|
jp
|
 |
« Απάντηση #255 στις: Σάββατο, 17 Απρ 2010, 23:23:09 » |
|
παιδια οταν ειχα αγορασει ενα tornado 15% δεν ειχα δει οτι ηταν heli μην γελασετε μπηκα στο μαγαζι λεω θελω καυσιμο πριν 1 χρονο τωρα και οταν το κοιταξα καλα lollllllll ελεγε tornado 15 heli, κανει το καυσιμο για κινητηρα αεροπορικο η την πατησα? να ζηταω μονο gia air?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #256 στις: Σάββατο, 17 Απρ 2010, 23:26:19 » |
|
παιδια οταν ειχα αγορασει ενα tornado 15% δεν ειχα δει οτι ηταν heli μην γελασετε μπηκα στο μαγαζι λεω θελω καυσιμο πριν 1 χρονο τωρα και οταν το κοιταξα καλα lollllllll ελεγε tornado 15 heli, κανει το καυσιμο για κινητηρα αεροπορικο η την πατησα? να ζηταω μονο gia air?
κανει κανει..  
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
jp
|
 |
« Απάντηση #257 στις: Σάββατο, 17 Απρ 2010, 23:28:04 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Thanos Mouchos
Aeromodeller Full Member

Αποσυνδεδεμένος
KEEP CALM AND FLY HIGH
|
 |
« Απάντηση #258 στις: Κυριακή, 18 Απρ 2010, 00:15:19 » |
|
παιδες καλησπερα να ρωτησω κτ?  ? εχω 55 ax σε ενα πσιλοπτεριγο 40 και χρησιμοποιω cool power 10% αν βαλω παραπανω πχ. 15 % ή 20% θα δουλευει σωστα η θα τα διαλυσει ολα?  ?? Ευχαριστω, Θάνος Μούχος
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
argiris_big
|
 |
« Απάντηση #259 στις: Κυριακή, 18 Απρ 2010, 00:30:58 » |
|
και πολυ ειναι το 10% για το συγκεκριμενο μοντελο.Δεν ειναι αναγκη να πληρωνεις παραπανω λεφτα
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
When flying inverted..... "Down" is "Up" , and "Up" is "VERY EXPENSIVE"
|
|
|
|
sakis art
|
 |
« Απάντηση #260 στις: Κυριακή, 18 Απρ 2010, 15:52:05 » |
|
Παιδιά σε σχετικό καινούριο κινητήρα χρησιμοποιώ coolpower 10%.Είναι καλύτερα να βάλω 5%; μήπως με λιγότερο νίτρο δεν κουράζεται το μοτέρ;(OS FX 61)ή θα σέρνεται; Στα manual γράφει ο κατασκευαστής 5%-20%.Απλώς πατατήρησα ότι πολλοί στο μοντελοδρόμιο δουλευουν 5% ακόμα και σε μεγαλύτερους κινητήρες απ'το δικό μου.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Thanos Mouchos
Aeromodeller Full Member

Αποσυνδεδεμένος
KEEP CALM AND FLY HIGH
|
 |
« Απάντηση #261 στις: Κυριακή, 18 Απρ 2010, 16:56:51 » |
|
παιδες καλο μεσημερι....εμενα με ενδιαφερει παρα πολυ η ταχυτητα του αεροπλανου γτ με συναρπαζει......αν βαλω 15% η 20% που θα το κανει να τρεχει περισσοτερο θα υπαρξει πιθανο προβλημα στον κινητηρα?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
koseliok
|
 |
« Απάντηση #262 στις: Κυριακή, 18 Απρ 2010, 19:32:14 » |
|
εχω ενα καλματο 40 με saito 72, και επειδη πεταω ελικοπτερα, λεω που να περνω ξεχωριστο καυσιμο, και τον δουλεψα απο την αρχη με 30αρι ελικοπτερικο που βαζω στα ελικοπτερα
εδω και ενα χρονο που το πεταω δεν εχει κανενα προβλημα αντιθετα περνει αμεσωσ εμπρος τελειο ρελαντι και πολυ δυναμη και πολυ καπνο
ξερω οτι κανονικα δεν κανει το ελικοπτερικο καυσιμο στο αεροπλανο αν αλλαζα καυσιμο παλι 30αρι θα επερνα αλλα αεροπλανικο
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
GOBLIN 500---trex 450 pro.... trex 450sport fl ----Trex 700 nitro ..........
|
|
|
|
w1ndsurfer
|
 |
« Απάντηση #263 στις: Δευτέρα, 19 Απρ 2010, 08:46:53 » |
|
παιδες καλο μεσημερι....εμενα με ενδιαφερει παρα πολυ η ταχυτητα του αεροπλανου γτ με συναρπαζει......αν βαλω 15% η 20% που θα το κανει να τρεχει περισσοτερο θα υπαρξει πιθανο προβλημα στον κινητηρα?
Το νίτρο έχει 2 ιδιότητες: περιέχει οξυγόνο άρα βοηθάει την καύση και επίσης ψύχει τον κινητήρα. Σε δίχρονη σίγουρα θα δεις περισσότερες στροφές και σταθερότερο ρελαντι. Το πρόβλημα είναι ότι κοστίζει ... γι'αυτό αρκετός κόσμος χρησιμοποιεί 5-10%
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Η τέλεια σχεδίαση επιτυγχάνεται όταν είναι τόσο λιτή ώστε δεν υπάρχει κάτιι που μπορεί να αφαιρεθεί - Antoine De Saint-Exupery (French writer and aviator)
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #264 στις: Δευτέρα, 24 Μαΐ 2010, 13:12:09 » |
|
Λοιπον μετα απο 6 λιτρα Rapicon μπορω να πω οτι εινια αψογο... Η λειτουργια του πολυ καλη και αυτο φενεται ειδικα στο ρελαντι κρατει πολυ πιο ευκολα απο optifuel και ξεχναει να σβησει.... Ανοιξα και το μοτερ να δειτε δυο φωτο δεν εχει ιχνος προβληματος και ουτε οι γνωστες αγνωστες κοκκινιλες και κιτρινιλες...  
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Γκούσκος Διονύσιος
|
 |
« Απάντηση #265 στις: Δευτέρα, 24 Μαΐ 2010, 15:59:09 » |
|
γιατί με optifuel ή cool power , στα 6 λίτρα θα βλέπαμε κάτι διαφορετικό από αυτές τις φωτός ?
κανε καμια 20αριά λίτρα ακόμη και μετά βλέπουμε.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #266 στις: Δευτέρα, 24 Μαΐ 2010, 16:24:00 » |
|
γιατί με optifuel ή cool power , στα 6 λίτρα θα βλέπαμε κάτι διαφορετικό από αυτές τις φωτός ?
κανε καμια 20αριά λίτρα ακόμη και μετά βλέπουμε.
Οχι οχι δεν ειπα κατι τετοιο αλλα εχω δει παλαιοτερα με καυσιμο κοκκινιλες και κιτρινιλες...! Αλλα δεν ειναι τπτ σημαντικο απλα ειπα να βγαλω μια φωτο γιατι οσο ναναι ειναι ενα νεο καυσιμο....! το καλο ειναι οτι εχει 22% λαδι!!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
vtr
|
 |
« Απάντηση #267 στις: Δευτέρα, 24 Μαΐ 2010, 16:32:31 » |
|
το καλο ειναι οτι εχει 22% λαδι!!
Ξέρω κάποιο που έχει 24%.. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Γκούσκος Διονύσιος
|
 |
« Απάντηση #268 στις: Δευτέρα, 24 Μαΐ 2010, 16:41:00 » |
|
και 6 λίτρα νερό να κάψει , πάλι έτσι θα είναι...
είναι νωρίς ακόμη...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
spiros pap.
|
 |
« Απάντηση #269 στις: Δευτέρα, 24 Μαΐ 2010, 18:28:39 » |
|
Εγω παιδια εχω ακουσει για το rapikon οτι εχει και μεγαλητερη αυτονομια . ισχειει κατι τετοιο?   ?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
logo 500 se. jr 9303
|
|
|
|