Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.358 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 22:07:16

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 22:07:16

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 17:09]

από Markhelis
    [Σήμερα στις 12:33]

[Σήμερα στις 12:22]

από dominicm
    [Χθες στις 12:17]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

από vtr
    [Τετάρτη, 8 Απρ 2026, 15:51:36]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 23:22:09]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 15:32:33]

[Πέμπτη, 26 Μαρ 2026, 23:29:08]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309358
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 816
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 377
    Συνολικά: 379
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 [2] 3 4 5     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Αλαλούμ!  (Αναγνώστηκε 19463 φορές)
    Serafim
    Administrator
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #15 στις: Τετάρτη, 9 Αυγ 2006, 01:29:28 »

Ευχαριστώ για την διευκρίνηση Παντελή.  Όπως έχω πει και στο παρελθόν (το έχω πει και στον NickFrance αρκετές φορές) πολλές φόρες ο τρόπος που γράφουμε μας κάνει να χάνουμε και το όποιο δίκιο έχουμε.

Ελπίζω κάποια στιγμή να ανοίξει ένα topic που ήρεμα και ωραία να ενημερωθούμε όλοι για το τι κάνει και τι δεν κάνει ο καθένας.  Έχω κι εγώ απορίες αλλά δεν μπορώ ούτε να τις εκφράσω ούτε να πάρω απάντηση ανάμεσα σε τέτοια συζήτηση.

Σεραφείμ

(Admin τα εκτός θέματος συνεχίζονται  .  Sorry.  Ελπίζω να μπορέσεις να τα διαχωρίσεις)
    Καταγράφηκε

There is no greater force in the world than wrong rudder
    kosmasleiletzoglou
    Επισκέπτη
    « Απάντηση #16 στις: Τετάρτη, 9 Αυγ 2006, 01:38:56 »

Δυστυχώς Κοσμά έτσι λειτουργούν οι συγχρονες κοινωνίες και για αυτό ονομάζονται πολιτισμένες. Διαφορετικά όλα είναι ένα μπάχαλο..και να σαι σίγουρος πως αν δεν υπήρχε έστω και αυτή η υποτιπόδες αστυνόμευση στο χώρο του αερομοντελισμού τότε μπορεί σήμερα να μην υπήρχε καν αερομοντελισμός με αυτά που θα κάναμε.
    Ελπίζω να μην κούρασα

dapan

Ασε μας ρε Παντελή....εσύ είσαι πολιτισμένος και μεις οι κάφροι  laugh laugh laugh
    Καταγράφηκε
    dapan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #17 στις: Τετάρτη, 9 Αυγ 2006, 01:43:17 »

Αν αυτό κατάλαβες Κοσμά.   idiot2 idiot2..δυστυχώς λυπάμε...
    Καταγράφηκε

Όποιος μαθαίνει από τα λάθη του είναι έξυπνος,
    όποιος μαθαινει από τα λάθη των άλλων είναι σοφός
    NikFrance
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #18 στις: Τετάρτη, 9 Αυγ 2006, 02:17:46 »

Εγώ λέω καλόβουλα την άποψη μου..έτσι γράφω και έτσι εκφράζομαι..

άλλωστε οποιον στεναχωρεί όπως τον dapan μην με διαβάζετε..

Αν επιφυλάσσεσαι να απαντήσεις..και να το χοντρύνεις..θα το χοντρύνω και εγώ..και οποιος αντέξει..

Δεν σε απειλώ προς θεού...

Εγώ είπα αυτά που ήθελα είπες τα δικά σου βγάλαμε τα συμπεράσματα μας..ας σταματήσουμε εδώ!!
    Καταγράφηκε

Ο ξάδερφος από Γαλλία...
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #19 στις: Τετάρτη, 9 Αυγ 2006, 03:08:30 »

(Admin τα εκτός θέματος συνεχίζονται  .  Sorry.  Ελπίζω να μπορέσεις να τα διαχωρίσεις)

Θα δω παίρνω μέτρα  

Πάντως τον τίτλο τον βρήκα: Αλαλούμ!

Ακόμα έχεις δίκιο για τους μη γραμμένους σε σύλλογο αερομοντελλιστές της Αττικής και της υπόλοιπης Ελλάδας. Τώρα για το ποιός τους αντιπροσωπεύει καλύτερα και με ποιά κριτήρια βγαίνει αυτό, καλύτερα ας το αφήσουμε στην μπάντα, αν και η ζυγαριά νομίζω θα δείξει άνετα το Aeromodelling GR. Ισως και να κάνω λάθος.

Τα portals και τα φόρουμ απαιτούν μια εγγραφή για κάποιες λειτουργίες τους. Η έννοια του μέλους εδώ δεν έχει την έννοια του συλλόγου και είναι αστείο να μιλάμε για μέλη με κτητική έννοια (το έχω δει το έργο). Ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του για τους λόγους του. Οπωσδήποτε όμως είναι μια συμμετοχή σε μια προσπάθεια που κάποιος, για ποικίλους λόγους, θέλει να έχει. Συνδέει το αντικείμενο και δημιουργείται επικοινωνία και φιλίες.

Τα φόρουμ έχουν κουτσομπολιό, έχουν και καβγάδες. Εχουν όμως και ωραία θέματα και σωστή πληροφόρηση από αξιόλογους ανθρώπους. Ε και κάποια δεν είναι ν' ασχοληθείς καθόλου  Crazy2

Από παλιά έδειξα τον δρόμο για το πως μπορούν τα sites να συνεργασθούν και να ανταγωνίζονται συνάμα. Αλλά υπάρχουν και κανόνες απλής καλής ανθρώπινης συμπεριφοράς. Και ο καθένας κρίνεται γι αυτά που γράφει, το κομμάτιι του φόρουμ ξεκινάει από το 2000. Το Aeromodelling GR δεν ξεκίνησε για να είναι εφήμερο και δεν αρέσουν τα σβησίματα   Tongue.

Οπως λέει ο Γιώργος Κανδυλάκης, ο χρόνος θα δείξει. Και δείχνει συνέχεια. Τα πυροτεχνήματα κρατάνε λίγο 

Μόνο μην κουράζετε τον κόσμο με προσωπικές εμπάθειες και ιστορίες για αγρίους και εικονικές ζούγκλες.
    Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    kmandila
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #20 στις: Τετάρτη, 9 Αυγ 2006, 08:57:41 »

Αλαλούμ η ΆλλαΛαλούν  CheesyΑπό ασφάλεια πτήσεων ξεκινήσαμε και σε Ασφαλιστικά μέτρα καταλήξαμε σε ξεχωριστό δωμάτιο κρατητηρίου(με συγχωρείτε forum).Admin καλό κουράγιο για να μας συγκρατήσεις βλέπεις στο forum αυτό είμαστε και πολλοί και χρειάζεται μεγάλη υπομονή και προσπάθεια για να διατηρείς το balance που λέω και εγω σαν Αμερικανοτραφής καουμπόυ όπως αναφέρομαι κάπου αλλού.Παρ όλα αυτά προσωπικά πιστεύω ότι είναι υγιές  αυτό που γίνεται αρκεί πάντα κατά τη γνωμη μου να μην γίνονται προσωπικές κόντρες.  Thumbs upΚαλή συνέχεια λίγο πιο ήπια και πιο εποικοδομητικά !
    Καταγράφηκε

Κ.Μανδηλαράς  www.amach.gr   www.aeromodelismos.gr
    γιαννης κουσουρλης
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #21 στις: Τετάρτη, 9 Αυγ 2006, 09:11:57 »

θα ηθελα να ρωτησω το εξης τους θυγομενους φαντομαδες  π.χ. στην αγγλια μπορουν να αγορασουν καυσιμα αν δεν ανηκουν σε συλλογο και να εχουν δικαιωμα να πετουν...στην ελλαδα οποιος εχει χρημα μπορει να κανει τα παντα
    πεταει ο γαιδαρος   πεταει

Καταγράφηκε
    kmandila
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #22 στις: Τετάρτη, 9 Αυγ 2006, 09:32:54 »

devil Θα ήθελα να αναφέρω οτι στην Αγγλία έχουν για νόμισμα την Λίρα ενώ εμείς το Ευρώ,έχουν και οδηγούν δεξιοτίμονα αυτοκίνητα και εμείς αριστεροτίμονα,και το κυριότερο έχουν Ομίχλη ενώ εμείς Καταγάλανο ηλιόλουστο ουρανό κατάλληλο για πτήσεις. devil
    Υ.Γ Όσο για τήν αγορά καυσίμου μήπως αντί για καύσιμα αγόραζαν brushless και Lipo ? Grin
    Καταγράφηκε

Κ.Μανδηλαράς  www.amach.gr   www.aeromodelismos.gr
    Serafim
    Administrator

« Απάντηση #23 στις: Τετάρτη, 9 Αυγ 2006, 09:49:03 »

θα ηθελα να ρωτησω το εξης τους θυγομενους φαντομαδες  π.χ. στην αγγλια μπορουν να αγορασουν καυσιμα αν δεν ανηκουν σε συλλογο και να εχουν δικαιωμα να πετουν...στην ελλαδα οποιος εχει χρημα μπορει να κανει τα παντα
    πεταει ο γαιδαρος   πεταει

Η ερώτηση ποια είναι;

Σεραφείμ

(Admin επέτρεψέ μου να διαφωνήσω με τον τίτλο που επέλεξες.  Άσχετα με το ποιος ή με τι ύφος γράφει ο τίτλος δεν θα έπρεπε να είναι σχόλιο ως προς το ύφος του περιεχομένου αλλά σχετικός με το θέμα)
    « Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 9 Αυγ 2006, 09:56:12 από Serafim » Καταγράφηκε

There is no greater force in the world than wrong rudder
    dapan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #24 στις: Τετάρτη, 9 Αυγ 2006, 12:07:04 »

Κύριε admin
    Έπεσε πολύ δουλειά με την μετακόμισει των μηνυμάτων, αλλά ο τίτλος του νέου δωματείου είναι πολύ ευστοχός...Συγχαρητήρια για ακόμη μία φορά...Απλά μας κακομαθαίνεται...

φιλικά
    dapan
    Καταγράφηκε

Όποιος μαθαίνει από τα λάθη του είναι έξυπνος,
    όποιος μαθαινει από τα λάθη των άλλων είναι σοφός
    akat
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #25 στις: Τετάρτη, 9 Αυγ 2006, 14:51:14 »

Παράθεση
    και εσείς που τα γράφεται δεν υπάρχεται πουθενά αερομοντελιστικά παρά μόνο σε κάτι φορουμ όπου σκοτώνεται την ανία σας και με το υφάκι σας κρίνεται ή μάλλον καρακρίνεται τους πάντες και ι΄δίως αυτους που μάλλον  δεν πρόκειται να φτάσεται ποτέ. παίξτε λοιπόν με τα παιχνιδάκια σασ σε καμιά αλάνα ή σε κάνα παρκιν και  αφήστε τους ανα την ελλάδα αερομοντελιστές να ασχοληθούν με αυτό που πραγματικά αγαπάνε και ξέρουν να κάνουν καλά .. τον αερομοντελισμό
    'Επρεπε το ένα, έπρεπε το άλλο. κλπ κλπ....δυστυχώς για ακόμη μια φορά βρίσκεσαι σε μια εικονική πραγματικότητα..σε έναν ιδεατό κόσμο που όλα είναι όμορφα φτιαχμένα και που όλοι στήνουν κ.λο  για να πετάμε εμείς τα αεροπλανάκια μας και να μας χειροκροτούν..
    Όσο για κλίκες,  αγρινιώτικα φορουμ κλπ...δυστυχώς..για ακόμη μια φορά δείχνεις το επίπεδο της κουβέντας που ξέρεις να κάνεις, αλλά δυστυχώς δεν έχεις καν το κουράγιο για να μην πω τπτ άλλο να τα γράφεις και εδώ όπως τα γράφεις στο rcmodelling.

Ελπίζω πραγματικά τα παραπάνω να μην τα ενοείς και απλά να βγήκαν σε κάποια στιγμή αδυναμίας. Αν τα Forum που φιλοξενούν τεράστια ποσοστά αερομοντελιστών χρησιμεύουν στο να σκοτώνουμε την ανία μας και όχι στην ανταλαγή απόψεων και εύρεση χρήσιμων πληροφοριών τότε εσύ τι δουλειά έχεις σε ένα από αυτά τα Forum? Κατά την προσωπική μου άποψη τα Forum αυτά έχουν μεγαλύτερη αξία από συλλόγους , σωματεία κλπ. Δίνουν σίγουρα περισσότερα  και προσελκύουν νέο κόσμο στο να μάθει γιαυτό το άθλημα - Hobby - παιχνίδι όπως θες πές το. Δεν έχω δει σωματείο μέχρι τώρα που να έχει καταφέρει να δώσει την απαραίτητη προβολή (χωρίς την χρήση των forum) στο αντικείμενο αυτό. Μερκοί από εμάς αφιλοκερδός έχουμε χάσει χρόνο και χρήμα στην προσπάθεια να προβάλουμε αυτό το hobby οπότε καλό θα ήταν να αναθεωρήσεις την άποψη που έχεις για τους φαντομάδες του hobby - παιχνιδιού που εσείς το αποκαλείτε αερομοντελισμό. Είμαι και εγώ ένας από αυτούς τους φαντομάδες βλέπεις.

Pleazzzzz Admin άλλαξε τον τίτλο του topic γιατί δεν δηλώνει την σοβαρότητα του έτσι.
    Καταγράφηκε
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #26 στις: Τετάρτη, 9 Αυγ 2006, 15:57:50 »

(Admin επέτρεψέ μου να διαφωνήσω με τον τίτλο που επέλεξες.  Άσχετα με το ποιος ή με τι ύφος γράφει ο τίτλος δεν θα έπρεπε να είναι σχόλιο ως προς το ύφος του περιεχομένου αλλά σχετικός με το θέμα)

Οι διαφωνίες και οι συζητήσεις σε σωστή βάση είναι παραγωγικές.  Wink

Ο τίτλος "Αλαλούμ!" μπήκε γιατί αυτό ακριβώς έγινε. Δυστυχώς μεταφέρθηκαν και αξιόλογα μηνύματα, όπως και λόγω των links δεν μπόρεσαν να μεταφερθούν κάπιοα άλλα γιατί έπρεπε να παρέμβω σε πολλά μηνύματα.

Εγινε λοιπόν "Αλαλούμ!" στο φόρουμ από άστοχη ενέργεια. Ποιό είναι το θέμα; Η ΕΛ.Α.Ο.; Οι κλίκες; Εποικοδομητική συζήτηση για την καλύτερη λειτουργία της ομοσπονδίας;

Σίγουρα όχι. Μπαίνει ένα μήνυμα, εκτός θέματος, από μέλος του Aeromodelling GR αλλά και moderator άλλου φόρουμ (του rcmodelling.gr) το οποίο σε σπόντα γράφει βλακείες και επιτίθεται και σε μένα προσωπικά και σε όσα μέλη του Aeromodelling GR είναι στην Ε.Α. της ΕΛ.Α.Ο. ζητώντας συνάμα και τον λόγο, σιγοντάροντος και του administrator του ίδιου φόρουμ, γιατί τα μέλη αυτά είναι μέλη και γράφουν στο Aeromodelling GR και όχι και στο άλλο φόρουμ.

Το θέμα λοιπόν, θέλω να πιστεύω χωρίς τέτοια πρόθεση, δυστυχώς φαίνεται να διαμορφώνεται ως πρόκληση δυσλειτουργίας στο Aeromodelling GR από απαράδεκτο, προσβλητικό και υβριστικό μήνυμα moderator άλλου φόρουμ, με την συναίνεση ενός admininstrator του, που επαιτεί, με απαιτητικό τρόπο, μέλη και κίνηση προς άλλο φόρουμ. Ενέργεια απαράδεκτη και κατακριτέα διεθνώς. Που δυστυχώς επιδεινώνεται με επιπλέον μηνύματα στο άλλο φόρουμ, από moderator πια εκεί, που φαίνεται οτι δεν ενοχλούν τους administrators του, που περιέχουν ακόμα περισσότερες βλακείες και προσβολές.

Πως να μην χαρακτηρίσω την κατάσταση  αλαλούμ; Που βρίσκεται η συνέπεια, η υπευθυνότητα και η σοβαρότητα; Πως περιμένει κάποιος να έχει δημιουργική και εποικοδομητική συζήτηση, όταν, από την αρχή, ο ίδιος την έχει τορπιλίσει μ’ αυτά που γράφει; Πως περιμένει να έχει ανταπόκριση σ’ αυτά που γράφει;

Η πρόκληση θα προκαλέσει ανταπάντηση, θα ξεφύγω κάπου εγώ, ο ένας, ο άλλος (όποιος και αν είναι κάποιος και ότι προσωπικά κι αν έχει πρέπει να συγκρατηθεί, δύσκολο όμως μετά κάποιες προκλήσεις)  και το αποτέλεσμα θα είναι να γίνει το θέμα: Αλαλούμ!

Ν’ ανοίξουμε συζήτηση σε τι; Οι administrators και moderators οφείλουν να κατευνάζουν με όμορφο τρόπο τέτοιες τάσεις και όχι να τις δημιουργούν οι ίδιοι, ούτε στο φόρουμ τους, ούτε σε άλλα φόρουμ. Συνηθίζεται να συνεργάζονται μάλιστα σε δύσκολες καταστάσεις, πράγμα που έχουμε επιτύχει στο παρελθόν, γιατί το χαλάμε τώρα;

Εκανα υπομονή όσο μπορούσα, ίσως την πήραν κάποιοι και σαν αδυναμία αλλά με τις συνεχείς προκλήσεις τι έγινε η κατάσταση; Αλαλούμ!

Το Αλαλούμ! διώχνει αυτούς που αξίζουν και έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν. Το Αλαλούμ! διώχνει αυτούς που μπορεί να συζητήσουν εποικοδομητικά.

Αν λοιπόν πραγματικά αγαπάμε τον ελληνικό αερομοντελλισμό ας μην το κάνουμε Αλαλούμ!

Οπωσδήποτε όχι στο Aeromodelling GR 

Το θέμα δυστυχώς είναι Αλαλούμ!, η κατάσταση  Αλαλούμ! δεν προκλήθηκε από το Aeromodelling GR, συζήτηση δεν μπορεί να γίνει εδώ, όχι μ' αυτό τον τρόπο και μ' αυτούς τους όρους. Απλά το Αλαλούμ! θα γίνεται χειρότερο.

Μπορούμε όμως και το έχουμε πετύχει στο παρελθόν να έχουμε αποτελέσματα. Μπορούμε να έχουμε επίπεδο.

Ας αφήσουμε λοιπόν τα Αλαλούμ! στην μπάντα και ας πάμε μπροστά. Χωρίς κακόηχες κορώνες.

Υ.Γ. Θα πρέπει να ζητήσω συγνώμη γιατί μετέφερα και αξιόλογα μηνύματα στο θέμα αυτό, δυστυχώς δεν μπόρεσα να βρω τρόπο να μην είναι ξεκρέμαστα.
    Καταγράφηκε

Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    akat
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #27 στις: Τετάρτη, 9 Αυγ 2006, 16:34:56 »

Παράθεση
    με την συναίνεση ενός admininstrator του, που επαιτεί, με απαιτητικό τρόπο, μέλη και κίνηση προς άλλο φόρουμ. Ενέργεια απαράδεκτη και κατακριτέα διεθνώς. Που δυστυχώς επιδεινώνεται με επιπλέον μηνύματα στο άλλο φόρουμ, από moderator πια εκεί, που φαίνεται οτι δεν ενοχλούν τους administrators του, που περιέχουν ακόμα περισσότερες βλακείες και προσβολές.

To "βλακεία και προσβολή" που αναφέρεις είναι καθαρά δική σου άποψη. Για μερικούς ίσως είναι απλά η αλλήθεια και η πραγματικότητα, είναι προσωπικές απόψεις μελών του forum που οι administrator και moderator σέβονται και τις αφήνουν να ακούγονται εφόσων είναι καλοπροέραιτες. Για το καλό του αερομοντελισμού αναφέρονται και για λύσεις που μπορούν να δοθούν ώστε να γίνει καλύτερο το κλίμα στην Ελλάδα. Αντιπαραθέσεις στις απόψεις πάντα υπάρχουν και δεν μπορούν να κοπούν από τα topics γιατί στην συνέχεια δεν θα υπάρχει κάποιο νόημα στην συζήτηση. Εμείς αφήνουμε όλες τις πλευρές να πούνε την άποψη τους και δεν χαρακτηρίζουμε ώς "βλακείες" τις απόψεις των άλλων.

Παράθεση
    που επαιτεί, με απαιτητικό τρόπο, μέλη και κίνηση προς άλλο φόρουμ

Το παραπάνω σίγουρα δεν ισχύει...άλλωστε πώς μπορείς να απαιτήσεις κάτι τέτοιο?

Παρόλα αυτά το θέμα έγινε κουραστικό κούρασε και εμένα αλλά και τους αναγνώστες του Forum. Ας βγάλει ο καθένας από όλα αυτά τα συμπεράσματα του. Το rcmodelling είναι ανοιχτό και δέχεται κάθε άποψη θετική - αρνητική προκειμένου ο αερομοντελισμός στην Ελλάδα να ανεβεί ένα σκαλί ακόμα.
    Καταγράφηκε
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #28 στις: Τετάρτη, 9 Αυγ 2006, 16:56:31 »

Παράθεση
    Παρόλα αυτά το θέμα έγινε κουραστικό κούρασε και εμένα αλλά και τους αναγνώστες του Forum. Ας βγάλει ο καθένας από όλα αυτά τα συμπεράσματα του.

Κάλλιο αργά παρά ποτέ  Wink

Οσο για τα άλλα ... 
    Καταγράφηκε

NikFrance
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #29 στις: Τετάρτη, 9 Αυγ 2006, 17:47:41 »

Tο ότι ήμουνα "λίγο καυστικός" είναι αλήθεια...
    ήταν μια προσπάθεια να ανοίξει διάλογος..που έχει κλείσει μεταξύ τον forum..θυμάστε πως δούλευαν τα forum K. κωστόπουλε?? με τι αρμονια??

Tο τι πιστεύουμε περί ομοσπονδίας κτλ..Ο καθένας έχει βγάλει τα συμπεράσματα του..το έχω ξαναπεί δεν έχω πρόβλημα με πρόσωπα ούτε με forum..
    αλλα έχω πρόβλημα να βλέπω μια χούφτα αερομοντελιστές..να διχαζόμαστε..ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του επιτέλους!!

Το ότι σας "τραυμάτισα" K. κωστόπουλε με την "βάναυση" προσωπική επίθεση που σας έκανα, ελπίζω να επιζήσατε από τα σοβαρά τραύματα..
    και να μην σας σημαδέψει ψυχολογικά στην υπόλοιπη ζωή σας!! Ευχάριστο για τον τίτλο που δώσατε K. κωστόπουλε..σας τιμά ιδιαιτερα!

Eπίσης σας ευχάριστο που με κάνατε να συνειδητοποιήσω.. το ότι δεν βγαίνει από το στόμα σας και το "πνευματικό σας επίπεδο" είναι ανοησίες και βλακείες.. Thumbs up
    « Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 9 Αυγ 2006, 18:12:46 από NikFrance » Καταγράφηκε

Ο ξάδερφος από Γαλλία...
    Σελίδες: 1 [2] 3 4 5     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Αλαλούμ!
    Μεταπήδηση σε: