Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.892 μηνύματα σε 12.394 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 19:25:35

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 19:25:35

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 18:59]

από dominicm
    [Σήμερα στις 17:14]

από Stargazer
    [Σήμερα στις 11:39]

από UH-1H
    [Χθες στις 19:09]

από Stargazer
    [Χθες στις 14:58]

από Markhelis
    [Χθες στις 14:27]

[Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 23:25:20]

από dominicm
    [Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 19:33:58]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309892
    Σύνολο θεμάτων: 12394
    Online σήμερα: 141
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 3
    Επισκέπτες: 88
    Συνολικά: 91
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 2 3 4 [5] 6     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Πως βλέπουν μερικοί τους αερομοντελιστές  (Αναγνώστηκε 13693 φορές)
    bladekiller
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #60 στις: Σάββατο, 6 Δεκ 2008, 19:12:53 »

Χώρια τα "ατυπα". Αυτά δηλαδή που πρέπει να γλυστρήσεις στο τσεπάκι του μετρ για να σε βάλει σε καλό τραπέζι κι όχι σαν τιμωρημένο σε καμιά γωνία.

Φιλικά Κώστας.
    Καταγράφηκε
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #61 στις: Σάββατο, 6 Δεκ 2008, 19:20:23 »

Άεργε όπως βλέπεις τα κακώς κείμενα της κοινωνίας αλλού πρέπει να τα ψάξεις και όχι ανάμεσά μας. Σε λάθος μέρος μπήκες, άντε πήγαινε να βρίσεις εκεί που πρέπει (αν σε παίρνει, γιατί εκεί θα σε πετσοκόψουν μάγκα, εμείς εδώ είμαστε καλά παιδιά και μόνο "γαυγίζουμε"). Και αν κάποτε αποφασήσεις να ασχοληθείς με μοντελισμό εμείς και πάλι εδώ θα είμαστε (να μας έχει ο Θεός καλά) να σε δεχτούμε στο χώρο μας όπως πρέπει και όχι όπως εμφανίστηκες  Thumbs up
    Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    peris2312
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #62 στις: Σάββατο, 6 Δεκ 2008, 19:56:17 »

καλησπερα και παλι....
    πουν'τος τωρα να μας γραψει τιποτε παραπανω???
    αμα θελει ας πει τιποτα!
    εγω ειμαι σιγουρος οτι εχει διαβασει ολα οσα του σουραμε!!!συγνωμη,του ειπαμε ηθελα να γραψω.
    παντως φιλε αεργε αν εισαι αγορακι και φορας παντελονια και θες να σταματησεις να τα ακους απο αυτην τη σελιδα το καλητερο που σου μενει να κανεις ειναι ενα!
    να ζητησεις δημοσια συγνωμη μεσα απο το φορουμ,και δεν θα μας ξαναβρησεις ποτε!!!
    Καταγράφηκε
    Γιώργος Κανδυλάκης
    Administrator
    Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

« Απάντηση #63 στις: Σάββατο, 6 Δεκ 2008, 20:06:43 »

Προσωπικά πιστεύω ότι έχει δοθεί πολύ μεγάλη συνέχεια, χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός  λόγος. Ούτε και αντίλογος θα υπάρχει, πιθανότατα ήταν κάποιος που μπήκε, είδε και έγραψε κάτι. Δεν νομίζω να τον νοιάζει τι γράψαμε ή τι πιστεύουμε για αυτόν...Ούτε και κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα, από όσα γράφουμε.

Ξεχνάμε πάντως το λόγο που παρέμεινε το θέμα και δεν πήγε στα σκουπίδια. Αυτόν που ανέφερε ο Κώστας, πώς δηλαδή πιστεύουμε ότι μας αντιμετωπίζει ο υπόλοιπος κόσμος, με αφορμή το αχαρακτήριστο μήνυμα ενός αγνώστου.

φιλικά (προς όλους)

gkan
    Καταγράφηκε

όσο ελαφρύτερα είναι, τόσο ψηλότερα πάνε

μέτρα με μικρόμετρο, σημάδεψε με κιμωλία, κόψε με τσεκούρι...
    bladekiller
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #64 στις: Σάββατο, 6 Δεκ 2008, 20:13:46 »

Και κάτι άλλο "αεργε". Μη βιάζεσαι να σχηματίσεις αποψη για τους αερομοντελιστές , τις ασχολίες τους και την οικονομική τους κατάσταση, με βάση τα όσα λένε ή και δείχνουν τα κανάλια όταν καμιά φορά ασχολούνται και μαζί μας. Αν θες να έχεις άποψη, έλα να μας δεις στο ΣΕΦ, στην Ανάβυσσο, στο Μαραθώνα, στα Μέγαρα, στα Δερβενοχώρια και όπου τελοσπάντων πετάμε, για να δεις και μόνος σου πόσα είναι τα μοντέλα που κοστίζουν ένα σκασμό λεφτά και πόσο πραγματικά κοστίζουν όλα τα υπόλοιπα.
       Θυμάμαι μια φορά που είχα πάρει ένα φίλο μου στην Ανάβυσσο και στο δρόμο μου έλεγε που τα βρήκα τα 1000 ευρώ για να στήσω το καλμάτο. Οταν εγώ του είπα ότι 400 ευρώ πήγε μου είπε ότι αποκλείεται γιατί η τηλεόραση είπε ότι χρειάζονται τουλάχιστον 1000 για θερμικό. Φυσικά όταν μίλησε και με άλλους αερομοντελιστές στο πεδίο, κατάλαβε ότι τα μέσα μαζικής παραπληροφόρησης για άλλη μια φορά πήραν το χιλιοστό και το έκαναν χιλιόμετρο.
       Συμπέρασμα! "αεργε" και λοιποί "αεργοι" που τυχόν διαβάζετε. Αν πραγματικά θέλετε να μάθετε κάτι για μια κατηγορία ανθρώπων, είτε λέγονται αερομοντελιστές είτε μηχανόβιοι είτε σερφάδες είτε οτιδήποτε άλλο, πηγαίνετε να τους γνωρίσετε από κοντά. ΜΗΝ ΧΑΦΤΕΤΕ ΤΙΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.

Φιλικά Κώστας.
    Καταγράφηκε
    Paradise Lost
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #65 στις: Σάββατο, 6 Δεκ 2008, 21:09:48 »

κατάλαβε ότι τα μέσα μαζικής παραπληροφόρησης για άλλη μια φορά πήραν το χιλιοστό και το έκαναν χιλιόμετρο.
      Φιλικά Κώστας.

Πολυ ομορφα το εθεσες! Εξαλου σε πολλα θεματα η δημοσιογραφια πεφτη εξω χαρη στην ημημαθια καποιων που υποτιθετε οτι γνωριζουν!
    Ειχα ρωτησει εναν τυπο μολις ειχα παρει το  belt  που υποτιθετε οτι ειναι γνωστης, για να με βοηθησει στης ρυθμησεις του. Η απαντηση του ηταν << να το πεταξεις  και να παρεις ενα 50αρι θερμικο και τηλεκατευθηνση 7 καναλια και πανω αν θες να πεταξεις. Εγω εχω ξοδεψει πανω απο 20 000 σε ελικοπτερα. >> Με στεναχωρισε η απαντηση του και με εβαλε σε σκεψεις οτι εκανα βλακεια που το πηρα  αλλα μεσα απο τα προβληματα που εχω αποκταω εμπειρια και γνωση που τελικα αυτος δεν εχει γιατι πληρωνει για να του τα ρυθμησουν τα ελικοπτερα.Ενω μεσα απο το μπλεξιμο και με την βοηθεια του φορουμ καταφερα να κανω ρυθμησεις ! Ηθελε να κανει το κοματι του. Καποιος που δεν γνωριζει και ακουσει εναν τετοιο τυπο  τη θα πει αραγε? Κατι παρομοιο με αυτο που ειπε ο αεργος, αλλα με καλυτερο τροπο, βαζοντας τον αερομοντελισμο στα χομπυ των πλουσιων, κατι που ειναι απροσιτο για τους ποιο πολλους!
    Καταγράφηκε
    MarD
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #66 στις: Σάββατο, 6 Δεκ 2008, 21:55:28 »

Κώστα και Paradise Lost έτσι ακριβώς είναι. Υπάρχει παραπληροφόρηση ή ακόμα και ημιπληροφόρηση.

Χωρίς να θέλω να σχολιάσω περαιτέρω τα του "άνεργου", θέλω απλά να πω πάνω στα λεγόμενά σας που συμφωνώ σε γενικές γραμμές πως ο <<ανίκανος κριτής είναι πάντοτε κατακριτής>>.
    Καταγράφηκε

“The helicopter approaches closer than any other [vehicle] to fulfillment of mankind's ancient dreams of the flying horse and the magic carpet.”
    - Igor Sikorsky

http://www.coolmodels.gr
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #67 στις: Κυριακή, 7 Δεκ 2008, 00:30:55 »

..............

gkan

Γιώργο σίγουρα κάτι τέτοιο παίχτηκε, απλά "τα λέμε στη νύφη να τα ακούει η πεθερά" τώρα αυτό είναι όλο. Αν μπει και κανενας άλλος ά(ν)εργος με άγριες διαθέσεις να τα διαβάσει και να προχωρήσει σε άλλη γειτονιά.  Wink
    Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    "PAPPY"
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #68 στις: Κυριακή, 7 Δεκ 2008, 18:20:10 »

ΑΣΧΕΤΟ!!

Sfyris αυτό που έχεις βάλει στην υπογραφή σου μου αρέσει πολύ σαν μότο!!
    Καταγράφηκε

φαεθων
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #69 στις: Κυριακή, 7 Δεκ 2008, 18:59:29 »

Υπερβολικη  δημοσιοτητα  σε  ενα θεμα που κατα εμε  δεν θα επρεπε  ουτε  να απαντηθει
    Απαντουμε  σε αυτους  που  διαμορφωνουν  αποψη  και οχι  σε αγνωστους  που  απλος την  εκφραζουν. idiot2 idiot2 idiot2
    Καταγράφηκε

Κώστας Μαμασούλας
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #70 στις: Κυριακή, 7 Δεκ 2008, 19:11:39 »

pappy ευχαριστώ. Είναι αρκετά επίκαιρο θα έλεγα  Thumbs up
    ΦΑΕΘΩΝ έχεις δίκιο, αλλά πιστεύω να άξιζε τον κόπο που αφιερώσαμε λίγο χώρο και χρόνο σε παρόμοιους τύπους. Αν ξαναπροκύψει άλλος απλά θα τον παραπέμψουμε εδώ  police
    Καταγράφηκε

s_sots
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #71 στις: Κυριακή, 7 Δεκ 2008, 19:47:16 »

Οταν εφερα σπιτι το πρωτο μοντελλο μου λιγο πολυ οι δικοι μου με κοροιδεψαν!
    Οταν μετα απο λιγο καιρο που το εκανα βιδες και δεν ειχα να παρω αλλο,με ειδαν να το επισκευαζω και να το φερνω στην ''αρχικη'' του μορφη αρχισαν
    να το βλεπουν διαφορετικα...
    Σημερα οποιος θελει να μαστορεψει κατι,τρεχει στο δωματιο με τα αεροπλανακια να παρει εργαλεια,και να ζητησει συμβουλη για την μαστορια του !
    Ξερετε τι εχω σπουδασει;
    Ηλεκτρονικος!Ξερετε τι δουλεια κανω;Μεροκαματο σουφαντισματα!Ο φιλος ανεργος δεν εχει δουλεψει ποτε φαμπρικα να ΞΕΠΑΤΩΘΕΙ για 600 ευρω το μηνα για
    να δει τις πραγματικες ανισοτητες της ζως!Αργια μητηρ πασης κακιας!
    Καταγράφηκε
    Nikolas K
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #72 στις: Κυριακή, 7 Δεκ 2008, 20:04:16 »

Ακόμη, για να ασχοληθεί κάποιος με τον αερομοντελισμό, δε χρειάζεται να διαθέσει πακτωλούς χρημάτων.
    Τα μοντέλα ελεύθερης πτήσης ή και κυκλικής πτήσης δεν απαιτούν παρά ένα κινητηράκι ίσως και υλικά και παρελκόμενα πολύ φτηνά σε σχέση με "άλλα έξοδα" που μπορεί να κάνει κάποιος. Αλλά και για το τηλεκατευθυνόμενο, δεν είναι απαραίτητο να έχει ένα τρομερό εισόδημα πλέον. Τέλος πάντων, αυτά είνα ψιλά γράμματα για κάποιους.

Πρέπει ίσως να καταλάβουμε ότι όλοι οι άνθρωποι ΔΕΝ έχουν την ίδια επιθυμία με μας, να "ανακαλύψουν" το αεροπλάνο.
    Φίλε άνεργε: αν ήμαστε πλούσιοι, πίστεψέ με, δε θα ασχολούμαστε με μοντελάκια, θα αγοράζαμε ένα αληθινό αεροπλάνο!
    Καταγράφηκε

Το να φτιάξεις ένα αεροπλάνο είναι εύκολο. Το θέμα είναι να φτιάξεις το αεροπλάνο που ΘΕΛΕΙΣ!

Δεδομένων των συνθηκών, μία μόνο σχεδίαση πληρεί τις προδιαγραφές, ανεξάρτητοι δε σχεδιαστές θα συγκλίνουν σε αυτήν την σχεδίαση μετά από εξελικτική διαδικασία.
    cougar
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #73 στις: Κυριακή, 7 Δεκ 2008, 20:40:07 »

idiot2 idiot2 idiot2
    Αγαπητοί Κύριοι,
    ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ
    Προκειμένου σε κάποιες περιπτώσεις τα χρήματά μου( τα λιγοστά που περισευουν!!!!!) να τα πα'ιρνουν τα ΚΑΖΙΝΑ, ΤΑ ΝΑΡΚΟΤΙΚΑ, ΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΖΟΓΟ και κατι πονηρα Μπαράκια( Δεν φταινε τα μπαράκια!!!!!!!!!!!!!!) ΠΡΟΤΙΜΩ Να τα δίνω στον ΑΕΡΟΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟ Η ΣΤΟΝ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟ !!!!!!!!!!!!!
    Αν καποιος δεν μπορεί να το ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΑΥΤΟ............HuhHuhHuhHuhHuhHuh?¨οπως και πολλά ΑΛΛΑ φαντάζομαι.............Ε καλλίτερα ας κλαιη την μοίρα του ( Που ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΦΤΑΙΗ ) και μη ασχολήτε με εμάς τους ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΥΤΑΔΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!

ΡΕ ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΝΑΓΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΓΕ ΚΑΤΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Καταγράφηκε

ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ  Δ Ι Κ Ο Ι  Μ Α Σ  ( Μπροστάρηδες και ΠΡΩΤΟΙ,  Δαίδαλος & Ικαρος)
     de SV8EUA
    Captain-Nemo
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #74 στις: Κυριακή, 7 Δεκ 2008, 21:22:13 »

Καλησπέρα

Εδω κολλάει το.......μη λογομαχείς με ενα βλάκα, θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας

Μη σπαταλάτε χρόνο με σαλταρισμένους αδέρφια, γράφτε κανένα μοντελιστικό κι αφήστε σ'αλλους την υψηλή φιλοσοφία περι σωτηρίας του σύμπαντος κόσμου. Υπάρχουν πολλοί σιωπηροί και αξιοπρεπείς τρόποι για να εκφράσει κάποιος την αγανάκτησή του για το σύστημα, τα βρισίδια και το να χαλιέσαι φίλε άνεργε οδηγούν μόνο στην διαταραχή του ψυχισμού σου και πουθενά αλλού.

Γιαυτο ΔΡΑΣΕ , η καλλύτερα απέδρασε απ τον κακό σου εαυτό, κανε την αυτοκριτική σου και σταμάτα να ασχολείσαι με τους γύρω σου.

Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 2 3 4 [5] 6     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Πως βλέπουν μερικοί τους αερομοντελιστές
    Μεταπήδηση σε: