Με χαρά ανακοινώνω ότι το budget για αγορά ελικοπτέρου ανέβηκε στα 100 euros

Οπότε οι επιλογές είναι περισσότερες. Πιστεύτε ότι για έναν αρχάριο που τα θέλει όλα

είναι καλύτερο ένα ελικόπτερο 2κάναλο, τρικάναλο ή τετρακάναλο; Επίσης, θέλω να αξίζει τα λεφτά του, να μην το βαρεθώ (γρήγορα), να μπορώ να βρω εύκολα ανταλλακτικά και να υπάρχουν προοπτικές modding (κουσούρι από τους υπολογιστές

) Επίσης , παρακαλώ ποστάρετε διάφορα νέα μοντέλα που πέφτουν στην αντίληψή σας και αν είναι δυνατόν feedback από τα δικά σας μοντέλα, όποια και αν είναι αυτά (θα προχωρήσω σε αγορά τα Χριστούγεννα οπότε υπάρχει καιρός για αποφάσεις). Ευχαριστώ για την υπομονή σας.
PS: Eίδα το walkera 4#3b
http://www.rc-fever.com/walkera-dragonfly-43b-24ghz-4ch-ppm-rc-helicopter-rtf-w-alloy-metal-rotor-head-p-3298.html?ref=4&gclid=CI_pk4DJp5cCFQtCMAod5SQZ_Q και έπαθα. Λέτε να είναι καλή αγορά για εμένα;
πάμε λοιπόν να τα πάρουμε ένα ένα γιατί απλά πρέπει να "καταονισεις" κάποια πράγμα.
αν έχεις σκοπό να ασχοληθείς με τον αερομοντελισμό τότε απλά πράξε με αυτά που θα σου πουν τα παιδιά εδώ μέσα, δεν σε ξέρουν δεν σε ζηλεύουν και το μονο που θέλουν είναι να σου προσφέρουν γνώση.
σε βλέπω πολύ μπερδεμένο και θα σου πω τα έξεις για να μην βρεθείς προ εκπλήξεως,
το LAMA είναι ένα καθαρά εκπαιδευτικό ελικοπτεράκι για έναν εντελώς αρχάριο. όταν το πάρεις σε 2 μέρες για να μην σου πω την πρώτη θα τρέχεις για blades ( έλικες ) γιατί θα τους έχεις σακατέψει. σιγά σιγά με τον καιρό θα ξεθαρρεύεις και θα spas συνεχεια το ελικοπτεράκι μέχρι να καταλάβεις από μονος σου ότι τα έχεις καταφέρει με αυτό πολύ καλά και δεν επαρκή πλέον για τα χερια σου.σε αυτό το σημείο θα δεις ότι θα μπεις μονος σου στην διαδικασία να ψάξεις για κάτι που είναι στα μετρα σου όχι καλύτερο ούτε και "χιροτρο" όμως γιατί θα έχεις πάρει πρέφα πως δουλεύει το σχέδι του αερομοντελισμού και το ότι είναι ένα hobby που δεν θέλει άσκοπες και βιαστικές κινήσεις.
θυμάμαι όταν πρωτοξεκίνησα πήγα σε ένα κατάστημα να αγοράσω το πρώτο μου ελικόπτερο,έφυγα με τα μούτρα κατεβασμένα επειδή μου πρότειναν ένα ελικόπτερο που δεν κάνει
3d λες και ήξερα τι ήταν το 3d τρομάρα μου με δυο έλικες και ήταν μια σκατούλα ενώ περίμενα να πάρω κάτι που θα μου αρέσει πολύ και θα ήταν μεγάλο.
ο καταστηματάρχης μου "απεριπε" το γεγονός ότι οτιδήποτε πάρω εκτος αυτού δεν θα μάθω. έτσι λοιπόν το πήρα και σιγά σιγά με τον καιρό έμαθα το βαρέθηκα όπως θα κανεις και εσύ το ίδιο και μετά ήρθαν αυτά που πραγματικά ήθελα αλλα είχα λίγο γνώση για το τι ακριβώς είναι αυτό που πετάει.
με λίγα λόγια και απλά θα το βαρεθείς σύντομα, θα το σπάσεις πολλές φορες, αλλα θα σου προσφέρει γνώση θα σου λύση τα δάχτυλα, θα σε μάθει να μαστορεύεις, και φυσικά θα σε βάλει στο μαγευτικό κόσμο του αερομοντελισμού.
πάντα φιλικά δημήτρης.