|
ilias
|
 |
« Απάντηση #195 στις: Πέμπτη, 19 Ιουν 2014, 23:51:10 » |
|
για τις PIXIM καμερες εχω διαβασει οτι ειναι καλυτερες απο τις CMOS ή CCD
Ομως το κοστος παραμενει υψηλο οποτε θα πρεπει να μεινω σε τυπου CCD
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Velox 26cc Last down xxxl PrecisionAerobatics Addiction Polaris seaplane Bard glider TopModel CZ Stinger Pilot Q.B. 10L Tarot 450PRO V2 Flybarless ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
|
|
|
|
giteart
|
 |
« Απάντηση #196 στις: Παρασκευή, 20 Ιουν 2014, 17:47:55 » |
|
Σημερα παρελαβα τις νεες μου κεραιες. Ειναι πραγματικο εργο τεχνης για αυτο και ενθουσιαστηκα και τις ανεβαζω και εδω... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
giteart
|
 |
« Απάντηση #197 στις: Δευτέρα, 23 Ιουν 2014, 23:23:05 » |
|
Κατι διαβασα πιο πανω οτι μπορει καποια osd να μην ειναι συμβατα με καμερες πανω απο 600γραμμες.
Προσωπικα δεν το εχω ξανακουσει ποτε αυτο πουθενα. Με σιγουρια παντως μπορω να πω πως το cyclops tornado osd παιζει μια χαρα με μια sony 700tvl 1/3 αισθητηρα απο securitycamera2000 που την πηρα
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #198 στις: Τρίτη, 24 Ιουν 2014, 14:19:13 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Velox 26cc Last down xxxl PrecisionAerobatics Addiction Polaris seaplane Bard glider TopModel CZ Stinger Pilot Q.B. 10L Tarot 450PRO V2 Flybarless ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
|
|
|
|
giteart
|
 |
« Απάντηση #199 στις: Τρίτη, 1 Ιουλ 2014, 20:38:35 » |
|
To Σαββατο 5 Ιουλιου μετα τις 5.30 το απογευμα θα ειμαι στο αεροδρομιο στο Ελληνικο στο μεγαλο χωρο που εχει να δοκιμασω για πρωτη φορα το νεο μου συστημα με uhf και 1.2G για βιντεο. Πρωτη δοκιμη και του cyclops tornado αν και ακομα δεν εχω καταφερει να το ρυθμισω για RTH.
Θα το χρησιμοποιησω απλως σαν osd για αρχη.
Οποιος μπορει και ειναι κοντα θα μου αρεσε να βρεθουμε να τα πουμε καθως ειμαι σχετικα αρχαριος ακομα.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
manosm1
|
 |
« Απάντηση #200 στις: Τρίτη, 1 Ιουλ 2014, 23:15:31 » |
|
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 1 Ιουλ 2014, 23:55:31 από manosm1 »
|
Καταγράφηκε
|
«Οι σοφοί άνθρωποι μιλούν επειδή έχουν κάτι να πουν. Οι ανόητοι άνθρωποι μιλούν επειδή πρέπει να πουν κάτι» .
Πλάτωνας
|
|
|
|
johnraptor
|
 |
« Απάντηση #201 στις: Τετάρτη, 2 Ιουλ 2014, 00:18:50 » |
|
ωραίος φιλαράκο 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #202 στις: Τετάρτη, 2 Ιουλ 2014, 08:02:01 » |
|
To Σαββατο 5 Ιουλιου μετα τις 5.30 το απογευμα θα ειμαι στο αεροδρομιο στο Ελληνικο στο μεγαλο χωρο που εχει να δοκιμασω για πρωτη φορα το νεο μου συστημα με uhf και 1.2G για βιντεο. Πρωτη δοκιμη και του cyclops tornado αν και ακομα δεν εχω καταφερει να το ρυθμισω για RTH.
Θα το χρησιμοποιησω απλως σαν osd για αρχη.
Οποιος μπορει και ειναι κοντα θα μου αρεσε να βρεθουμε να τα πουμε καθως ειμαι σχετικα αρχαριος ακομα. [/quote περιμενουμε εντυπωσεις
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #203 στις: Τετάρτη, 9 Ιουλ 2014, 13:10:59 » |
|
ποια ειναι η πολικοτητα των παρακατω βυσματων (δεκτη και καλωδιου πομπου
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
vilisdev
|
 |
« Απάντηση #204 στις: Τετάρτη, 9 Ιουλ 2014, 13:24:59 » |
|
Εσωτερική επαφή = Θετικό (+) κόκκινο χρώμα στη μπαταρία Εξωτερική επαφή = Αρνητικό (-) μαύρο χρώμα στη μπαταρία
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
manosm1
|
 |
« Απάντηση #205 στις: Τετάρτη, 9 Ιουλ 2014, 13:26:48 » |
|
+ το κεντρο και - (γείωση) το γυρω-γύρω.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
«Οι σοφοί άνθρωποι μιλούν επειδή έχουν κάτι να πουν. Οι ανόητοι άνθρωποι μιλούν επειδή πρέπει να πουν κάτι» .
Πλάτωνας
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #206 στις: Τετάρτη, 9 Ιουλ 2014, 13:28:45 » |
|
ευχαριστω και τους 2
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #207 στις: Τετάρτη, 9 Ιουλ 2014, 16:22:49 » |
|
ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΒΥΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
manosm1
|
 |
« Απάντηση #208 στις: Τετάρτη, 9 Ιουλ 2014, 16:37:36 » |
|
Ναι. Το βυσμα είναι διαφορετικό από ότι στο μαύρο απλά για να σου δώσει όλες τις δυνατότητες σύνδεσης, θηλυκο (κόκκινο) αρσενικο (μαύρο) βύσμα. Η συνδεσμολογία όμως είναι ίδια. + στο κέντρο και -(αρνητικό,γείωση) στα πλαινά.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Πλάτωνας
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #209 στις: Τετάρτη, 9 Ιουλ 2014, 16:46:09 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|