Θα ήταν μεγάλη ικανοποίση να βλέπεις τις πρώτες πτήσης του μωρού σου, μετά από τόση πολύ δουλειά.
Χαίρομαι για σένα!

Γεωργός
Ναι Γεωργε ..!!! Μεγάλη Ικανοποίηση....
αλλα ακόμα θέλει δουλειά...πρεπει να ρίξω το βάρος και άλλο.!
Φιλε μου πολυ καλη προσπαθεια μπραβο σου
Αν καταλάβα καλα τις μπουμες τις φτιαχνεις μονος σου?
Και κατι τελευταιο η διαρκεια πτησης απο τα 30 μετρα με βαση τα διαγραματα
ειναι περιπου 30-40 δυετερολεπτα?...... η δεν διαβαζω σωστα το διαγραμα?
Σε ευχαριστώ πολύ.!
Ναι φίλε μου τις μπούμες τις φτιάχνω μόνος μου.
Δεν την έχω δείξει την διαδικάσία....αλλα είναι κάτι που θα γινει πολύ σύντομα.!
Οχι σωστά το διαβάζεις....
Οποτε σκεφτεσαι οτι δεν πεταει.......

??
Δεν με ενδιαφέρουν τα θερμικα στην παρουσα φάση... αυτο που με ενδιαφέρει είναι η πτητικη ικανοτητα...αλλα απο την πλευρα της αντοχης της κατασκευης.
Αυτο που με ενδιαφέρει ειναι...η γρηγορη πτηση με αποτομες στοφες και αρκετό αέρα. Βασικα του κανω stretching...

Θυμαμαι πριν μπω στην διαδικασια...φωτογραφησης και video...ειχα φτιαξει ενα peg και το είχα βάλει σε ενα μισο φτερο....δεν το ειχα τελειωσει επιτηδες για να μην πεταώ υλικα.....
εκανα την κινηση της περιστροφης και μου έμενε το peg στο χερι..

σκεψου να ειχα ολο το φτερο τελειωμενο και πάνω σε μια ατρακτο......δεν θα έμενε τιποτα......
Ενα πραγμα την φορα......αυτο το συμπερασμα είχα βγαλει τοτε.....και ακομα αυτο κανω..
Τωρα είμαστε στην εποχη του stretching..!!
Κοιτα την φωτο......βλεπεις την βουτιά..

αυτο ακριβώς με ενδιαφερει......κοιτα πως ισιώνει.....και παιρνει παλι υψος, τετοιες καταπονήσεις θέλω και μετα παρατηρω την καταστασή του.
Αυτο που περναέι απο το μυαλό μου μερικές φορές ειναι οτι οταν θα έρθει η ώρα των θερμικών .......ισως δεν πρεπει να είμαι εγώ αυτος που θα κάνει τις δοκιμές αλλα κάποιος με πολυ καλύτερη εμπειρία.
Διοτι πρεπει να βγάλω τα σωστα συμπεράσματα....θα δουμε....

Και αυτο που σας υποσχέθηκα......
http://youtu.be/y-q0x6dflS4Μανος