|
kar
|
 |
« Απάντηση #135 στις: Κυριακή, 7 Δεκ 2008, 20:59:49 » |
|
ο ιακωβος ειναι ακομη επηρεασμενος απτα ελικοπτερα. Μανο γραφε ελληνικα ,θα βγαλουμε τα ματια μας ,και ειμαστε και καποιας ηλικιας.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Κωστης
|
 |
« Απάντηση #136 στις: Κυριακή, 7 Δεκ 2008, 21:08:28 » |
|
Μανο, το Giles αναμενει ;)
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
…χαρά στον Ίκαρο αψήφιστα που υψώθη φτεροπλάστης…
|
|
|
|
Stargazer
|
 |
« Απάντηση #137 στις: Δευτέρα, 8 Δεκ 2008, 12:46:52 » |
|
Ρε παιδια!!!!!! Πήγατε όλοι και φύγατε επιδή δεν πήγαμε 2 άτομα?  !!!! αμα θέτε να στήλω σε όλους pm με το τηλ. μου να πέρνετε τις κυριακές  αργήσαμε γιατι συναρμολογούσα το easy star του ιάκωβου το οποίο έσπασε (δεν πειράζει ιάκωβε!!!!) Όποιος Θέλει να πηγένουμε και καθημερινές να μου πει δεν μπορω να πεταω αλλο 1 φορα την βδομάδα!!!!!! δεν αντέχω!!!!!!!! Θέλω να πετάω κάθε μέρααααααα. αυτην την βδομάδα προβλέπονται καταλληψεις και στην σχολή μου οπότε απόγευμα ελεύθερος!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Live To Fly, Fly To Live
|
|
|
|
manos_skg
|
 |
« Απάντηση #138 στις: Δευτέρα, 8 Δεκ 2008, 13:59:15 » |
|
Πώς γίνεται να έσπασε μωρέ το Easy Star?  
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
... το πάθαμε κι' αυτό ...
|
|
|
|
Κωστης
|
 |
« Απάντηση #139 στις: Δευτέρα, 8 Δεκ 2008, 14:08:41 » |
|
Ρε παιδια!!!!!! Πήγατε όλοι και φύγατε επιδή δεν πήγαμε 2 άτομα?  !!!! αμα θέτε να στήλω σε όλους pm με το τηλ. μου να πέρνετε τις κυριακές  αργήσαμε γιατι συναρμολογούσα το easy star του ιάκωβου το οποίο έσπασε (δεν πειράζει ιάκωβε!!!!) Όποιος Θέλει να πηγένουμε και καθημερινές να μου πει δεν μπορω να πεταω αλλο 1 φορα την βδομάδα!!!!!! δεν αντέχω!!!!!!!! Θέλω να πετάω κάθε μέρααααααα. αυτην την βδομάδα προβλέπονται καταλληψεις και στην σχολή μου οπότε απόγευμα ελεύθερος! Κατι καταλληψεις λενε θα εχουμε και στη δικα μας σχολη...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
…χαρά στον Ίκαρο αψήφιστα που υψώθη φτεροπλάστης…
|
|
|
FlyHigh Pilotine
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
Ε.Ν.Α.Θ 4 ever!
|
 |
« Απάντηση #140 στις: Δευτέρα, 8 Δεκ 2008, 16:26:11 » |
|
ΧαΧα!Η αληθεια ειναι οτι τα παιδια δεν ειναι και τοσο συνεπεις στα ραντεβου τους ,γιαυτο οταν λενε μια συγκεκριμενη ωρα εσυ βαλε συν μια ωρα επιπλεον. Εγω πηγα στις 12.30 και οι υπολοιποι ηρθαν στις 13 Απλα οποιος παει πρωτος ξεκιναει μονος του ,και σιγα σιγα ερχονται και οι υπολοιποι. Ετσι για να μπεις στο κλιμα της καταστασης του ΚΟΔΡΑ.
Η αλήθεια είναι πως ΠΟΤΕ δεν έχουμε πάει τόσο αργά. Μέχρι τις 12:00 είμαστε εκεί. Απλά έτυχε σήμερα μία έκτακτη συναρμολόγηση στο σπίτι πριν την εξόρμηση. Του Easy Star μου συγκεκριμένα. Το οποίο πέταξε, ήταν θεϊκά γρήγορο, αλλά σα νέος, το έριξα και το έσπασα. Αλλά είναι φυσικά πάλι έτοιμο για πτήση! Δε μασάμεεε Ταπεινά συγγνώμη για το σημερινό μας στήσιμο και υπερβολική αργοπορία.  Δεν πειράζει,δεν έγινε και τίποτα  άλλωστε κι εγώ είμαι γενικώς έτσι...πώς με φώτισε ο Θεός και ήρθα στην ώρα μου!!!  Anyway,πότε λέτε να ξαναπάτε? 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δύο πράγματα δεν έχουν όρια το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία... και δεν ειμαστε σίγουροι για το πρώτο! :Ρ --- I'm afraid i'll cross over to the Dark Side of the Force...στα ανεμόπτερα...! x.x
|
|
|
|
Iakovos Ioannidis
|
 |
« Απάντηση #141 στις: Δευτέρα, 8 Δεκ 2008, 18:59:18 » |
|
Φυσικά την κυριακή 100%. Για τους άλλους δεν ξέρω.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Trex600N // Raptor50Titan προς πώληση
|
|
|
|
Stargazer
|
 |
« Απάντηση #142 στις: Δευτέρα, 8 Δεκ 2008, 22:40:26 » |
|
Αν θέλει κάποιος πάμε αύριο!!!!!!! Θέλω να πετάξω τώρα!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Live To Fly, Fly To Live
|
|
|
FlyHigh Pilotine
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
Ε.Ν.Α.Θ 4 ever!
|
 |
« Απάντηση #143 στις: Δευτέρα, 8 Δεκ 2008, 22:41:14 » |
|
Ωραία!!!  Κατά τις 12 έτσι??  (Αυτή την φορά θα κατασκηνώσω εκεί μέχρι να 'ρθετε...!) 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Δύο πράγματα δεν έχουν όρια το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία... και δεν ειμαστε σίγουροι για το πρώτο! :Ρ --- I'm afraid i'll cross over to the Dark Side of the Force...στα ανεμόπτερα...! x.x
|
|
|
|
Stargazer
|
 |
« Απάντηση #144 στις: Δευτέρα, 8 Δεκ 2008, 22:52:49 » |
|
Ωραία!!!  Κατά τις 12 έτσι??  (Αυτή την φορά θα κατασκηνώσω εκεί μέχρι να 'ρθετε...!)  αυριο?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Live To Fly, Fly To Live
|
|
|
FlyHigh Pilotine
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
Ε.Ν.Α.Θ 4 ever!
|
 |
« Απάντηση #145 στις: Δευτέρα, 8 Δεκ 2008, 22:57:53 » |
|
Όχι την Κυριακή εννοούσα...  Όμως ψήνομαι και για αύριο! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Stargazer
|
 |
« Απάντηση #146 στις: Δευτέρα, 8 Δεκ 2008, 23:00:01 » |
|
Όχι την Κυριακή εννοούσα...  Όμως ψήνομαι και για αύριο!  μπορώ 4:00 το μεσημέρι
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Live To Fly, Fly To Live
|
|
|
|
GiannisX
|
 |
« Απάντηση #147 στις: Δευτέρα, 8 Δεκ 2008, 23:00:39 » |
|
ενδιαφέρουσα ώρα..
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Aeolus-Rc
|
|
|
|
Γιώργος Κανδυλάκης
|
 |
« Απάντηση #148 στις: Δευτέρα, 8 Δεκ 2008, 23:03:35 » |
|
κόβει ο Βαρδάρης τότε... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
όσο ελαφρύτερα είναι, τόσο ψηλότερα πάνε
μέτρα με μικρόμετρο, σημάδεψε με κιμωλία, κόψε με τσεκούρι...
|
|
|
FlyHigh Pilotine
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
Ε.Ν.Α.Θ 4 ever!
|
 |
« Απάντηση #149 στις: Δευτέρα, 8 Δεκ 2008, 23:05:45 » |
|
Όχι την Κυριακή εννοούσα...  Όμως ψήνομαι και για αύριο!  μπορώ 4:00 το μεσημέρι ενδιαφέρουσα ώρα..
Χεχε!  συμφωνώ,μάλλον θα μπορέσω 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|