Εγω εχω το αντιστοιχο align αλλα...

Για να μειωσω το κοστος απο τα πεσιματα ορισμενα parts τα οποια παθαινουνε συχνα ζημια τα αλλαξα σε tarot τα οποια ταιριαζουνε 100%
Δηλαδη
Main shaft(το καινουργιο)-το προηγουμενο που ειναι σαν της align με τα spacers εμπαινε με δυσκολια στο rotor head.Το καινουργιο γλιστραει σαν βουτυρο.
Tail shaft
Torque Tube Front Drive Gear Set
Torque Tube Rear Drive Gear Set
Tail Boom Brace
CF Vertical stabilizer ειναι tarot
Επισης χρησιμοποιω και skids tarot κατα καιρους.
Επισης αντικατεστησα την ντιζα της ουρας με τarot cf rod , και χρησιμοποιω tarot Oppositive Thread pitch Linkage Rod που σου δινει πολυ ευκολα 0 pitch
Επισης οι align βιδες ειναι για να τα πανηγύρια, οσο και να προσεχεις με το loctite αν τις αφαιρεις συχνα καποια στιγμη θα χαλασουνε>Τις αντικατεστησα ολες σχεδον με ατσαλινες.Για να μην μιλησω για τις σκουληκο βιδες Μ2χ2 που ειναι στα skids.....κυριολεκτικα μιας χρησης ....
Επισης και ta bearings της align δεν ειναι και οτι καλυτερο, πχ αυτα που ειναι στα blade holders παντα παθαινουνε ζημια σε καθε τουμπα-μαζι με τα blades αλλαζεις και τα bearings πακετο.>Εχω στο συρταρι καποια προδιαγραφων abec-3 τα οποια υποτίθεται??οτι ειναι καλυτερα και πιο ανθεκτικα δεν εχω δοκιμασει ακομη....οποτε θα δουμε.
Δεν εχω το tarot σαν κιτ για να το κρινω σε συνολο αλλα απο τα spares που χρησιμοποιω ειμαι 100% ευχαριστημενος, προσωπικα δεν ειδα καμια διαφορα.