|
Stargazer
|
 |
« Απάντηση #150 στις: Δευτέρα, 8 Δεκ 2008, 23:10:38 » |
|
δεν μασάω απο αέρα έχω easy star!!!! λέω να το επιβεβαιωσουμε κ αύριο το πρωί αλλα εγώ μπορώ σίγουρα αν μπορει κάποιος να περάσει να με πάρει καλήτερα!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Live To Fly, Fly To Live
|
|
|
FlyHigh Pilotine
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
Ε.Ν.Α.Θ 4 ever!
|
 |
« Απάντηση #151 στις: Δευτέρα, 8 Δεκ 2008, 23:16:39 » |
|
Χαχα!!!  Μ'αρέσουν πολύ τα easy star! Δεν ξέρω όμως αν θα μπορέσω πρωί...  Κατά τις 4-5 μπορείτε? 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δύο πράγματα δεν έχουν όρια το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία... και δεν ειμαστε σίγουροι για το πρώτο! :Ρ --- I'm afraid i'll cross over to the Dark Side of the Force...στα ανεμόπτερα...! x.x
|
|
|
|
Stargazer
|
 |
« Απάντηση #152 στις: Δευτέρα, 8 Δεκ 2008, 23:30:57 » |
|
Χαχα!!!  Μ'αρέσουν πολύ τα easy star! Δεν ξέρω όμως αν θα μπορέσω πρωί...  Κατά τις 4-5 μπορείτε?  φορτίζω αύριο 3:30 με 4 θα είμαι κόδρα!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Live To Fly, Fly To Live
|
|
|
|
Stargazer
|
 |
« Απάντηση #153 στις: Τρίτη, 9 Δεκ 2008, 12:08:16 » |
|
Κανένας σήμερα??? Δεν θα πάμε???
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Live To Fly, Fly To Live
|
|
|
|
Stargazer
|
 |
« Απάντηση #154 στις: Τρίτη, 9 Δεκ 2008, 18:01:23 » |
|
Πήγα στο κόδρα πέρασα καλά και μόνος!!!!  έκαψα 1 μπαταρία και προσγείωση στα πεύκα!!!!! αυτά είναι !!!! θα πάω και αύριο όποιος θέλει να έρθει!!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Live To Fly, Fly To Live
|
|
|
|
Iakovos Ioannidis
|
 |
« Απάντηση #155 στις: Τρίτη, 9 Δεκ 2008, 19:10:57 » |
|
Πήγα στο κόδρα πέρασα καλά και μόνος!!!!  έκαψα 1 μπαταρία και προσγείωση στα πεύκα!!!!! αυτά είναι !!!! θα πάω και αύριο όποιος θέλει να έρθει!!!! Αχαχαχα!!! Μόνος πήγες ορε;;;  Δε με λες... έκατσα κόλλησα του Γιώργου αλλά θέλω δύο πράγματα. Καλώδιο ξέχασα να πάρω για προέκταση που είχες και επίσης δεν έχω δεύτερο ζευγάρι αρσενικό-θυλικό από τα χρυσά, για να βάλω στην προέκταση για μοτέρ και esc. Είχε μόνο ένα ζευγάρι με το μοτέρ. Όχι όπως στο δικό μου που είχε ακόμη ένα ζευγάρι στο esc. Μήπως έχεις εσύ ή να πάρω;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Trex600N // Raptor50Titan προς πώληση
|
|
|
|
Stargazer
|
 |
« Απάντηση #156 στις: Τρίτη, 9 Δεκ 2008, 19:15:02 » |
|
Πήγα στο κόδρα πέρασα καλά και μόνος!!!!  έκαψα 1 μπαταρία και προσγείωση στα πεύκα!!!!! αυτά είναι !!!! θα πάω και αύριο όποιος θέλει να έρθει!!!! Αχαχαχα!!! Μόνος πήγες ορε;;;  Δε με λες... έκατσα κόλλησα του Γιώργου αλλά θέλω δύο πράγματα. Καλώδιο ξέχασα να πάρω για προέκταση που είχες και επίσης δεν έχω δεύτερο ζευγάρι αρσενικό-θυλικό από τα χρυσά, για να βάλω στην προέκταση για μοτέρ και esc. Είχε μόνο ένα ζευγάρι με το μοτέρ. Όχι όπως στο δικό μου που είχε ακόμη ένα ζευγάρι στο esc. Μήπως έχεις εσύ ή να πάρω; Ναι! Πήγα! δεν είχα αλλες υποχρεώσεις σπίτι καθαρό , γατα ταισμένη , στομάχι γεμάτο όλα οκ! έλα να σε δώσω gold connector μικρέ τα έχω μπόλικα!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Live To Fly, Fly To Live
|
|
|
|
Iakovos Ioannidis
|
 |
« Απάντηση #157 στις: Τρίτη, 9 Δεκ 2008, 20:59:07 » |
|
Ναι! Πήγα! δεν είχα αλλες υποχρεώσεις σπίτι καθαρό , γατα ταισμένη , στομάχι γεμάτο όλα οκ! έλα να σε δώσω gold connector μικρέ τα έχω μπόλικα!
Ω δάσκαλε! ΩΩΩ μέγα!!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
kar
|
 |
« Απάντηση #158 στις: Τρίτη, 9 Δεκ 2008, 21:16:42 » |
|
Προσεχε Ιακωβε γιατι αυτος θα σε παρασυρει στο δρομο τον κακο......
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Stargazer
|
 |
« Απάντηση #159 στις: Τρίτη, 9 Δεκ 2008, 21:42:23 » |
|
Έτσι είναι η μητσόδρομος η karόδρομος
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Live To Fly, Fly To Live
|
|
|
|
Stargazer
|
 |
« Απάντηση #160 στις: Πέμπτη, 11 Δεκ 2008, 14:11:43 » |
|
που είσαστε ορε??? χαθείκατε??? παμε σήμερα?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Live To Fly, Fly To Live
|
|
|
|
Iakovos Ioannidis
|
 |
« Απάντηση #161 στις: Πέμπτη, 11 Δεκ 2008, 15:09:09 » |
|
ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ! ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΣΗΜΕΡΑ! ΟΛΕ!!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
kar
|
 |
« Απάντηση #162 στις: Πέμπτη, 11 Δεκ 2008, 19:50:54 » |
|
Μητσο δεν μου ειπες ,το easy star του Ιακωβου πως συμπεριφερθηκε στην πρωτη του πτηση,το μοτερ και η ελικα που βαλατε ενταξει?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Stargazer
|
 |
« Απάντηση #163 στις: Πέμπτη, 11 Δεκ 2008, 20:28:56 » |
|
εντάξη τζάμι ! αλλα ο πιλότος μπέδρεψε τα μπουτια του  ιάκωβε το έκανες το stari?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Live To Fly, Fly To Live
|
|
|
|
Iakovos Ioannidis
|
 |
« Απάντηση #164 στις: Πέμπτη, 11 Δεκ 2008, 22:39:55 » |
|
Εννοείται αφού σου είπα! Κυριακή όταν πήγαμε στο indoor το ES ήταν κιόλας έτοιμο για πτήση!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|