απάντησαν σε “αντίπαλο” forum μέλη άλλου “ανταγωνιστικού forum”;

Για εσάς δηλαδή είμαστε αντίπαλοι ή ανταγωνιστές;

Με λίγα λόγια οι moderator και οι administrator ενός forum είναι οι αρχηγοί μιας παράταξης διαφορετικής από την δική σας;

Μήπως σήμερα χωρίζουμε την πίτα ή μοιράζουμε τις περιουσίες μας;

Παράθεση
    Ακόμα και όταν το rcmodelling.gr έγινε εμπορικό συνέχισα τις καλές σχέσεις και έδωσα και χώρο (όπως και σε όλους τους επαγγελματίες) χωρίς καμμιά απαίτηση.

Έγινε το forum του rcmodelling.gr εμπορικό; Τα post μας συμβουλεύουν την αγορά μοντέλων μας; Τι σχέση έχει αυτό; Δεν πρέπει κάπως να μπορεί το rcmodelling να στηριχτεί οικονομικά;

Δεν υπάρχει κατηγορία για Links άλλων site ή forum στο rcmodelling.gr οπότε μην το παίρνετε προσωπικά. Δεν σας απαγορεύτηκε ποτέ να κάνετε post στο forum με λογότυπο και Link του aeromodelling. Είναι γνωστό επίσης ότι αναλάβαμε την κατασκευή και διαχείριση του airmodelling.gr όπου υπάρχει Link για το aeromodelling.

Παράθεση
    Λυπάμαι που δεν μπορείς να καταλάβεις την διαφορά. Κάνατε ένα λάθος, εντάξει. Δεν χαρακτηρίζεται ολόκληρο το μέχρι τώρα έργο. Μην το χαλάτε ακόμα περισσότερο επιμένοντας σε ένα θέμα Αλαλούμ!

Ποιο είναι το λάθος; Ότι παίρνουν μέρος στις συζητήσεις σας μέλη του rcmodelling.gr; Ξαναρωτώ! Μας βλέπετε ως βαθμοφόρους ή αρχηγούς κάποιας αντίπαλης παράταξης;

Ακουστήκαν πολλά σε αυτό το topic μπορεί κάποια να στέκουν και κάποια όχι. Το μόνο που πραγματικά με ενόχλησε είναι το ότι επιτρέψατε κύριε Κωστόπουλε να πέσει πολύ χαμηλά το επίπεδο της συζήτησης.

Ελπίζω η απάντηση σας να έχει το ύφος που σας αρμόζει αυτή την φορά.
    Καταγράφηκε
    NikFrance
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #58 στις: Πέμπτη, 10 Αυγ 2006, 12:47:06 »

Αντώνη Παπαδόπουλε Ευχάριστο για την άμεση και κατατοπιστική σου απάντηση..
    έχω και κάποιες άλλες απορίες αλλα δεν είναι του παρόντος θα σε ξανά "ενοχλήσω" όταν θα σε χρειαστώ!

Και πάλι ευχάριστο!!
    Καταγράφηκε

Ο ξάδερφος από Γαλλία...
    NikFrance
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #59 στις: Πέμπτη, 10 Αυγ 2006, 13:29:30 »

Οσο δε αφορά τα αναγραφόμενα κατά καιρούς στα fora περί Ομοσπονδίας, θά ήθελα πριν απαντήσω να ρωτήσω τον NickFrance, στην Γαλλία σε ποιο συγκεκριμένο forum ο πρόεδρος της FFAM Bruno Delor απαντά για θέματα της Ομοσπονδίας σε οποιονδήποτε?

Ναι Aντώνη μου στον οποιοδήποτε...!!
    Συμμετέχει αντώνη μου συμμετέχει ο Delor...έχω διάβαση αρκετά post του σου καταθέτω και ένα να δεις..
    και μάλιστα παλαιότερα σε ένα forum στον  YAHOO.FR που δεν υπάρχει πλέον είχε μεγαλύτερη συμμετοχη και απαντούσε σε όλα!!

Φυσικά υπάρχουν και πιο "prive" forum που πρέπει να είσαστε μέλος σε clubs κτλ..

Και όχι μονο ο Delor αλλα πολλά πρωτοκλασάτα άτομα τις FFAM..

Μάλιστα ο Delor συμμετέχει πιο ενεργά σε ΌΛΑ τα forum με ένα απλό Nick σαν απλός αερομοντελιστής..

οι πιο παρατηρητικοί το έχουμε επισημάνει!!

Επίσης ο Delor και αλλα άτομα τις ομοσπονδίας και απλοί αερομοντελιστές συμμετέχουν κατά καιρούς σε συζητήσεις στο MSN Groups..

έχω συμμετέχει μερικές φορες..πιο πολύ ως παρατηρητής παρακολουθώντας τις εξελίξεις σε διαφορα θέματα περί ομοσπονδίας κτλ..

http://forum.modelisme.com/viewtopic.php?id=54135&p=4
    Καταγράφηκε

Ο ξάδερφος από Γαλλία...
    Σελίδες: 1 2 3 [4] 5     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Αλαλούμ!
    Μεταπήδηση σε: