Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.895 μηνύματα σε 12.394 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 21:54:51

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 21:54:51

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 21:52]

[Σήμερα στις 18:59]

από dominicm
    [Σήμερα στις 17:14]

από Stargazer
    [Σήμερα στις 11:39]

από UH-1H
    [Χθες στις 19:09]

από Stargazer
    [Χθες στις 14:58]

από Markhelis
    [Χθες στις 14:27]

από dominicm
    [Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 19:33:58]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309895
    Σύνολο θεμάτων: 12394
    Online σήμερα: 141
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 94
    Συνολικά: 95
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 [2] 3 4 5 6     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Πως βλέπουν μερικοί τους αερομοντελιστές  (Αναγνώστηκε 13698 φορές)
    Γιώργος Κανδυλάκης
    Administrator
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #15 στις: Παρασκευή, 5 Δεκ 2008, 09:08:56 »

μια διευκρίνηση - επεξήγηση...

Χθες βράδυ πήρα άναφορά από αναγνώστη για το σχετικό μήνυμα και προχώρησα στη διαγραφή του, όπως και μιας απάντησης, καθώς δεν έβλεπα το λόγο να υπάρχει εκεί, ούτε και το ύφος ταίριαζε στο forum. Πολύ περισσότερο εφόσον ήταν ανυπόγραφο και υβριστικό.
    Φαίνεται ότι δεν το πρόλαβα όμως, γιατί ακολούθησαν και άλλες απαντήσεις, που είδα μόλις το πρωί.

Όσο αφορά στο θέμα του μηνύματος, μακάρι το πρόβλημα να λυνόταν από εμάς τους "ηλίθιους", με τα παιχνίδια μας.
    Ότι υπάρχει θέμα φτώχιας για πολλούς, ότι υπάρχουν παιδιά σε ορφανοτροφεία που δεν τα έχουν όλα έτοιμα, ότι υπάρχει θέμα ανεργίας, αυτό είναι δυστυχώς πραγματικότητα.

Αν πρέπει όμως όλοι να τα λύσουμε πρώτα αυτά, υπάρχουν σίγουρα βήματα που πρέπει να γίνουν πρώτα από "πάνω". Π.χ. γιατί να κάνουμε Ολυμπιακούς αντί να βελτιώσουμε τη ζωή των συνανθρώπων μας? Γιατί να κάνουμε Χριστουγεννιάτικες γιορτές, γιατί να πληρώνουμε ποδοσφαιρικούς-μπασκετικούς ή άλλους σωτήρες κλπ... Γιατί, κακά τα ψέμματα, πιστεύω ότι έχουμε πολύ "και θεάματα" στην εποχή μας.

Αυτό βέβαια δεν δίνει σε κανένα το δικαίωμα να επεμβαίνει με τέτοιο απαράδεκτο τρόπο στο forum. Κρατάω το μέρος του μηνύματός του, που με βρίσκει σύμφωνο, το υπόλοιπο το διαγράφω (από το μυαλό μου). Δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να κατακρίνω έναν άγνωστο, δεν βλέπω το νόημα...

gkan

Καταγράφηκε

όσο ελαφρύτερα είναι, τόσο ψηλότερα πάνε

μέτρα με μικρόμετρο, σημάδεψε με κιμωλία, κόψε με τσεκούρι...
    v_tolias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #16 στις: Παρασκευή, 5 Δεκ 2008, 10:03:20 »

Πηγε άραγε και στην Κηφισσιά(και οχι μονο) σε κανένα "κυριλε" μαγαζί,  που πληρωνουν το μπουκαλι το νερο μερικα ευρω, να τα πεί αυτα? Ας παει και μετα να τα πει και σε εμας(αν δεν βρεθει σε κανενα νοσοκομειο απο κανενα ξυλο που θα φαει απο κατι ντουλαπες) knuppel2
    Καταγράφηκε

Κανένα δεν έμεινε εκέι πάνω...
    bladekiller
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #17 στις: Παρασκευή, 5 Δεκ 2008, 10:04:37 »

Τέτοιοι "αλεξιπτωτιστές" εμφανίζονται στα φόρουμς κατά καιρούς. Το εξωφρενικό όμως της υπόθεσης ,είναι η στάση κάποιων ιθινόντων του φόρουμ ,που είναι άκρως προσβλητική για τα μέλη ,από τη στιγμή που ενθαρρύνει παρεμβάσεις αυτού του ύφους. Γιατί όταν ,αντί να καυτηριάσουν ευθέως τέτοιες παρεμβάσεις ,αυτοί κατακρίνουν τις εντελώς δικαιολογημένες αντιδράσεις κάποιων μελών (δεν έχω δει κανέναν να τον βρίζουν και να κάθεται με σταυρωμένα χέρια) φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να ζητήσουν και συγνώμη από τον θρασύδειλο υβριστή εκ μέρους άλλων είναι σαν να λένε "...μπάτε σκύλοι αλέστε και βρίστε όσο θέλετε. Κι αν τσαντιστήκαμε συγνώμη κιόλας δεν θα το ξανακάνουμε...".
        Βέβαια τέτοια ποστ, σε αυτό το ύφος ,ανεβάζουν τα "νουμεράκια" όπως και οι γραφικοί στα παράθυρα των ειδήσεων. Ελπίζω να μην είναι αυτός ο σκοπός. Σε αντίθετη περίπτωση τι να σας πω? ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!
    Καταγράφηκε
    kostas M.
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #18 στις: Παρασκευή, 5 Δεκ 2008, 10:08:40 »

Η στάση μου στο θέμα είναι απολύτως ίδια με αυτή του "θείου Γιάννη".
    Καταγράφηκε

Κώστας Μιχαηλίδης
    http://www.redstar.gr/Foto_red/Mod.html
    Γιώργος Κανδυλάκης
    Administrator

« Απάντηση #19 στις: Παρασκευή, 5 Δεκ 2008, 10:31:44 »

Το εξωφρενικό όμως της υπόθεσης ,είναι η στάση κάποιων ιθινόντων του φόρουμ ,που είναι άκρως προσβλητική για τα μέλη ,από τη στιγμή που ενθαρρύνει παρεμβάσεις αυτού του ύφους.

Bladekiller, ο jkon δεν είναι ιθύνων του forum. Συμμετέχει όπως όλοι, σαφώς πιο ενεργά. Εκφράζει την προσωπική άποψή του. Αν διαφωνείς, διαφωνείς μαζί του και όχι με το forum. Και ο agridoc (o καθ' ύλιν αρμόδιος νους) και εγώ (ένας από τους moderators), εκφράσαμε τη γνώμη μας, που απέχει χιλιόμετρα από αυτό που περιγράφεις.

Βέβαια τέτοια ποστ, σε αυτό το ύφος ,ανεβάζουν τα "νουμεράκια" όπως και οι γραφικοί στα παράθυρα των ειδήσεων. Ελπίζω να μην είναι αυτός ο σκοπός. Σε αντίθετη περίπτωση τι να σας πω? ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

Προσωπικά, εξωφρενική βλέπω εγώ την αντίληψη και την συνεχιζόμενη εμμονή ότι όλα γίνονται για τα "νουμεράκια"... Αυτό μοιάζει να είναι το πρόβλημά μας ? Ή το ενδιαφέρον μας? Όλη αυτή η προσπάθεια γίνεται για τα νουμεράκια ? Νομίζω ότι σφάλεις...

gkan
    Καταγράφηκε

όσο ελαφρύτερα είναι, τόσο ψηλότερα πάνε

μέτρα με μικρόμετρο, σημάδεψε με κιμωλία, κόψε με τσεκούρι...
    bladekiller
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #20 στις: Παρασκευή, 5 Δεκ 2008, 10:49:28 »

Μακάρι να σφάλω... Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί το θέμα δεν πήγε κατευθείαν στο σκουπιδοτενεκέ! Εδώ δεν μιλάμε για έκφραση κάποιας αποψης όποια κι αν είναι αυτή έστω και εναντίον του αερομοντελισμού. Μιλάμε για μια θρασύδειλη (ανώνυμη) υβριστική επίθεση.
        Οσο για το θείο Γιάννη, εγώ τον θεωρώ κατ' ουσία ιθίνοντα του φόρουμ, ότι κι αν λεν οι τίτλοι. Και όσο κι αν τον σέβομαι ,στη συγκεκριμένη περίπτωση κάνει λάθος. Αλλίμονο αν από τους γερόλυκους του αερομοντελισμού επικροτούνται τέτοιες συμπεριφορές.
    Καταγράφηκε
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #21 στις: Παρασκευή, 5 Δεκ 2008, 10:52:50 »

Ο Γιώργος Κανδυλάκης σωστά διέγραψε σε πρώτη φάση τα μηνύματα σαν εκτός θέματος, δεν πρόλαβε όμως τις αντιδράσεις. Σαφώς μπορούσαν να διαγραφούν όλα ή να επανέλθουν τα διαγραμμένα και να διαχωριστεί σαν νέο θέμα.

Υπ' όψιν οτι επισκέπτες δεν μπορούν να συμμετάσχουν εδώ.

Η επιλογή του να διατηρηθεί το θέμα έγινε με βάση τα εξής κριτήρια.

- Αν και το αρχικό μήνυμα έγινε από άγνωστο επισκέπτη και με απαράδεκτο ύφος εκφράζει υπάρχουσα άποψη για τους αερομοντελιστές αλλά και άλλα χόμπυ και ασχολίες.

- Την εικόνα μας την δίνουμε εμείς οι ίδιοι και σωστά ο Γιάννης Κωνσταντακάτος έκανε το σχόλιο του για συγκράτηση. Δεν είναι η εικόνα του Aeromodelling GR ή του αερομοντελισμού αλλά αυτών που γράφουν τα μηνύματα.

- Εχω δει και στους χώρους πτήσεις ή σε συζητήσεις συμπεριφορά, πολλές φορές χωρίς να το καταλαβαίνουμε, που μπορεί να προσβάλει μερίδα συνανθρώπων μας.

Αν και είμαι προσεκτικός, έχει συμβεί και σε μένα και ζήτησα συγνώμη μετά από καιρό, όταν κατάλαβα οτι κάποιοι θίχτηκαν.

Φροντίστε λοιπόν την δική μας εικόνα, των αερομοντελιστών, προς τους άλλους. Αυτό είναι που μετράει.
    Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    MarD
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #22 στις: Παρασκευή, 5 Δεκ 2008, 11:27:34 »

Συμφωνώ με τον κ. Κωστόπουλο.

Είχα σκοπό να ενημερώσω το foroum υπό άλλες καταστάσεις και σε καταλληλότερο σημείο, αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα θα ήθελα να το αναφέρω γιατί αλλιώς θα σκασω. Κάνω λοιπόν κάποιες προσπάθειες να ανοίξω την δική μου επιχείρηση με βάση τον αερομοντελισμό. Μετά από πολλά χρόνια (περιστασιακά) εργασίας σε διάφορα είδη και ανθρώπους και χωρίς ούτε ένα ένσημο στο ενεργητικό μου (και δεν είμαι ο μόνος). Αντιλαμβανόμενος πως τουλάχιστον στην επαρχία όσο ικανός κι αν είσαι σαν ιδιωτικός υπάλληλος δεν θα ξεπεράσεις τον βασικό μισθό, οι λύσεις ήταν δυο, δική σου δουλειά ή δημόσιο. Ακολούθησα λοιπόν την συμβουλή του Πατέρα μου να κάνω αυτό που αγαπάω για να το κάνω καλύτερα.

Άρχισα λοιπόν να συλλέγω στοιχεία από παλαιότερους στην τοπική αγορά για να αντιληφθώ την κατάσταση και να πάρω πολύτιμες συμβουλές. Όταν όμως τους ανακοίνωνα το είδος της ενασχόλησης που θα είχε η επιχείρηση, μερικοί είτε με το ζόρι συγκρατούσαν τα γέλια τους, είτε διέκρινες ξεκάθαρα μια ειρωνεία. Όσο κι αν είσαι ενασχολούμενος και στους υπολογισμούς σου να σου βγαίνει, είναι βέβαιο πως μετά από τέτοια αντιμετώπιση μπαίνεις σε σκέψεις και προβληματισμούς. Να σημειώσω πως στην Έδεσσα δεν υπάρχει ανάλογη επιχείρηση παρά από μια που έκλεισε προ 12ετίας περίπου και φροντίζουν να μου τονίζουν συνεχώς το γεγονός πως έκλεισε, χωρίς όμως κανείς τους - μας, να γνωρίζει τον λόγο για τον οποίο έκλεισε. Απλά υποθέτουν πως χρεοκόπησε.

Κάποτε η κοπέλα μου ήταν αυτή που χλεύαζε την ενασχόλησή μου. Καθώς πιστεύω πως οι γυναίκες αντιλαμβάνονται ως σημαντικό μόνο ότι έχει να κάνει με τις ανασφάλειές τους, το θεώρησα φυσιολογικό. Η αντιμετώπιση όμως του υπόλοιπου κόσμου αργότερα με σόκαρε. Ξεκάθαρα πλέον γνωρίζω πως μερικοί μας βλέπουν έτσι όπως ακριβώς μας περιέγραψε ο άνεργος. Λίγοι βλέπουν την ουσία και τη δημιουργικότητα...

Τα είπα και ξαλάφρωσα! 
    Καταγράφηκε

“The helicopter approaches closer than any other [vehicle] to fulfillment of mankind's ancient dreams of the flying horse and the magic carpet.”
    - Igor Sikorsky

http://www.coolmodels.gr
    panosla
    Aeromodeller Jr. member
    **

Επί πτυχίο Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και Πολυμέσων

« Απάντηση #23 στις: Παρασκευή, 5 Δεκ 2008, 11:37:53 »

Εντάξει ρε παιδιά, πολυ μεγάλο θέμα έγινε για αυτά που είπαν οι συνάδελφοι αερομοντελιστές. Μας την είπαν, κάποιοι αρπάχτηκαν, και στην τελική δεν είπαν και κάτι τρομερό, αλλά και πάλι Φόρουμ αερομοντελιστών είναι εδώ, όχι παρθεναγωγείο..... 
    Καταγράφηκε
    johnraptor
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #24 στις: Παρασκευή, 5 Δεκ 2008, 11:57:39 »

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕ ΤΟΥ Aeromodelling Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΤΑΦΕΙ ΑΝ ΑΥΤΑ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΟΥΜΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΩ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΟΥΜΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΑ <<ΜΠΑΛΑΚΙΑ>> ΝΑ ΠΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΤΑΔΕ ΚΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΔΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΤΕΤΙΟΙ ΤΥΠΟΙ  ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΕΚΟΥΛΕΣ  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΘΕΟΥ ΝΑ ΘΙΞΩ ΤΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΦΙΛΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΗΡΕ ΠΟΛΥ  ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΟΥΜΑΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ
    Καταγράφηκε
    bladekiller
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #25 στις: Παρασκευή, 5 Δεκ 2008, 12:06:10 »

Φυσικά και δεν είναι παρθεναγωγείο. Γιαυτό κι εμείς μεταξύ μας καμιά φορά διαφωνούμε έντονα και πέφτει και κανένα "Γαλλικό". Πάλι όμως μαζί είμαστε με τα ίδια προβλήματα στις αλάνες και τα μοντελοδρόμια. Οχι όμως βρε παιδιά να μας τη λένε τώρα και οι "αλεξιπτωτιστές".
        Συμφωνώ με αυτά που λέει ο Μάριος για τις απόψεις ορισμένων, των περισσοτέρων θα έλεγα. Τις έχω ακούσει και ο ίδιος. Και δεν είναι θέμα μόνο οικονομικής άνεσης. Κυρίως θέμα μιζέριας είναι. Γιατί να δώσουν 500 ευρώ για ένα εκπαιδευτικό? Τα ίδια λεφτά στο δικό τους "χόμπυ" σημαίνουν 33 1/3  χοροί (υπολογίστε το ακριβώς βγαίνουν) .  Grin Grin

Φιλικά Κώστας.
    Καταγράφηκε
    S-Themelidis
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #26 στις: Παρασκευή, 5 Δεκ 2008, 12:28:04 »

Θα συμφωνήσω κι εγώ με την ουσία του μηνύματος του κ. Κωστόπουλου και ειδικά με την τελευταία πρότασή του!!

Το θέμα είναι μεγάλο και οι απόψεις πολλές, όσες και οι συμμετέχοντες στην συζήτηση και είναι όλες σεβαστές.
    Όμως πιστεύω ακράδαντα ότι το δυσκολότερο πράγμα για κάποιον είναι να καταφέρει να φορέσει τα παπούτσια του άλλου και να περπατήσει όπως περπατάει ο άλλος... Τι εννοώ;;; Έσπευσαν πολλοί (μάλλον οι περισσότεροι) να "ξεσκίσουν" τον ΑΝΕΡΓΟ γιατί τόλμησε να αποτυπώσει μια άποψη (με ατυχή ομολογουμένως τρόπο) για το κατά τ' άλλα ...καθαγιασμένο χόμπυ μας.
    Σκεφτήκατε όμως ποτέ τι τον έκανε να στείλει το μήνυμα αυτό;; Εγώ σκέφτομαι 2 μόνο εναλλακτικές απαντήσεις:
    1. Ή πάσχει από κάποια ψυχική ασθένεια, ή
    2. βρίσκεται σε ΑΠΟΓΝΩΣΗ

Εσείς..., ποιά από τις 2 πιστεύετε ότι ισχύει;;;
    Αν πιστεύετε ότι ισχύει η πρώτη, το ότι μπήκατε στη διαδικασία να απαντήσετε ως τιμητές του αερομοντελισμού, σας κάνει περισσότερο ασθενείς από αυτόν.
    Αν πιστεύετε ότι ισχύει η δεύτερη, τότε πρέπει να σκύψετε το κεφάλι κάτω (και βάζω και τον εαυτό μου μέσα) και να συνειδητοποιήσετε ότι τα 60 ευρώ που δώσατε την τελευταία φορά για να αγοράσετε την 5η μπαταρία για το ελικοπτεράκι σας -για κάποιον που δεν έχει να φάει- είναι μάλλον ηλιθιότητα!!!

Τι λέτε;;; Έτσι δεν είναι;;; Μήπως πρέπει όλοι να σωπάσουμε και να δούμε την πραγματικότητα εκεί έξω;;;;

Ας περιφρουρήσουμε λοιπόν πρώτοι εμείς την εικόνα μας και μετά την πέφτουμε σε όποιον τολμήσει να μας ...μαλώσει.

Σωτήρης Θεμελίδης

Καταγράφηκε
    panosla
    Aeromodeller Jr. member
    **

Επί πτυχίο Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και Πολυμέσων

« Απάντηση #27 στις: Παρασκευή, 5 Δεκ 2008, 12:38:49 »

Εγώ σκέφτομαι 2 μόνο εναλλακτικές απαντήσεις:
    1. Ή πάσχει από κάποια ψυχική ασθένεια, ή
    2. βρίσκεται σε ΑΠΟΓΝΩΣΗ

Υπάρχει και τρίτο. Είναι ένας αργόσχολος που σκόνταψε πάνω στο φόρουμ, και έγραψε αυτό που έγραψε για να κάνει την επανάσταση του. Ανάθεμά με αν είναι πάνω από 15 ετών.

Κάποιος είπε πως είναι ,νομίζω, χριστιανός.
    Ε λοιπόν πρέπει να είναι Χριστιανο-Αναρχικός.
     Grin Cheesy Cheesy
    Καταγράφηκε
    bladekiller
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #28 στις: Παρασκευή, 5 Δεκ 2008, 13:09:14 »

Λοιπόν, επειδή εμείς οι 'ασπλαχνοι είμαστε "ψυχοπαθείς", διότι δεν ανεχόμαστε να μας βρίζει ο κάθε "αλεξιπτωτιστής", και "ηλίθιοι" διότι έχουμε το θράσος να αγοράζουμε μπαταρίες όταν κάποιος πεινάει ,να πάει ο φιλεύσπλαχνος, που μας αποκαλεί ψυχοπαθείς και ηλίθιους ,να πουλήσει τις μπαταρίες του κι ότι άλλο έχει  και στη συνέχεια να κάνει τα λεφτά δωρεά στους φτωχούς. Διαφορετικά όχι μόνο του επιστρέφονται οι χαρακτηρισμοί αλλά προστίθεται και ένας επιπλέον. ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ. 

Φιλικά Κώστας.
    Καταγράφηκε
    peris2312
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #29 στις: Παρασκευή, 5 Δεκ 2008, 13:10:44 »

οπως ειπατε παραπανω πολοι απο εμας εδω εχουμε διαφωνισει σε διαφορα θεματα στο μοντελισμο αλλα ειμαστε ολλοι μια παρεα.αυτο που εξαγριωνει την κατασταση ομως ειναι οτι ενας αγνωστος σε αποκαλει ηλιθιο,χωρις καν να σε ξερει.σκεφτεται οτι εναι μεσα σε φορουμ και κριβεται πισω απο την οθονη του υπολογιστη του και λεει οτι θελει.
    με τοσες κλεψιες και απατεωνιες που γινονται ο μοντελισμος τον πειραξε?
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 [2] 3 4 5 6     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Πως βλέπουν μερικοί τους αερομοντελιστές
    Μεταπήδηση σε: