Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.892 μηνύματα σε 12.394 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 19:23:29

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 19:23:29

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 18:59]

από dominicm
    [Σήμερα στις 17:14]

από Stargazer
    [Σήμερα στις 11:39]

από UH-1H
    [Χθες στις 19:09]

από Stargazer
    [Χθες στις 14:58]

από Markhelis
    [Χθες στις 14:27]

[Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 23:25:20]

από dominicm
    [Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 19:33:58]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309892
    Σύνολο θεμάτων: 12394
    Online σήμερα: 141
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 84
    Συνολικά: 86
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 2 3 [4] 5 6     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Πως βλέπουν μερικοί τους αερομοντελιστές  (Αναγνώστηκε 13691 φορές)
    Hristos
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #45 στις: Παρασκευή, 5 Δεκ 2008, 21:26:57 »

Ο αερομοντελισμος ειναι  πολυ παρεξηγημενος σημερα.Ισως επιδη εχει χασει την "ρομαντικη" του εννοια και απεκτησε την σταμπα του υπερκαταναλωτισμου.Σημερα κατα κοσμον οποιος ασχολειται μ'αυτον ειναι ευκαταστατος και εχει λυσει τα προβληματα του και απλα δεν εχει τι αλλο να κανει ,αγοραζει λοιπον αεροπλανακια και τα πετα,παιζει δηλαδη,ισως ειναι μια μορφη παλιμπαιδισμου κατα αλλους.Οπως αλλοστε "επαιζε "και  ο πρωτοπορος George Cayley φτιαχνοντας μοντελα ανεμοπτερων μελετοντας την πτηση πριν απο 200 χρονια,οπως ο Otto Lilienthal κανοντας το ιδιο μερικα χρονια αργοτερα και οπως επισης οι γνωστοι σε ολους Orville και Wilbur Wright μεταγενεστερα.Οι ανθρωποι λοιπον αυτοι ζουσαν σε πολυ πιο δυσκολες εποχες παρολα αυτα εκαναν αυτο που εκαναν.Γιατι?  γιατι πολυ απλα ο ανθρωπος δεν ειναι ενα ον που θα φαει θα κοιμηθει και θα αναπαραχθει μονο,ειναι ενα εξυπνο ον,ανυσηχο δημιουργικο ον,ευστροφο ον,θελει να  ειναι εφευρετικος και να ανακαλυπτει.Και ερχομαι στην "ρομαντικη" εννοια,σχεδιασμος-κατασκευη-επισκευη(με απλα καθημερινα υλικα και πατεντες εννοειται)-πτηση-εφαρμογη καινοτομιων,για μενα αυτος ειναι πραγματικος αερομοντελισμος,αυτος  καλλιεργει ολα τα παραπανω.Μονο που σημερα δεν προβαλεται ετσι.Και να κλεισω με ενα προσωπικο περιστατικο πριν 3 χρονια,καθως ετοιμαζα το μοντελο για πτηση, ερχεται μια κυρια και με εριστικο τροπο μου λεει: "δεν κανεις κανενα παιδακι  που καθεσαι και παιζεις σ'αυτην την ηλικια με αεροπλανακια".Η κυρια λοιπον πρωτον δεν ηξερε οτι εγω ειχα επανηλημενες αποτυχημενες προσπαθειες με τη γυναικα μου με τραγικες εξεληξεις και ηταν ενα απο τα πιο μελανα σημεια  της ζωης μου δευτερον δεν ηξερε γιατι εγω ασχολουμαι μ'αυτο και τη μου προσεφερε  ειδικα την συγκεκριμενη περιοδο και τριτον δεν ηξερε ολα τα παραπανω .Η κυρια προφανως ειχε αρκεστει  μονο στις βασικες αναγκες ενος ζωντανου οργανισμου,σιτιση υπνος και αναπαραγωγη,δεν εκρινα ομως την επιλογη της.
    Καταγράφηκε
    papabill
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #46 στις: Παρασκευή, 5 Δεκ 2008, 22:13:08 »

Ασ απενοχοποιηθουμε απο αυτο που κανουμε με τοση ευχαριστηση και παθος (αερομοντελισμος) και ας μην δινουμε σημασια στο τι λεει ο καθενας!
    Πολυ ασχοληθηκαμε με το κραξιμο του αγνωστου επισκεπτη!
     Ωρα για πτήσεις και μαστορέματα! 
    Καταγράφηκε

Το ελικόπτερο ή το ραφι θα στολίσει ή στο χωράφι θα σκορπίσει...
    MarD
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #47 στις: Παρασκευή, 5 Δεκ 2008, 22:20:09 »

Ο αερομοντελισμος ειναι  πολυ παρεξηγημενος σημερα.Ισως επιδη εχει χασει την "ρομαντικη" του εννοια και απεκτησε την σταμπα του υπερκαταναλωτισμου.Σημερα κατα κοσμον οποιος ασχολειται μ'αυτον ειναι ευκαταστατος και εχει λυσει τα προβληματα του και απλα δεν εχει τι αλλο να κανει ,αγοραζει λοιπον αεροπλανακια και τα πετα,παιζει δηλαδη,ισως ειναι μια μορφη παλιμπαιδισμου κατα αλλους.Οπως αλλοστε "επαιζε "και  ο πρωτοπορος George Cayley φτιαχνοντας μοντελα ανεμοπτερων μελετοντας την πτηση πριν απο 200 χρονια,οπως ο Otto Lilienthal κανοντας το ιδιο μερικα χρονια αργοτερα και οπως επισης οι γνωστοι σε ολους Orville και Wilbur Wright μεταγενεστερα.Οι ανθρωποι λοιπον αυτοι ζουσαν σε πολυ πιο δυσκολες εποχες παρολα αυτα εκαναν αυτο που εκαναν.Γιατι?  γιατι πολυ απλα ο ανθρωπος δεν ειναι ενα ον που θα φαει θα κοιμηθει και θα αναπαραχθει μονο,ειναι ενα εξυπνο ον,ανυσηχο δημιουργικο ον,ευστροφο ον,θελει να  ειναι εφευρετικος και να ανακαλυπτει.Και ερχομαι στην "ρομαντικη" εννοια,σχεδιασμος-κατασκευη-επισκευη(με απλα καθημερινα υλικα και πατεντες εννοειται)-πτηση-εφαρμογη καινοτομιων,για μενα αυτος ειναι πραγματικος αερομοντελισμος,αυτος  καλλιεργει ολα τα παραπανω.Μονο που σημερα δεν προβαλεται ετσι.Και να κλεισω με ενα προσωπικο περιστατικο πριν 3 χρονια,καθως ετοιμαζα το μοντελο για πτηση, ερχεται μια κυρια και με εριστικο τροπο μου λεει: "δεν κανεις κανενα παιδακι  που καθεσαι και παιζεις σ'αυτην την ηλικια με αεροπλανακια".Η κυρια λοιπον πρωτον δεν ηξερε οτι εγω ειχα επανηλημενες αποτυχημενες προσπαθειες με τη γυναικα μου με τραγικες εξεληξεις και ηταν ενα απο τα πιο μελανα σημεια  της ζωης μου δευτερον δεν ηξερε γιατι εγω ασχολουμαι μ'αυτο και τη μου προσεφερε  ειδικα την συγκεκριμενη περιοδο και τριτον δεν ηξερε ολα τα παραπανω .Η κυρια προφανως ειχε αρκεστει  μονο στις βασικες αναγκες ενος ζωντανου οργανισμου,σιτιση υπνος και αναπαραγωγη,δεν εκρινα ομως την επιλογη της.

Η τοποθέτηση σου με εκφράζει απόλυτα!!!

Όσο για την επίδειξη που προανέφερα, δεν εννοούσα τους φιγουρατζίδες. Όχι πως δεν υπάρχουν και όχι πως δεν με χαλάνε και συμφωνώ με τα λεγόμενά σας. Απλά εγώ εννοούσα τις δημόσιες εμφανίσεις των αερομοντέλων στο ευρύ κοινό και τον τρόπο που παρουσιάζονται.
    Καταγράφηκε

“The helicopter approaches closer than any other [vehicle] to fulfillment of mankind's ancient dreams of the flying horse and the magic carpet.”
    - Igor Sikorsky

http://www.coolmodels.gr
    Paradise Lost
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #48 στις: Παρασκευή, 5 Δεκ 2008, 22:26:51 »

+100  

Και ο καθε ανθρωπος εχει τα δικα του γουστα και χομπι. Αλλοι τα χωνουν στον μοντελισμο αλλοι οπουδιποτε μπορειτε να φανταστειτε. Κανουν κατι χρησιμο η μπορει να τα φανε σε κατι ανουσιο. Εγω με τα μοντελακια που εχω περναω τελεια και δημιουργικα. Δεν καθομε ουτε να κουτσομπολευω ουτε να κολαω στη τν και τα αγορασα με λευτα που ηταν για τσιγαρα, τρια τρια μαζευοντε τα ατιμα, αντι να γινουν καπνος εγιναν ελικοπτερα . Ηταν πολυ ασχημος ο τροπος του ανεργου  και γιαυτο δεν εγραψα τιποτα σαν απαντηση!Δεν μας ξερεις τι κανουμε ενω εσυ δυλωνεις ανεργος εμεις ειμαστε ενεργα μελη της κοινωνιας, βγαλε το δοκαρακι απο το ματι σου και μετα ελα να βγαλεις το αχηρο απο το δικο μας ματι.  Εχω βρεθει και εγω ανεργος, αλλα δουλειες  υπαρχουν αρκει να θελεις να εργαστεις. δεν θα βρεις την δουλεια που θες αλλα θα μπορεις να συντηρηθεις.
    Η Θεληση ειναι το παν. Εμεις δεν ειμαστε τιποτα αλλο παρα πιονακια αυτων που υποτιθετε μας κυβερνανε, αυτοι που πεινανε, πεινανε για μερικους που ειναι στην εξουσια και εκμεταλευοντε τα παντα.  Οι ποιμενες της εκλησιας και των κρατων  τρωνε με χρησα κουταλια αντι να βαδισουν πανω στα χναρια του χρηστου που ειπε αυτος που εχει  2 χιτωνες ας δωσει των 1 . Αρκετοι απο εδω μεσα ξερω οτι κανουν οτι περναει απο το χερι τους αλλα δυστηχως επειδει δεν παμε στα μπουζουκια και δεν κανουμε καταχρησεις απλα αγοραζουμε ενα μοντελο μπενουμε στο στοχαστρο.
    Ο ανεργος εχει δικιο αλλα τα ειπε σε λαθος ατομα! Φιλε ανεργε πες τα αυτα στους πολιτικους και στους παπαδες οχι σε εμας! Να εισε σιγουρος οτι ειμαστε ποιο πολυ συνηδιτοποιημενη απο οτι εσυ για αυτα που γινοντε στον κοσμο!  

Παω να χαλαρωσω τωρα με μια  πτηση στο σαλονι μου Wink !
    Καταγράφηκε
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #49 στις: Σάββατο, 6 Δεκ 2008, 02:51:15 »

Φίλε άνεργε, δεν ξέρω αν θα ξαναμπείς για να πεις ακόμα μια εξυπνάδα στο άσχετο, αλλά έχω να σου πω πως κανείς μας δεν γεννήθηκε με μια δουλειά να τον περιμένει μόλις μεγαλώσει. Όλοι περάσαμε από τη θέση σου, πεινάσαμε, παιδευτήκαμε, χτυπηθήκαμε αλλά δεν τρελαθήκαμε σαν και σένα. Δεν καθήσαμε να κλαίμε τη μοίρα μας και να βρίζουμε όποιον βρίσκουμε μπροστά μας, αλλά αντιθέτως βελτιώσαμε ότι μας χάρησε τελοσπάντων ο καλός Θεός και στο τέλος το εκμεταλλευτήκαμε για το καλό μας. Κάνε και συ το ίδιο αγόρι μου και σταμάτα να βρίζεις τον καθένα και να τον θεωρείς υπεύθυνο για την κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι. Κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι μόνο και μόνο εξαιτίας του μυαλού σου. Βελτίωσε τον εαυτό σου, εκμεταλλεύσου τον ελεύθερο χρόνο που σου προσφέρεται στην διάρκεια της ανεργίας σου και φτιάξε τον εαυτό σου ώστε να είναι έτοιμος να αρπάξει τη στιγμή που θα περάσει από μπροστά σου και που αν δεν είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος ΔΕΝ θα την προσέξεις και θα φύγει. Πόσες δουλειές θέλεις να σου βρω αυτή τη στιγμή που μιλάμε και ας ζω στο πιο απόμακρο μέρος της χώρας. Πιάσε από αύριο κανένα μυστρί αγόρι μου, καμιά τσάπα να βγάλουν ρόζους τα χεράκια σου, στρώσε κόλο να αρχίσεις να δημιουργείς το μέλλον σου και να πλάθεις χαρακτήρα και άσε να ασχολούνται άλλοι με το πώς θα σώσουν τον κόσμο.
    Α! και κάτι ακόμα. Θα ήθελα να ξαναμπεις εδώ μετά από 10 χρόνια να δούμε αν θα λες τα ίδια. Αλλά να έχεις όμως το σθένος να ζητήσεις συγνώμη από όσους ερειστικά προσέβαλες σήμερα, άνθρωποι που δεν κάνουν κακό σε κανένα αλλά αντιθέτως προσπαθούν να μεταδώσουν κάτι δημιουργικό και συνάμα όμορφο και Θεϊκό. Γιατί αγόρι μου αν δεν το ξέρεις μια και είσαι πονόψυχος, η δημιουργηκότητα είναι γνώρισμα του Θεού και πρέπει να την πρωωθούμε στον εαυτό μας και στους γύρω μας.
    Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    Dimhack
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #50 στις: Σάββατο, 6 Δεκ 2008, 03:59:55 »

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΧΑΛΑΣΑΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ  ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΑΣ ΗΛΙΘΙΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ 
    ΚΑΜΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΠΗΓΑΤΕ  ΠΟΤΕ  ΣΑΣ  ΝΑ ΔΕΙΤΕ  ΕΚΕΙ ΤΟ  ΑΛΗΘΙΝΑ HOBBY!!!  ΤΗΣ ΖΩΗΣ!!!

φιλε άνεργε
    (κατά πασα πιθανότητα για τεμπέλης μου κανεις , τέλος πάντων φιλε άνεργε eeeee συγγνώμη φιλε UNICEF  σου είπαν πως ο μοντελισμός είναι για ανθρώπους που τα έχουν και όχι για ανθρώπους που ανήκουν στην κατηγορια του βιοπαλαιστή και εσύ το πίστεψες.
    σου είπαν ακόμα πως αυτοί που κάνουν το hobby tou aeromodelismou είναι άνθρωποι χωρίς προβλήματα και ζουν στην χλίδα χωρίς προβλήματα υγείας χωρίς άγχος και εσύ τα πίστεψες.

μπαίνεις σε ένα forum τραβάς το πληκτρολόγιο και επειδή διάβασες για κάτι που απαιτεί κάποια χρήματα άρχισες να γραφεις, αυτό θα ήταν καλο όμως εδώ μονο κράξιμο βλέπω.

θα σου πω λοιπόν και εγώ κάτι και πρέπει να το πιστέψεις. Αν δεν έχεις πάει ποτε σε ένα ψυχίατρο θα πρέπει να το κανεις σύντομα αλλιώς θα έχεις μεγαλύτερο πρόβλημα μετέπειτα.

Καταγράφηκε
    "PAPPY"
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #51 στις: Σάββατο, 6 Δεκ 2008, 06:50:21 »

Dimhack κράτα το απλό..... κοίτα:

φίλε άνεργε σου είπαν να μπείς να γράψεις βλακείες και συ έτρεξες!
    Σε έβαλαν να πεις χαζομάρες και συ εσπευσες!!
    Αν δεν σε έβαλαν να τα πεις και τα είπες μόνος σου τότε σίγουρα αυτό εξηγεί γιατί είσαι ΑΝΕΡΓΟΣ!!
    Επιπόλαιους σαν και σένα δεν θα τους ήθελα ποτέ να δουλέψουν στην επιχείρησή μου!!
    Φαντάσου με αυτή την ελαφρότητα που φαίνεται να σε διακρύνει να σε βάλουν Δημόσιες
    Σχέσεις σε μία εταιρία. Να σηκώνεις το τηλέφωνο και να κρίνεις τους πελάτες και να τους τα χώνεις!!
    Με έναν τέτοιο υπάλληλο σαν κι εσένα θα έκλεινε στην στιγμή η εταιρία!!
    Τριγυρνώντας στο Internet και κράζοντας δεν είσαι φυσικά ΑΝΕΡΓΟΣ!!
    Η Ελληνική γλώσσα διαθέτει πληθώρα λεξεων για την περίπτωσή σου!!
    Οχι ιβριστικές!! Μη φανταστείς ότι θέλω να στα χώσω!!
    απλά είσαι

ΑΕΡΓΟΣ       

όχι άνεργος!

Ψαξε στο λεξικό!!
    Εχει και στο wikipedia!!!!!
    Καταγράφηκε

gliderguider
    Aeromodeller Sr. Member

Νίκος Βουλουμάνος

« Απάντηση #52 στις: Σάββατο, 6 Δεκ 2008, 06:59:19 »

Φίλε άνεργε, δεν ξέρω αν θα ξαναμπείς για να πεις ακόμα μια εξυπνάδα στο άσχετο, αλλά έχω να σου πω πως κανείς μας δεν γεννήθηκε με μια δουλειά να τον περιμένει μόλις μεγαλώσει. Όλοι περάσαμε από τη θέση σου, πεινάσαμε, παιδευτήκαμε, χτυπηθήκαμε αλλά δεν τρελαθήκαμε σαν και σένα. Δεν καθήσαμε να κλαίμε τη μοίρα μας και να βρίζουμε όποιον βρίσκουμε μπροστά μας, αλλά αντιθέτως βελτιώσαμε ότι μας χάρησε τελοσπάντων ο καλός Θεός και στο τέλος το εκμεταλλευτήκαμε για το καλό μας. Κάνε και συ το ίδιο αγόρι μου και σταμάτα να βρίζεις τον καθένα και να τον θεωρείς υπεύθυνο για την κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι. Κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι μόνο και μόνο εξαιτίας του μυαλού σου. Βελτίωσε τον εαυτό σου, εκμεταλλεύσου τον ελεύθερο χρόνο που σου προσφέρεται στην διάρκεια της ανεργίας σου και φτιάξε τον εαυτό σου ώστε να είναι έτοιμος να αρπάξει τη στιγμή που θα περάσει από μπροστά σου και που αν δεν είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος ΔΕΝ θα την προσέξεις και θα φύγει. Πόσες δουλειές θέλεις να σου βρω αυτή τη στιγμή που μιλάμε και ας ζω στο πιο απόμακρο μέρος της χώρας. Πιάσε από αύριο κανένα μυστρί αγόρι μου, καμιά τσάπα να βγάλουν ρόζους τα χεράκια σου, στρώσε κόλο να αρχίσεις να δημιουργείς το μέλλον σου και να πλάθεις χαρακτήρα και άσε να ασχολούνται άλλοι με το πώς θα σώσουν τον κόσμο.
    Α! και κάτι ακόμα. Θα ήθελα να ξαναμπεις εδώ μετά από 10 χρόνια να δούμε αν θα λες τα ίδια. Αλλά να έχεις όμως το σθένος να ζητήσεις συγνώμη από όσους ερειστικά προσέβαλες σήμερα, άνθρωποι που δεν κάνουν κακό σε κανένα αλλά αντιθέτως προσπαθούν να μεταδώσουν κάτι δημιουργικό και συνάμα όμορφο και Θεϊκό. Γιατί αγόρι μου αν δεν το ξέρεις μια και είσαι πονόψυχος, η δημιουργηκότητα είναι γνώρισμα του Θεού και πρέπει να την πρωωθούμε στον εαυτό μας και στους γύρω μας.

Απόλυτη ταύτιση με τον Κοσμά.

Και κάτι ακόμη: όπως σε όλα τα χόμπι, έτσι και στο μοντελισμό μπορεις να ξοδέψεις όσα θέλεις. Ειτε μερικά ευρώ για καύσιμο-προπέλα-μπουζί (βλέπε παιδάκι-χαρτζιλίκι) είτε τριάντα χιλιάδες για κάτι εξωπραγματικό.

Δεν καταλαβαίνω γιατι πρέπει να ανέχομαι το κάθε βλήμα να κάνει βρωμόγλωσση κριτική σ' εμένα και τον τρόπο που γεμίζω τη ζωή μου και τις μπαταρίες μου.

gliderguider
    « Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 7 Δεκ 2008, 09:40:37 από gliderguider » Καταγράφηκε

Seize your day!
    "PAPPY"
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #53 στις: Σάββατο, 6 Δεκ 2008, 07:09:34 »

ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΛΗΣ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ  ΑΕΡΓΟ :

τσιγάρα = 2 πακέτα επι 6 ευρώ την ήμερα επί 30 μερες το μήνα επί 12 μήνες το χρόνο = 2160
    καφέδες στη καφετέρια = 5 ευρώ επί 15 φορές το μήνα επί 12 μήνες το χρόνο = 900
    χαρτζιλίκι από τον μπαμπά = 70 ευρώ την εβδομάδα επι 4 εβδομάδες του μήνα επί 12 μήνες το χρόνο = 3360
    σερφάρισμα στο internet cafe =  1 ευρώ επί 2 ώρες καθημερινά (και λίγες βάζω) επί 20 μέρες το μήνα επί 12 μήνες το χρόνο = 480
    Φυσικά υπάρχει και η διασκέδαση και τα μέσα μεταφοράς έξοδα πάγια σε ένα σπίτι κλπ κλπ κλπ που στοιχίζουν !!

ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ!!!!

Από αυτά κόβουμε ρε άχρηστε!! ΑΕΡΓΕ!!! Από αυτά κόβουμε οι περισσότεροι και κάνουμε το μόνο γούστο μας!!!
    Εχουμε οικογένειες παιδιά ευθύνες και δουλεύουμε σαν τα σκυλιά όλη μέρα για να εξοικονομήσουμε 2 ώρες και μερικά λεφτά
    για να πάρουμε ένα καλωδιάκι μία μπαταρία ένα μοτεράκι και να ξεφύγουμε 2 ώρες από την ρουτίνα το στρές και την καθημερινότητα
    αντί να πηγαίνουμε στον καφενέ ή την καφετέρια ή να καπνίζουμε αρειμανίως ή να ξενυχτάμε και να χτυπιόμαστε στα κλαμπάκια!!
    από τους 100 μέσο όρο οι 10 να είναι χλιδάτοι!! να έχουν λεφτά και να παίζουν με ακριβά μοντέλα!! Ναι φυσικά!!οι άλλοι όμως?
    Γι αυτό σου λέω!!!

ΑΕΡΓΟΣ ΕΙΣΑΙ!!
    Οχι άνεργος!!

Καταγράφηκε

TAKISC
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #54 στις: Σάββατο, 6 Δεκ 2008, 12:48:48 »

παντα ηθελα καπου να τα πω καποιος να με ακουσει
    εδω και δυο χρονια ψαχνω εργατη για τη δουλεια μου και μεσω γνωστων αλλα και μεσω οαεδ δε βρισκω τιποτε αλλο εκτος απο αλοδαπους δε τους θελω αλλα αναγκαστικα τους περνω για δουλεια
    ολοι οι συναδελφοι και τα παρεμφερη επαγγελματα ψαχνουν ελληνες και δε βρισκουν (ο λογος περι οικοδομικων εργασιων και σε πολη επαρχιακη)  μηχανικοι εργολαβοι υδραυλικοι μαντρες εχουν πιξει στο αλλοδαπο (ολοι εχουμε καταντισει πολιεθνικες απο προσωπικο!! Sad)
    καλη η καρεκλα ρε παιδια αλλα αμα πεινας  μαλλον κανεις κατι για αυτο, απο τοτε που μπηκαν μεσα οι αλλοδαποι ολοι την εχουν δει αφεντικα και περιμενουν να γινουν ολοι βολεψακιδες σε μια καρεκλα του δημοσιου η σε ιδιωτικη δουλεια με ρολο διευθυντη
    αποτελεσμα? εχουν φυγει πολλα χρηματα εκτος συνορων, το μετρητο το εχουν αλλοδαποι εμεις εχουμε πιστωτικες και επιταγες ακαληπτες
    καλα να παθουν και πεινανε οποιος ειχε ορεξη για δουλεια εβρισκε
    τωρα που γινανε πραγματικα δυσκολα τα πραγματα δε θα βρουν ευκολα δουλεια γιατι δεν θα υπαρχει δουλεια οχι μονο για αυτους αλλα ουτε και για (αφεντικα)
    εκει που θα ηθελα να τα (χωσω) και γω μαζι με τον αεργο ειναι σε ολες τις παε σε ολους αυτους που δεινουν εκατομυρια
    για εναν που κλωτσαει μια μπαλα (και γω μπορω αλλα αυτος δε μπορει ουτε  ουτε εκπεδευτικο να πεταξει)!
    και βαζουν παιδακια και σε μυαλο και σε ηλικια να τσακωνονται για ομαδες που στην ουσια δεν υπαρχουν αντι να τα δεινουν εκει που υπαρχει πραγματικη αναγκη (γιατι υπαρχει σε πολους τομεις)
    (ομαδες ποδοσφαιρου που να αξιζει να τσακωθεις δεν υπαρχουν γιατι κανεις παιχτης δεν ειναι απο εκει που υποτιθεται οτι ειναι η καθε ομαδα πχ ολυμπιακος ποιος παιχτης ειναι απο πειραια να μη πω απο ελλαδα κοκ)
    για τους παπαδες γνωστα>>>>...........αλλο χρημα εκει που εκει και αν ηθελαν  knuppel2
    ειπα τα μισα απο αυτα που ηθελα αλλα με περιμενει το φτυαρι Undecided
    ευχαριστω που με φιλοξενισατε και ξεσπασα

Καταγράφηκε
    ΝΙΚΟΣ
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #55 στις: Σάββατο, 6 Δεκ 2008, 13:25:18 »

Πες τα μας ρε Ανεργε.Ευγε μεγαλε....

Εχεις δικαιο σε ολα.Επρεπε να μην μπλεξω με τον αερομοντελισμο απο μικρος και να το δω σαν χομπυ και ασχολεια και δημιουργικοτητα και να μην πηγαινα στους αεροπροσκοπους και να μην μαζευα το χαρτζιλικι μου για να παρω το πρωτο αεροπλανακι μου.Επρεπε να μαζευα το χαρτζιλικι μου για να το δωσω σε ναρκωτικα και αντι για την ευγενη αμηλα των προσκοπων να εμπλεκα στην γειτονια με τιποτα παιδια που απο τα 10 τους αντι να διαβαζουνε για να καταφερουν κατι στην ζωη τους (και να μην μεινουν ανεργοι σαν εσενα) να καπνιζανε χορταρακι.Δυστηχως εχω αμαρτησει.Δεν παω την γυναικα μου στα μπουζουκια γιατι πρωτον δεν με εκφραζουν και απο την αλλη προτειμοτερο ειναι να δωσω χ ευρο να αγορασω ενα μοντελο παρα να δωσω τα ιδια λεφτα για να πεταξω δισκους με λουλουδια και να πιω και την επομενη μερα να εχω ενα κεφαλι βαρυ (και να μην μπορεσω να παω για πτηση).Στο κατω κατω κανω δυο δουλειες (1 το πρωι και 1 το βραδυ) και οτι λεφτα εχω δεν τα πηρα δανεικα απο κανεναν οποτε τα δινω εκει που γουσταρω εγω.Αν μαλιστα εβρισκα επιπλεον ωρες θα εκανα και 3 δουλεια και ασε να λενε οτι δεν υπαρχουν δουλειες.Και εμενα με στεναχωρει το γεγονος οτι υπαρχουν χειροτερα απο μενα αλλα με στεναχωρει και το γεγονος οτι αλλοι κυκλοφορουν με Ferrari ενω εγω με ενα συμβατικο αυτοκινητο.Ξεκινα λοιπον απο τα φορουμ των Hi λεφταδων και large τυπων και οταν τελειωσεις απο εκει μετα ελα και στον μοντελιστη να γραψεις οτι γραφεις.Και επειδη δεν σε κοβει και πολυ απο οτι καταλαβα και δουλεια δεν προκειτε να βρεις ετσι οπως πας γιατι δεν σε αφηνουν οι βλακειες να βρεις δουλεια (καθεσε και γραφεις στα φορουμ αντι να ψαχνεις να βρεις κατι) οταν αποφασισεις οτι δεν παει αλλο η βλακεια που σε καταβαλει,τοτε ελα να σε βρουμε δουλεια εμεις οι μοντελιστες.Θα καθαριζεις τα μοντελα μας μετα την πτηση...
    Καταγράφηκε

ΚΥΡΝΙΚ
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #56 στις: Σάββατο, 6 Δεκ 2008, 16:51:27 »

Νομίζω πως το πρόβλημα δημιουργείται όταν οι αερομοντελιστές προβαίνουν σε παρουσιάσεις εντυπωσιασμού. Για παράδειγμα σχεδόν όλος ο κόσμος έχει δει και ίσως έχει ακούσει πόσο κοστίζουν τα νίτρο 90αρια ελικόπτερα και τα γιγάντιας κλίμακας αεροπλάνα.

Tα αναβαθμισμένα 50ρια κινέζικα Ε/Π ακόμη και μεταχειρισμένα έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τις τιμές των 90 size Ε/Π. Πρόσφατα είδα κάποιες αγγελίες από αυτά τα ταπεινά ευρείας κατανάλωσης κινέζικα 50 size Ε/Π, να πωλούνται μεταχειρισμένα (γενναία όμως) αναβαθμισμένα με την τιμή των 1250 - 1450 ευρώ.

Τιμή μάλλον καλή, διότι η τιμή κρίνεται καλή μιας και καινούργια ξεπερνούν άνετα τα 2Κ ευρώς.

Ελπίζω μετά από αυτό το μύνημα να μη "πήξουμε" στα 90ρια......

Καταγράφηκε
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #57 στις: Σάββατο, 6 Δεκ 2008, 16:53:50 »

Pappy ξέχασες τα λουλούδια στις λουλουδούδες:
    10 πακέτα το λεπτό επί 8 ευρώ το πακέτο = 80 ευρώ το λεπτό για τη λουλουδού!!!!

Άεργε, ξέρεις πόσο χαίρομαι που είμαι μοντελιστής; Καλά θα κάνεις να μας ακολουθήσεις, πιο πολύ οικονομία θα κάνεις και ίσως σου περισσέψει και κανα φράγκο για να εκπληρώσεις την επιθυμία σου να σώσεις τον κόσμο Wink
    « Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 6 Δεκ 2008, 17:33:35 από sfyris » Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    ΚΥΡΝΙΚ
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #58 στις: Σάββατο, 6 Δεκ 2008, 16:54:39 »

.......αλλά έχω να σου πω πως κανείς μας δεν γεννήθηκε με μια δουλειά να τον περιμένει μόλις μεγαλώσει. Όλοι περάσαμε από τη θέση σου, πεινάσαμε, παιδευτήκαμε.....

Κάλα θα ήταν Κοσμά...αλλά ευτυχώς δεν ήταν έτσι, οπότε και αξιολογούμε τα πράγματα καλύτερα !!
    Καταγράφηκε
    Periklis
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #59 στις: Σάββατο, 6 Δεκ 2008, 18:11:23 »

Pappy ξέχασες τα λουλούδια στις λουλουδούδες:
    10 πακέτα το λεπτό επί 8 ευρώ το πακέτο = 80 ευρώ το λεπτό για τη λουλουδού!!!!

8 ευρώ;;Βάλε κι άλλα!!
     Την τελευταία φορά που πέταξα λέλουδα, πριν από 2 χρόνια, ήτανε 15 ευρώ ο δίσκος παρακαλώ!!

Και να'τανε και τίποτα γαρδένιες...πάει στο δι@ολο...Κάτι γαρούφαλα του νεκροταφείου ήτανε Grin Grin
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 2 3 [4] 5 6     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Πως βλέπουν μερικοί τους αερομοντελιστές
    Μεταπήδηση σε: