|
pani
|
 |
« Απάντηση #15 στις: Παρασκευή, 14 Νοε 2008, 08:54:09 » |
|
Αφου δεν τα ξερετε μην απαντατε. Ολοι σας του εχετε δωσει λαθος καναλια γιατι σκεφτεστε Futaba. Ο ανθρωπος εχει JR. Robie στον 900 θα βαλεις τα νουμερα που εχεις στην ΔΕΥΤΕΡΗ φωτο ως εξης:
Καναλι 1 (Thr) θα βαλεις το speed control η αλλιως ESC (στη φωτο νουμερο 4) Καναλι 2 (Ail) θα βαλεις το Aileron servo (στη φωτο νουμερο 2) Καναλι 3 (Elv) θα βαλεις το Elevator (στη φωτο νουμερο 5) Καναλι 4 (Rud) θα βαλεις το γυροσκοπιο (στη φωτο νουμερο 1, το σερβο του rudder θα το συνδεσεις με το gyro) Καναλι 5 (Gear) θα βαλεις το καλωδιο ευαισθησιας του γυροσκοπιου αν εχει (προφανψς το gyro σου δεν εχει) Καναλι 6 (Aux1) θα βαλεις το pitch σερβο (στη φωτο νουμερο 3)
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Ignorance is bliss
|
|
|
|
kotsak
|
 |
« Απάντηση #16 στις: Παρασκευή, 14 Νοε 2008, 09:09:41 » |
|
πανι δεν ξερω αυτο το σεταρισμα που γραφεις αλλα το δικο μου με την και τη ιδια συνδεσμολογια πεταω μια χαρα !!!!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Robie
|
 |
« Απάντηση #17 στις: Παρασκευή, 14 Νοε 2008, 13:00:37 » |
|
Thanks again....Τα έχω βαλει και λειτουργούν όλα τα servo..... Προσπέρασα το gear και έβαλα το servo (to pitch οπως λετε) στο aux1. Τώρα όμως πρέπει να ρυθμίσω τα υπόλοιπα..... Δεν δουλεύουν όπως θα έπρεπε.... το rudder από που το κάνω reverse? Για τα υπόλοιπα τα αλλάζεις από το REV.SW οντως... Μέχρι στιγμής δουλεύουν σωστά μόνο τα 2 του aileron. Το elevator είναι που με προβληματίζει γιατί όταν το έχω στο νορμαλ κάνει λάθος κίνηση με το Stick αλλά σωστή όταν ανεβάζεις το throtlle και το ανάποδο όταν είναι στο rev.....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
NikosX.
|
 |
« Απάντηση #18 στις: Παρασκευή, 14 Νοε 2008, 13:11:28 » |
|
Για το gyro υποθέτω ότι έχει πάνω κάποιο διακοπτάκι για reverse.Ποιο gyro εχεις;
Όσον αφορά το elevator δοκίμασε το εξής. Βάλτο στο reverse και στο swash mix στην τ/κ σου βάλε στο elevetor την αντίθετη τιμή από αυτή που έχει τώρα. (Αν π.χ. είναι στο 60% βάλτο στο -60%)
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Belt-CP - Ηover και λίγο forward flight
|
|
|
|
Robie
|
 |
« Απάντηση #19 στις: Παρασκευή, 14 Νοε 2008, 13:16:15 » |
|
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!  Πολυ Εξυπνο!!!! Δεν θα το σκεφτόμουν ποτε!!!!  Θα το δοκιμάσω μόλις πάω σπιτι....Εχω την εντύπωση πως θα δουλέψει κι αν γίνει αυτο πάμε για τις υπόλοιπες ρυθμίσεις και τις μίξεις.... Είστε ΘΕΟΙ ολοι!! Thanks
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
NikosX.
|
 |
« Απάντηση #20 στις: Παρασκευή, 14 Νοε 2008, 13:19:26 » |
|
Για να βοηθάμε και να παίρνουμε βοήθεια είμαστε εδώ. Ενημέρωσέ μας αν δούλεψε να ξέρουμε.
Καλή τύχη και καλές πτήσεις.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Robie
|
 |
« Απάντηση #21 στις: Παρασκευή, 14 Νοε 2008, 16:26:20 » |
|
Ok ETOIMO!!!!!!!!!! Ολα τα servos δουλευουν κανονικα και όπως πρεπει..... Πρεπει να σας πω οτι το βρήκα λίγο αποτομο στο γκάζι... τεσπα..... Τωρα παμε παρακάτω?  ?? τι κανουν όλοι αυτοιοι διακόπτες που δε χρειάζομαι για να το πετάξω αλλά είναι ό λόγος που πλήρωσα για να την πάρω.... χεχε  Σιγα σιγα για να τα αφομοιώσω!!!
|
|
|
|
|
|
nik00ss
|
 |
« Απάντηση #22 στις: Παρασκευή, 14 Νοε 2008, 18:33:23 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
v_tolias
|
 |
« Απάντηση #23 στις: Παρασκευή, 14 Νοε 2008, 20:21:13 » |
|
RTFM 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Κανένα δεν έμεινε εκέι πάνω...
|
|
|
|
Robie
|
 |
« Απάντηση #24 στις: Παρασκευή, 14 Νοε 2008, 22:42:22 » |
|
Διαβάζω διαβάζω Θα είμαι καλός μαθητής μην ανυσηχείτε!!!!  Ουφ που θα πάει θα τη μάθω...... με το καιρό... αλλα και με εσάς λίγο νωρίτερα....I hope........ Αντε καλήνύχτα σας Οποιος δεν έχει τι να κάνει ας μου κάνει μια εισαγωγή...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
pani
|
 |
« Απάντηση #25 στις: Σάββατο, 15 Νοε 2008, 10:12:36 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Ignorance is bliss
|
|
|
|
Robie
|
 |
« Απάντηση #26 στις: Σάββατο, 15 Νοε 2008, 11:24:05 » |
|
Το διάβασα το topic αλλά πέρα από μια δικιά σου απάντηση φίλε Πάνο, δεν βρήκα κάτι χρήσιμο..... Βαριέσαι να μου εξηγήσεις τους διακόπτες που έχω επισημάνει στη φωτογραφία παραπάνω? Επίσης ξέρει κανείς γιατί μου αργει το throtlle? δηλαδή ανεβάζω αρκετά το stick για να αρχίσει να παίρνει στροφές και μετά ξεκινάει απότομα.....  Thnaks...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
NikosX.
|
 |
« Απάντηση #27 στις: Σάββατο, 15 Νοε 2008, 11:33:51 » |
|
Για τους διακόπτες καλύτερα να σου απαντήσει καποιος που ξέρει την τ/κ.
Όσον αφορά το throttle τσέκαρες το throttle curve; Τι τιμές έχει;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Robie
|
 |
« Απάντηση #28 στις: Σάββατο, 15 Νοε 2008, 11:40:45 » |
|
Τωρα δεν ξέρω να σου απαντήσω γιατι είμαι δουλειά και δεν το έχω μπροστά μου αλλά αν λες για την καμπύλη είναι τελείως ευθεια και διαγώνια.....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Robie
|
 |
« Απάντηση #29 στις: Σάββατο, 15 Νοε 2008, 11:47:43 » |
|
Το manual του mini titan είναι φοβερο.... Λεει πολλα χρήσιμα πράγματα που ισχύουν σε όλα τα ε/κ....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|