|
akritas
|
 |
« Απάντηση #285 στις: Σάββατο, 16 Μαΐ 2009, 13:07:18 » |
|
εγω παλαιότερα πριν πάρω την dx7 και μετα την jr9303 ειχα το belt με το GY401 και την τηλ/νση της esky........
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
AVANT aurora
|
|
|
|
Mitsos
|
 |
« Απάντηση #286 στις: Σάββατο, 16 Μαΐ 2009, 13:12:27 » |
|
Δεν είναι κάποιο συμπέρασμα απλά ίσως εγώ να μη κατάλαβα καλά αλλά νομίζω ότι το 0704b έχει κάποια ασυμβατότητα με τη τ/κ της esky.Το έχω διαβάσει και αλλού!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γ@ΜΩ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ!!!!
|
|
|
|
Mitsos
|
 |
« Απάντηση #287 στις: Σάββατο, 16 Μαΐ 2009, 13:14:57 » |
|
Για τα υπόλοιπα γυρο δεν υπάρχει θέμα ασυμβατότητας νομίζω
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γ@ΜΩ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ!!!!
|
|
|
|
akritas
|
 |
« Απάντηση #288 στις: Σάββατο, 16 Μαΐ 2009, 13:23:53 » |
|
Εδω στην "διαφήμιση " το βλέπω με τον receiver της esky... εγώ βασικά θα έκανα λίγο υπομονή και θα έβαζα κάτι παραπάνω για να πάρω ένα GY240..  ...........( κανείς ,από αυτούς που το έβαλαν δεν το μετάνιωσε)
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
AVANT aurora
|
|
|
|
Mitsos
|
 |
« Απάντηση #289 στις: Σάββατο, 16 Μαΐ 2009, 14:10:44 » |
|
Το πρόβλημα(αν υπάρχει)οφείλεται στο πομπό και όχι στο δέκτη.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γ@ΜΩ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ!!!!
|
|
|
nikosd
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #290 στις: Σάββατο, 16 Μαΐ 2009, 14:40:01 » |
|
The EK2-0704B is a good gyro and will work well in the proper application. However, the gyro is not compatible with the stock E-Sky transmitter (EK2-0406A). The gyro switch signal does not allow the gyro to go all of the way into rate mode and will result in just minor movement. The gyro will work with other brands of transmitters as well as the new E-Sky transmitter EK2-0406F
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kas9406
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #291 στις: Κυριακή, 17 Μαΐ 2009, 13:52:55 » |
|
to gyro δν καταφερα να το ρυθμισω, παει οτι να ναι ... το προβλημα τωρα ειναι οτι εβαλα το παλιο κ παλι παει οτι να ναι ... με αποτελεσμα παλι πτωση απο τη τσατιλα μου . να σημειοσω οτι μαζι με το gyro αλλαξα μπουμα και αξονακι ουρας .... υπαρχει περιπτωση να εχω δεσει κατι λαθος στον πισω ελικα ? σημειωση , το ελικακι γυρναει κανονικα προς τα πισω ο ιμαντας δεν εχει στρουφηξει ,den ειναι χαλαρος ,τα blades εχουν φορα αντιoρολογιακη (anticlockwise)εκει που δεν ειμαι σιγουρος αν εχει σημασια και αν εχω κανει καμμια πατατα ειναι στο ελικακι στο μηχανισμο που δινει κληση αρνητικη θετικη στην ουρα ,οχι στο μοχλο του σερβο, στο σημειο που δενουν τα blades το λεω αυτο επειδη εχω την υπονοια οτι η κινησεις του ραντερ ηταν αναποδες αν κ δε μπορουσα να καταλαβω ακριβως επειδη ηταν αμιδρη η ανταποκριση στο στικ κ δοκιμαζα με το ρεβ νορ μηπως εχει πειραχτει αλλα δε βρηκα ακρη .
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kas9406
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #292 στις: Κυριακή, 17 Μαΐ 2009, 14:00:33 » |
|
αυτο το σημειο εννοω (πχ απο αυτη τη μερια πρεπει να ειναι οι βιδες ?) βασικα δε ξερω αμα εχει κ σημασια ...?@?
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
vtr
|
 |
« Απάντηση #293 στις: Κυριακή, 17 Μαΐ 2009, 14:17:15 » |
|
Βασικά..........τι ακριβώς σου κάνει η ουρά;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
kas9406
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #294 στις: Κυριακή, 17 Μαΐ 2009, 21:25:48 » |
|
αυτο ηταν τελικα ... ειχα βαλει τους βραχιονες του ελικα αναποδα πολυ tricky σημειο αν κ το gyro δε μπορω να το στησω ακομα
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
newbie
|
 |
« Απάντηση #295 στις: Κυριακή, 17 Μαΐ 2009, 21:40:01 » |
|
αν κ το gyro δε μπορω να το στησω ακομα
Ποιο είναι το πρόβλημα; Ένας καλός οδηγός για ρύθμιση ουράς εδώ.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Mitsos
|
 |
« Απάντηση #296 στις: Δευτέρα, 18 Μαΐ 2009, 21:01:41 » |
|
αυτο ηταν τελικα ... ειχα βαλει τους βραχιονες του ελικα αναποδα πολυ tricky σημειο αν κ το gyro δε μπορω να το στησω ακομα
γιατί δεν κανονίζεις να συναντηθείς με κάποιον έμπειρο να σε βοηθήσει και γενικότερα?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Γ@ΜΩ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ!!!!
|
|
|
denis555
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #297 στις: Σάββατο, 23 Μαΐ 2009, 01:07:32 » |
|
Προβλημα με το gyro
Μια δουλευει το σερβο τις ουρας 10 δεν δουλευει .Εβαλα κατευθειαν το σερβο στο receiver και δουλευει παντα ,ετσι υποθετο οτι φταιει το gyro (ek2 0704). Χωρις το gyro πεταει ? Λεω να αλλαξω το gyro ,να παρω ενα ιδιο?Η Τ/Κ που εχω ειναι της μανας του 0406Α
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
akritas
|
 |
« Απάντηση #298 στις: Σάββατο, 23 Μαΐ 2009, 01:14:54 » |
|
το ειχα γραψει και ποιο πανω..... "εγώ βασικά θα έκανα λίγο υπομονή και θα έβαζα κάτι παραπάνω για να πάρω ένα GY240..  ...........( κανείς ,από αυτούς που το έβαλαν δεν το μετάνιωσε)"
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
AVANT aurora
|
|
|
|
giles 202
|
 |
« Απάντηση #299 στις: Σάββατο, 23 Μαΐ 2009, 12:40:07 » |
|
Προβλημα με το gyro
Μια δουλευει το σερβο τις ουρας 10 δεν δουλευει .Εβαλα κατευθειαν το σερβο στο receiver και δουλευει παντα ,ετσι υποθετο οτι φταιει το gyro (ek2 0704). Χωρις το gyro πεταει ? Λεω να αλλαξω το gyro ,να παρω ενα ιδιο?Η Τ/Κ που εχω ειναι της μανας του 0406Α
Eιχα το ιδιο προβλημα και εφτεγε το gyro.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|