|
|
|
dim sofos
|
 |
« Απάντηση #106 στις: Σάββατο, 16 Σεπ 2006, 13:37:25 » |
|
Όμορφο το T-REX σου fanis  και full competition!! Να σε ρωτήσω..το gyro πρέπει να είναι τοποθετημένο εκεί που το έχεις;; Γιατί άν δείς, το έχω βάλει πλάι. Παίζει ρόλο η θέση του;
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
dim sofos
|
 |
« Απάντηση #108 στις: Σάββατο, 16 Σεπ 2006, 14:48:54 » |
|
Το μεταφέρω τώρα. Σε ευχαριστώ. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
kerpinis
|
 |
« Απάντηση #109 στις: Σάββατο, 16 Σεπ 2006, 14:54:02 » |
|
Διμ! Επέστρεψα επιτέλους...
Το πώς θα μπεί το γυροσκόπιο εξαρτάται από τον άξονα διόρθωσης & και από τον κατασκευαστή. Στα μικρά ελικόπτεράκια υπάρχουν πολλά γυρ.. που τοποθετούνται στο πλάι διότι ο πιεζοηλεκτρικός σένσορας είναι τοποθετημένος μέσα στο housing 90 μοίρες σε σχέση με αυτό που συνήθως έχεις δε.ι. Συνεπώς ένα κοινό γυροσκόπιο τοποθετήτε όσο ποιο κοντά στον άξονα που πρέπει να διορθώνει και συνήθως όλοι οι κατασκευασστές έχουν την θέση πίσω από τον κεντρικό άξονα. Κάποια άλλα γυροσκόπια τοποθετούνται στο πλαι γιατί αλλιώς τηα σου διόρθωνε την ουρά όταν το ελοκόπτερο άλλαζε στο pitch!
Εάν παρατηρήσεις το γυροσκόπιο σου κάπου έχει ένα βέλος με την φορά που διορθώνει...με βάση αυτό γίνεται και η τοποθέτησή τους. Και το δικό σου θα μπορούσε να μπει εκέι απλά η επιφάνεια που θα είχες διαθέσιμη για να το κολλήσεις θα ήταν πολύ μικρη.
Μάνος
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
kerpinis
|
 |
« Απάντηση #110 στις: Σάββατο, 16 Σεπ 2006, 14:56:42 » |
|
Το μεταφέρω τώρα. Σε ευχαριστώ.  OXI !  ean to baleis ksapla tha sou kanei correct thn oura otan to heli allazei sto mpros-pisw! Manos
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
dim sofos
|
 |
« Απάντηση #111 στις: Σάββατο, 16 Σεπ 2006, 15:04:57 » |
|
Μάνο καλώς ήρθες..  Θα περάσω το βραδάκι να τα πούμε απο κοντά.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
www.rc-models.gr
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
ο μοντελισμός δεν ήταν ποτέ καλύτερος στην Ελλάδα
|
 |
« Απάντηση #112 στις: Σάββατο, 16 Σεπ 2006, 17:33:44 » |
|
Φίλε Φάνη, αν είναι το 240 αυτό καλύτερα να το γυρίσεις αλλίως με τα καλώδια να είναι προς τον κεντρικό άξονα του ελικοπτέρου το έχω δοκιμάσει έτσι και είναι καλύτερο στην απόκριση.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
ο μοντελισμός δεν ήταν ποτέ καλύτερος στην Ελλάδα
|
|
|
|
|
|
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΛΑΣ
|
 |
« Απάντηση #114 στις: Κυριακή, 17 Σεπ 2006, 09:22:09 » |
|
Είναι το ίδιο πράγμα. Και αυτό είναι τοποθετημένο σωστά. Είναι σαν να έχει τοποθετηθεί από πάνω και το ελικόπτερο να πετάει ανάποδα. Τα καλόδια όπως και τα τοποθετήσεις είναι το ίδιο όσο δεν αλλάζεις τον άξονα διόρθωσης. Επίσης τα γυροσκόπια ήτε τα βάλεις μπροστά, ήτε πίσω στον άξονα ήτε ακόμα και πίσω - πίσω στην ουρά ( αν γινόταν ) , θα έχεις το ίδιο αποτέλεσμα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΛΑΣ
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
edge540
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
just flyyyyyyyy!!!!!!
|
 |
« Απάντηση #115 στις: Κυριακή, 17 Σεπ 2006, 14:01:31 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
stefanos
|
|
|
|
kerpinis
|
 |
« Απάντηση #116 στις: Δευτέρα, 18 Σεπ 2006, 02:31:30 » |
|
Ο λόγος που το βάζουν από κάτω είναι για να μην σπάει έυκολα σε πτώση κλπ.Το thread που έβαλες είναι με μεταφορά από το RunRyder όπου έψαχναν να βρούνε τα gyro mounting plates και δε μπορούσαν. Σχετικά με την τοποθεσία πάνω ή κάτω..σου απάντησε ο Γιάννης. Μάνος
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
fanis
|
 |
« Απάντηση #117 στις: Δευτέρα, 18 Σεπ 2006, 11:37:51 » |
|
to gyro ειναι το 401 ειμαι πολυ ευχαριστημενος απλα το gain το εχω στο 25 % και καπου η ουρα κουναει λιγο ,δεν φταιει το γυρο μαλλον φταιει το σερβο ειναι πολυ αποτομο .μια χαρα δουλευε με το gws αλλα μετα απο πτωση του εβαλα ενα hitec hs-81 και χαλασε το γλυκο  . ερωτηση εχω ενα t-rex 450 με το 190 που να το βαλω καλυτερα στο πλαι η επανω ?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
harrysvr
|
 |
« Απάντηση #118 στις: Δευτέρα, 18 Σεπ 2006, 11:55:23 » |
|
Εγώ με το 56 της hitec παιδεύτηκα πάρα πολύ(και απογοητεύτηκα) και το γύρισα σε ένα απλό, μάλλον της gws και δουλεύει καλά, απλά ζορίζεται λίγο...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
GREEKROTORS
|
 |
« Απάντηση #119 στις: Δευτέρα, 18 Σεπ 2006, 14:01:23 » |
|
Φάνη. Να βάλεις την μπίλια στο Χορν του σέρΒο πιο μέσα και θα διορθωθεί. Θα χρειαστεί να αναβάσεις λιγάκι το gain
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΛΑΣ
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|