Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.700 μηνύματα σε 12.383 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 12 Ιουλ 2026, 11:50:57

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 12 Ιουλ 2026, 11:50:57

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Χθες στις 14:51]

[Παρασκευή, 10 Ιουλ 2026, 09:50:49]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]

[Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 08:22:45]

από AKISSSS
    [Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 13:15:28]

από spirost
    [Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 22:56:59]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 12:32:39]

από AKISSSS
    [Πέμπτη, 2 Ιουλ 2026, 09:25:10]

[Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 22:36:48]

από SV 1 BTA
    [Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 14:24:54]

από spirost
    [Κυριακή, 28 Ιουν 2026, 20:23:34]

[Δευτέρα, 22 Ιουν 2026, 11:19:02]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 17 Ιουν 2026, 22:24:37]

από carapis
    [Δευτέρα, 8 Ιουν 2026, 21:40:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309700
    Σύνολο θεμάτων: 12383
    Online σήμερα: 146
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 52
    Συνολικά: 54
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 2 3 [4] 5 6 7     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ  (Αναγνώστηκε 18565 φορές)
    messier51
    Aeromodeller
    *
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #45 στις: Τρίτη, 27 Ιαν 2009, 13:05:26 »

καλημερα και απο μενα,

εγω βεβαια ειμαι αρχαριος ... (ισως πιο αρχαριος δεν γινετε) αλλα διαβασα ολη την συζητηση και πιστευω οτι το θεμα ξεφευγει απο τα ορια του μοντελισμου. θαρρω οτι ειναι ενα γενικο φαινομενο αγορας μεσω internet vs αγορα απο καταστημα. φυσικα ο μοντελισμος μετατρεπει την κατασταση σε ιδιαζουσα αφου για εμας τους αρχαριους ο καταστηματαρχης μπορει να φανει εξαιρετικα χρησιμος.
    να πω καταρχην οτι εγω αγορασα τα παντα απο γερμανια αφου μενω εδω. Η πρωτη μου αποροια ηταν "πια ειναι η αντιστοιχη τιμη στην ελλαδα ??" οφειλω να ομολογισω οτι σε γενικες γραμμες αν και τα προιόντα ήταν πιο φτηνα, οι διαφορες δεν ηταν τεραστιες. αυτο ίσως έχει να κανει με πολλα "made in germany" πραγματακια που ειναι φτηνοτερα για ευνοητους λογους.
    κατα τα αλλα στις μερες μας, σχεδον ολοι εχουμε κανει αγορες μεσω internet. ειναι πεντακαθαρα λογικο οτι αφου δεν βέπεις το προιον που αγοραζεις αλλα ούτε και τον καταστηματαρχη, το κουτι που περιμενεις, μεχρι να το ανοιξεις, παραμενει αδιαφανες. και οταν το ανοιξεις μπορει να ειναι πολυ αργα. Βεβαια ολοι μας εχουμε να πουμε μια ιστορια που η αγορα μας μεσω internet ηταν 100% πετυχημενη (εγω 2 φορες αγορασα ασχετα με μοντελισμο και ηταν ακριβως αυτο που παρηγγειλα) αλλα ας μην ξεχναμε οτι για καθε τετοια ιστορια υπαρχει και μια "αντι-ιστορια" που συνεβει το ακριβως αντιθετο και οι πελατες απογοητευτικαν και εχασαν τα χρηματα τους. εχω την εντυπωση οτι στον καθενα μπορει να συμβει κατι αναλογο στην επομενη αγορα του και δεν πιστευω οτι υπαρχει καποιος εδω μεσα που πιστευει οτι ειναι 100% σιγουρος με μια αγορα μεσω internet.
    τελειωνωντας να πω οτι προφανως υπαρχουν καλοι και κακοι επαγγελματιες (και στην ελλαδα και σε ολο τον κοσμο) αλλα παντα πιστευα και πιστευω οτι ο καλυτερος επαγγελματιας ειναι αυτος που του αρεσει αυτο που κανει(σε ολους τους τομεις). Τοτε το κανει σωστα. Στην προκειμένη περιπτωση θα περιμενα οι μοντελιστες-καταστηματαρχες να ειναι οι καλυτεροι στον τομεα τους (εμποροι-καταστηματαρχες) γιατι αγαπανε αυτο που κανουν (οπως μερικα ποστ που διαβασα στο φορουμ). Απο την αλλη θυμηθητε οτι με το φορουμ ηδη οι ελληνες-μοντελιστες-καταναλωτες εχουν μεγαλη δυναμη. Καθε καλοπροερετη επωνυμη (δεν αναφερομαι σε κανεναν-γενικα μιλαω) δημοσιοποιηση του προβληματος απο καποιο μαγαζι νομιζω οτι ειναι η καλυτερη δυσφημιση του. Έτσι ώστε να μπορεσετε ("εσεις" σαν καταναλωτες της ελληνικης αγορας) να απομωνεσετε τους επαγγελματιες που δεν κανουν καλα την δουλεια τους. Ισως οι υπεθυνοι του φορουν να φιαξουν μια ενοτητα μονο για καταγγελειες (ελεγχομενες φανταζομαι για την αποφυγη παρεξηγησεων και σκοπιμης δυσφημησης).
    Η γνωμη μου ειναι η εξης. Ο μοντελισμος είτε το θελουμε ειτε οχι ειναι ενα ακριβο hobby (δεν ειναι ποδοσφαιρο, δεν ειναι μπασκετ δεν ειναι σκακι, δεν ειναι φωτογραφια κτλ) θα προτειμουσα λοιπον να δωσω μερικα ευρο παραπανω απλα για να κοιμαμε ησυχος τις νυχτες και αν χρειαστει κατι να μπορω να μιλησω με καποιον. Το οτι ολοι μας επιλεξαμε να ανηκουμε σαυτο το φορουν ηδη λεει πολλα .....

ελπιζω να μην σας κουρασα.....και να μην προσεβαλα κανεναν

καλη συνεχεια

δημητρης

Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #46 στις: Τρίτη, 27 Ιαν 2009, 13:07:34 »

ναι στο ιντερνετ ετσι ειναι αλλα στο τηλεφωνο εξηγει οτι δεν περνει updates και δεν συνδεεται με το software δεν θα αναφερομουνα αν δεν ειχα τηλεφωνησει και γνωριζα ...ευχαριστω

αλεξανδρος αναγνωστοπουλος

πιστευω σου απαντησε το ιδιο το καταστημα... οποτε καλυτερα να ψαχνουμε και μετα να μιλαμε...

Και επισης δεν ειναι σωστο οι εκφρασεις ειμαστε για τα πανηγυρια κτλ κτλ...!

Φιλικα Παυλος!
    Καταγράφηκε
    nik00ss
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #47 στις: Τρίτη, 27 Ιαν 2009, 13:13:40 »

καλημερα και απο μενα,

εγω βεβαια ειμαι αρχαριος ... (ισως πιο αρχαριος δεν γινετε) αλλα διαβασα ολη την συζητηση και πιστευω οτι το θεμα ξεφευγει απο τα ορια του μοντελισμου. θαρρω οτι ειναι ενα γενικο φαινομενο αγορας μεσω internet vs αγορα απο καταστημα. φυσικα ο μοντελισμος μετατρεπει την κατασταση σε ιδιαζουσα αφου για εμας τους αρχαριους ο καταστηματαρχης μπορει να φανει εξαιρετικα χρησιμος.
    να πω καταρχην οτι εγω αγορασα τα παντα απο γερμανια αφου μενω εδω. Η πρωτη μου αποροια ηταν "πια ειναι η αντιστοιχη τιμη στην ελλαδα ??" οφειλω να ομολογισω οτι σε γενικες γραμμες αν και τα προιόντα ήταν πιο φτηνα, οι διαφορες δεν ηταν τεραστιες. αυτο ίσως έχει να κανει με πολλα "made in germany" πραγματακια που ειναι φτηνοτερα για ευνοητους λογους.
    κατα τα αλλα στις μερες μας, σχεδον ολοι εχουμε κανει αγορες μεσω internet. ειναι πεντακαθαρα λογικο οτι αφου δεν βέπεις το προιον που αγοραζεις αλλα ούτε και τον καταστηματαρχη, το κουτι που περιμενεις, μεχρι να το ανοιξεις, παραμενει αδιαφανες. και οταν το ανοιξεις μπορει να ειναι πολυ αργα. Βεβαια ολοι μας εχουμε να πουμε μια ιστορια που η αγορα μας μεσω internet ηταν 100% πετυχημενη (εγω 2 φορες αγορασα ασχετα με μοντελισμο και ηταν ακριβως αυτο που παρηγγειλα) αλλα ας μην ξεχναμε οτι για καθε τετοια ιστορια υπαρχει και μια "αντι-ιστορια" που συνεβει το ακριβως αντιθετο και οι πελατες απογοητευτικαν και εχασαν τα χρηματα τους. εχω την εντυπωση οτι στον καθενα μπορει να συμβει κατι αναλογο στην επομενη αγορα του και δεν πιστευω οτι υπαρχει καποιος εδω μεσα που πιστευει οτι ειναι 100% σιγουρος με μια αγορα μεσω internet.
    τελειωνωντας να πω οτι προφανως υπαρχουν καλοι και κακοι επαγγελματιες (και στην ελλαδα και σε ολο τον κοσμο) αλλα παντα πιστευα και πιστευω οτι ο καλυτερος επαγγελματιας ειναι αυτος που του αρεσει αυτο που κανει(σε ολους τους τομεις). Τοτε το κανει σωστα. Στην προκειμένη περιπτωση θα περιμενα οι μοντελιστες-καταστηματαρχες να ειναι οι καλυτεροι στον τομεα τους (εμποροι-καταστηματαρχες) γιατι αγαπανε αυτο που κανουν (οπως μερικα ποστ που διαβασα στο φορουμ). Απο την αλλη θυμηθητε οτι με το φορουμ ηδη οι ελληνες-μοντελιστες-καταναλωτες εχουν μεγαλη δυναμη. Καθε καλοπροερετη επωνυμη (δεν αναφερομαι σε κανεναν-γενικα μιλαω) δημοσιοποιηση του προβληματος απο καποιο μαγαζι νομιζω οτι ειναι η καλυτερη δυσφημιση του. Έτσι ώστε να μπορεσετε ("εσεις" σαν καταναλωτες της ελληνικης αγορας) να απομωνεσετε τους επαγγελματιες που δεν κανουν καλα την δουλεια τους. Ισως οι υπεθυνοι του φορουν να φιαξουν μια ενοτητα μονο για καταγγελειες (ελεγχομενες φανταζομαι για την αποφυγη παρεξηγησεων και σκοπιμης δυσφημησης).
    Η γνωμη μου ειναι η εξης. Ο μοντελισμος είτε το θελουμε ειτε οχι ειναι ενα ακριβο hobby (δεν ειναι ποδοσφαιρο, δεν ειναι μπασκετ δεν ειναι σκακι, δεν ειναι φωτογραφια κτλ) θα προτειμουσα λοιπον να δωσω μερικα ευρο παραπανω απλα για να κοιμαμε ησυχος τις νυχτες και αν χρειαστει κατι να μπορω να μιλησω με καποιον. Το οτι ολοι μας επιλεξαμε να ανηκουμε σαυτο το φορουν ηδη λεει πολλα .....

ελπιζω να μην σας κουρασα.....και να μην προσεβαλα κανεναν

καλη συνεχεια

δημητρης

Συμφωνω απολυτα μαζι σου και με την αδεια σου τονιζω την τελευταια παραγραφο
    Καταγράφηκε
    vtr
    Aeromodeller Hero Member

α........ ρε και να ειχα τα 3 ΧΧΧ...

« Απάντηση #48 στις: Τρίτη, 27 Ιαν 2009, 15:04:22 »

λοιπον οσο αφορα το spartan 760 και τις διαφορες τιμες καλο θα ειναι να γνωριζουμε οτι το φτηνο 129.99 δεν παρεχει συνδεση με software για προγραματισμο

Συγνώμη φίλε greekaviator, αλλά άν κατάλαβα καλά για το συγκεκριμένο, ό φίλος MaSt0RaS, αναφέρθηκε για τό ίδιο προιόν αλλά με μιά απόκλιση 40 ευρώ.

Και τα δύο γυροσκόπια των αντίστοιχων καταστημάτων, αναφέρονται ώς spartan ds 760.
    Καί οχι ως spardan ds 760 sport.

Αν έχω καταλάβει σωστά τα παραπάνω,  η απορία του MaSt0RaS είναι λογική.

Εκτός αν αναφέρεσαι σε κάτι άλλο......
    Καταγράφηκε

Sponsored by: nemhobby.com 

Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #49 στις: Τρίτη, 27 Ιαν 2009, 15:30:19 »

Το οτι ολοι μας επιλεξαμε να ανηκουμε σαυτο το φορουν ηδη λεει πολλα .....

Μάλλον με τα πολλά ξέφυγε 

Το σωστό μάλλον είναι:

Το οτι όλοι μας επιλέξαμε να συμμετέχουμε σ' αυτό το φόρουμ ήδη λέει πολλά .....

Το Aeromodelling GR είναι ελεύθερο στην πρόσβαση, δεν χρειάζεται εγγραφή για να δεις κάτι. Γράφεται κάποιος για συμμετοχή ή για καλύτερη παρακολούθηση ή γιατί έτσι του αρέσει καλύτερα.  Azn
    Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #50 στις: Τρίτη, 27 Ιαν 2009, 15:31:52 »

λοιπον οσο αφορα το spartan 760 και τις διαφορες τιμες καλο θα ειναι να γνωριζουμε οτι το φτηνο 129.99 δεν παρεχει συνδεση με software για προγραματισμο

Συγνώμη φίλε greekaviator, αλλά άν κατάλαβα καλά για το συγκεκριμένο, ό φίλος MaSt0RaS, αναφέρθηκε για τό ίδιο προιόν αλλά με μιά απόκλιση 40 ευρώ.

Και τα δύο γυροσκόπια των αντίστοιχων καταστημάτων, αναφέρονται ώς spartan ds 760.
    Καί οχι ως spardan ds 760 sport.

Αν έχω καταλάβει σωστά τα παραπάνω,  η απορία του MaSt0RaS είναι λογική.

Εκτός αν αναφέρεσαι σε κάτι άλλο......

οπως τα λες ειναι απλα ο aviator εκανε λαθος αλλα εφοσον δεν ηξερε καλα δεν επρεπε να μιλησει και με υφος..!
    Ο nem ανεφερε οτι πουλαει το ακριβο spartan στα 129!
    Καταγράφηκε
    messier51
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #51 στις: Τρίτη, 27 Ιαν 2009, 15:43:58 »

Παράθεση
    Το σωστό μάλλον είναι:
    Το οτι όλοι μας επιλέξαμε να συμμετέχουμε σ' αυτό το φόρουμ ήδη λέει πολλά .....

ναι εχεις δικαιο. το "συμμετεχουμε" ειναι πιο ακριβής

δημητρης
    Καταγράφηκε
    Dimitris Kriti
    Aeromodeller Hero Member

Βενζίνη, τσόκ, δυο σχοινιές και φύγαμε!!!

« Απάντηση #52 στις: Τρίτη, 27 Ιαν 2009, 16:05:39 »

Να πω και 'γω την ταποινη μου γνωμη. Ασχολουμαι με τον μοντελισμο ενα χρονο. Το πρωτο μου ελικοπτερο το πηρα απο Ελλαδα. Στην Ιεραπετρα που
    ζω δεν υπαρχει ουτε μαγαζι ουτε τιποτα. Αρα οτι και να χρειαστω θα πρεπει να το παραγγιλω τηλεφωνικα 'η' απο νετ. Τον πρωτο καιρο λοιπον, οταν
    ηθελα κατι αρχιζε ο μαραθωνιος για την ευρεση του (στην Ελληνικη αγορα). Ο ενας του τελιωσε εχθες, ο αλλος θα το παραλαβω την αλλη εβδομαδα,
    ο παραλλος δεν το φερνω καθολου. Επισης ζηταω ενα συγκεκριμενο αξεσουαρ, δεν το εχω, αλλα εχω το αλλο που ειναι και καλυτερο, ρε φιλε εγω αυτο
    θελω. Αρχιζω λοιπον σιγα σιγα να ψαχνω εξω. Τοτε περνω χαμπαρι και τι παιζει με τις τιμες. Ειχα αγορασει απο την Ελλαδιτσα 450 ευρω το τιταν και στην
    Αγγλια εκανε 300! Ψαχνω να του βαλω εξατμιση, 90 ευρω στην Ελλαδα, 60 στην Αγγλια! Ψαχνω να του βαλω carbon blades, 90 ευρω στην Ελλαδα,
    65 στην Αγγλια. Ειχα αγορασε ιαπο Ελλαδα τα hitec 635hb 40 ευρω, 25 απο Αγγλια. Για να μην πολυλογω, το ιδιο ελικοπτερο για ναστηθει στην Ελλαδα
    θελει τουλαχιστον 300 ευρω παραπανω και λιγα λεω! Ερχετε η ωρα για την αγορα του τ ρεξ. Το εφερα απο Αγγλια 650 ευρω μαζι με τα μεταφορικα,
    την στιγμη που στην Ελλαδα ο ποιο φτηνος το ειχε 850 ευρω! Οχι ρε παιδια, γιατι να πληρωσω νταβατζιλικι 200 ευρω. Δεν λεω, ψωνηζω ακομα πραγματα
    απο Ελλαδα, αλλα οταν ειναι σε τιμες λογικες οπως τα παραδειγματα που εφερε ο deltaman. Και το αλλο καλο με τα μαγαζια του εξωτερικου, εχουν τεραστια
    γκαμα, και στοκ.Το συμπερασμα ειναι οτι οι διαφορες στα ακριβα πραγματα ειναι μεγαλες και μονο σε ψιλολογια βρισκεις καλες τιμες στην Ελλαδα.
    Ισως οι Ελληνες επαγγελματιες να πρεπει να ξεφυγουν απο την νοωτροποια του ας την βγαλουμε και σημερα για να εχουν δουλεια και αυριο. Κυριως,
    τα μαγαζια στην Ελλαδα συντηρουντε και κονομανε απο τους καινουριους στο χωρο. Αλλα και αυτοι καποια στιγμη ξυπνανε.
    Εγω στην δουλεια μου που ειναι παροχη υπηρεσιων, και μαλιστα εξειδικευμενων, δεν γδερνω τον πελατη για να μου ξαναδωσει δουλεια και αυριο.
    Καλο ειναι το ευκολο κερδος αλλα τα πραγματα εχουν αλλαξει, τα μονοπολια επεσαν, τα νεα καλα 'η' κακα μαθενωντε πολυ γρηγορα,και καλα θα κανουν
    μερικοι να αλαξουν ροτα. Οσο για την υποστηριξη, στην δουλεια μου εγκαθιστω ενα μηχανημα, και μετα τρεχω τριαντα φορες με το αμαξακι μου και
    κεγωντας το πετρελαιακι μου για να τους μαθω να το χειριζωνται χωρις να πληρωθω. Ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΟΥ.
    Αυτα, συγνωμη για το μεγαλο μηνυμα.

Υ.Γ. Οι διαφορες στις τιμες δεν ειναι βεβαια μονο στα ειδη μοντελισμου στην Ελλαδα... και μετα μου λετε γιατι δινουμε τα λεφτα μας στους ξενους.
    Γιατι αυτοι ειναι βλακες και μπενουν μεσα, ενω εμεις ειμαστε ξυπνοι και κονομαμε!!!
    « Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 27 Ιαν 2009, 16:22:12 από Dimitris Kriti » Καταγράφηκε

Καποιοι λενε "οτι δεν εχει πτερυγα δεν πεταει".
    Λαθος, πεταει αλλα ειναι λιγααακι ποιο δυσκολο...
    DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

Φέρε ΕΣΥ την αλλαγή που θά 'θελες να Δείς

« Απάντηση #53 στις: Τρίτη, 27 Ιαν 2009, 17:15:48 »

Ήθελα να μοιραστώ κάτι άλλο μαζί σας που πρόσφατα συνειδητοποίησα .

Φαντάζομαι όλοι έχουμε Πιστωτικές Κάρτες για αγορές απο εξωτερικό . Εγώ την έχω απο το 2002 και την έβγαλα γιατί ήθελα να ψωνίζω απο Internet και ήταν μονόδρομος ...
    Μάλιστα θυμάμαι που μου είχε πεί ο Κος Γ. ... "Να στέλνεις Απόστολε τον αριθμό σε δύο mail με σπαστό το νούμερο στα δύο . Μάλιστα , να γράφεις τους αριθμούς με γράμματα γιατί τα προγράμματα των hackers , μόνο νούμερα αναγνωρίζουν και έτσι είναι δύσκολη η υποκλοπή ..." . Μέχρι σήμερα δέν είχα κανένα πρόβλημα υποκλοπής ακολουθώντας τη παραπάνω συμβουλή !
    Στην αρχή της χρήσης , φρόντιζα πάντα να βάζω Όλο το ποσό που ψώνιζα . Έτσι άν έπαιρνα 163,5 ευρώ , κατέθετα ακριβώς τόσα ξανά και ήμουν πάντα στο 0 . Τί επιτόκιο να πληρώσεις στο μηδέν ... ΚΑλά θα μου πείτε αυτοί πάντα βρίσκουν τρόπους να στα φάνε ...  laugh

Κάποια στιγμή λοιπόν , λόγω υποχρεώσεων οικογενειακών κ.λ.π. , μου 'ξέφυγε' και σιγά-σιγά ανέβαινε ! Τώρα πλησιάζει συνεχώς στα 1000 ευρώ χρέος και ΔΕΝ έχω τη δυνατότητα να την πάω πάλι στο μηδέν . Κάνω λοιπόν ένα κόλπο ...
    Άν χρωστάω 874,5 ευρώ , καταθέτω 174,5 , ώστε Κάθε Φορά να φέρνω το νούμερο σε Ακέραιο . Και παρατηρώ μέσω του Web Banking το εξής ...
    Εκεί που είναι στα 700,00 ευρώ , έρχεται η μέρα του επιτοκίου (ακόμη και άς είμαι εμπρόθεσμος στην κατάθεση) και ... Τσούπ , 707,5 ευρώ το Υπόλοιπο ...

Αφήνω στη φαντασία μας να σκεφτούμε πόσα Εφτάρια έχω πληρώσει Τσάμπα & Βερεσέ ...

Άχ ... μακάρι να μπορούσα μιά μέρα να απαλλαγώ απ'αυτόν το Πλαστικό , ευρωδιψή Διάολο ... Μακάρι !!     
    Καταγράφηκε

Επιτυχία στη Ζωή= Πέφτω "ν" φορές, Ξανασηκώνομαι "ν+1" φορές. Βοήθα τους Έλληνες επαγγελματίες.
    misterHATORI
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #54 στις: Τρίτη, 27 Ιαν 2009, 17:20:12 »

Ήθελα να μοιραστώ κάτι άλλο μαζί σας που πρόσφατα συνειδητοποίησα .

Φαντάζομαι όλοι έχουμε Πιστωτικές Κάρτες για αγορές απο εξωτερικό . Εγώ την έχω απο το 2002 και την έβγαλα γιατί ήθελα να ψωνίζω απο Internet και ήταν μονόδρομος ...
    Μάλιστα θυμάμαι που μου είχε πεί ο Κος Γ. ... "Να στέλνεις Απόστολε τον αριθμό σε δύο mail με σπαστό το νούμερο στα δύο . Μάλιστα , να γράφεις τους αριθμούς με γράμματα γιατί τα προγράμματα των hackers , μόνο νούμερα αναγνωρίζουν και έτσι είναι δύσκολη η υποκλοπή ..." . Μέχρι σήμερα δέν είχα κανένα πρόβλημα υποκλοπής ακολουθώντας τη παραπάνω συμβουλή !
    Στην αρχή της χρήσης , φρόντιζα πάντα να βάζω Όλο το ποσό που ψώνιζα . Έτσι άν έπαιρνα 163,5 ευρώ , κατέθετα ακριβώς τόσα ξανά και ήμουν πάντα στο 0 . Τί επιτόκιο να πληρώσεις στο μηδέν ... ΚΑλά θα μου πείτε αυτοί πάντα βρίσκουν τρόπους να στα φάνε ...  laugh

Κάποια στιγμή λοιπόν , λόγω υποχρεώσεων οικογενειακών κ.λ.π. , μου 'ξέφυγε' και σιγά-σιγά ανέβαινε ! Τώρα πλησιάζει συνεχώς στα 1000 ευρώ χρέος και ΔΕΝ έχω τη δυνατότητα να την πάω πάλι στο μηδέν . Κάνω λοιπόν ένα κόλπο ...
    Άν χρωστάω 874,5 ευρώ , καταθέτω 174,5 , ώστε Κάθε Φορά να φέρνω το νούμερο σε Ακέραιο . Και παρατηρώ μέσω του Web Banking το εξής ...
    Εκεί που είναι στα 700,00 ευρώ , έρχεται η μέρα του επιτοκίου (ακόμη και άς είμαι εμπρόθεσμος στην κατάθεση) και ... Τσούπ , 707,5 ευρώ το Υπόλοιπο ...

Αφήνω στη φαντασία μας να σκεφτούμε πόσα Εφτάρια έχω πληρώσει Τσάμπα & Βερεσέ ...

Άχ ... μακάρι να μπορούσα μιά μέρα να απαλλαγώ απ'αυτόν το Πλαστικό , ευρωδιψή Διάολο ... Μακάρι !!     
    τι ειπες ρε delta men[ευρωδιψή Διάολο ]πω πω ρε συ μεγαλη κουβεντα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Thumbs up
    Καταγράφηκε

"FLY OR DIE!"
    Dimitris Kriti
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #55 στις: Τρίτη, 27 Ιαν 2009, 17:54:44 »

Kαι κατι ακομα. Να λεμε τα κακα αλλα να λεμε και τα καλα. Ποιοι απο τους μαγαζατωρες απαντησαν σε αυτο το θεμα και σε αλλο παρομιο;
    Μα αυτοι που συμετασχουν στις συζητησεις, και εχουν προσφερει την βοηθεια και την γνωση τους σε αυτο το φορουμ.
    Και τους κατονομαζω: deltaman, GiannhsX, o sfyris δεν εχει μπει απο την Κυριακη αλλα θα μιλησει πιστευω και αυτος.
    Δεν γνωριζω κανενα απο αυτους, αλλα η εικονα που εχω για αυτους ειναι ανθρωπων που αγαπανε πραγματικα τον μοντελισμο, και θελουν
    την διαδοση του, παλευοντας να κρατησουν ενα μαγαζι σε μια μικρη επαρχειακη πολη.
    Οι υπολιποι.. αγρον ειγορασαν!
    Μπραβο στα παιδια.
    Καταγράφηκε

PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #56 στις: Τρίτη, 27 Ιαν 2009, 18:03:07 »

o sfyris ποιο εχει...

Επισης Deltaman εννοειται οτι μεσω ιντερνετ δεν αγοραζεις ποτε με πιστωτικη αλλα με χρεωστικη αν εχεις τα χρηματα τα μεταφερεις και πληρωνεις και τελος γιατι πολλα γινονται με τις πιστωτικες... Μην το κανετε αυτο το λαθος..!
    Καταγράφηκε
    Dimitris Kriti
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #57 στις: Τρίτη, 27 Ιαν 2009, 18:05:08 »

o sfyris ποιο εχει...

Επισης Deltaman εννοειται οτι μεσω ιντερνετ δεν αγοραζεις ποτε με πιστωτικη αλλα με χρεωστικη αν εχεις τα χρηματα τα μεταφερεις και πληρωνεις και τελος γιατι πολλα γινονται με τις πιστωτικες... Μην το κανετε αυτο το λαθος..!

Ο sfiris εχει μαγαζι στην Λημνο.
    Καταγράφηκε

fanis
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #58 στις: Τρίτη, 27 Ιαν 2009, 18:19:48 »

Dimitris Kriti λυπαμε πολυ που περναω απαρατηρητος ....αν περασεις απο το Ρεθυμνο περνα να σε κερασω καφεδακι να γνωριστουμε .
    μιλησα στο αλλο παρομοιο θεμα και ετσι δεν μιλησα εδω για να μην λεω τα ιδια ...........
    Καταγράφηκε
    Dimitris Kriti
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #59 στις: Τρίτη, 27 Ιαν 2009, 18:25:54 »

Συγνωμη φιλε Φανη, εχεις δικιο.Ισως να εχω ξεχασει και αλλον. Οσο για τον καφε, αμα βρεθω στα μερη σου να εισαι σιγουρος.
    Καταγράφηκε

Σελίδες: 1 2 3 [4] 5 6 7     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ
    Μεταπήδηση σε: