Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.436 μηνύματα σε 12.375 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τρίτη, 5 Μαΐ 2026, 11:29:20

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Τρίτη, 5 Μαΐ 2026, 11:29:20

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από vilisdev
    [Σήμερα στις 09:15]

από AKISSSS
    [Χθες στις 08:59]

από Markhelis
    [Χθες στις 00:00]

από carapis
    [Σάββατο, 2 Μαΐ 2026, 11:31:27]

από carapis
    [Παρασκευή, 1 Μαΐ 2026, 19:45:33]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 1 Μαΐ 2026, 14:36:08]

από DIGI
    [Παρασκευή, 1 Μαΐ 2026, 10:30:08]

[Δευτέρα, 27 Απρ 2026, 23:53:01]

[Κυριακή, 26 Απρ 2026, 19:19:36]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Απρ 2026, 17:04:50]

[Σάββατο, 25 Απρ 2026, 09:15:44]

[Τετάρτη, 22 Απρ 2026, 14:21:55]

από dominicm
    [Πέμπτη, 16 Απρ 2026, 12:17:38]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309436
    Σύνολο θεμάτων: 12375
    Online σήμερα: 114
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 4
    Επισκέπτες: 71
    Συνολικά: 75
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 ... 26 27 28 [29] 30 31 32 ... 34     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Απόψεις για Raptor 50 TITAN. Ευγενώς, καταθέστε.  (Αναγνώστηκε 113621 φορές)
    Roinides
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #420 στις: Σάββατο, 12 Μαΐ 2007, 00:00:12 »

Εγώ στο νορμάλ έχω 2,5 μοίρες, στο 1, 5 μοίρες και στο 2 έχω -12 +12.

Έμαθα άμα δω τα δύσκολα γυρνάω το switch και παίρνει γκάζια και μοίρες.

Δική μου έμπνευση , δεν ξέρω αν είναι η σωστή αλλά με βοήθησε!!!
    Καταγράφηκε

| 700e-MJ3 |
    ktm25089
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #421 στις: Σάββατο, 12 Μαΐ 2007, 00:04:59 »

ειναι καλη σκεψη γιατι θα ανεβει ψηλα και εχεις τον χρονο να σκεφτεις και να αντιδρασεις.εγω δεν εχω βαλει ακομα τα modes.απενεργοποιημενα ειναι για την ωρα ακομα.με τα αρνητικα κανω δουλεια τωρα μια χαρα.απλως οταν εχει τετοιο αερα δεν πεταω.και το χειροτερο ειναι οι αποτομες ριπες που πιανουν μερικες φορες
    Καταγράφηκε
    guest853
    Επισκέπτη
    « Απάντηση #422 στις: Σάββατο, 12 Μαΐ 2007, 00:07:26 »

Καλά και εσύ ρε αθεόφοβε 0 μοίρες;
    Ούτε χαρταετό να πετούσες.

Τους αέρηδες εκεί, όπως σου έχω πει και στο παρελθόν, τους γνωρίζω καλά.
    Θα έπρεπε να είχες 90άρι και αυτό πάλι με ζόρι. Πόσο μάλλον 30άρι! (30άρι έχεις, αν θυμάμαι καλά. Μμ; ).

Σήμερα δοκίμασα το raptor με αρκετό αέρα στο Σχινιά. εκεί, για όσους έχουν πετάξει με αέρα, γνωρίζουν ότι δεν είναι σταθερός. Ίσως οφείλετο και σστο σημείο που πήγα (Τέρμα κάτω, δίπλα από το θερμοκήπιο).
    Μπορεί να κοπάσει για λίγο και ξαφνικά έρχονται δυνατές ριπές και σκόνη στα μάτια.
    Στο δικό μου συμβάν, δε χρειάστηκαν αρνητικές, γιατί πήγε να μου το κοπανήσει κάτω. χρειάστηκε όμως γκάζι και ανταπόκριση της μηχανής σε κλάσματα δευτερολέπτου. Έλα όμως που δεν την έχω "σφυρίξει" για να αποφύγω υπερθέρμανση επειδή ό,τι την έστρωσα. Τελευταία στιγμή, (ίσως ο ίδιος θεός που αγαπάει και εσένα) μου το έσωσε.
    Όλα αυτά όμως, είναι καλά μαθήματα. Έτσι δεν είναι;
    Καταγράφηκε
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #423 στις: Σάββατο, 12 Μαΐ 2007, 00:13:57 »

Γιάννη κοίτα γιατί σου έφαγε τους οδηγούς. Αυτό οφείλεται πολλές φορές και σε στραβή τοποθέτηση της πούμας ή αν πρόκειται για αλουμινενια για στραβή πούμα. Η αλουμινένια στραβώνει αν το προσγειώσεις λίγο απότομα. Ανεπαίσθητα αλλά αρκετά για να προξενήσει ζημιά.
    Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    ktm25089
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #424 στις: Σάββατο, 12 Μαΐ 2007, 00:22:37 »

ε!για αρχη ετσι μου ειχαν πει και ετσι εκανα.μετα καταλαβα.δεν λες παλι καλα που δεν εσπασε.
    ειναι πολυ καλα μαθηματα για τα αντανακλαστικα σου αμα δεν σπασει γιατι μετα καλα μαθηματα για τα λεφτα σου.
    ναι μαλλον ειναι ο θεος του καλου και φτωχου μοντελιστη
    30αρι εχω καλκα θυμασαι.λεφτα δεν ειχα για παραπανω.αλλα μια χαρα περναω και με αυτο.εχεις δει του σφυρη τι εχει φορτωσει πανω του???
    Καταγράφηκε
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #425 στις: Σάββατο, 12 Μαΐ 2007, 00:25:46 »

ε!για αρχη ετσι μου ειχαν πει και ετσι εκανα.μετα καταλαβα.δεν λες παλι καλα που δεν εσπασε.

Πάντως αποκλείεται να σου το είπαν σε τούτο το φόρουμ. buck2 Εδώ γκρινιάζαμε να βάλεις αρνητικά -2 τουλάχιστον αν θυμάμαι. buck2
    Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    ktm25089
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #426 στις: Σάββατο, 12 Μαΐ 2007, 00:29:53 »

ναι,ναι
    απο το raptortechnique το ειχα διαβασει.και ηταν πριν ανακαλυψω το φορουμ αυτο.τωρα ομως εμαθα!!!! Thumbs up
    Καταγράφηκε
    Roinides
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #427 στις: Σάββατο, 12 Μαΐ 2007, 00:32:41 »

Πάντως και μένα μου είχαν πει δεν θυμάμαι που, δεν έχει σημασία, για 0 αρνητικά.

Αλλά επειδή είμαι έτοιμος για 3d idiot2 (έχω περιέργεια να δω πόσο άγριο έιναι) αυτό το Σαββατοκύριακο στο st2 θα βάλω throttle 100 100 100 pitch -12 +12 και τα curves στα sticks που ήταν χαμηλωμένα για αργή ανταπόκριση θα τα πάω όλα στα 100 και να δω εκεί ψηλά τι θα κάνει!!!

Ας προσευχηθώ! Βιάζομαι αλλά λίγο θέλω να το δω τι θα πάθει...!

Καλυνηχτίζω, ελπίζω να μπορέσω να έρθω Αγχίαλο να σας δω! Καλή επιτυχία σε όλους!

« Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 12 Μαΐ 2007, 00:38:15 από roinides » Καταγράφηκε

| 700e-MJ3 |
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #428 στις: Σάββατο, 12 Μαΐ 2007, 00:34:28 »

Χεχε όχι παίζουμε  buck2
    Καταγράφηκε

guest853
    Επισκέπτη
    « Απάντηση #429 στις: Σάββατο, 12 Μαΐ 2007, 00:35:59 »

Γιάννη κοίτα γιατί σου έφαγε τους οδηγούς. Αυτό οφείλεται πολλές φορές και σε στραβή τοποθέτηση της πούμας ή αν πρόκειται για αλουμινενια για στραβή πούμα. Η αλουμινένια στραβώνει αν το προσγειώσεις λίγο απότομα. Ανεπαίσθητα αλλά αρκετά για να προξενήσει ζημιά.

Αγαπητέ. Η μπούμα σίγουρα δεν είναι στραβά τοποθετημένη και σίγουρα δεν είναι χτυπημένη πουθενά.
    Στην τέταρτη του πτήση κιόλας, ο ιμάντας χαλάρωσε. Δεν τον έλεγξα. Κακώς, αλλά δεν το έκανα. Αν θέλεις, λόγω απειρίας.
    στα τελειώματα μάλιστα των τελευταίων 3-4 τεπόζιτων, τότε που έσβημε η μηχανή, άκουγα ο ανόητος τον ιμάντα να χτυπάει  μέσα στη μπούμα μα και πάλι δεν τον έλεγξα  idiot2

Αποτέλεσμα; Ευτυχώς είχα τοποθετήσει το τηλέφωνο μου πάνω στο ε/π και πραγματοποιούσα μαγνητοσκόπηση. Το κατέβασα ΕΥΤΥΧΩΣ πολύ γρηγορότερα από όσο χρόνο θα πετούσα με το καύσιμο του τανκ, γιατί θεώρησα ότι είναι αρκετά τα πέντε λεπτά video. Σε εκείνο το σημείο παρατήρησα ότι έχει χαλαρώσει πολύ, από την πούδρα που είχε αφήσει ο οδηγός που έλιωνε ωστόσο. Λίγο ακόμη και θα το τσάκιζα δηλαδή. Τώρα κάνω ενδελεχή έλεγχο πάντα πριν την ημέρα πτήσης, αλλά και ένα μικρό τσεκ ενδιάμεσα των πτήσεων.
    Καταγράφηκε
    guest853
    Επισκέπτη
    « Απάντηση #430 στις: Σάββατο, 12 Μαΐ 2007, 00:36:11 »

Αγαπητέ. Η μπούμα σίγουρα δεν είναι στραβά τοποθετημένη και σίγουρα δεν είναι χτυπημένη πουθενά.
    Στην τέταρτη του πτήση κιόλας, ο ιμάντας χαλάρωσε. Δεν τον έλεγξα. Κακώς, αλλά δεν το έκανα. Αν θέλεις, λόγω απειρίας.
    στα τελειώματα μάλιστα των τελευταίων 3-4 τεπόζιτων, τότε που έσβημε η μηχανή, άκουγα ο ανόητος τον ιμάντα να χτυπάει  μέσα στη μπούμα μα και πάλι δεν τον έλεγξα  idiot2

Αποτέλεσμα; Ευτυχώς είχα τοποθετήσει το τηλέφωνο μου πάνω στο ε/π και πραγματοποιούσα μαγνητοσκόπηση. Το κατέβασα ΕΥΤΥΧΩΣ πολύ γρηγορότερα από όσο χρόνο θα πετούσα με το καύσιμο του τανκ, γιατί θεώρησα ότι είναι αρκετά τα πέντε λεπτά video. Σε εκείνο το σημείο παρατήρησα ότι έχει χαλαρώσει πολύ, από την πούδρα που είχε αφήσει ο οδηγός που έλιωνε ωστόσο. Λίγο ακόμη και θα το τσάκιζα δηλαδή. Τώρα κάνω ενδελεχή έλεγχο πάντα πριν την ημέρα πτήσης, αλλά και ένα μικρό τσεκ ενδιάμεσα των πτήσεων.

(Με γρουσούζεψε ο Ηλίας και την πάτησα με το διπλό μήνυμα).
    Καταγράφηκε
    ktm25089
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #431 στις: Σάββατο, 12 Μαΐ 2007, 00:36:38 »

μακαρι να σε προσεξει ο καλος Θεος που προσεχει εμενα και τον Γιαννη και να μην μπει φωτο στο γνωστο κακο ποστ!
    Καταγράφηκε
    ktm25089
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #432 στις: Σάββατο, 12 Μαΐ 2007, 00:39:24 »

Γιαννη ειπαμε.
    πολυ καλος ελεγχος πριν και μετα στο σπιτι.και ενα γρηγορο κατα τον ανεφοδιασμο.ειναι κριμα να χασεις ελικοπτερο απο τετοια πραγματα
    Καταγράφηκε
    Roinides
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #433 στις: Σάββατο, 12 Μαΐ 2007, 00:41:22 »

Δεν μπαίνουμε στο chat? Να μιλήσουμε πιο άνετα!

Ράπτορες, ράπτορες, ράπτορες παντού!
    Καταγράφηκε

| 700e-MJ3 |
    vtr
    Aeromodeller Hero Member

α........ ρε και να ειχα τα 3 ΧΧΧ...

« Απάντηση #434 στις: Κυριακή, 19 Αυγ 2007, 12:01:02 »

Καλημερίζω τό forum καί τά παιδιά εδώ μιά καί στό πρώτο post μου δέν τό έκανα.Τέλος τής άλλης εβδομάδας θά παραλάβω καί έγώ ένα titana 50 άρι. Θέλω νά ρωτήσω τό έξης. Νά προτιμήσω τήν μηχανή πού δίνει τό κιτ ή νά τό πάρω χωρίς μηχανή καί νά πάρω τήν os max πού λένε ότι είναι καλύτερη.
    Ευχαριστώ.
    Καταγράφηκε

Sponsored by: nemhobby.com 

Σελίδες: 1 ... 26 27 28 [29] 30 31 32 ... 34     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Ελικόπτερα R/C  |  Ελικόπτερα με καύσιμο (Συντονιστής: Γκούσκος Διονύσιος)  |  Θέμα: Απόψεις για Raptor 50 TITAN. Ευγενώς, καταθέστε.
    Μεταπήδηση σε: