|
newbie
|
 |
« Απάντηση #120 στις: Σάββατο, 6 Δεκ 2008, 01:05:45 » |
|
Για άυριο δεν ξέρω, αλλά κυριακή 100% ως τις 12:00 θα είμαστε εκεί!  Από;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Iakovos Ioannidis
|
 |
« Απάντηση #121 στις: Σάββατο, 6 Δεκ 2008, 08:46:17 » |
|
Για άυριο δεν ξέρω, αλλά κυριακή 100% ως τις 12:00 θα είμαστε εκεί!  Από; Όχι "από" αλλά "μέχρι". Μέχρι τις 12:00 το πρωί θα έχουμε φτάσει ΚΟΔΡΑ και θα κάτσουμε μέχρι το απογευματάκι. Το έγραψα έτσι γιατί συνήθως δίνουμε συνάντηση στις 11:00 το πρωί, αλλά πάντα πάμε αργότερα. Πέφτει λίγο χουζούρεμα παραπάνω κυριακή μέρα χαλαρουίτα. Αλλά σίγουρα το αργότερο 12:00 η ώρα έχουμε φτάσει! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Trex600N // Raptor50Titan προς πώληση
|
|
|
FlyHigh Pilotine
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
Ε.Ν.Α.Θ 4 ever!
|
 |
« Απάντηση #122 στις: Σάββατο, 6 Δεκ 2008, 09:40:41 » |
|
Ευχαριστώ  Τα λέμε εκεί!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δύο πράγματα δεν έχουν όρια το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία... και δεν ειμαστε σίγουροι για το πρώτο! :Ρ --- I'm afraid i'll cross over to the Dark Side of the Force...στα ανεμόπτερα...! x.x
|
|
|
|
manos_skg
|
 |
« Απάντηση #123 στις: Σάββατο, 6 Δεκ 2008, 10:34:49 » |
|
Θα πάτε αύριο Κόδρα?  Αν ναι,τι ώρα? Έχω ένα 2μετρο πάτερν και θέλω να με βοηθήσετε να το πετάξω!  xaxaxa ela ela. ekei mh nomizeis oloi petame pattern kai mono se knife edge formations. Oti ligotero den einai gia Kodra einai gia allou!! File an sou leipoun odontoglyfides ela na se voh8hsoume!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
... το πάθαμε κι' αυτό ...
|
|
|
FlyHigh Pilotine
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
Ε.Ν.Α.Θ 4 ever!
|
 |
« Απάντηση #124 στις: Σάββατο, 6 Δεκ 2008, 11:28:26 » |
|
Μάνο πρώτον έχω έλειψη από οδοντογλυφίδες  και δεύτερον προτιμώ το stall turn 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δύο πράγματα δεν έχουν όρια το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία... και δεν ειμαστε σίγουροι για το πρώτο! :Ρ --- I'm afraid i'll cross over to the Dark Side of the Force...στα ανεμόπτερα...! x.x
|
|
|
|
manos_skg
|
 |
« Απάντηση #125 στις: Σάββατο, 6 Δεκ 2008, 11:43:14 » |
|
hehehe to Kodra einai mono gia parkflyers h alliws gia odontoglyfides. Kalo einai na pas sthn episimh lesxh ths polhs pou 8a vreis pollous empeirous an8rwpous pro8ymous na se vohuhsoun kai ena diadromo 8avma gia ayto pou 8eleis. Mpes sto www.eath.gr Gia hlektrikakai omws KODRA RULES!! MV
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
FlyHigh Pilotine
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
Ε.Ν.Α.Θ 4 ever!
|
 |
« Απάντηση #126 στις: Σάββατο, 6 Δεκ 2008, 11:51:54 » |
|
Προσωπικά προτιμώ τα μικρά ηλεκτικά όπως είπες!  Τα λέμε αύριο! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
manos_skg
|
 |
« Απάντηση #127 στις: Σάββατο, 6 Δεκ 2008, 11:52:32 » |
|
Iakwve to moter kalo einai nai, apla egw evala anapoda (leei o Giannis kai o Mhtsos toulaxiston) kai se 8 lepta efera sto 0% thn mpataria mou  giati katapine apeiro revma!!! Den 3erw an twra pou thn alla3a lyuhke to provlhma h an 8a xalasw kai alles batteries sto mellon ... pantws egw proteinw na peta3eis 1 5lepto, kai na metriseis. An den exeis mantroskylo tote kateva sta 5 lepta kai fortise wste na deis poso revma evale (ara kai katanalwses ston aera), meta ligo parapanw, ligo parapanw kok mexri na vreis tous xronous pou xrieazesai giati alliws 8a sakateveis synexeia battaries!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Iakovos Ioannidis
|
 |
« Απάντηση #128 στις: Σάββατο, 6 Δεκ 2008, 16:03:13 » |
|
Τέλεια για το μοτέρ θα το περάσω σήμερα ή αύριο αν δεν προλάβω! Αύριο θα έρθεις;;;; Κάνε κοπάναααα
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
FlyHigh Pilotine
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
Ε.Ν.Α.Θ 4 ever!
|
 |
« Απάντηση #129 στις: Κυριακή, 7 Δεκ 2008, 13:40:33 » |
|
Πήγα Κόδρα και δεν σας βρήκα...  Τι έγινε? 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
kar
|
 |
« Απάντηση #130 στις: Κυριακή, 7 Δεκ 2008, 16:02:54 » |
|
Η αληθεια ειναι οτι τα παιδια δεν ειναι και τοσο συνεπεις στα ραντεβου τους ,γιαυτο οταν λενε μια συγκεκριμενη ωρα εσυ βαλε συν μια ωρα επιπλεον. Εγω πηγα στις 12.30 και οι υπολοιποι ηρθαν στις 13 Απλα οποιος παει πρωτος ξεκιναει μονος του ,και σιγα σιγα ερχονται και οι υπολοιποι. Ετσι για να μπεις στο κλιμα της καταστασης του ΚΟΔΡΑ.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Iakovos Ioannidis
|
 |
« Απάντηση #131 στις: Κυριακή, 7 Δεκ 2008, 17:04:04 » |
|
Η αλήθεια είναι πως ΠΟΤΕ δεν έχουμε πάει τόσο αργά. Μέχρι τις 12:00 είμαστε εκεί. Απλά έτυχε σήμερα μία έκτακτη συναρμολόγηση στο σπίτι πριν την εξόρμηση. Του Easy Star μου συγκεκριμένα. Το οποίο πέταξε, ήταν θεϊκά γρήγορο, αλλά σα νέος, το έριξα και το έσπασα. Αλλά είναι φυσικά πάλι έτοιμο για πτήση! Δε μασάμεεε Ταπεινά συγγνώμη για το σημερινό μας στήσιμο και υπερβολική αργοπορία. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
GiannisX
|
 |
« Απάντηση #132 στις: Κυριακή, 7 Δεκ 2008, 17:55:39 » |
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Aeolus-Rc
|
|
|
|
Κωστης
|
 |
« Απάντηση #133 στις: Κυριακή, 7 Δεκ 2008, 18:06:03 » |
|
Κι εγω στις 12 ημουν εκει αλλα δεν βρηκα κανεναν 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
…χαρά στον Ίκαρο αψήφιστα που υψώθη φτεροπλάστης…
|
|
|
|
manos_skg
|
 |
« Απάντηση #134 στις: Κυριακή, 7 Δεκ 2008, 20:17:31 » |
|
kala re Iakove spane wre ta easy star??
|
|