Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.700 μηνύματα σε 12.383 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 12 Ιουλ 2026, 11:52:43

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 12 Ιουλ 2026, 11:52:43

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Χθες στις 14:51]

[Παρασκευή, 10 Ιουλ 2026, 09:50:49]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]

[Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 08:22:45]

από AKISSSS
    [Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 13:15:28]

από spirost
    [Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 22:56:59]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 12:32:39]

από AKISSSS
    [Πέμπτη, 2 Ιουλ 2026, 09:25:10]

[Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 22:36:48]

από SV 1 BTA
    [Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 14:24:54]

από spirost
    [Κυριακή, 28 Ιουν 2026, 20:23:34]

[Δευτέρα, 22 Ιουν 2026, 11:19:02]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 17 Ιουν 2026, 22:24:37]

από carapis
    [Δευτέρα, 8 Ιουν 2026, 21:40:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309700
    Σύνολο θεμάτων: 12383
    Online σήμερα: 146
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 47
    Συνολικά: 49
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 6 7     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ  (Αναγνώστηκε 18573 φορές)
    DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φέρε ΕΣΥ την αλλαγή που θά 'θελες να Δείς

« Απάντηση #30 στις: Τρίτη, 27 Ιαν 2009, 10:21:40 »

Αυτά ακριβώς βρέ παιδιά προσπαθούμε να μεταδώσουμε ...

Απλοί Υλιστές είναι οι μοντελιστές ? Απλά να αγοράσεις κάτι είναι το Θέμα ? Χωρίς τη θέρμη του μαγαζιού και του επαγγελματία ή της παρέας , ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ αυτό το κάτι ?? Τί να το κάνεις άν Δέν έχεις κανένα γύρω σου ? Θα πάς μόνος σου να πετάξεις ή να τρέξεις το αμάξι ? Πόσες φορές ? Μία , δύο ... ? Μετά ... ΤΕΛΟΣ . Θα το γυρίσεις στο ψάρεμα ...

Σε λίγα χρόνια τα πρωταθλήματα μοντελισμού θα γίνονται On-Line . Τότε αυτός ο Πρωταθλητής θα λέγεται μοντελιστής ? Και μήν μου πείτε ότι δέν θα γίνει , γιατί άν ρίξει κάποιος μιά ματιά στην εξέλιξη του Internet και των Εξομειωτών τα τελευταία 10 χρόνια , Δέν θα αργήσει να το συμπεράνει ...

Έπανέρχομαι με Παραδείγματα τιμών ...

* Flight Power EvoLite (18C) 2S1P 1600 mAh . Lindinger (28 euro) :
    http://shop.lindinger.at/product_info.php?products_id=72380&osCsid=a41e1fca f596757da25a5fc953b69b85
    Greek Wings (εγώ) > 27,5 euro

Και μήν μου πείτε πως Δέν είναι Ίδια , γιατί ο Lindinger απλά Δέν τις φωτογραφίζει όλες αλλά κάνει Copy-Paste τη φωτό σε όλη τη λίστα ...

* EvoLite2S1600.jpg (18.73 KB, 157x279 - εμφανίστηκε 418 φορές.)
    Καταγράφηκε

Επιτυχία στη Ζωή= Πέφτω "ν" φορές, Ξανασηκώνομαι "ν+1" φορές. Βοήθα τους Έλληνες επαγγελματίες.
    DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #31 στις: Τρίτη, 27 Ιαν 2009, 10:22:52 »

* Flight Power Evo 25 2S1P 4350 mAh :
    http://shop.lindinger.at/product_inf...ducts_id=72348
    Lindinger > 77 euro

Greek Wings > 76 euro (Δέν τον 'κυνηγάω' ώστε να φαίνομαι κατά ένα ή μισό ευρώ φθηνότερος , τώρα τα ανακαλύπτω και εγώ ... )

* Evo252S4350.jpg (22.64 KB, 159x371 - εμφανίστηκε 422 φορές.)
    Καταγράφηκε

Επιτυχία στη Ζωή= Πέφτω "ν" φορές, Ξανασηκώνομαι "ν+1" φορές. Βοήθα τους Έλληνες επαγγελματίες.
    DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #32 στις: Τρίτη, 27 Ιαν 2009, 10:23:36 »

* Α123 Systems LiFePO4 2200 mAh (Στοιχείο) :
    http://www.hobbycity.com/hobbycity/s..._tabs_(Dev_Kit)
    Hobby City > $17,96 = euro 14,11

Greek Wings :
    http://greekwings.gr/eShop/EnergySou...123_26650A.htm
    >> euro 15 !!

Καταγράφηκε

DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #33 στις: Τρίτη, 27 Ιαν 2009, 10:26:27 »

Όσον αφορά τους χονδρέμπορους , Δέν χρειάζεται να τους παρεξηγούμε .
    Απλά σάν μικρό μαγαζάκι , ελέγχεις αυτό που σου προτείνει και αποφασίζεις ...
    Προσωπικά έχω πεί σε κάποιον χονδρέμπορα , για τις καλές τιμές που έχει σε κάποια προιόντα και τον Προτιμώ , όπως επίσης του επισήμανα τις υπερβολικά αυξημένες σε κάποια άλλα και για τα οποία Δέν είδε απο εμένα ξανά παραγγελία ...
    Τις τιμές των Flight Power που είδατε παραπάνω , τις έβγαλα αγοράζοντας απο Ελληνα χονδρέμπορα . Επίσης PolyQuest απο Έλληνα παίρνω (λίγα μόνο παραδείγματα) .

Πρέπει και αυτοί απο τη μεριά τους να δείξουν σε εμάς (τα μαγαζάκια) τον επαγγελματισμό τους . Εκείνος θα τα πάρει Ντούκου τα χρήματα απο εμένα , ενώ εγώ Δέν ξέρω πότε και άν θα τα πάρω απ'τον πελάτη ! Αυτό ΠΡΕΠΕΙ να το γνωρίζουν !
    Επίσης απο ότι γνωρίζω , το κράτος επιβάλλει και σε αυτούς κάποιο φόρο παραπάνω ...

Μιάς και αναφέρθηκε και για συνεργασία μεταξύ μαγαζιών , προσωπικά το σκέφτομαι και το έχω ήδη συζητήσει με 2 μαγαζιά .

Αλήθεια , μήπως Ξέρει κανείς να μου εξηγήσει τί συμβαίνει με το Φ.Π.Α. άλλων χωρών ? Αληθεύει πως στην Ιαπωνία για παράδειγμα , Δέν υπάρχει ??

Όσον αφορά αυτό που λέχθηκε , πως δηλαδή μερικοί σου απαγορεύουν να πουλάς χαμηλά , πράγματι Δέν ξέρω να σας απαντήσω σίγουρα άν είναι σωστό ή λάθος .

Μία άποψη λέει πως θα μπορούσε να στο ζητήσει . Λέγεται MAP Price ή Μέγιστη Λιανική , κάτι σάν αυτό που βλέπουμε στα μπουκαλάκια του νερού που λέει 'προτεινόμενη Λιανική' .
    Τότε όμως πρέπει και οι προμηθευτές να είναι εντάξει . Όχι να επιτρέπουν εδώ και να αποτρέπουν αλλού ... Όχι δύο ταχυτήτων Εξυπηρέτηση στους επαγγελματίες ! Να κρατούν κάποιο πλαίσιο . Και αυτό είναι πολύ δύσκολο να το κρατήσει μιά εταιρεία που πουλάει παγκοσμίως . Καταλαβαίνετε ...

Η άλλη άποψη λέει πως Δέν θα μου πείς εσύ πόσο θέλω να πουλήσω και με τί ποσοστό θα δουλέψω .

Τί να σας πώ . Ο πατέρας μου είναι φούρναρης και λόγω του ότι εκείνοι έχουν Ομοσπονδία γερή , υπάρχουν κάποια σταθμά . Βέβαια το προιόν αυτό είναι καθημερινό και ευρέως διαδεδομένο , ενώ στα δικά μας , ένας επαγγελματίας που θα σε δεί λίγο ανήξερο (και φαίνεται αμέσως) , θα σου τα πάρει άν μπορεί .
    Με τον ίδιο τρόπο και οι πελάτες Δέν ξέρουν άν ο επαγγελματίας είναι ανήξερος ή όχι , και εκεί είναι που υπεισέρχεται ο ρόλος σας .
    Αυτό Πρέπει Μάλλον να Μάθουμε σάν Πελάτες Να Κρίνουμε ...
    Καταγράφηκε

PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #34 στις: Τρίτη, 27 Ιαν 2009, 10:57:59 »

δεν κατηγορησε κανενας ολα τα μαγαζια... αλλα συγκεκριμενα... και ισα ισα αυτο γινεται για καλο δικο σου και ολων των αλλων οι οποιοι συμπεριφερονται σωστα....

Ωραια εσυ μου βαζεις παραδειγματα να ρωτησω εγω κατι?γιατι μεσα στην Ελλαδα ο ενας το SPartan το εχει 129ε  και οαλλοσ 170ε? και μαλιστα αυτος με τα 129 παρελαβε στοκ αφου εγινε μια μικρη αυξηση τιμης... Δλδ πωλουταν 124$ και πωλειται 129 τωρα... μου το εξιγεις αυτο?

Μηπως αυτος με τα 129 εινια πολυ καλο παιδι και λεει δεν βαριεται ας μην βγαλω καθολου κερδος για να αγορασουν φθηνα προιοντα? />? δεν νομιζω....

η μηπως ο ενας λεει οτι ειμαι καλα με ενα κερδοσ Χ και λεει και ο αλλοσ μπα δεν μου φτανει αυτο ας το κανω 2Χ..
    Καταγράφηκε
    hlsat
    Aeromodeller Hero Member

ΗΛΙΑΣ ΞΑΝΘΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ

« Απάντηση #35 στις: Τρίτη, 27 Ιαν 2009, 11:28:02 »

Καλημερα σας.
    Διαβαζω διαβαζω παραπονα και ψαχνωμαι να δω τι γινεται.
    Αν οχι ολοι οι περισοτεροι ποιο πολυ με γνωριζουν καλα ειμαι επαγγελματιας ηλεκτρονικος με μαγαζι επισκευων και εμποριας στο ειδος μου σχεδον 30 χρονια.
    Μετα απο πολυ σκεψη και με αγαπη για το χομπυ και επειδη πλεον στην Ξανθη δεν υπαρχη μαγαζι μοντελισμου γιατι εκλεισε εδω και σχεδον ενα χρονο πηρα την αποφαση να στεγασω μεσα στο μαγαζι μου και ειδη μοντελισμου.
    Πριν ακομη το κανω αρχισα τις επαφες για να βρω προμηθευτες και να μπορεσω να εχω οσο το δυνατον καλυτερες και προσιτες τιμες.
    Ιδου λοιπον η ΑΠΟΡΙΑ.
    Βαζω ενα πινακα παρακατω και παρακαλω βαλτε εσεις τις τιμες και εγω θα σας απαντησω μετα τι γινεται.

1) Κατασκευαστης δηλαδη παραγωγος    τιμη πωλησης απο αυτον                                ---------
    2) Εισαγωγεας δηλαδη χοντρεμπορος      τιμη πωλησις χονδρικης απο αυτον                   ---------
                                                             τιμη πωλησης λιανικης απο αυτον                    ---------
    3)Μαγαζι δηλαδη εγω ο λιανοπωλητης      τιμη πωλησης απο εμενα  ποσο                       ---------

Με λιγα λογια και για να εχουμαι σωστες τιμες λιανικης πωλησης και σχεδον ιδιες ολοι θα πρεπη να πουλω με την τιμη λιανικης πωλησεως που πουλα και ο σωστος χονδρεμπορος αντε να ειμαι λιγο ποιο πανω λογω μεταφορικων και καποιον ψιλοεξοδων αλλων επιπλεον.
    Ετσι δεν ειναι η λαθος το καταλαβαινω που δεν νομιζω να κανω λαθος γιατι ειπαμαι ειμαι επαγγελματιας και ετσι δουλευω εδω και χρονια τα υπολοιπα ειδη μου.
    Σωστα ετσι πρεπει να ειναι.
    Ελα ομως που τα πραγματα με τον μοντελισμο δεν τα βρισκω ετσι και τωρα τι κανουμαι.
    Για να δω λοιπον τι προτινεται στις τιμες και θα σας απαντησω γιατι εγω απο τις επαφες που εκανα δεν βλεπω οι χονδρεμποροι να ανταποκρινονται σε αυτα που γραφω οχι βεβαια ολοι προς θεου δεν τους κατατασουμαι ολους στην ιδια μοιρα και συναλαγη.
    Και αυτο οχι μονο για τον Ελλαδικο χωρο αλλα και απο το Εξωτερικο τα ιδια ισχυουν ξεχωρα τις διαφορες απο φορους και Φ.Π.Α.
    Περιμενω λοιπον προτασεις και ιδεες.
    Φιλικα Ηλιας
    Καταγράφηκε

Χαρας το μαστορα που εχει μεγαλα κεφια
    DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #36 στις: Τρίτη, 27 Ιαν 2009, 11:41:56 »

Δέν είναι Δυνατόν όλοι να είναι Ίδοι και να θέλουν να βγάλουν το ίδιο κέρδος ...
    Διαφορές θα υπάρχουν πάντα !

Εκείνο που με ανησυχεί , είναι πώς Δέν το ψάχνουμε ΚΑΝ ! Δέν σηκώνουμε το τηλέφωνο να μιλήσουμε Πλέον ! Μόνο μπροστά στην οθόνη του pc ... Δέν κινούμαστε , δέν ταξιδεύουμε , δέν πάμε σε εκδηλώσεις . Μας ευχαριστεί το internet ! Σε όλα !  

Το έχουμε δεί όμως πολύ ... "τοις μετρητοίς" ... Τις Υπηρεσίες που μας παρέχει το μαγαζί Δέν τις σκεφτόμαστε καθόλου ... Το ανέλυσα παραπάνω . Δέν είναι δύσκολο κάποιος να φανταστεί τις Διαφορές που υπάρχουν στον τρόπο που δουλεύει ο HobbyCity απ'τον τρόπο που δουλεύει ο Απόστολος στα Τρίκαλα ...
    Εκείνος , έχει ένα pc , μιά αποθήκη , ταινίες και κουτιά συσκευασίας .
    Εγώ , είμαι εκείνος που παίρνει το κουτί , το ανοίγει και μετά αρχίζει το πάρτυ !! Για να το πουλήσω , πρέπει πρώτα να αποδείξω ότι κάνει αυτά τα οποία αναμένεται να κάνει ... "Ναί , βάλτο μας λίγο μπροστά ... "  Δύο ώρες καθυστέρηση για τις υπόλοιπες δουλειές ...
    Ο HobbyCity δέν χρειάζεται να γεμίσει τα χέρια του με Εποξική , ούτε να τρυπήσει το δάχτυλό του γιατί τού φυγε το τρυπάνι . Εϊναι ΑΠΛΑ έμπορος . Απλά . Και άν νομίζουμε ότι αυτός είναι Μοντελισμός ειδικά για τους αρχαρίους , τότε εγώ ζώ σε άλλο κόσμο και θέλω να με συγχωρέσετε ...

Αλλά εμείς , εσείς , οι πελάτες , κοιτάμε μόνο το e-shop , όχι το ΤΙ άνθρωπος κρύβεται απο πίσω ... Μερικοί πουλάνε λέγοντας απλά ... ¨Ποιό , αυτό ? Βεντούζα μεγάλε , άλλο πράμα ... " ... Άααα ... ξέρει πολλά αυτός !

Αγοράζουμε κάτι και μετά τρέχουμε στα Φόρουμς για να μας μάθουν να το συνερμολογήσουμε και να το χειριστούμε . Το μαγαζί μου τα κάνει ΟΛΑ αυτά ταυτόχρονα Κύριοι ... Ο πελάτης μου ποτέ δέν θα χρειασθεί να ταλαιπωρηθεί μέχρι τελευταίας πράξης του έργου . Είμαι εδώ για να Λύνω , όχι να δημιουργώ προβλήματα ...
    Είμαι ο γκαραζιέρης που ασχολείται με Όλα τα αμάξια . Δέν πρέπει και εγώ ο  φουκαράς να πάρω κάτι για αυτό ?

Στο καλό παιδί που αναφέρεις Mastoras , να πάς και να ξαναπάς . Άν όμως το πήρες 130 και απο εκεί και μετά Δέν ξέρει την τύφλα του , τί να το κάνεις ? Και δέν πάς στον Γνώστη και άς δώσεις και 20 παραπάνω ? Λέω απλά . ΤΟ τέλειο θα ήταν να συνδύαζε καί τα δύο ... Γνώση και καλή τιμή .

Πουλάνε διάφοροι Ελικόπτερα και άλλα πολλά χωρίς να ξέρουν ΚΑΝ τον κίνδυνο που κρύβεται ... ΧΩΡΙΣ να μπορούν να σε βοηθήσουν στο 'στήσιμο' , άσε για Πτήση , Δέν φτάνω κάν εκεί ...

Τα μάτια μας Ανοιχτά λοιπόν ... Αύριο - μεθαύριο , θα θέλεις και εσύ να ανοίξεις μαγαζάκι (απευθύνομαι γενικά σε όλους) , ελπίζοντας ότι θα κάνεις αυτή τη διαφορά ... τη διαφορά απ'αυτό που έχεις δεί μέχρι τώρα ... Και τότε θα δείς τις δυσκολίες ... θα δείς φίλους που σε πλησιάζουν για να σε δαγκώσουν μετά , και άλλα πολλά , αλλά ...
    Δέν θέλω αυτή την Ελλάδα πλέον , δέν θέλω αυτή τη συνέχεια ... Κράτα με να σε κρατώ να ανεβούμε στο βουνό θέλω και θα αποδειχθεί τελικά ότι θα το ανέβουμε το άτιμο το βουνό . Μαζί . Γιατί απο μόνοι μας ο καθένας , μάλλον στους πρόποδες θα μείνουμε ...

DM
    Καταγράφηκε

PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #37 στις: Τρίτη, 27 Ιαν 2009, 11:57:55 »

Στο καλό παιδί που αναφέρεις Mastoras , να πάς και να ξαναπάς . Άν όμως το πήρες 130 και απο εκεί και μετά Δέν ξέρει την τύφλα του , τί να το κάνεις ? Και δέν πάς στον Γνώστη και άς δώσεις και 20 παραπάνω ? Λέω απλά . ΤΟ τέλειο θα ήταν να συνδύαζε καί τα δύο ... Γνώση και καλή τιμή .

DM

φιλε μου ειναι ενα ηλεκτρονικο προιον που στο ιντερνετ υπαρχει αρκετο υλικο για να το χρησιμοποιησεις.... και 40ε διαφορα δεν ειναι λογικο και επισης αν πας και πεις θελω setup θα σου πουνε το λιγοτερο 10ε το ξερεις καλα γιατι πλεον χρεωνουν την υπηρεσια...

Εγω θα ελεγα να ειχαν 3 πραγματα συνεπεια ,εξυπηρετηση και καλη τιμη...

Και το παραδειγμα στο ειπα γιατι μοθ ελεγες περι τελωνειον και τετοια... οκ υπαρχουν αυτα αλλα οπως βλεπεις και εσεις μεταξυ σας βγαζετε τα ματια σας... εντομεταξυ το προιον το εχουν μονο 2 καταστηματα στην Ελλαδα...
    Καταγράφηκε
    kostas M.
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #38 στις: Τρίτη, 27 Ιαν 2009, 12:07:36 »

ΑΓΑΠΗΤΕ  ΦΙΛΕ  ΚΩΣΤΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ

ΤΟ  ΠΑΡΑΓΕΙΛΛΑ ΑΠΟ  ΤΟΝ  LINDINGER  -AΥΣΤΡΙΑ.

ΤEO  THE  GREEK

Ευχαριστώ Ντίνο για πληροφορία . Αν δεν σου κάνει κόπο στείλε μου με PM το όνομα του μαγαζιού που δεν σε εξηπηρέτησε σωστά - θα το χρησιμοποιήσω για δική μου χρήση και μόνο.
    Καταγράφηκε

Κώστας Μιχαηλίδης
    http://www.redstar.gr/Foto_red/Mod.html
    ZAV Air
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #39 στις: Τρίτη, 27 Ιαν 2009, 12:13:46 »

Είναι γεγονός ότι σε κάθε τομέα εμπορίου και ιδίως σε τομείς που πραγματεύονται με την λόξα (hobby, θάλασσα κλπ), υπάρχουν και φαινόμενα αισχροκέρδιας και κοροϊδίας.
    Αλλά αν ψάξει κανείς θα δει ότι υπάρχουν και μαγαζιά που αξίζουν. Δεν είναι καλές όλες οι ταβέρνες. Τρώμε εκεί που μας αρέσει το φαί.
    Σαφώς ο έλληνας μαγαζάτορας δεν μπορεί να χτυπήσει τις τιμές του tower hobbies. άλλες ποσότητες άλλα έξοδα άλλη πελατεία και μην ξεχνάμε και το άτιμο το δολάριο. Βγάζει σηματνικές διαφορές μερικές ημέρες.
    Ο μοντελιστής και ο επαγγελματίας του χώρου πρέπει να βρουν την χρυσή τομή.
    Ο μοντελιστής να ψωνίσει και από το κατάστημα που τον εξυπηρετεί τον ενημερώνει τον βοηθάει ενδεχομένως τον έχει μάθει και πετάει. Ο καταστηματάρχης να καταλάβει ότι ο πελάτης του μοντελιστής θα ψωνίσει και από το ίντερνετ και να μην κακιώσει και να σταματήσει να τον εξυπηρετεί. Διότι και τα οικονομικά μέσα του μοντελιστή δεν είναι ανεξάντλητα. Θα στηρίξει το μαγαζί αλλά αν βρει και μια καλή προσφορά στο ιντερνετ ακόμα και σε προϊόν που έχει το μαγαζί με το οποίο συνεργάζεται θα ψωνίσει και από εκεί.
    Τώρα σχετικά με την καταγγελία η άποψή μου είναι ότι πρέπει να γίνεται επώνυμα και χωρίς υβριστικές κουβέντες. Αν τα περιεχόμενα στην καταγγελία είναι αληθή ουδείς θα διωχθεί γαι συκοφαντία. Τα μέλη του φόρουμ θα ενημερωθούν και θα κρίνουν αν θα συνεργαστούν με τον καταγγελόμενο, αλλά και ο καταγγελόμενος θα μπορέσει να αντιτάξει και τα δικά του επιχειρήματα, τα οποία ασχέτως αν είναι σωστά ή λάθος πρέπει να παρατεθούν για να κρίνουμε.
    Καταγράφηκε

Ό,τι σηκώνεται..... πέφτει
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

AKA "jkon" ή "θείος Γιάννης"

« Απάντηση #40 στις: Τρίτη, 27 Ιαν 2009, 12:16:07 »

Απόστολε,

ομολογώ ότι με συνεκίνησες με τον γλαφυρό λόγο και τα επιχειρήματά σου.
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    greekaviator
    Aeromodeller
    *

12Z /AS90/N9/BEAM 450/PROTOS 500/CALIBER ZG

« Απάντηση #41 στις: Τρίτη, 27 Ιαν 2009, 12:18:56 »

δεν κατηγορησε κανενας ολα τα μαγαζια... αλλα συγκεκριμενα... και ισα ισα αυτο γινεται για καλο δικο σου και ολων των αλλων οι οποιοι συμπεριφερονται σωστα....

Ωραια εσυ μου βαζεις παραδειγματα να ρωτησω εγω κατι?γιατι μεσα στην Ελλαδα ο ενας το SPartan το εχει 129ε  και οαλλοσ 170ε? και μαλιστα αυτος με τα 129 παρελαβε στοκ αφου εγινε μια μικρη αυξηση τιμης... Δλδ πωλουταν 124$ και πωλειται 129 τωρα... μου το εξιγεις αυτο?

Μηπως αυτος με τα 129 εινια πολυ καλο παιδι και λεει δεν βαριεται ας μην βγαλω καθολου κερδος για να αγορασουν φθηνα προιοντα? />? δεν νομιζω....

η μηπως ο ενας λεει οτι ειμαι καλα με ενα κερδοσ Χ και λεει και ο αλλοσ μπα δεν μου φτανει αυτο ας το κανω 2Χ..

καλημερα σε ολους

διαβαζω μερικα αρθρα και μερικες φορες αναρωτιεμαι αν το ιντερνετ το εχουμε μονο για να μπαινουμε μονο εδω , οχι οτι εγω μπαινω και πολυ
    λοιπον οσο αφορα το spartan 760 και τις διαφορες τιμες καλο θα ειναι να γνωριζουμε οτι το φτηνο 129.99 δεν παρεχει συνδεση με software για προγραματισμο δειτε λιγο αυτο.....
    Spartan DS760 SPORT Gyro

ds760 Sport Whether you are an ambitious beginner or advanced sport pilot the Spartan ds760 Sport is the ultimate gyro choice for you. Its easy setup, high vibration immunity, and unparalleled performance are guaranteed to give a hassle free installation and enjoyment of your hobby.

Based on the exact same electronics, performance and flight characteristics as our market leading Spartan ds760, this Sport version is an economical solution for many pilots that do not require access to the advanced configuration parameters. Yet, the ds760 Sport still provides servo type selection supporting all digital servos, direction reversing and individual left and right endpoint adjustment.

As your flying skills improve and your requirements become more complex the ds760 Sport can be upgraded to meet your new needs. For a small fee your gyro can be updated within minutes to the latest fully featured ds760 code at home using the Spartan Flash-Link USB interface.

Special offer - UK product launch
    Regsiter your ds760 Sport before 1 May 2009 and receive free firmware update to fully featured ds760. UK residents only. Terms and conditions apply; see Spartan RC website*.

* Terms and conditions: Offer available to gyros registered before 1 May 2009. Update to the fully featured ds760 firmware is licensed free of charge to UK residents only. Online product registration, Internet access and UK address required. Maximum two gyros per UK address for every 30 day period. Eligibility for the fully featured firmware is validated from the registration details and computer's IP geolocation during the initial and each subsequent firmware update.

Firmware update process:
    • Register your ds760 Sport online within 30 days of purchase to qualify for free service and the firmware update offer.
    • When you are ready to update your gyro simply download and run the firmware update tool
    [/font][/b]

αρα λοιπον μηπως λεω μηπως θα επρεπε να αναγραφεται αυτο στην σελιδα οπου και πωληται φτηνα?
    οποτε δεν βλεπω εγω καμια αισχροκερδια και οπως εχω διαβασει και σε αλλα post αλλα δεν εχω απαντησει μηπως θεωρουμε οτι καποια μαγαζια με ιστορια μεγαλυτερη των  20 ετων θα πρεπει να ειναι κοληταρια μας και να μην παραγουν κερδος ? μαζι σας αλλα τοτε εμεις να μην ζηταμε καμια αυξηση καμια υπερωρια και ολοι θα ειμαστε  μια χαρα ...θα τρελαθουμε τελιως ?
    εαν οφειλουμε σαν μοντελιστες την συνεχιση αυτου του hobby την ωφειλουμε σε τετοιους ανθρωπους που με δικα τους εξοδα συντηρουν τετοια καταστηματα ωστε οταν εμεις σπαμε το μοντελο που αγορασαμε απο αμερικη και αγγλια παμε και κανουμε και φασαρια οτι δεν τα υποστιριζουν !!!!!! λογικο δεν σας ακουγεται αν δεν βγαλουν αυτα που ειναι στα ραφια δεν θα εχουν οτι εμεις θελουμε .
    λοιπον αν δεν θελουμε να ειναι ακριβα τα μοντελα θα πρεπει να ασκησουμε μια παιδεια πανω στο κομματι αυτο .
    οποιος εχει παει εξω σε καταστηματα σιγουρα εχει θαμποθει απο το μεγεθος και το στοκ ......αλλα δεν εχουν πελατες καρμιριδες σαν εμας και περιλαμβανω και τον εαυτο μου μεσα πρωτα .

καλο τριωδειο ....γιατι για τα πανηγυρια ειμαστε μονο καλοι !!!

αλεξανδρος αναγνωστοπουλος
    Καταγράφηκε

alexandros anagnostopoulos
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #42 στις: Τρίτη, 27 Ιαν 2009, 12:31:56 »

καλημερα σε ολους

διαβαζω μερικα αρθρα και μερικες φορες αναρωτιεμαι αν το ιντερνετ το εχουμε μονο για να μπαινουμε μονο εδω , οχι οτι εγω μπαινω και πολυ
    λοιπον οσο αφορα το spartan 760 και τις διαφορες τιμες καλο θα ειναι να γνωριζουμε οτι το φτηνο 129.99 δεν παρεχει συνδεση με software για προγραματισμο δειτε λιγο αυτο.....
    Spartan DS760 SPORT Gyro

ds760 Sport Whether you are an ambitious beginner or advanced sport pilot the Spartan ds760 Sport is the ultimate gyro choice for you. Its easy setup, high vibration immunity, and unparalleled performance are guaranteed to give a hassle free installation and enjoyment of your hobby.

Based on the exact same electronics, performance and flight characteristics as our market leading Spartan ds760, this Sport version is an economical solution for many pilots that do not require access to the advanced configuration parameters. Yet, the ds760 Sport still provides servo type selection supporting all digital servos, direction reversing and individual left and right endpoint adjustment.

As your flying skills improve and your requirements become more complex the ds760 Sport can be upgraded to meet your new needs. For a small fee your gyro can be updated within minutes to the latest fully featured ds760 code at home using the Spartan Flash-Link USB interface.

Special offer - UK product launch
    Regsiter your ds760 Sport before 1 May 2009 and receive free firmware update to fully featured ds760. UK residents only. Terms and conditions apply; see Spartan RC website*.

* Terms and conditions: Offer available to gyros registered before 1 May 2009. Update to the fully featured ds760 firmware is licensed free of charge to UK residents only. Online product registration, Internet access and UK address required. Maximum two gyros per UK address for every 30 day period. Eligibility for the fully featured firmware is validated from the registration details and computer's IP geolocation during the initial and each subsequent firmware update.

Firmware update process:
    • Register your ds760 Sport online within 30 days of purchase to qualify for free service and the firmware update offer.
    • When you are ready to update your gyro simply download and run the firmware update tool
    [/font][/b]

αρα λοιπον μηπως λεω μηπως θα επρεπε να αναγραφεται αυτο στην σελιδα οπου και πωληται φτηνα?
    οποτε δεν βλεπω εγω καμια αισχροκερδια και οπως εχω διαβασει και σε αλλα post αλλα δεν εχω απαντησει μηπως θεωρουμε οτι καποια μαγαζια με ιστορια μεγαλυτερη των  20 ετων θα πρεπει να ειναι κοληταρια μας και να μην παραγουν κερδος ? μαζι σας αλλα τοτε εμεις να μην ζηταμε καμια αυξηση καμια υπερωρια και ολοι θα ειμαστε  μια χαρα ...θα τρελαθουμε τελιως ?
    εαν οφειλουμε σαν μοντελιστες την συνεχιση αυτου του hobby την ωφειλουμε σε τετοιους ανθρωπους που με δικα τους εξοδα συντηρουν τετοια καταστηματα ωστε οταν εμεις σπαμε το μοντελο που αγορασαμε απο αμερικη και αγγλια παμε και κανουμε και φασαρια οτι δεν τα υποστιριζουν !!!!!! λογικο δεν σας ακουγεται αν δεν βγαλουν αυτα που ειναι στα ραφια δεν θα εχουν οτι εμεις θελουμε .
    λοιπον αν δεν θελουμε να ειναι ακριβα τα μοντελα θα πρεπει να ασκησουμε μια παιδεια πανω στο κομματι αυτο .
    οποιος εχει παει εξω σε καταστηματα σιγουρα εχει θαμποθει απο το μεγεθος και το στοκ ......αλλα δεν εχουν πελατες καρμιριδες σαν εμας και περιλαμβανω και τον εαυτο μου μεσα πρωτα .

καλο τριωδειο ....γιατι για τα πανηγυρια ειμαστε μονο καλοι !!!

στον καταληλο επεσες να τα πεις οτι κοιταει μονο εδω χαχαχα...πρωτον 129 ε λεει στο site οτι πουλαει το κανονικο 760 οχι το σπορτ κατα δευτερον εστω οτι ψευδεται η διαφορα τιμης ειναι στα 25 ε(και οχι 40) το πολυ μεταξυ των 2 αυτων..

http://www.nemhobby.com/spartan-ds760-adaptive-heading-hold-gyro-p31717.html (και το λεει εχει usb συνδεσιμοτητα)

αν τωρα το εχει γραψει και δεν ισχυει τι να πω..!(παλι περι εξαπατησης προκειται αν δεν το εχει γραψει.)
    Καταγράφηκε
    greekaviator
    Aeromodeller
    *

12Z /AS90/N9/BEAM 450/PROTOS 500/CALIBER ZG

« Απάντηση #43 στις: Τρίτη, 27 Ιαν 2009, 12:51:11 »

ναι στο ιντερνετ ετσι ειναι αλλα στο τηλεφωνο εξηγει οτι δεν περνει updates και δεν συνδεεται με το software δεν θα αναφερομουνα αν δεν ειχα τηλεφωνησει και γνωριζα ...ευχαριστω

Καταγράφηκε

alexandros anagnostopoulos
    nem
    Aeromodeller Jr. member
    **

Εισαγ. Εξαγ. Αντιπροσωπείες Ειδών Μοντελισμού

« Απάντηση #44 στις: Τρίτη, 27 Ιαν 2009, 13:01:25 »

Αγαπητοί φίλοι,

Το γυροσκόπιο της ΝΕΜ είναι το Spartan DS760 όπως κάτωθι:

http://www.spartan-rc.com/products/ds760/ds760.php

και όχι το το DS760 sport (αναμένεται με ακόμα χαμηλότερη τιμή απο το DS760)

Ευχαριστούμε για το χρόνο σας

ΜΦΧ
    ΝΕΜ
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 6 7     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ
    Μεταπήδηση σε: