Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.901 μηνύματα σε 12.394 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 6 Αυγ 2026, 23:42:58

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 6 Αυγ 2026, 23:42:58

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Stargazer
    [Σήμερα στις 16:11]

από Markhelis
    [Τρίτη, 4 Αυγ 2026, 16:24:10]

[Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 22:09:24]

από dominicm
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 17:14:50]

από Stargazer
    [Δευτέρα, 3 Αυγ 2026, 11:39:19]

από UH-1H
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 19:09:57]

από Stargazer
    [Κυριακή, 2 Αυγ 2026, 14:58:46]

από dominicm
    [Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 19:33:58]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309901
    Σύνολο θεμάτων: 12394
    Online σήμερα: 142
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 97
    Συνολικά: 98
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 [2] 3 4 5     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Νεος στον αερομοντελισμό ψάχνει πρώτο "πραγματικό" ελικόπτερο indoor  (Αναγνώστηκε 15240 φορές)
    papabill
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #15 στις: Πέμπτη, 4 Δεκ 2008, 20:18:48 »

Ακολουθα την κλασικη οδο, αυτο που εκαναν οι περισσοτεροι!
    ΠΑρε ενα Lama αποπου θες, εξωτερικο, εσωτερικο, μεταχειρισμενο και οταν το μαθεις καλα και εχεις και αλλα λεφτα στο κουμπαρα σου εδω ειμαστε παλι!
    Μην κανεις το κεφαλι σου καζανι με αλλες ανοητες επιλογες! ΛΑμα ΛΑμα ΛΑμα τελεια και παυλα!!

Ανταλλακτικα εχει και στα περιπτερα.

Ξεκινα να πετας και ασε τις πολλες ερωτησεις!
    Καταγράφηκε

Το ελικόπτερο ή το ραφι θα στολίσει ή στο χωράφι θα σκορπίσει...
    kostas1234
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #16 στις: Παρασκευή, 5 Δεκ 2008, 00:05:06 »

Ακολουθα την κλασικη οδο, αυτο που εκαναν οι περισσοτεροι!
    ΠΑρε ενα Lama αποπου θες, εξωτερικο, εσωτερικο, μεταχειρισμενο και οταν το μαθεις καλα και εχεις και αλλα λεφτα στο κουμπαρα σου εδω ειμαστε παλι!
    Μην κανεις το κεφαλι σου καζανι με αλλες ανοητες επιλογες! ΛΑμα ΛΑμα ΛΑμα τελεια και παυλα!!

Ανταλλακτικα εχει και στα περιπτερα.

Ξεκινα να πετας και ασε τις πολλες ερωτησεις!

100%+
    Καταγράφηκε
    PaNt
    Aeromodeller Hero Member

Προσωπικη μου γνωμη,δεν επιβαλλω σε κανενα και τπτ

« Απάντηση #17 στις: Παρασκευή, 5 Δεκ 2008, 00:41:47 »

Με χαρά ανακοινώνω ότι το budget για αγορά ελικοπτέρου ανέβηκε στα 100 euros  Cheesy Οπότε οι επιλογές είναι περισσότερες. Πιστεύτε ότι για έναν αρχάριο που τα θέλει όλα  devil είναι καλύτερο ένα ελικόπτερο 2κάναλο, τρικάναλο ή τετρακάναλο; Επίσης, θέλω να αξίζει τα λεφτά του, να μην το βαρεθώ (γρήγορα), να μπορώ να βρω εύκολα ανταλλακτικά και να υπάρχουν προοπτικές modding (κουσούρι από τους υπολογιστές  ) Επίσης , παρακαλώ ποστάρετε διάφορα νέα μοντέλα που πέφτουν στην αντίληψή σας και αν είναι δυνατόν feedback από τα δικά σας μοντέλα, όποια και αν είναι αυτά (θα προχωρήσω σε αγορά τα Χριστούγεννα οπότε υπάρχει καιρός για αποφάσεις). Ευχαριστώ για την υπομονή σας.

PS: Eίδα το walkera 4#3b http://www.rc-fever.com/walkera-dragonfly-43b-24ghz-4ch-ppm-rc-helicopter-rtf-w-alloy-metal-rotor-head-p-3298.html?ref=4&gclid=CI_pk4DJp5cCFQtCMAod5SQZ_Q
     και έπαθα. Λέτε να είναι καλή αγορά για εμένα;

μακρια................ Λοιπον σου ξαναλεω με αυτα τα χρηματα Λαμα...

Αν δεν σου αρεσει εμφανισιακα η κατι τετοιο τοτε μπορεις να παρεις κατι αλλο αλλα θελει και καμποσα παραπανω... στειλε πμ να σου πω αν θες ..Tongue αυτα δεν τα λενε δημοσιως..!
    Καταγράφηκε
    Dimhack
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #18 στις: Παρασκευή, 5 Δεκ 2008, 01:54:34 »

Με χαρά ανακοινώνω ότι το budget για αγορά ελικοπτέρου ανέβηκε στα 100 euros  Cheesy Οπότε οι επιλογές είναι περισσότερες. Πιστεύτε ότι για έναν αρχάριο που τα θέλει όλα  devil είναι καλύτερο ένα ελικόπτερο 2κάναλο, τρικάναλο ή τετρακάναλο; Επίσης, θέλω να αξίζει τα λεφτά του, να μην το βαρεθώ (γρήγορα), να μπορώ να βρω εύκολα ανταλλακτικά και να υπάρχουν προοπτικές modding (κουσούρι από τους υπολογιστές  ) Επίσης , παρακαλώ ποστάρετε διάφορα νέα μοντέλα που πέφτουν στην αντίληψή σας και αν είναι δυνατόν feedback από τα δικά σας μοντέλα, όποια και αν είναι αυτά (θα προχωρήσω σε αγορά τα Χριστούγεννα οπότε υπάρχει καιρός για αποφάσεις). Ευχαριστώ για την υπομονή σας.

PS: Eίδα το walkera 4#3b http://www.rc-fever.com/walkera-dragonfly-43b-24ghz-4ch-ppm-rc-helicopter-rtf-w-alloy-metal-rotor-head-p-3298.html?ref=4&gclid=CI_pk4DJp5cCFQtCMAod5SQZ_Q
     και έπαθα. Λέτε να είναι καλή αγορά για εμένα;

πάμε λοιπόν να τα πάρουμε ένα ένα γιατί απλά πρέπει να "καταονισεις" κάποια πράγμα.

αν έχεις σκοπό να ασχοληθείς με τον αερομοντελισμό τότε απλά πράξε με αυτά που θα σου πουν τα παιδιά εδώ μέσα, δεν σε ξέρουν δεν σε ζηλεύουν και το μονο που θέλουν είναι να σου προσφέρουν γνώση.
    σε βλέπω πολύ μπερδεμένο και θα σου πω τα έξεις για να μην βρεθείς προ εκπλήξεως,
    το LAMA είναι ένα καθαρά εκπαιδευτικό ελικοπτεράκι για έναν εντελώς αρχάριο. όταν το πάρεις σε 2 μέρες για να μην σου πω την πρώτη θα τρέχεις για blades ( έλικες ) γιατί θα τους έχεις σακατέψει. σιγά σιγά με τον καιρό θα ξεθαρρεύεις και θα spas συνεχεια το ελικοπτεράκι μέχρι να καταλάβεις από μονος σου ότι τα έχεις καταφέρει με αυτό πολύ καλά και δεν επαρκή πλέον για τα χερια σου.σε αυτό το σημείο θα δεις ότι θα μπεις μονος σου στην διαδικασία να ψάξεις για κάτι που είναι στα μετρα σου όχι καλύτερο ούτε και "χιροτρο" όμως γιατί θα έχεις πάρει πρέφα πως δουλεύει το σχέδι του αερομοντελισμού και το ότι είναι ένα hobby που δεν θέλει άσκοπες και βιαστικές κινήσεις.

θυμάμαι όταν πρωτοξεκίνησα πήγα σε ένα κατάστημα να αγοράσω το πρώτο μου ελικόπτερο,έφυγα με τα μούτρα κατεβασμένα επειδή μου πρότειναν ένα ελικόπτερο που δεν κάνει 3d λες και ήξερα τι ήταν το 3d τρομάρα μου με δυο έλικες και ήταν μια σκατούλα ενώ περίμενα να πάρω κάτι που θα μου αρέσει πολύ και θα ήταν μεγάλο.
    ο καταστηματάρχης μου "απεριπε" το γεγονός ότι οτιδήποτε πάρω εκτος αυτού δεν θα μάθω. έτσι λοιπόν το πήρα και σιγά σιγά με τον καιρό έμαθα το βαρέθηκα όπως θα κανεις και εσύ το ίδιο και μετά ήρθαν αυτά που πραγματικά ήθελα αλλα είχα λίγο γνώση για το τι ακριβώς είναι αυτό που πετάει.
    με λίγα λόγια και απλά θα το βαρεθείς σύντομα, θα το σπάσεις πολλές φορες, αλλα θα σου προσφέρει γνώση θα σου λύση τα δάχτυλα, θα σε μάθει να μαστορεύεις, και φυσικά θα σε βάλει στο μαγευτικό κόσμο του αερομοντελισμού.

πάντα φιλικά δημήτρης.
    Καταγράφηκε
    bladekiller
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #19 στις: Παρασκευή, 5 Δεκ 2008, 09:03:46 »

Συμφωνώ απόλυτα! Λάμα και πάλι λάμα. Αλλωστε και να το βαρεθείς κάποια στιγμή και να πάρεις κάτι άλλο θα το έχεις για βόλτες στο σπίτι που το μεγάλο δεν πετάει. Κι εγώ έχω το ράπτορα (θερμικό) αλλά δεν λέω ποτέ όχι για ένα δρομολόγιο κουζίνα σαλόνι και πάλι πίσω.  Grin Grin
       Στην τελική θα το ευχαριστηθείς γιατί θα πετάξεις. Ενώ ένα πιο δύσκολο θα το σπάσεις πριν καλά καλά σηκωθεί και θα απογοητευτείς. Λάμα λοιπόν και καλή αρχή.  Thumbs up

Φιλικά Κώστας.
    Καταγράφηκε
    papabill
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #20 στις: Παρασκευή, 5 Δεκ 2008, 10:02:06 »

ΛΑΜΑ EIΠΑΜΕ!! Cheesy
    Καταγράφηκε

Το ελικόπτερο ή το ραφι θα στολίσει ή στο χωράφι θα σκορπίσει...
    dimitristsilis
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #21 στις: Παρασκευή, 5 Δεκ 2008, 14:22:20 »

Ίσως να έχεις δίκιο. Όλες αυτές τις ερωτήσεις τις έκανα γιατί ήθελα ένα ελικόπτερο αρκετά μικρό για μέσα στο σπίτι, αλλά τελικά το lama μπορεί να το κάνει οπότε αυτό θα πάρω. Όμως ποιο ακριβώς; Το v3 ή το v4;
    Καταγράφηκε

Lama v3 (προς το παρόν Azn )
    bladekiller
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #22 στις: Παρασκευή, 5 Δεκ 2008, 14:40:27 »

ν3 λέω εγώ.  Τα μοτέρ αερίζονται καλύτερα, η μπαταρία ασφαλίζει στη θέση της καλύτερα χωρίς τον κίνδυνο να μην μπει σωστά επηρεάζοντας το κέντρο βάρους και επιπλέον ΄΄οταν το μάθεις λίγο είναι και πιο ευέλικτο από το ν4. Τα έχω και τα δύο και το ν4 παραείναι νωθρό.

Φιλικά Κώστας.
    Καταγράφηκε
    dimitristsilis
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #23 στις: Παρασκευή, 5 Δεκ 2008, 14:48:12 »

Ευχαριστώ Thumbs up Η τηλεκατεύθυνση είναι και στα δύο ίδια; Και τελευταίο, πετάνε έξω;
    « Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 5 Δεκ 2008, 15:09:05 από dimitristsilis » Καταγράφηκε

Geοrge
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #24 στις: Παρασκευή, 5 Δεκ 2008, 14:55:54 »

Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για το ποιο elikopterάκι αξίζει να αγοράσω. Δεν θέλω να δώσω πάνω από 50 Euros:P Κοντά στο σπίτι μου βρίσκεται κατάστημα της kyosho και όχι μόνο.... οπότε τα ανταλλακτικά μάλλον δεν θα είναι πρόβλημα.
    Εαν και δέν τα πολυκαταλαβαίνω τα ελικοπτεράκια λέω να πάρεις  ένα Lamaki V3 στα 85€ που έχει και 2,4 Tηλεκατευθυνση κοπλέ με τα μεταφορικά αυτή η τιμή και καθάρισες(Εδώ έχει γύρω στα 140€ όταν έψαχνα),
    το μόνο που πρέπει να έχεις είναι paypal!!! και υπόλοιπο στην κάρτα σου, το παραπάνω ποσό !!
    Αναγκάστικα να μάθω λόγω του πιτσιρικά  μου !!! (για όλα φταίει ο Αι-Βασίλη βλέπεις!!! Cheesy Grin)

Σου έχω στείλει υλικό δές τα μηνύματά  σου...

Γιώργος
    « Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 5 Δεκ 2008, 15:29:00 από Geοrge » Καταγράφηκε
    dimitristsilis
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #25 στις: Παρασκευή, 5 Δεκ 2008, 15:10:57 »

Η τηλεκατεύθυνση είναι και στα δύο ίδια; Και τελευταίο, πετάνε έξω;
    Καταγράφηκε

giles 202
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #26 στις: Παρασκευή, 5 Δεκ 2008, 15:21:06 »

Η τηλεκατεύθυνση είναι και στα δύο ίδια; Και τελευταίο, πετάνε έξω;

H τηλεκατεύθυνση  και στα δύο ειναι ίδια.
    Εξω μονο αμα εχει απνοια. Thumbs up
    Καταγράφηκε
    dimitristsilis
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #27 στις: Παρασκευή, 5 Δεκ 2008, 19:23:41 »

Έβαλα ψηφοφορία στο πάνω μέρος της σελίδας laugh
    Καταγράφηκε

dimitristsilis
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #28 στις: Δευτέρα, 8 Δεκ 2008, 21:40:25 »

Μόλις πριν από λίγο είδα το καινούριο Lama 500 της esky. Μήπως είναι καλύτερο ή ως πρωτάρης πρέπει να πετάω μόνο μέσα στο σπίτι laugh
    Καταγράφηκε

vtr
    Aeromodeller Hero Member

α........ ρε και να ειχα τα 3 ΧΧΧ...

« Απάντηση #29 στις: Δευτέρα, 8 Δεκ 2008, 21:48:27 »

Μόλις πριν από λίγο είδα το καινούριο Lama 500 της esky.

Νά το προσέχεις το (500άρι) τής e-sky, γιατι είναι πιο κτήνος  απο το t-rex και απο το protos.
    Μιλάμε για 48 ολόκληρα εκατοστά στροφείο... Grin Grin Grin
    Καταγράφηκε

Sponsored by: nemhobby.com 

Σελίδες: 1 [2] 3 4 5     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Ελικόπτερα R/C  |  Μικρά ηλεκτρικά εκπαιδευτικά ΕΠ - Το πρώτο ξεκίνημα (Συντονιστής: Γκούσκος Διονύσιος)  |  Θέμα: Νεος στον αερομοντελισμό ψάχνει πρώτο "πραγματικό" ελικόπτερο indoor
    Μεταπήδηση σε: