Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.700 μηνύματα σε 12.383 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 12 Ιουλ 2026, 11:18:43

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Κυριακή, 12 Ιουλ 2026, 11:18:43

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Χθες στις 14:51]

[Παρασκευή, 10 Ιουλ 2026, 09:50:49]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]

[Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 08:22:45]

από AKISSSS
    [Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 13:15:28]

από spirost
    [Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 22:56:59]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 12:32:39]

από AKISSSS
    [Πέμπτη, 2 Ιουλ 2026, 09:25:10]

[Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 22:36:48]

από SV 1 BTA
    [Τρίτη, 30 Ιουν 2026, 14:24:54]

από spirost
    [Κυριακή, 28 Ιουν 2026, 20:23:34]

[Δευτέρα, 22 Ιουν 2026, 11:19:02]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 17 Ιουν 2026, 22:24:37]

από carapis
    [Δευτέρα, 8 Ιουν 2026, 21:40:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309700
    Σύνολο θεμάτων: 12383
    Online σήμερα: 146
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 49
    Συνολικά: 51
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 ... 3 4 5 [6] 7     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ  (Αναγνώστηκε 18557 φορές)
    DeltaMan
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Φέρε ΕΣΥ την αλλαγή που θά 'θελες να Δείς

« Απάντηση #75 στις: Κυριακή, 22 Μαρ 2009, 12:02:51 »

Καλημέρα σε Όλους .
    Δυστυχώς σήμερα αντί να πετάμε , κλειστήκαμε μέσα ...    Άς είναι όμως ... το μυαλό μας μαζί με τους φίλους στο Indoor του Βόλου ...

Το παράδειγμα με την Πιστωτική το ανέφερα για να δούμε όλοι μας πόσο διαφορετικά είναι Όλα τα υπόλοιπα πέραν του πατροπαράδοτου , το παίρνω απ'το μαγαζί με ρευστό , πληρώνω και τέλος ...
    Απο εκεί και μετά Σίγουρα υπάρχει επιβάρυνση , κανείς δέν κάνει τπτ τσάμπα πλέον σήμερα και ειδικά οι τράπεζες ... μόνο και μόνο για να έχουν κίνηση και να περνά απ'το μαγαζί τους ο κόσμος θα το έκαναν . Το σκεπτικό τους είναι να πάρω 1 ευρώ απο 10000 ανθρώπους και όχι 100 ευρώ απο εκατό ανθρώπους !
    Στις νέες εποχές βέβαια , δέν γίνεται και διαφορετικά , αλλά πρέπει να Γνωρίζουμε πώς έχουν τα πράγματα . Και η PayPal , και τα e-banking , και το e-bay , όλα απο κάπου ζούνε ... παρακολουθήστε στενά και με δεκαδικά τους λογαριασμούς σας και θα το διαπιστώσετε ... Μόνο η παρακολούθηση με χαρτί και μολύβι το επιβεβαιώνει !

Κατά τα άλλα ...

ΕΚΤΙΜΗΣΤΕ την Παροχή Υπηρεσίας που σας Παρέχουμε . Την εκμάθηση πτήσης , τη πίστα για το αυτοκίνητό σας , την Παρέα αν μή τί άλλο ... Εκτιμήστε τους Καλούς ανθρώπους και πρός θεού ... αφήστε το παρελθόν στην άκρη ...

Το βλέπω απόλυτα φυσιολογικό ο Schumacher π.χ. μετά απο μιά αγωνιστική καριέρα να θέλει να ανοίξει Σχολή Οδήγησης ή να πουλάει σπόρ αυτοκίνητα . Το ξέρει το αντικείμενο , το καταλαβαίνει , ασχολήθηκε μαζί του μιά ολόκληρη Ζωή .. Έτσι και μείς οι μοντελιστές ... κάποια στιγμή θέλουμε να δούμε απ'την αγάπη μας δυό ευρουδάκια ... Για να βοηθήσουμε τον τόπο μας , να προάγουμε τα Ωραία αυτής της ζωής . Βοηθάμε τους πάντες , γιατί να μήν υπάρχει κάποια ανταπόδοση ?
    Μακριά απ'τους Ουρανοκατέβατους του 'μόλις τώρα τό μαθα και ήρθα να βγάλω κανά φράγκο' ... Αυτοί είναι το Πρόβλημα . Που νομίζουν ότι δίνοντάς το 2 ευρώ πιό φθηνά απο 'μένα κάτι κάνουν ... Επειδή έχουν παραδάκι στην άκρη απτην άλλη δουλειά και είπαν να γίνουν και έμποροι !

Το είπα ξανά και θα το ξαναπώ ... Άν κλείσουν τα μαγαζάκια Λιανικής , ο Μοντελισμός θα ΠΕΘΑΝΕΙ στην περιοχή εκείνη ! Και άν δέ πεθάνει , θα μείνουν 2-3 φίλοι να πετάνε μεταξύ τους Χωρίς νέους ... Και μετά δέν θα μας κάνει καρδιά να ψωνίσουμε απο πουθενά ... μόνοι μας θα μείνουμε να κοιτάμε το χορτάρινο διάδρομο όπου το χορτάρι θα έχει μεγαλώσει γιατί κανείς δέν το κούρεψε ...

Εδώ είμαστε να μας ελέγξετε , να δείτε απο μόνοι σας , αφιερώνουμε χρόνο για να γράφουμε και να βοηθάμε , ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Pixels Απλά !!

Άλλο παράδειγμα ...
    Παρέλαβα στο μαγαζί την Πέμπτη ένα Αναλογικό Servo Δύναμης 2,5 κιλών στα 4,8 Volts και Βάρους 16 γραμμαρίων !
    Τιμή > 7,6 ευρώ !!

Πείτε μου , άσχημη είναι η τιμή ?
    Δυστυχώς δέν έχω φωτό να σας δείξω ακόμη ...

Καταγράφηκε

Επιτυχία στη Ζωή= Πέφτω "ν" φορές, Ξανασηκώνομαι "ν+1" φορές. Βοήθα τους Έλληνες επαγγελματίες.
    hlsat
    Aeromodeller Hero Member

ΗΛΙΑΣ ΞΑΝΘΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ

« Απάντηση #76 στις: Κυριακή, 22 Μαρ 2009, 12:23:15 »

Επιβραβεβω τον Αποστολο γιατι αυτα που γραφει στο τελευταιο μηνυμα του ειναι ολη η ωμη πραγματικοτητα συν και αλλα Thumbs up Thumbs up Thumbs up
    Καταγράφηκε

Χαρας το μαστορα που εχει μεγαλα κεφια
    Dimitris76
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #77 στις: Κυριακή, 22 Μαρ 2009, 14:17:50 »

Η ίδια ιστορία επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά με τα ίδια παράπονα και σχόλια και από τις δυο πλευρές.

Οι έλληνες μοντελλιστές κατηγορούν τους έλληνες εμπόρους για ακριβές τιμές, ασυνέπεια και αισχροκέρδια και οι εμπόροι για πελατιακή "απιστία".

Και οι μέν και οι δε έχουν εν μέρη το δίκιο τους΄αλλά ότι και να πούμε δεν αλλάζει τίποτα.

Καλώς ή κακώς (καλώς για το καταναλώτη - κακώς για τον κακό έμπορο) ζούμε σε συνθήκες ελεύθερης - παγκοσμιοποιημένης αγοράς και αυτό μάλλον δεν προκέιται να αλλάξει σύντομα - αντιθέτως οι κατα τόπους προστατευτισμοί άρονται συνεχώς.
    Επικρατεί έτσι ο απαράβατος νόμος τις προσφοράς και της ζήτησης.
    Όσο περισσότεροι προσφέρουν, τόσο αυξάνεται ο ανταωγνισμός, τόσο πέφτουν οι τιμές - φτάνει να υπάρχει καταναλώτική παιδεία και να επιβραβεύουμε τον φτηνό!
    Ξέρω-ξέρω αυτό που είπα θα εξοργήσει τους εμπόρους - πολλοί από τους οποίους έχουν γράψει τις απόψεις τους ήδη πιο πάνω - και θα αρχήσουν να μιλάνε για την φιλική υποστήρηξη που προσφέρουν που δεν αγοράζεται με χρήματα, κλπ, κλπ...
    Αλλά ο καθένας από εμάς ξέρει πόσο εύκολα ή δύσκολα βγάζει τα χρήματα του και σε τελική ανάλυση μόνοι μας θα κοστολογούμε τις υπηρεσίες σας και αποφασίζουμε σε ποιόν θα τα δώσουμε.
    Οι καλοί έμποροι καλά κάνουν και βοηθάν τους νέους πελάτες τους, σηκώνουν τηλέφωνα Κυριακές και αργίες, ρυθμίζουν ξένα μοντέλα, παραδίδουν μαθήματα, κλπ και αυτό πραγμάτικά είναι το μόνο που μπορούν και πρέπει να κάνουν εάν θέλουν να επιβιώσουν σε αυτό το χώρο - να δημιουργήσουν και να διατηρήσουν γύρω τους ένα "θίασο" - κατά προτίμηση σταθερών πελατών - που θα τους συντηρεί οικονομικά με τις αγορές του.
    Τώρα πόσο μεγάλο μπορεί να είναι ένα τέτοιο πελατολόγιο, εξαρτάται από πολλόυς παράγοντες, τοπικούς (Αθήνα με χιλιάδες επίδοξους μοντελιστές-Επαρχεία), αριθμού προσωπικού (μόνος του ο καταστηματάρχης ή με προσωπικό τον αδερφό, γιό, κόρη, μπατζανάκη, άλλους μοντελιστές) κλπ Αλλά είναι προφανές ότι ποτέ δεν θα κάνει τζίρους του στύλ Hobbycity...

Επίσης διάβασα παράπονα από έλληνες εμπόρους ότι παρά την πολύ καλή τους εξυπηρέτηση ο κόσμος δεν προτιμά για λίγα ευρώ παραπάνω το on-line μαγαζί τους. Εδώ πρέπει να καταλάβουνα αυτοί οι κύριοι ότι το πλεονέκτημα της διαπροσωπικής επαφής και εξυπηρέτισης πλέον χάνεται και ισχύει ο νόμος του χρήματος, με συγκριση ευρό προς ευρό, δολλάριο προς δολλάριο, συνυπολογίζοντας φόρους, ταχυδρομικά, τελωνία τα πάντα.
    Δεν σε ξέρω, δεν σε γνωρίζω, μάλλον δεν θα σε γνωρίσω ποτέ για να μπορέσω να εκμεταλλευτώ την γνώση και εμπειρία σου! Κάθομαι μόνος μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή μου και έχω την παγκόσμια αγορά κάτω από το δάχτυλα μου. Προσωπικά κάνω πάνω 50 μοντελλιστικής φύσης αγορές το χρόνο, οι 49 είναι on-line και ΝΑΙ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΟ ΦΤΗΝΟ!

Σταματήστε να κλαίγεστε λοιπόν στα φόρουμς του διαδικτύου κάθε φορά που βγαίνει κάποιος χομπυστας παραπονούμενος, γιατί εδώ δεν είναι ο χώρος του πελατιακού target group σας. Προσπαθήστε να εξυπηρετήσεται τους non-virtual μοντελιστές που μπαίνουν στο μαγαζί σας όσο καλύτερα γίνεται και μην τους κλέβεται, γιατί αυτοί είναι οι μόνοι που νοιάζονται αν θα κλείσετε!

Φιλικά,
    Δημήτρης

ΥΓ Αυτές οι συζητήσεις ακούγονται πλέον πολύ "μπανάλ". Θυμάμαι ότι ήταν πολύ συχνές σε μοντελιστικά φόρουν του εξωτερικού πρό 10-15ετίας όταν εμφανίστηκαν τα πρώτα δικτυακά μαγαζιά και οι παντοδύναμοι καταστηματάρχες πήραν εκέει την πρώτη κρυάδα...
    Καταγράφηκε
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #78 στις: Κυριακή, 22 Μαρ 2009, 15:50:05 »

Απόστολε δε θα το πιστέψεις αλλά αυτή τη στιγμή που σε διαβάζω είμαι με ένα pitch gauge ανα χείρας για να ρυθμίσω ένα ελικόπτερο που αγοράσθηκε από τας Κίνας και αυτός που το αγόρασε "απειλεί" οτι δε θα ξανασχοληθεί με μοντελισμό αν δεν ρυθμιστεί το ελικόπτερο!!!  laugh laugh
    Λοιπόν τι να κάνω τώρα παίδες.....να το ρυθμίζω ώστε να συνεχίσει ο μοντελισμός στο νησί ή να τον στείλω στον....Κινέζο να του το ρυθμίσει......τι λέτε; Είμαι ακόμα με το pitch gauge στο χέρι και αναρωτιέμεαι.  Undecided

Υ.Γ. μην μου πείτε να τον χρεώσω γιατί δεν πρόκειτε να καταλάβει τι έκανα και η δυσφήμιση που θα φάω θα είναι άσχημη και θα τη μάθω μεταποιημένη και δυστυχώς  πολύ μετά αφού γίνει το κακό. Αν του το ρυθμίσω τσάμπα δεν πρόκειτε να πει καμιά καλή κουβέντα γιατί ούτε σε φόρουμ συμμετέχει και ούτε δίνει σημασία.
    Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    Dimitris76
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #79 στις: Κυριακή, 22 Μαρ 2009, 15:56:05 »

Αν "απειλεί" για κάτι τέτοιο μάλλον δεν θα ασχοληθεί με το άθλημα ούτως ή άλλως. Οπώτε εσύ δεν έχεις να του πουλήσεις τίποτα όπώτε δώστου το ελίκόπτερο στα χέρια να πάει στην ευχή του Θεού!

Καταγράφηκε
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #80 στις: Κυριακή, 22 Μαρ 2009, 16:04:42 »

Δεν είναι καλή ιδέα, ο συγκεκριμένος είναι γνωστός εδώ στο νησί για την ικανότητα που έχει να σου χαντακώνει τη φήμη που προσπάθησες να χτίσεις τόσα χρόνια, μέσα σε λίγες μέρες. Έχω παλιότερη εμπειρία με κάποιον άλλο, που έκανε τον κόσμο να ακούει μοντέλο και να κάνει πέρα ότι και να έλεγες, όσο και να πέταγες. Μεγάλη ζημια για ένα τόπο μικρό όπως η Λήμνος.
    Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #81 στις: Κυριακή, 22 Μαρ 2009, 16:17:43 »

Αυτό με τους Κινέζους έχει καταντήσει αηδία. Φτάσαμε πλέον να μην ψάχνουμε καν αν αυτό που ζητάμε υπάρχει δίπλα μας. Έχουμε ένα πληκτρολόγιο στο χέρι και άιντε βουρρρρ. Ξέρεις τι άσχημο συναίσθημα είναι, να μπαίνει ο άλλος στο μαγαζί και να σου λέει ότι πήρε ελικόπτερο από έξω και οτι το μόνο που θέλει από σένα είναι να τον μάθεις να πετά; idiot2
    Και όταν τον ρωτάς γιατί δεν ήρθε στο μαγαζί (μια και βρίσκεσαι λίγα μέτρα από το σπίτι του) να δει μήπως έχεις καμιά καλή τιμή να του προτείνεις να σου λέει οτι ρώτησε όλη την Ελλάδα και δεν το έβρησκε στο μαγαζί σου θα το έβρησκε;  devil Και όταν του λες γιατί εδώ η Λήμνος τι είναι Ελλάδα δεν είναι και κάτω από τη μύτη του μάλιστα, να τσαντίζεται και να φεύγει.....μη χειρότερα..... idiot2
    Καταγράφηκε

MarD
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #82 στις: Κυριακή, 22 Μαρ 2009, 16:18:44 »

Θυμάμαι κι εγώ είχα πάρει το πρώτο μου ελικόπτερο από Κίνα.
    Είχα προβλήματα και δεν είχα κανέναν να με βοηθήσει οπότε και στράφηκα στους επαγγελματίες.
    Το ελικόπτερο έκανε ταξίδια σε όλη την Ελλάδα και έπαιρνα απαντήσεις του τύπου "δεν το εμπορεύομαι αυτό το ελικόπτερο άρα και δεν γνωρίζω πως να το επισκευάσω".
    Μετά από καιρό βρήκα κάποιον, το επισκεύασε μετά από μεγάλη καθυστέρηση (περίπου ένα μήνα) και επειδή το έκανε μάλλον βιαστικά, είχε κάνει πολλά λάθη. Για να καταλάβετε, μου έφυγε στον αέρα η βίδα που κρατούσε τη ντίζα του rudder στον αέρα και τσακίστηκε το ελικόπτερο κάτω. Επίσης με χρέωσε κανονικά εννοείται.

Απ' όλα αυτά το τελευταίο που με πείραξε ήταν να με χρεώσει. Αν με χρέωνε ακόμα και περισσότερα (εννοείται με προηγούμενη ενημέρωσή μου) και έκανε σωστή δουλειά και στο χρόνο μέσα που μου είχε υποσχεθεί, τότε δεν θα με πείραζε καθόλου. Αυτό που με πείραξε επίσης ήταν το "σνομπάρισμα" και η μη εξυπηρέτηση (όχι αφιλοκερδώς) από τους υπόλοιπους επαγγελματίες.
    Αν και μετά από αυτά και άλλα πολλά βρήκα αξιόλογους επαγγελματίες και δεν έκανα την δικαιολογημένη, κατά την γνώμη μου, στροφή στους Κινέζους.
    Φιλότιμο δεν έχουν όλοι, είναι αδύνατο. Αν όμως εξυπηρετηθεί ένας από τους δέκα με φιλότιμο, τότε θα έχεις πετύχει πολλά πιστεύω.

Κοσμά εν' τέλει για την περίπτωση που σου έτυχε, θεωρώ σωστό να τον εξυπηρετήσεις και να τον χρεώσεις.
    Η απόφαση όμως είναι δική σου.  Thumbs up
    Καταγράφηκε

“The helicopter approaches closer than any other [vehicle] to fulfillment of mankind's ancient dreams of the flying horse and the magic carpet.”
    - Igor Sikorsky

http://www.coolmodels.gr
    vtr
    Aeromodeller Hero Member

α........ ρε και να ειχα τα 3 ΧΧΧ...

« Απάντηση #83 στις: Κυριακή, 22 Μαρ 2009, 16:25:46 »

Υπάρχει εργοστάσιο στην Ελλάδα, που κατασκευάζει ελικόπτερα;
    Καταγράφηκε

Sponsored by: nemhobby.com 

sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #84 στις: Κυριακή, 22 Μαρ 2009, 16:39:03 »

Από όσο γνωρίζω όχι. Αεροπλάνα ξέρω ότι κατασκευάζει ο Deltaman πτέρυγες (και ο Σοφός τζετ χωρίς να είμαι 100% βέβαιος αν το κάνει και εμπορικά).
    Καταγράφηκε

Hobby-Shop.gr
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #85 στις: Κυριακή, 22 Μαρ 2009, 16:40:14 »

Δεν είναι καλή ιδέα, ο συγκεκριμένος είναι γνωστός εδώ στο νησί για την ικανότητα που έχει να σου χαντακώνει τη φήμη που προσπάθησες να χτίσεις τόσα χρόνια, μέσα σε λίγες μέρες. Έχω παλιότερη εμπειρία με κάποιον άλλο, που έκανε τον κόσμο να ακούει μοντέλο και να κάνει πέρα ότι και να έλεγες, όσο και να πέταγες. Μεγάλη ζημια για ένα τόπο μικρό όπως η Λήμνος.

Sfyri μήπως αν έβγαζες ενα διαφημιστικό φυλάδιο να μάθει ο κόσμος που είσαι και τι κάνεις ίσως να μην το αγόραζε απ'έξω,
    εγώ πάλι στο μαγαζί όποιος μπαίνει για σετάρισμα, ρύθμιση, επισκευή, κόβω εισερχόμενο δελτίο επισκευής και πληρώνει πάντα και παροχή υπηρεσιών και ανταλλακτικά, έτσι είναι το σωστό,
    Καταγράφηκε
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #86 στις: Κυριακή, 22 Μαρ 2009, 16:44:34 »

Λες να μην τα έκανα; Δες στο site μου πόσες είναι οι διαφημίσεις και θα καταλάβεις πόσο γνωστός είμαι στο νησί. Wink
    Εξάλλου δεν είπα οτι δε με γνωρίζει, αντιθέτως είπα μάλιστα οτι βρίσκομαι δίπλα στο σπίτι του.
    Καταγράφηκε

PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #87 στις: Κυριακή, 22 Μαρ 2009, 17:08:29 »

Υπάρχει εργοστάσιο στην Ελλάδα, που κατασκευάζει ελικόπτερα;

γιαννη κανουμε το πρωτο?Tongue:P:P xaxaxa
    Καταγράφηκε
    vtr
    Aeromodeller Hero Member

α........ ρε και να ειχα τα 3 ΧΧΧ...

« Απάντηση #88 στις: Κυριακή, 22 Μαρ 2009, 17:20:18 »

Σώπα ρέ σύ..... Grin Grin
    Πιο φθηνά θα κοστίζει απο κίνα, παρά να το φτιάξουμε εδώ... laugh
    Καταγράφηκε

Sponsored by: nemhobby.com 

Dimhack
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #89 στις: Κυριακή, 22 Μαρ 2009, 17:41:55 »

Από όσο γνωρίζω όχι. Αεροπλάνα ξέρω ότι κατασκευάζει ο Deltaman πτέρυγες (και ο Σοφός τζετ χωρίς να είμαι 100% βέβαιος αν το κάνει και εμπορικά).

ο σοφός δεν κατασκευάζει JET για εμπορικό λόγο

τα κατασκευάζει για προσωπική του χρήση
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: 1 ... 3 4 5 [6] 7     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ
    Μεταπήδηση σε: