|
TaitO
|
 |
« Απάντηση #555 στις: Πέμπτη, 14 Ιουλ 2011, 01:36:36 » |
|
2 κουεστιονς πλιζ
1. τι μοίρες έχετε βάλει; 2. αν έχει ένα servo interraction πως το αντιμετωπίζουμε;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
][ Game Over  ][
|
|
|
|
billiano
|
 |
« Απάντηση #556 στις: Πέμπτη, 14 Ιουλ 2011, 03:19:41 » |
|
Δεν το ξερω το V-Bar. Αλλα μια υποθεση.... Ειναι servo interraction ή cyclic ring?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Sponsored Απο Την Τσεπη Μου.....Και τα Λεφτα Απο Τα Καλαντα Γιατι Με Συμπαθει Η Γειτονια.....
|
|
|
|
TaitO
|
 |
« Απάντηση #557 στις: Πέμπτη, 14 Ιουλ 2011, 16:35:35 » |
|
το cyclic ring άλλο είναι... το τερματισμα/binding των σερβο στα limit τους. η DX8 έχει επιλογή που το αποτρέπει αυτό... το interraction είναι όταν ένα από τα servo ή κάποια, μετακινούνται πιο γρήγορα ή πιο αργά από τα άλλα... αλλα από ότι είδα δεν μπορείς να κάνεις και πολλα πράγματα για το interraction, και πως το FBL το διορθώνει γενικότερα... αε να δουμε 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
][ Game Over  ][
|
|
|
|
Markhelis
|
 |
« Απάντηση #558 στις: Πέμπτη, 14 Ιουλ 2011, 17:25:35 » |
|
η DX8 έχει επιλογή που το αποτρέπει αυτό...
Μια ερώτηση εκτός θέματος!  Είσαι ευχαριστημένος με την DX8?? Σκέφτομαι να την πάρω κάποια στιγμή!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
billiano
|
 |
« Απάντηση #559 στις: Πέμπτη, 14 Ιουλ 2011, 19:18:48 » |
|
Aυτο που λες δεν ειναι interraction.
interraction= αλληλεπιδραση
Ως εκ τουτου προκυπτει το εξης.
Πχ. Δινεις aileron και εκτος των 2 σερβο (aileron & Pitch) κανει μια μικρη κινηση και το elevator ενω δεν πρεπει..
Αλλα η ανομοιομορφη κινηση παραπεμπει σε 1.αδυναμια να γυρισει το swashplate σε θεση ηρεμιας ή 2.να μην εχει οπως αλλα γυροσκοπια direct stick gain το ιδιο. 3.αλλα με ενα σεταρισμα απο την αρχη φτιαχνει νομιζω ή μεγαλυτερο agility
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Sponsored Απο Την Τσεπη Μου.....Και τα Λεφτα Απο Τα Καλαντα Γιατι Με Συμπαθει Η Γειτονια.....
|
|
|
|
billiano
|
 |
« Απάντηση #560 στις: Πέμπτη, 14 Ιουλ 2011, 19:31:23 » |
|
Βεβαια αν το googlareis λιγο θα δεις οτι λενε κατι για την γεωμετρια της κεφαλης. Δηλαδη το Vbar διαβαζει λαθος εξαιτιας του μηχανικου set up. Οποτε φτιαχνεις τα ATV ή Trv.Adjust αναλογα με την τηλ/ση να εχουν τις ιδιες αποστασεις σε μηκος. Αυτο σημαινει οτι θα πρεπει να εχεις σε aileron-elevator 10μοιρες νομιζω οποτε μπορει -100 & +105 travel adjust. Κοιτα εδω. <href=" http://www.vstabi.info/forum/read.php?9,15922,page=2" />
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
TaitO
|
 |
« Απάντηση #561 στις: Πέμπτη, 14 Ιουλ 2011, 20:06:15 » |
|
Μια ερώτηση εκτός θέματος!  Είσαι ευχαριστημένος με την DX8?? Σκέφτομαι να την πάρω κάποια στιγμή!!  [/quote] Ναι απολυτα μεχρι στιγμής, και δεν μου έχει βγάλει ελλατώματα κλπ που γράφουν πολλοί. Δεν μιλάω για την μπαταρία της έτσι;.... 4 ΣΚ πετάω και δεν έχει τελειώσει... που να βάλω και την LIPO που πουλάει η spektrum σαν αντικατάσταση... χεχε πολλοί μιλάνε για την Aurora 9ch αντι για την DX8... Εγώ πάλι δεν αποχωρίζομαι το καβλ..ρικο σχήμα της με τπτ :ΡΡΡΡ
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
][ Game Over  ][
|
|
|
|
Markhelis
|
 |
« Απάντηση #562 στις: Πέμπτη, 14 Ιουλ 2011, 20:31:16 » |
|
Ναι απολυτα μεχρι στιγμής, και δεν μου έχει βγάλει ελλατώματα κλπ που γράφουν πολλοί. Δεν μιλάω για την μπαταρία της έτσι;.... 4 ΣΚ πετάω και δεν έχει τελειώσει... που να βάλω και την LIPO που πουλάει η spektrum σαν αντικατάσταση... χεχε πολλοί μιλάνε για την Aurora 9ch αντι για την DX8...
Εγώ πάλι δεν αποχωρίζομαι το καβλ..ρικο σχήμα της με τπτ :ΡΡΡΡ
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου να είσαι καλά!!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ΑdamHeli
|
 |
« Απάντηση #563 στις: Πέμπτη, 14 Ιουλ 2011, 20:43:31 » |
|
Μια ερώτηση εκτός θέματος!  Είσαι ευχαριστημένος με την DX8?? Σκέφτομαι να την πάρω κάποια στιγμή!!  Ναι απολυτα μεχρι στιγμής, και δεν μου έχει βγάλει ελλατώματα κλπ που γράφουν πολλοί. Δεν μιλάω για την μπαταρία της έτσι;.... 4 ΣΚ πετάω και δεν έχει τελειώσει... που να βάλω και την LIPO που πουλάει η spektrum σαν αντικατάσταση... χεχε πολλοί μιλάνε για την Aurora 9ch αντι για την DX8... Εγώ πάλι δεν αποχωρίζομαι το καβλ..ρικο σχήμα της με τπτ :ΡΡΡΡ [/quote]+10000000000 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
hellitop
|
 |
« Απάντηση #564 στις: Πέμπτη, 14 Ιουλ 2011, 20:58:54 » |
|
Μια ερώτηση εκτός θέματος!  Είσαι ευχαριστημένος με την DX8?? Σκέφτομαι να την πάρω κάποια στιγμή!!  Ναι απολυτα μεχρι στιγμής, και δεν μου έχει βγάλει ελλατώματα κλπ που γράφουν πολλοί. Δεν μιλάω για την μπαταρία της έτσι;.... 4 ΣΚ πετάω και δεν έχει τελειώσει... που να βάλω και την LIPO που πουλάει η spektrum σαν αντικατάσταση... χεχε πολλοί μιλάνε για την Aurora 9ch αντι για την DX8... Εγώ πάλι δεν αποχωρίζομαι το καβλ..ρικο σχήμα της με τπτ :ΡΡΡΡ +10000000000  [/quote]  :teasing:Aurora 9!!!!!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Markhelis
|
 |
« Απάντηση #565 στις: Πέμπτη, 14 Ιουλ 2011, 21:04:42 » |
|
Σε ευχαριστώ Φώτη!!!  Θα την "χτυπήσω" αλύπητα  αλλά όχι τώρα τον άλλο μήνα, γιατί έχω πάρει τώρα ένα ε/π!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
billiano
|
 |
« Απάντηση #566 στις: Πέμπτη, 14 Ιουλ 2011, 21:21:19 » |
|
Μαρκο φανερωθηκες....  Ποιο ειναι για να πουμε μεγιες?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #567 στις: Πέμπτη, 14 Ιουλ 2011, 21:36:58 » |
|
Σας παρακαλω οχι εκτός θέματος...!
Οτι θέλετε μεσω ΠΜ.. Ευχαριστω..!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
spiros pap.
|
 |
« Απάντηση #568 στις: Πέμπτη, 14 Ιουλ 2011, 21:48:43 » |
|
kaλησπερα παιδια...  αυριο θα ειμαι και εγω κατοχος ενος logo 500se.  το πρωτο μου ηλ/κο ε/π. 2 ερωτησεις εχω να κανω.. εχω ενα futaba 9254 kai ena ds650. poio απο τα δυο να βαλω στο tail...?? για το v-bar. ενοω. και δευτερον τι γραναζι να του βαλω? μοτερ 1100kv scorpion k blades 600 ..
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
logo 500 se. jr 9303
|
|
|
|
billiano
|
 |
« Απάντηση #569 στις: Πέμπτη, 14 Ιουλ 2011, 21:51:14 » |
|
γΙΑ ΣΕΡΒΟ Ο γερμανος θελει το γερμανο του.... ΕΚτος Και το παιζεις στα 6V. Οποτε Align....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|