|
heli-division
|
 |
« Απάντηση #15 στις: Κυριακή, 4 Ιαν 2009, 16:31:53 » |
|
δεν κατάλαβα τίποτα
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
synergy n9 9452 os 91gy 611 pump spektrum radix fromeco arizona style 90/os-max.91/gy 611/spektrum,dx7,full metal & carbon extreme 50 9451 spartan 760 radix os 50 hyper sx rjx mufler
|
|
|
|
|
|
vtr
|
 |
« Απάντηση #17 στις: Κυριακή, 4 Ιαν 2009, 17:13:23 » |
|
Αυτο συμβαίνει γιατι μεταβάλετε το ruder, λόγω της κίνησης που κάνεις, και επεμβαίνει το ενσωματωμένο γυροσκόπιο στό 4+1. Δέν έχει να κάνει με πρόβλημα των μοτέρ, άν αυτό εννοείς.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
MarD
|
 |
« Απάντηση #18 στις: Κυριακή, 4 Ιαν 2009, 18:34:11 » |
|
Δηλαδή λες ότι τα τέρματα του rudder δεν είναι το ίδιο. Αυτό το έχω και στο δικό μου Lama με αποτέλεσμα να μην έχω την ίδια ταχύτητα π.χ αριστερά απ' ότι δεξιά. Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με αδυναμία του μοτέρ. Για να είσαι σίγουρος όμως δοκίμασε να αλλάξεις την θέση των μοτέρ στο 4-1 έτσι για δοκιμή.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
“The helicopter approaches closer than any other [vehicle] to fulfillment of mankind's ancient dreams of the flying horse and the magic carpet.” - Igor Sikorsky http://www.coolmodels.gr
|
|
|
|
bladekiller
|
 |
« Απάντηση #19 στις: Κυριακή, 4 Ιαν 2009, 20:13:38 » |
|
Αν κάνει τράμπα τα μοτέρ στο 4 σε 1 το αποτέλεσμα θα είναι η αντιστροφή της δράσης του γυροσκοπίου και τρελλές πιρουέτες. Την είχα πατήσει έτσι με 'ενα walkera 5#4.
Φιλικά Κώστας.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
MarD
|
 |
« Απάντηση #20 στις: Κυριακή, 4 Ιαν 2009, 20:42:05 » |
|
Όχι, αν είναι δυνατόν, δεν εννοούσα να το πετάξει έτσι. Αν αυτό το συμπέρασμα βγαίνει από τον τρόπο που το έγραψα, τότε διορθώνω. Για να είσαι σίγουρος όμως δοκίμασε να αλλάξεις την θέση των μοτέρ στο 4-1 έτσι για δοκιμή στα χέρια, μην το πετάξεις έτσι! Ευχαριστώ Κώστα για τη παρέμβασή σου.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
“The helicopter approaches closer than any other [vehicle] to fulfillment of mankind's ancient dreams of the flying horse and the magic carpet.” - Igor Sikorsky http://www.coolmodels.gr
|
|
|
|
bladekiller
|
 |
« Απάντηση #21 στις: Κυριακή, 4 Ιαν 2009, 21:14:49 » |
|
Το κατάλαβα ότι εννοείς μόνο για δοκιμή. Απλά ήθελα να συμπληρώσω αυτή τη λεπτομέρεια γιατί κάποιος που είναι καινούριος με τα ελικοπτερα πιθανότατα δεν θα το ξέρει και αν πάει να πετάξει έτσι...ΒΓΑΛΤΕ ΜΕ ΑΠ' ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ.  Φιλικά Κώστας.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kostas1234
|
 |
« Απάντηση #24 στις: Δευτέρα, 5 Ιαν 2009, 02:03:51 » |
|
κανουν και για τα V3 Kαι V4
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
stratosm
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #25 στις: Δευτέρα, 5 Ιαν 2009, 02:12:32 » |
|
κανουν και για τα V3 Kαι V4
Αξιζει τι λες Κωστα? Εννοω οχι μονο για τιμη αλλα η ολη φαση να κανω upgrade ena lama?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
kostas1234
|
 |
« Απάντηση #26 στις: Δευτέρα, 5 Ιαν 2009, 02:15:52 » |
|
πιο πολυ για εφε κανουν ετσι κι αλλιως δεν εχουν καμια διαφορα στη πτηση
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Γκούσκος Διονύσιος
|
 |
« Απάντηση #27 στις: Τρίτη, 6 Ιαν 2009, 01:05:45 » |
|
διαφορα στην πτηση εχουν και πολυ περισοτερο αν εχεις και τα πιο δυνατα μοτερακια....και ειναι λογικο διοτι τα πλαστικα holders διπλωνουν με τις στροφες...δεν εχουν την ακαμψια που εχουν τα μεταλικα...και μαζι με τα μποσικα που εχουν και τα blades ...υπαρχει διαφορα....
τωρα το αν αξιζει η οχι ... ειναι μεγαλη κουβεντα.....
το λαμακι ειναι σταθερη αξια σε ότι πτητικο επιπεδο και να εχεις φτασει... βαιβαια αν εισαι αρχαριος καλυτερα να εχεις τα πλαστικα οταν θα πεφτει το λαμα σαν ξσπουπουλιασμενο κοτοπουλο...
εγω δεν θα ελεγα οχι σε ενα λαμακι full metal upgrade με extream σε μια βαλιτσα αλουμινιου....(και ας παει 300+ ευρο) πολλα για λαμα....αλλα......
αναλογα πως το βλεπει κανεις...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
mastelios
|
 |
« Απάντηση #28 στις: Τετάρτη, 7 Ιαν 2009, 11:29:29 » |
|
Θα συμφωνήσω και εγώ με τον gouskone για τα blade grips.έχει διαφορά και λιγότερα Blade/flybar strikes.καθώς επισεις και ο μακρύτερος εσωτερικός άξωνας είναι καλός.απλά μην ξεχάσεις σπυρόκολλα γιατί έχει ένα κάρο βιδάκια που ξεβιδόνουν ευκολα.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
When once you have tasted flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been, and you will always long to return. &n
|
|
|
|
kostas1234
|
 |
« Απάντηση #29 στις: Τετάρτη, 7 Ιαν 2009, 13:31:34 » |
|
Πρωτη μου φορα ακουω να διπλωνουν ,να εχουν ευκαμψια τα blade grips του LAMA οσο για μακρυτερο inner shaft(exteme) δεν μιλησαμε καθολου αλλωστε το συγκεκριμενο upgrade της esky δεν το παιρνει διοτι θελει αρκετες αλλαγες.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|