|
Κωστης
|
 |
« Απάντηση #105 στις: Τετάρτη, 3 Δεκ 2008, 14:05:40 » |
|
Γιατι εχω κατι μεγαλυτερο 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
…χαρά στον Ίκαρο αψήφιστα που υψώθη φτεροπλάστης…
|
|
|
|
Stargazer
|
 |
« Απάντηση #106 στις: Τετάρτη, 3 Δεκ 2008, 14:06:35 » |
|
Γιατι εχω κατι μεγαλυτερο  τσ τσ τσ τσ τσ σαν δε ντρεπεσεεεεεε ανάγωγε, το έχεις μεγάλο το πετερν!!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Live To Fly, Fly To Live
|
|
|
|
Κωστης
|
 |
« Απάντηση #107 στις: Τετάρτη, 3 Δεκ 2008, 14:07:35 » |
|
Ys 63 για το oxalys και χανεις τη μπαλα!!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Stargazer
|
 |
« Απάντηση #108 στις: Τετάρτη, 3 Δεκ 2008, 14:09:26 » |
|
Ys 63 για το oxalys και χανεις τη μπαλα!!!  63? για 50 πήγενα αλλα οκ αντε να βγει και το δάνειο 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Live To Fly, Fly To Live
|
|
|
|
Κωστης
|
 |
« Απάντηση #109 στις: Τετάρτη, 3 Δεκ 2008, 14:11:31 » |
|
Να βαλεις 50αρα 4χρονη πανω στο oxalys;;; Για να το κανεις μονο τροχοδρομηση; Πλακα θα εχει 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Stargazer
|
 |
« Απάντηση #110 στις: Τετάρτη, 3 Δεκ 2008, 14:12:28 » |
|
Να βαλεις 50αρα 4χρονη πανω στο oxalys;;; Για να το κανεις μονο τροχοδρομηση; Πλακα θα εχει  τι ανάγωγοςςςςςςςς πότε θα έρθεις στο κόδρα ορε?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Live To Fly, Fly To Live
|
|
|
|
Stargazer
|
 |
« Απάντηση #111 στις: Τετάρτη, 3 Δεκ 2008, 14:14:53 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Live To Fly, Fly To Live
|
|
|
|
Κωστης
|
 |
« Απάντηση #112 στις: Τετάρτη, 3 Δεκ 2008, 16:11:40 » |
|
Μια Κυριακη που θα εχω ελευθερη θα ερθω να σας δω  Υπαρχουν και πιο φθηνα μαγαζια για τη μηχανη αυτην
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
manos_skg
|
 |
« Απάντηση #113 στις: Πέμπτη, 4 Δεκ 2008, 20:13:19 » |
|
ετσι ετσι Μήτσο!! Τσίτα με το pattern, καααααλμα με το ES, τσιτα με το pattern, κααααααααλμα με το ES!! hehehe Πες μας όμως το pattern πετάει στο Χορτιάτη;;;;;;;; Κοψίδια έχει με το pattern??? Δεν με λέτε ... τα υπόλοιπα ES είναι έτοιμα (βλ Ιακωβος, φίλος Ιακωβου) 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
... το πάθαμε κι' αυτό ...
|
|
|
|
Stargazer
|
 |
« Απάντηση #114 στις: Πέμπτη, 4 Δεκ 2008, 20:24:42 » |
|
κοίτα πιστεύω οτι πετάει παντού και στην προσγείοση μπορεις να το πιάσεις με το χέρι για τους αλλους δεν ξέρω αλλα πιστεύω οτι αυριο με το καλό θα τα τελειώσουμε
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Live To Fly, Fly To Live
|
|
|
|
Iakovos Ioannidis
|
 |
« Απάντηση #115 στις: Παρασκευή, 5 Δεκ 2008, 00:54:05 » |
|
Δεν με λέτε ... τα υπόλοιπα ES είναι έτοιμα (βλ Ιακωβος, φίλος Ιακωβου)  Το δικό μου είναι έτοιμο εκτός ηλεκτρονικών. Του φίλου μου του Γιώργου είναι στο μηδέν. Τα έχω όλα πάντως έτοιμα για στήσιμο. Ευελπιστώ και προτείνω να πάμε στο Γιάννη το σάββατο κατά τις 16:00 να τα κάνουμε πατ κιουτ. Γιάννη εσύ θα μου πεις αν μπορείς να ανοίξεις για μας λίγο πολύ. Θέλουμε να πετάξουμε την Κυριακή! Θα πάρω και το ίδιο μοτέρ και σερβο που πήραν και ο Γίωργος με το Μάνο και πριν λίγο μου έδωσε τα χρήματα ο Γιώργος για να πάρω εκ μέρους του το ES. Μάνο για πες μου το μοτέρ πώς είναι; Σφυράειιιιι; Να το πάρω;;;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Trex600N // Raptor50Titan προς πώληση
|
|
|
|
manos_skg
|
 |
« Απάντηση #116 στις: Παρασκευή, 5 Δεκ 2008, 11:09:29 » |
|
Δεν κατάφερα ρε φιλε να το πετάξω, τι να σου πω!! Ούτε καν πόσα amps τραβάει δεν ξέρω ακόμα. Για να καταλάβεις μπορεί ούτε οι μπαταρίες μου να μην του κάνουν αφού η μία είναι 5c και άλλη 15c νομίζω.
Είμαι έτοιμος βέβαια αλλά πρέπει να πάω λίγο από το Γιάννη και να τσεκάρω αυτά τα θέματα. Δυστυχώς όμως το ΣΚ δουλεύω.
Μήτσο σήμερα κατά τις 15.30 αν καταφέρω να την κοπανήσω μπορείς να πάμε να δουμε πως πάει (αν προλάβω να πεταχτώ στο Γιάννη να μου τα μετρήσει (τα ηλεκτρολογικά εννοώ σάτυροι);
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
... το πάθαμε κι' αυτό ...
|
|
|
|
Stargazer
|
 |
« Απάντηση #117 στις: Παρασκευή, 5 Δεκ 2008, 11:22:16 » |
|
Μάνο ότι γουστάρεις!!!! αμα θες παμε και για δοκιμή!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Live To Fly, Fly To Live
|
|
|
FlyHigh Pilotine
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
Ε.Ν.Α.Θ 4 ever!
|
 |
« Απάντηση #118 στις: Παρασκευή, 5 Δεκ 2008, 22:13:33 » |
|
Θα πάτε αύριο Κόδρα?  Αν ναι,τι ώρα? Έχω ένα 2μετρο πάτερν και θέλω να με βοηθήσετε να το πετάξω! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δύο πράγματα δεν έχουν όρια το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία... και δεν ειμαστε σίγουροι για το πρώτο! :Ρ --- I'm afraid i'll cross over to the Dark Side of the Force...στα ανεμόπτερα...! x.x
|
|
|
|
Iakovos Ioannidis
|
 |
« Απάντηση #119 στις: Σάββατο, 6 Δεκ 2008, 01:01:46 » |
|
Για άυριο δεν ξέρω, αλλά κυριακή 100% ως τις 12:00 θα είμαστε εκεί! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Trex600N // Raptor50Titan προς πώληση
|
|
|
|