καλημέρα
φίλε gouskone πριν την τεχνολογία των 2.4 με τί πέταγαν τα πανάκριβα μικρά ή πανάκριβα Giant μοντέλα - τότε γιατί δεν λέγαμε κάτι για τους 35 και λέμε τώρα που και η κουτσή Μαρία έχει 2.4 ; μήπως γιατί νοιώθουμε σιγουριά ; μάλλον είμαστε λάθος
ακόμα πετάνε μεγάλα πανάκριβα μοντέλα με την παλιά τεχνολογία και όπως λες δεν κάνουν κιχ - και ξέρεις γιατί ; γιατί απλά ξέρουν πώς να το κάνουν με ασφάλεια
και εγώ είμαι κάτοχος 2.4 τ/κ αλλά δεν κατακρίνω το παλιό σύστημα γιατί δούλευα/δουλέυω με αυτό και δουλεύει καλά
αλήθεια εσύ με τί δούλευες τότε ; τί προβλήματα είχες ; παρεμβολές σε μη οργανωμένους χώρους που ο καθένας άνοιγε την τ/κ χωρίς να ρωτήσει γιατί βαριόταν να κάνει γύρα να ξελαρυγγιάζεται ώστε να μάθει τί συχνότητες παίζουν ;
και για την ιστορία πετάω με το κινητό στη τσέπη έχει τύχει να σηκώσω κινητό εν ώρα πτήσης ή να χτυπάει και να μη το σηκώνω και ποτέ μα ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα
σας συνιστώ Sony Ericsson

και εγω με 35ρα ειμουν....αλωτε ειχα προβληματα αλλωτε οχι.
δεν τις κατακρινω.
αλλα ποσοι μοντελιστες υπηρχαν παλιοτερα και ποσοι τωρα?
εσυ γιατι εχεις 2.4 και δεν μενεις με την 35αρα μονο?
να σου πω εγω...2.4 εχεις στο καλο σου το μοντελο-α και τις 35αρες σε κανα πιαλιο η foamaki.....
μην ειμαστε κακοπιστοι και ας ειμαστε ρεαλιστες.
στην ιστορια θα γραφτει το οτι πετας με κινιτο στην τσεπη ή οτι μιλας κιωλας ....
αλλα δεν ξερω πως....μαλον ως ενα ακομη παραδειγμα προς αποφυγη.
σου ευχομαι να κανει ουτε κιχ και να πετας παντα καλα.
κανεις δεν θελει το αντιθετο βαιβαια για κανεναν.
καλα να περνας .
διονυσης