Η ιστορία έχει ως εξής...
Με αφορμή με αυτό που αναφέρεις.
Το θέμα δεν το ξεκίνησα εγώ, ούτε έχω κατέβει ή πρόκειται να κατέβω σε τέτοιο επίπεδο.
Το θέμα δεν το ξεκίνησες εσύ ούτε ξεκίνησε κακόβουλα από τον NikFrance παρόλο που σχολίασε καυστικά το παρακάτω:
«Και μια τελευταία "παρατήρηση" άτομα τις ομοσπονδίας γράφοντας μονο στο forum του k. κωστόπουλου...ενισχύεται η "θεωρία" ότι πρόκειται για κλίκα η ομοσπονδία, που απευθύνεται σε λίγα άτομα..»
Ο nikfrance γενικότερα εκφράζει προσωπικές απόψεις «δεν είναι στην κλίκα του rcmodelling» και το rcmodelling.gr δεν πρόκειται να τον μαλώσει και να του αλλάξει γνώμη για οποιοδήποτε θέμα. Πιστεύω οτι ο Nikfrance έχει την ίδια άποψη με αυτή που αναφέρω παρακάτω:
«Κακός η ομοσπονδία δεν γράφει και στα υπόλοιπα Forum. Μην ξεχνάμε ότι και τα υπόλοιπα forum έχουν ένα τεράστιο ποσοστό μοντελιστών της Αττικής αλλά και της Επαρχίας.»
Στο σημείο αυτό δεν αναγκάζω ούτε ζητιανεύω μέλη της ομοσπονδίας απλώς εκφράζω την άποψη μου στον τρόπο που θα έπρεπε μέλη της οποιασδήποτε ομοσπονδίας να προσελκύουν το κοινό που τους αποτελεί.
Τελικά όλοι για το καλό του αερομοντελισμού εκφραζόμαστε αλλά ορισμένοι θέλουμε να βλεπουμε τα πράγματα από την αρνητική τους πλευρά. Γιαυτό και θεώρησα οτι ο τίτλος που δόθηκε στο θέμα ήταν με αρνητική προδιάθεση και ζήτησα την αλλαγή του.
Στην συνέχεια admin γράφεις:
δυστυχώς φαίνεται να διαμορφώνεται ως πρόκληση δυσλειτουργίας στο Aeromodelling GR από απαράδεκτο, προσβλητικό και υβριστικό μήνυμα moderator άλλου φόρουμ, με την συναίνεση ενός admininstrator του, που επαιτεί, με απαιτητικό τρόπο, μέλη και κίνηση προς άλλο φόρουμ. Ενέργεια απαράδεκτη και κατακριτέα διεθνώς.
Μπορείς να μου πείς που υπάρχει ο υβριστικός τρόπος , το προσβλητικό περιεχόμενο και η πρόκληση δυσλειτουργίας του aeromodelling.gr? Ποιος κατηγόρισε το forum? Τα μυνήματα του Nikfrance και τα δικά μου αφορούν την ομοσπονδία και μόνο αυτή. Αποκαλείς επίσης τις απόψεις την δική μου και τον υπολοίπον ως βλακείες!! Δεν είναι καλύτερα να αιτιολογήσεις την άποψη σου από το να την χαρακτηρίσεις?
Εν συνεχεία προκαλείς λέγοντας:
«Μην μπλέκεις εκεί που δεν σε παίρνει.»
Αχαρακτήριστο θα έλεγα για απάντηση admin....και τα πνεύματα αντί να τα ηρεμήσεις τα οξύνεις και γίνεται το «Αλαλούμ» που προφήτεψες από την αρχή.
Συνεχίζονται προσωπικές αντιπαραθέσεις (αναμενώμενο) και φεύγουν απειλές από παντού!
Λες στην συνέχεια:
Ζητιανιά με τσαμπουκά
Ελλειψη γνώσης και ανεπάρκεια στην πράξη από moderator και administrator του rcmodelling.gr. Ελλειψη γνώσης και ανεπάρκεια στο πως λειτουργούν τα φόρουμ διεθνώς, στο πως αναπτύσσονται καλές σχέσεις μεταξύ τους και στο πως και με ποιές προϋποθέσεις μπορεί να προσελκύσει μέλη με γνώση και ισχύ στο αντικείμενο του. Προσβλητική και απαράδεκτη, για την ιδιότητα τους, συμπεριφορά στο Aeromodelling GR και προς μέλη του. Ελλειψη γνώσης και ανεπάρκεια για το πως, αν και πότε μπορεί να έχει σχέσεις με επίσημους φορείς.
Συνεχίζεις να προσβάλεις και να οξύνεις τα πνεύματα....
Μετά από όλα αυτά να ξέρεις ότι οι φίλοι μοντελιστές κρίνουν από μονοι τους τον λόγο που το επίπεδο της συζήτησης έγινε «Αλλαλούμ» και έπεσε τόσο χαμηλά.
Σχετικα τώρα με το θέμα του Rcmodelling Forum το οποίο ανήκει στο domain airmodelling.gr δεν βρίσκεται στο καταστατικό της εταιρίας του Rcmodelling άρα και δεν είναι εμπορικός παράγωντας. Επιπλέων ποτέ δεν λειτούργησε με σκοπό την εμπορικότητα και όποιος πιστεύει το αντίθετο να το πεί τώρα.
Σεβαστέ Κύριε Παπαδόπουλε,
Προσωπικά δεν σας γνωρίζω άλλα έχω ακούσει αξιόλογα λόγια για την δράση σας από πολλούς φίλους. Πιστεύω ότι η ομοσπονδία είναι ικανή για τα πάντα και ότι προσπαθεί πολύ για τον αερομοντελισμό. Πιστεύω ότι σίγουρα όμως έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης. Πάνω σε αυτό θα ήθελα να πλαισιωθεί η συζήτηση γιαυτό και άλλωστε επέμεινα στην αλλαγή του τίτλου «αλλαλούμ».
Αναφέρεις σχετικα:
Εφόσον όμως είναι εππαγελματικός χώρος, αναμφισβήτητα, αν διαβάσεις τον αθλητικό νόμο θα δείς ότι τα μέλη ΔΣ αθλητικών σωματειών ενώσεων ή ομοσπονδιών δεν επιτέπεται να μετέχουν σε εππαγελματικές δραστηριότητες συναφείς
Με τα παραπάνω λεγόμενα μου νομίζο ξεκαθαρίστηκε το περί εμπορικότητας του Forum rcmodelling.gr.
Αναφέρεις επίσης:
Επίσης να πω και κάτι ακόμα. Το ότι βλέπεις δημοσιευμένα κείμενα και ανακοινώσεις στο Aeromodelling.gr συμβαίνει γιατί ο agridoc έχει ζητήσει επίσημα αυτή την ενημέρωση από την Ομοσπονδία. Εσύ το έκανες αυτό? Μην θεωρείς αυτόνόητα ορισμένα πράγματα γιατί δεν είναι.
Στην Ελλάδα υπάρχουν πάνω από 20 fora σχετικά με τον αεραθλητισμό. Οσοι έχουν ζητήσει ενημέρωση την έχουν. Υπάχουν επίσης και άτομα που έχουν ζητήσει ενημέρωση άμεση για το αεράθλημα που τους ενδιάφέρει. Και αυτοί την έχουν. Δεν έχεις παρά να το κάνεις και σύ.
Σε αυτό το σημείο νομίζω ότι δεν θα έπρεπε εγώ να ζητήσω την ενημέρωση σχετικά με της ανακοινώσεις της Ε.Λ.Α.Ο αλλά η ίδια η ομοσπονδία θα έπρεπε να έχει μηχανισμούς ενημέρωσης προς όλα τα ΜΜΕ.
Αν δεν κάνω λάθος στο καταστατικό της Ομοσπονδίας αναφέρεται ότι η ομοσπονδία δημιουργει προυποθέσεις προβολής του έργου της Ε.Λ.Α.Ο. Γενικά σε αυτό το σημείο νομίζω ότι υστερεί η ομοσπονδία.
Η ομοσπονδία πρέπει να ψάχνει τους τρόπους προβολής και όχι το ανάποδο. Η ομοσπονδία πρέπει να εδιαφερθεί για την προβολή της και όχι εμείς για το πως θα την προβάλουμε.
Βέβαια όλα αυτά που γράφω μπορούν να αντικρουστούν αν ισχυριστεί κάποιος ότι δεν γνωρίζει την ύπαρξη του Airmodelling.gr και rcmodelling.gr.
Αν συμβαίνει αυτό πάω πάσο.
Ζητάω λοιπόν την ενημέρωση του rcmodelling και airmodelling με τις δραστηριοτήτες της Ε.Λ.Α.Ο εφόσων μου δόθηκε η δυνατότητα από εσάς κύριε Παπαδόπουλε.
ΥΓ. Όλα αυτά που αναφέρω είναι δικές μου προσωπικές απόψεις και δεν έχουν καμιά απολύτος σχέση με την εταιρία με διακριτικό τίτλο «RCMODELLING».
ΥΓ.Ελπίζω με όλα τα παραπάνω να διαπιστώσατε ότι δεν υπάρχει κακόβουλος στόχος ούτε πνεύμα ανταγωνισμού από την πλευρά του rcmodelling forum.
Συγνώμη που σίγουρα σας κούρασα...