|
vtr
|
 |
« Απάντηση #270 στις: Πέμπτη, 27 Σεπ 2007, 21:52:24 » |
|
Καλησπέρα παιδιά. Ερώτηση όσο αφορά τό σετάρισμα. Εχω δώσει pitch normal.
low -2 αντίστοιχα στήν τηλεκατέυθηνση. 34
medium +5 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 64
high +9 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>. 83
Ηθελα νά ρωτήσω στό thro norm τί νά δώσω. Οί ρυθμίσεις πού έχει τώρα είναι.
low 0
medium 50
hige 100
Βέβαια δέν τίς έχω πειράξει. Σάς ευχαριστώ.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
mrkaza
|
 |
« Απάντηση #271 στις: Παρασκευή, 28 Σεπ 2007, 00:41:58 » |
|
Θα ελεγα -4 στο κατω μερος καθως αν φυσαει δεν θα κατεβενει 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
vtr
|
 |
« Απάντηση #272 στις: Παρασκευή, 28 Σεπ 2007, 06:14:42 » |
|
Θα ελεγα -4 στο κατω μερος καθως αν φυσαει δεν θα κατεβενει  Φίλε mrkaza αναφέρεσαι στό pitch φαντάζομαι. Αρα μέ thro είμαστε εντάξει; Ευχαριστώ. Ξέχασα να αναφέρω ότι αφορά τιτάνα.
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 28 Σεπ 2007, 06:32:51 από vtr »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Apostolos
|
 |
« Απάντηση #273 στις: Παρασκευή, 28 Σεπ 2007, 08:52:47 » |
|
Μια χαρά είσαι με το throtle για αρχή!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
harrysvr
|
 |
« Απάντηση #274 στις: Παρασκευή, 28 Σεπ 2007, 12:52:26 » |
|
Κάθε πότε αλλάζουμε μπουζί, ανάλογα των ωρών πτήσης ή μετά από οπτικό έλεγχο και τι θα πρέπει να βλέπουμε για να το αλλάξουμε;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
mrkaza
|
 |
« Απάντηση #275 στις: Παρασκευή, 28 Σεπ 2007, 14:05:54 » |
|
Κάθε πότε αλλάζουμε μπουζί, ανάλογα των ωρών πτήσης ή μετά από οπτικό έλεγχο και τι θα πρέπει να βλέπουμε για να το αλλάξουμε;
Αυτο ενδιαφερη και εμενα γιατι δεν πεταω αρκετα οποτε ισως να επρεπε να το αλαζω προληπτικά  . 2-3 ντεποζιτα ανα σκ ή 4-5 ανα 2 σκ μαζεμενα αναλογα το χρονο 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ΚΥΡΝΙΚ
|
 |
« Απάντηση #276 στις: Παρασκευή, 28 Σεπ 2007, 14:19:41 » |
|
To έχω αλλάξει σε R50 μετά από 4 πτήσεις (OS50 - enya #3 ή #4 - CP20%) επειδή ζεματούσε το καλοκαίρη το σύμπαν και το σύστημα ψύξης δεν ήταν ούτε για να φουσκώσει μπαλόνι αλλά και μετά από περισσότερες από 25 10λεπτες πτήσεις με Millennium (OS90 - enya #3 & #4 - CP30%).....για τις ίδιες συνθήκες ζέστης !!
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 28 Σεπ 2007, 19:41:38 από Κυρμπέσης Νίκος »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
vtr
|
 |
« Απάντηση #277 στις: Παρασκευή, 28 Σεπ 2007, 18:25:46 » |
|
Μια χαρά είσαι με το throtle για αρχή!
Ευχαριστώ φίλε. Αυριο κιόλας θά κάνω δοκιμές. Επι ευκαιρία νά ρωτήσω καί κάτι. Οταν μέ τό καλό αλλάξω blades, τί μού προτείνετε. 600 mm ή 620 mm, μιά καί ίσως είναι πιό σταθερό. Ευχαριστώ καί πάλι.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
vtr
|
 |
« Απάντηση #278 στις: Σάββατο, 6 Οκτ 2007, 20:39:01 » |
|
Καλησπέρα. Μία βοήθεια ρέ παιδιά γιατί έχω βραχυκυκλώσει. Σήμερα ξαναπέταξα τόν τιτάνα. Εξακουλουθώ όμως νά έχω πρόβλημα μέ τήν μηχανή. Μιά μπερδέυει μιά καίει τό μπουζί μιά σβήνει πάνω στό γκάζωμα. Εκαψα ενάμιση ντεπόζιτο όπου τό μισό κάι κάτι στίς ρυθμίσεις. Καί επειδή δυστυχώς έγινε κακή αρχή, καί πειράχτηκε ή μικρή βελόνα δέν έχω ευχαριστηθεί πτήση. Ξέρει κάποιος από σάς νά μού πεί πόσο ανοιχτή ή κλειστή πρέπει νά είναι μικρή βελόνα στόν ΤΤ. Αν πάω καί άυριο καί κάνει τά ίδια θά αγοράσω καινούργιο καρπυρατέρ από ότι βλέπω. Επίσης θέλω νά ρωτήσω τί νούμερο μπουζί είναι προτιμότερο. No 6 ή No 8. Μέ μπαρούλα ή χωρίς. Βοήθεια παιδιά...................
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
pani
|
 |
« Απάντηση #279 στις: Σάββατο, 6 Οκτ 2007, 22:24:10 » |
|
VTR, τι μοτερ εχεις? Τι καυσιμο? Αν εχεις ΤΤ39 αρχισε με 2 και τεταρτο ανοιχτη η μεγαλη και 3 η μικρη. Να θυμισω οτι τη μικρη την κλεινεις τελειως με το καρμπυρατερ τερμα ΚΛΕΙΣΤΟ και μετα την ανοιγεις. Αν εχεις Hyper 50 (που αμφιβαλω γιατι δουλευουν συνηθως ευκολα) αρχισε με 1 και μιση ανοιχτη η μεγαλη και στη μεση η μικρη. Αν εχεις ΤΤ50 δεν ειχα ποτε δικο μου και αν και εχω ρυθμισει αρκετα δεν ξερω τι στροφες ειχαν πριν. Μπουζι η Enya3 η OS8. Αν σου καιει μπουζι μαλλον την εχεις πολυ φτωχη. Αν σβηνει πανω στο γκαζωμα επισης αν και συμβαινει οταν ειναι πολυ πλουσιο. Αρπαζει στροφες και σβηνει η μπουκωνει και σβηνει? Μονο μισο ντεποζιτο ρυθμισεις???  Εχει στρωθει σωστα? Καινουργιο καρμπυρατερ? Πως σου ηρθε αυτο? Χωρις μπαρουλα βεβαια.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Ignorance is bliss
|
|
|
|
vtr
|
 |
« Απάντηση #280 στις: Σάββατο, 6 Οκτ 2007, 23:10:20 » |
|
ΤΤ 50. Κάυσιμο cool power 15%. Πάει νά αρπάξει στροφές καί σβήνει. Οταν είμαι σέ αιρώρηση καμιά φορά πέφτουν οί στροφές κάι αναγκάζομαι νά τό κατεβάσω. Τό έχω στρώσει 3 ντεπόζιτα. Ενα μπουζί ΟS8 μού τό έκαψε μέ τήν μία. Τό 6 ακόμα δουλέυει. Απλά έχω διαβάσει ότι άν πειραχτεί ή μικρή βελόνα άστα νά πάνε. Αν λοιπόν δέν ξέρει κάποιος νά ρυθμίσει τοτε τί να κάνω; Θά πηγαίνω γιά πτήση καί τήν μισή μέρα θά είμαι μέ ρυθμίσεις; Είναι μιά ακραία λύση. Κάποια στιγμή απογοητέυεσαι. Τό προσπαθώ πάντως.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
pani
|
 |
« Απάντηση #281 στις: Κυριακή, 7 Οκτ 2007, 09:38:54 » |
|
Ανοιξε λιγο την χαμηλη. Πρεπει να ειναι γυρω στις 2 αν θυμαμαι καλα και 3-1/2 με 4 η μεγαλη. Αν σου πεφτουν οι στροφες σε αιωρηση ειναι γιατι ζεσταινεται και σφιγγει.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Ignorance is bliss
|
|
|
|
vtr
|
 |
« Απάντηση #282 στις: Κυριακή, 7 Οκτ 2007, 10:04:09 » |
|
Ο.Κ. Σήμερα θά ξαναπροσπαθήσω ακολουθώντας τίς συμβουλές σου. Πές μου όμως κάτι. Μέ στάνταρ αυτά πού μού έιπες άν κανει πάλι παλαβά, τί νά πειράζω. Τήν μικρή ή τήν μεγάλη;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #283 στις: Πέμπτη, 31 Ιαν 2008, 18:31:54 » |
|
σιγουρα χαζη ερωτηση αλλα εγω θα την κανω σε ενα ελικοπτερο τα blades δινουν ωθηση προς τα επανω μετα την απογεισωση οταν καποιος φερει το ελικοπτερο αναποδα τα blades πως το σπρωχνουν προς τα επανω παλι δηλαδη τι κινηση κανουν 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Velox 26cc Last down xxxl PrecisionAerobatics Addiction Polaris seaplane Bard glider TopModel CZ Stinger Pilot Q.B. 10L Tarot 450PRO V2 Flybarless ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
|
|
|
|
koseliok
|
 |
« Απάντηση #284 στις: Πέμπτη, 31 Ιαν 2008, 19:04:42 » |
|
Για να κρατηθει ενα ελικοπτερο αναποδα πρεπει να αλλαξει το βημα, δηλαδη πχ απο +5 που κανει αιωρηση περναμε στο -5 Αυτο γινεται απο ανα κουμπι στην τηλεκατευθηνση,αλλαζει και το γκαζι Δηλαδη οταν κατεβαζουμε το στικ του γκαζιου απο την μεση και κατω το γκαζι ανεβαινει και το βημα γινεται αρνητηκο.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
GOBLIN 500---trex 450 pro.... trex 450sport fl ----Trex 700 nitro ..........
|
|
|
|