|
Stargazer
|
 |
« Απάντηση #120 στις: Σάββατο, 4 Ιουλ 2009, 22:41:16 » |
|
παιδιά μια δίσελη lipo στα 1500 mah σε κινητήρα xyz 26cc πόση ώρα πτήσης θα μου έδινε
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Live To Fly, Fly To Live
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #121 στις: Σάββατο, 4 Ιουλ 2009, 22:50:48 » |
|
HARISH ο κατασκευαστης λεει απο 4.8 - 6 Stargazer εχω και εγω αυτη την απορεια
επισης ποσα αμπερ minimun πρεπει να ειναι το regulator ??
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 4 Ιουλ 2009, 23:03:50 από ilias »
|
Καταγράφηκε
|
Velox 26cc Last down xxxl PrecisionAerobatics Addiction Polaris seaplane Bard glider TopModel CZ Stinger Pilot Q.B. 10L Tarot 450PRO V2 Flybarless ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
|
|
|
|
Stargazer
|
 |
« Απάντηση #122 στις: Σάββατο, 4 Ιουλ 2009, 22:52:10 » |
|
HARISH ο κατασκευαστης λεει απο 4.8 - 6 Stargazer εχω και εγω αυτη την απορεια
θελω να κάνω ένα οικονομικό πλάνο και δεν ξέρω τι μπαταρία να πάρω
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Live To Fly, Fly To Live
|
|
|
|
red_baron
|
 |
« Απάντηση #123 στις: Σάββατο, 4 Ιουλ 2009, 23:20:57 » |
|
με τις 1500mah θα εισαι μια χαρα. Εγω στον dl50 καταναλωνω περιπου 300-400 mah για μια ωρα πτησης
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Kiril
|
 |
« Απάντηση #124 στις: Κυριακή, 5 Ιουλ 2009, 14:13:36 » |
|
Μιας και μηλαμε για μοτερ βενζινης, βλεπω σε χαρακτηριστηκα τους οτι αλλοι καινε super ενω αλλοι αμολυβδη. Ειναι σωστο αυτο;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #125 στις: Κυριακή, 5 Ιουλ 2009, 14:47:33 » |
|
θεωρω οτι κανεις οτι λεει ο κατασκευαστης και αν δεν λεει με οτι ξεκινησεις συνεχιζεις
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Velox 26cc Last down xxxl PrecisionAerobatics Addiction Polaris seaplane Bard glider TopModel CZ Stinger Pilot Q.B. 10L Tarot 450PRO V2 Flybarless ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #126 στις: Πέμπτη, 3 Σεπ 2009, 21:17:18 » |
|
θα ξαναγυρισω στο θεμα του κινητηρα μου
ο κινητηρας μου βγαζει την ψυχη να παρει εμπρος οταν ειναι κρυος
Χρησιμοποιω μιζα και παρολα αυτα κανει παρα πολυ ωρα να σκασει το μπουζι
Αφου παρει δεν υπαρχει προβλημα στην αποκριση του γκαζιου και κατα την πτηση
Να σημειωσω τα εξης 1. βενζινη 100 οκτανιων με μιξη λαδιου 33:1 2. καινουργιο μπουζι εχει κανει 4-5 10 λεπτες πτησεις 3. εχουν γινει καποιες ρυθμισεις στις βελονες αλλα πτητικα δεν εχω προβληματα χαμηλα ή ψηλα στις στροφες 4. η ηλεκτρονικη παιρνει ρευμα απο lipo με regulator στα 5 volts
καποια ιδεα??
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #127 στις: Πέμπτη, 3 Σεπ 2009, 23:27:13 » |
|
να σου πω μηπως φταιει οτι δεν ανεβαζει καυσιμο και δεν το εχεις παρατηρησει?? γιατι ειχαμε δει το ιδιο προβλημα σε εναν CRRC 45i....! Ηταν μεχρι να παρει μια φορα μετα επερνε σαν σπιρτο...!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #128 στις: Πέμπτη, 3 Σεπ 2009, 23:51:28 » |
|
θα το κοιταξω αλλα τι μπορω να κανω γιαυτο??
δεν ξερω αν εχει σημασια οτι ο κινητηρας ειναι αναποδα αλλα νομιζω οτι ολοι αυτοι κινητηρες μπαινουν αναποδα
Να σκεφτεις ειχα μια μιζα για νιτρο και την εκαψα και τωρα πηρα δευτερη καλυτερη με μειωτηρα και καει απο το ποσες φορες πρεπει να στριψει ο κινητηρας για να παρει εμπρος
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
qw
|
 |
« Απάντηση #129 στις: Παρασκευή, 4 Σεπ 2009, 00:12:00 » |
|
δες ηλεκτρονική και regulator τον αισθητήρα από την ηλεκτρονική μήπως μετατοπίστηκε από τους κραδασμούς και δίνη σε λάθος χρόνο σπινθήρα
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #130 στις: Παρασκευή, 4 Σεπ 2009, 00:17:49 » |
|
αν δεν ηταν σωστα δεν θα ειχα προβλημα και στην πτηση??
και ποια ειναι η σωστη θεση ?? να ειναι ακριβως στο κεντρο που πιανουν οι βιδες>>
μπορει να θελει ρυθμιση η μικρη και μεγαλη βελονα και αν ναι τι ρυθμιση??
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #131 στις: Παρασκευή, 4 Σεπ 2009, 00:21:05 » |
|
δες ηλεκτρονική και regulator τον αισθητήρα από την ηλεκτρονική μήπως μετατοπίστηκε από τους κραδασμούς και δίνη σε λάθος χρόνο σπινθήρα
ναι αλλα σου λεει στην αρχη το κανει μετα ειναι οκ...! αν ηταν αυτα θα ηταν συνεχεσ το προβλημα..!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Yankos
|
 |
« Απάντηση #132 στις: Παρασκευή, 4 Σεπ 2009, 00:35:20 » |
|
Καλησπέρα
Χρησιμοποιείς το τσοκ όταν πας να βάλεις μπροστά; Έχεις ελέγξει το μπουζί αν είναι μουσκεμένο; Το σωληνάκι έχει τραβήξει καύσιμο; Δοκίμασες να κεράσεις μερικές σταγόνες βενζίνη στο καρμπυρατέρ;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #133 στις: Παρασκευή, 4 Σεπ 2009, 06:57:36 » |
|
Καλησπέρα
Χρησιμοποιείς το τσοκ όταν πας να βάλεις μπροστά; Έχεις ελέγξει το μπουζί αν είναι μουσκεμένο; Το σωληνάκι έχει τραβήξει καύσιμο; Δοκίμασες να κεράσεις μερικές σταγόνες βενζίνη στο καρμπυρατέρ;
χρησιμοποιω τσοκ το μπουζι δεν ειναι μουσκεμενο αλλα μαυρισμενο το σωληνακι δειχνει να εχει φερει καυσιμο το κερασμα του καρμπυρατερ καλη ιδεα μου ακουγεται . Δηλαδη εννοεις απο το πλαι που φαινεται η πεταλουδα να ριξω απευθειας βενζινη μεσα?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
v_tolias
|
 |
« Απάντηση #134 στις: Παρασκευή, 4 Σεπ 2009, 10:21:30 » |
|
Εγώ είχα πρόβλημα με το διάφραγμα του carb..Όταν στεγνωνε ψιλοκόλλαγε και μου ετρωγε την παναγια να παρει μπροστά!! Δοκίμασε να το αλλαξεις και καλο ειναι να αλλαξεις όλα τα λαστιχάκια,φλατζάκια,κτλ από το carb...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Κανένα δεν έμεινε εκέι πάνω...
|
|
|
|