Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.903 μηνύματα σε 12.394 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σάββατο, 8 Αυγ 2026, 00:45:35

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σάββατο, 8 Αυγ 2026, 00:45:35

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Χθες στις 14:38]

από Stargazer
    [Πέμπτη, 6 Αυγ 2026, 16:11:02]

[Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 22:09:24]

από dominicm
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 17:14:50]

από Stargazer
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 11:39:19]

από UH-1H
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 19:09:57]

από Stargazer
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 14:58:46]

από dominicm
    [Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 19:33:58]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309903
    Σύνολο θεμάτων: 12394
    Online σήμερα: 137
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 130
    Συνολικά: 130
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 [2] 3 4 5     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: T-rex 450 se v2 vs Beam E4 vs Mini Titan  (Αναγνώστηκε 12897 φορές)
    Dimitris Kriti
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Βενζίνη, τσόκ, δυο σχοινιές και φύγαμε!!!

« Απάντηση #15 στις: Σάββατο, 14 Μαρ 2009, 21:12:52 »

Εχω ενα αρκετα καλο θα ελεγα μεταλικο αντιγραφο του τ ρεξ και εχω πεταξει αρκετες φορες το μινι τιταν. Το μινι τιταν ειναι λιγακι ποιο σταθερο λογο μεγεθους.
    ΤΟ beam το εχει ενας φιλος, και απο οτι εχουμε συζητησει ειναι ποιο απολυτο σαν ελικοπτεροι και λιγακι ποιο αποτομο χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι με τις καταλληλες ρυθμισεις δεν γινεται το ιδιο φιλικο με τα αλλα. Κατα την γνωμη μου το beam ειναι ανωτερο σε ποιοτητα απο τα αλλα δυο.
     Και μια συμβουλη σε ποιους περνανε στην μετα -λαμα εποχη. Μην αγοραζετε αμεσως πανακριβα ελικοπτερα με παντοδυναμα μοτερ και ενα σωρο μεταλα. Κινδυνευετε να χασετε τα λεφτα σας σε μια πτωση στην αρχη. Επισης μπορει να αποφασισετε να πατε σε αλλη κατηγορια, σε κατι ποιο μεγαλο.Αγοραστε ενα καλο ελικοπτερο χωρις πολλα μεταλα τα οποια ειναι αχρηστα στην αρχη, και δωστε τα λεφτα στις μπαταριες για να πετατε πολυ. Οταν μαθετε να πετατε θα εχετε αποφασισει αν θελετε να κανετε το μικρο τουμπανο 'η' να πατε σε κατι αλλο.
    Α, και πεζετε πολυυυυυ simulator, θα γλιτωσετε πολλααα λεφτα απο "χαζες" πτωσεις. Επισης να μην βιαζεστε, να ειστε μεθοδικοι οσον αφορα την τα βηματα στην πτηση. Wink
    Καταγράφηκε

Καποιοι λενε "οτι δεν εχει πτερυγα δεν πεταει".
    Λαθος, πεταει αλλα ειναι λιγααακι ποιο δυσκολο...
    giles 202
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #16 στις: Σάββατο, 14 Μαρ 2009, 21:35:46 »

πολύ ωραίο το μινι σου Wink αλλα το "se" δηλώνει καποια σπεσιαλ εκδοση Huh Αν ναι τι περιλαμβανει?

αυτη την υπεροχη κεφαλη....και νομιζω και μεταλικη ουρα σετακι....

σωστα γιωργο?

ναι σωστα.
    Καταγράφηκε
    papabill
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #17 στις: Σάββατο, 14 Μαρ 2009, 21:39:03 »

Εχω ενα αρκετα καλο θα ελεγα μεταλικο αντιγραφο του τ ρεξ και εχω πεταξει αρκετες φορες το μινι τιταν. Το μινι τιταν ειναι λιγακι ποιο σταθερο λογο μεγεθους.
    ΤΟ beam το εχει ενας φιλος, και απο οτι εχουμε συζητησει ειναι ποιο απολυτο σαν ελικοπτεροι και λιγακι ποιο αποτομο χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι με τις καταλληλες ρυθμισεις δεν γινεται το ιδιο φιλικο με τα αλλα. Κατα την γνωμη μου το beam ειναι ανωτερο σε ποιοτητα απο τα αλλα δυο.
     Και μια συμβουλη σε ποιους περνανε στην μετα -λαμα εποχη. Μην αγοραζετε αμεσως πανακριβα ελικοπτερα με παντοδυναμα μοτερ και ενα σωρο μεταλα. Κινδυνευετε να χασετε τα λεφτα σας σε μια πτωση στην αρχη. Επισης μπορει να αποφασισετε να πατε σε αλλη κατηγορια, σε κατι ποιο μεγαλο.Αγοραστε ενα καλο ελικοπτερο χωρις πολλα μεταλα τα οποια ειναι αχρηστα στην αρχη, και δωστε τα λεφτα στις μπαταριες για να πετατε πολυ. Οταν μαθετε να πετατε θα εχετε αποφασισει αν θελετε να κανετε το μικρο τουμπανο 'η' να πατε σε κατι αλλο.
    Α, και πεζετε πολυυυυυ simulator, θα γλιτωσετε πολλααα λεφτα απο "χαζες" πτωσεις. Επισης να μην βιαζεστε, να ειστε μεθοδικοι οσον αφορα την τα βηματα στην πτηση. Wink

+1
    Καταγράφηκε

Το ελικόπτερο ή το ραφι θα στολίσει ή στο χωράφι θα σκορπίσει...
    giles 202
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #18 στις: Σάββατο, 14 Μαρ 2009, 21:40:02 »

πολύ ωραίο το μινι σου Wink αλλα το "se" δηλώνει καποια σπεσιαλ εκδοση Huh Αν ναι τι περιλαμβανει?

Το se δηλωνει οτι η κεφαλη και η ουρα ειναι μεταλλικα.
    Επισης ειναι ολα carbon.

Υπαρχουν τρεις εκδοσεις:
    1)μονο το ελικοπτερο κιτ
    2)ελικοπτερο-μοτερ-speedcontrol
    3)ελικοπτερο-μοτερ-speedcontrol-carbon blade.
    Καταγράφηκε
    Marios 3D
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #19 στις: Κυριακή, 15 Μαρ 2009, 07:16:17 »

Το mini titan ειναι ενα πολυ καλλιτερο ελικοπτερο απο τοΤ-REX για τους εξης λογους :
    Εχει μακρυτερη μπουμα που βελτιωνει την σταθεροτητα του . Εχει πολυ καλλιτερη κατανομη των διαφορων εξαρτηματων του (σερβο-θεση δεκτη-ευκολο τροπο προσβασης και ρυθμισης στο μοτερ, γραναζι ,ιμαντας),
    Στον αερα παλι υπερτερη πρωτον γιατι φαινεται καλλιτερα απο το T-rex (οπτικη επαφη-χανεις ευκολα τον προσανατολισμο σου) και δευτερον γιατι ειναι ποιο σταθερο . Το t-rex εχει την ταση να θελει να συνεχισει το flip η το roll ενω το τιταν σταματαει εκει που θελεις . Αυτο βεβαια ειναι χαρακτηρηστικο των 3d ελικοπτερων  αλλα με το τιταν θα αποκτησεις ακριβεια στις κινησεις και αυτοπεποιθηση για ποιο advance 3d manuveres. Βεβαια αυτα ειναι θεμα γουστου και προτιμησης οποτε η τελικη επιλογη ειναι δικη σου . Τωρα για το beam δεν το εχω δει να πεταει , αλλα στην κατασκευη μου φαινεται καλλιτερο και απο τα δυο . Ειναι απο μαμα ποιο προσεγμενο . Αυτα τα ολιγα.

Καλες πτησεις.
    Καταγράφηκε

Τ-rex 600N (Radix blades ,gyro Solid G ,servo HGD-760MG ,YS50 + Hatori,30%Coolpower)
    T-rex 600 ESP (Align blades , gyro LOGITECH 6100 ,servo HGD-760MG, 5000mah )
    GAUI 550 (Z-20,SAB Blades,servo HGD-760MG ,gyro Solid G, 6S-3600mah)
    Friday
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #20 στις: Κυριακή, 15 Μαρ 2009, 15:50:58 »

Να πω κι εγώ την γνώμη μου. Καταρχήν να σας πω ότι είμαι κάτοχος ενός Mini Titan (για λίγο καιρό ακόμα, μιας και το έχω βάλει προς πώληση) και ενός Beam. ένα φίλος είχε Trex κι εγώ είχα και ένα κλώνο Trex, με το οποίο δεν ασχολήθηκα σχεδόν καθόλου.

Το Τιταν είναι ίσως το πιο σταθερό απο όλα. Έχω πετάξει με τουλάχιστον 5bft αέρα και πέταγε μια χαρά, ακόμη και όταν έκανε hover. Ήθελε βέβαια να είσαι σε εγρήγορση, αλλά γενικώς στεκόταν πολύ καλά. 1 κλικ κάτω είναι το beam στα παραπάνω.

Το Beam έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και είναι ένα σχεδόν απόλυτο και λιγάκι απότομο ελικόπτερο. Αυτό όμως είναι κάτι που διορθώνεται με λίγες ρυθμίσεις. Επίσης ίσως είναι το πιο όμορφο ελικόπτερο που κυκλοφορεί. Ακόμα, έρχεται έτοιμο απο την μάνα του με όλα τα εξτρά που σε άλλα ελικόπτερα πρέπει να σκάσεις πολλά λεφτά για αποκτήσεις. (Το έχω κάνει στο Titan και ξέρω  )

Για συμπεριφορές σε 3d, δεν ξέρω να σας πω, μιας και το επίπεδο μου δεν έιναι τέτοιο ακόμη. Παρόλα αυτά στα βασικά ακροβατικά λίγο έως πολύ το Βeam και το Titan συμπεριφέρονται το ίδιο.

Όσον αφορά το Trex, το μόνο που έχω να πω και ίσως είμαι και λίγο προκατειλημμένος, είναι πως δεν μου αρέσει καθόλου. Όχι πως έχει κάτι στραβό ή κακό, αλλά νομίζω πως όποιος έχει πετάξει Titan ή Beam, δύσκολα θα πάει σε ένα Trex. Στον αέρα φαίνετε τραγικά μικρό και είναι δύσκολο να κρατηθεί με αξιοπρέπεια όταν υπάρχουν δύσκολες καιρικές συνθήκες. Βέβαια σ'αυτό μπορεί επίσης να παίζουν ρόλο οι ρυθμίσεις οι τα χέρια κάποιου, αλλά όπως και να έχει, εμένα δεν μου έχει κάνει καμιά ιδαίτερη εντύπωση.

Η επιλογή μου να πουλήσω το Titan έναντι του Beam είναι καθαρά και μόνο ότι τα χαρακτηριστικά τους είναι σχεδόν όμοια, ενώ το Beam υπερτερεί σε ομορφιά και επίπεδο κατασκευής. Κατα τα άλλα είναι ένα υπέροχο ελικόπτερο.
    Καταγράφηκε

No Guts No Glory
    Mitsos
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #21 στις: Κυριακή, 15 Μαρ 2009, 17:23:09 »

Και τώρα μου γεννιέται η απορία mini titan se ή beam e4 Huh
    Καταγράφηκε

Γ@ΜΩ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ!!!!
    THEO_LEGEND
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #22 στις: Κυριακή, 15 Μαρ 2009, 17:48:39 »

gIA Μενα μινι τιταν γιατι εχει ανταλλακτικα σε ολα....και τα βρισκεις ευκολα
    Καταγράφηκε

what the fuck...γιατί δεν πετάει :p
    Mitsos
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #23 στις: Κυριακή, 15 Μαρ 2009, 17:55:11 »

gIA Μενα μινι τιταν γιατι εχει ανταλλακτικα σε ολα....και τα βρισκεις ευκολα
    να φανταστώ οτι στο μπίμ δε βρισκεις εύκολα ανταλλακτικα Huh
    Καταγράφηκε

Γ@ΜΩ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ!!!!
    Nick1150
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #24 στις: Κυριακή, 15 Μαρ 2009, 18:46:23 »

Beam 450 E4 Helicopter Kit

Αν δεν κάνω λάθος το beam στην βασική έκδοση έχει άξονα και όχι ιμάντα για την ουρά. Ή μήπως κάνω λάθος ; Επίσης βλέπω ότι είναι φθηνότερο από τα άλλα δύο παρά το γεγονός ότι είναι full CNC.
    Καταγράφηκε

Esky Dauphin - Από το σαλόνι στην κουζίνα και τούμπαλιν!!!
    Hobbico NexSTAR - Πετάμε καλααα!!!
    Great Planes Siren - Έτοιμη!!! σε αναμονή για την πρώτη πτήση...
    Friday
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #25 στις: Κυριακή, 15 Μαρ 2009, 19:25:27 »

Λοιπόν αγόρια

Είτε Beam, είτε Mini Titan, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ανταλλακτικά βρίσκεται και για τα 2 παντού. Εγώ τα ψωνίζω απο εδώ.

http://www.e-rotorhead.com/products/

Στο Beam ειδικά αν βάλεις και το chrome canopy, τότε πραγματικά δεν θες τίποτα άλλο. Ρίξε μια ματιά στο δικό μου εδώ

https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php?topic=7011.0

Nick κάνεις λάθος, το Beam έχει ιμάντα και δεν υπάρχουν διαφορετικές εκδόσεις απο όσο γνωρίζω. Μπορείς να το λες αυτό, λόγω του ότι βλέπεις 2 διαφορετικά canopy το ένα άσπρο και το άλλο κόκκινο. Είχαν μια μικρή διαφορά (που δεν θυμάμαι όμως ποια ήταν) την οποία όμως κατάλαβαν ότι πρέπει να την βάλουν και στην απλή έκδοση. Έτσι η μόνη διαφορά πλέον είναι το Canopy.

Mitsos, δεν ξέρω που θα καταλήξεις τελικά, αλλά ρίξε μια ματιά εδώ. Αν σε ενδιαφέρει για λεπτομέρειες πάρε με τηλ.

https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php?topic=265.285

Ευχαριστώ
    Καταγράφηκε

No Guts No Glory
    Mitsos
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #26 στις: Κυριακή, 15 Μαρ 2009, 19:29:40 »

+1 Friday Thumbs up
    Καταγράφηκε

Γ@ΜΩ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ!!!!
    Nick1150
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #27 στις: Κυριακή, 15 Μαρ 2009, 20:54:12 »

ναι Friday έχεις δίκιο΄για τον ιμάντα... έτσι όπως δένει η ουρά στην μπούμα μου φάνηκε σαν άξονας με γρανάζι  Tongue

καλό φαίνεται ρε γμτ... και το titan καλό επίσης... αλλά ο έρωτας μου είναι το Trex...  μου αρέσει πολύ άσε που έχει και πολλά canopies βλέπε www.heliartist.com  Wink
    Καταγράφηκε

Esky Dauphin - Από το σαλόνι στην κουζίνα και τούμπαλιν!!!
    Hobbico NexSTAR - Πετάμε καλααα!!!
    Great Planes Siren - Έτοιμη!!! σε αναμονή για την πρώτη πτήση...
    Friday
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #28 στις: Κυριακή, 15 Μαρ 2009, 21:47:02 »

Ναι, σ΄αυτό που λες για τα canopies έχεις δίκαιο, αλλά τι να τα κάνεις, αν μετά απο 50 μέτρα δεν το βλέπεις Huh?

Παρόλα αυτά, αν θυμάμαι καλά, τα canopy του Trex κάνουν και στο Beam !!! Xexexe

Αν είχες πετάξει Mini Titan ή Beam δεν θα είχες και τόσο μεγάλο έρωτα για το trex. Άσε που όλοι Trex έχουν. Αυτό βέβαια είναι και καλό και κακό. Στην αρχή, όταν είχε πρωτοβγεί το Mini Titan και αργότερα το Beam, υπήρχε ένα θέμα, γιατί δεν έβρισκες εύκολα πληροφορίες για τα συγκεκριμένα μοντέλα, όμως τώρα πια δεν ισχύει αυτό. Υπάρχουν πληροφορίες παντού !!

Καλή τύχη παιδιά σε ότι επιλέξετε.
    Καταγράφηκε

No Guts No Glory
    Mitsos
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #29 στις: Δευτέρα, 16 Μαρ 2009, 14:32:18 »

Παιδιά ξέρει κανένας για κατασκευαστικά λάθη(αν υπάρχουν) για τα 3 αυτά ε/π Huh
    Καταγράφηκε

Γ@ΜΩ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ!!!!
    Σελίδες: 1 [2] 3 4 5     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Ελικόπτερα R/C  |  Ελικόπτερα ηλεκτρικά (Συντονιστής: Γκούσκος Διονύσιος)  |  Θέμα: T-rex 450 se v2 vs Beam E4 vs Mini Titan
    Μεταπήδηση σε: