Για να πω και γω την ταπεινη μου γνώμη....
Αφενός το αεροσκάφος και ο κινητήρας υπάρχει και λίγο πολύ δεν διαφέρει με τα υπόλοιπα τηλεκατευθυνόμενα
αεροσκάφη ή ελικόπτερα.
Δε θυμάμαι ούτε μοντέλο ούτε τίποτα. Θυμάμαι μόνο ότι μόνο το ελικόπτερο, χωρίς τηλεκατεύθυνση είχε 3000€
Από τα παραπάνω συμπεραίνω ότι τα minimum που σας χρειάζονται είναι παρόμοια servo ένα σύστημα τηλεμετρίας και ένα αξιόπιστο GPS.
Τα servo που έχουμε είναι τα συμβατικά servo που έχετε κι εσείς.
Οπως το καταλαβαίνω εσεις θέλετε να εκτελεί το ελικόπτερο εντολές αλλά χωρίς feedback ή κάνω λάθος?
Δεν κάνεις λάθος.
Με αυτά τι θέλω να πω...
Ενδεχομένως αυτό που θέλετε να κάνετε να γίνεται και είναι πολύ ωραίο project.
Το θέμα είναι ότι το wifi αφενός είναι περιορισμένης εμβέλειας αφετέρου δεν παρέχει ασφάλεια. Οταν μιλάμε δε για ελικόπτερο το οποίο είναι πιό ασταθές σε σχέση με το αεροπλάνο μιλάμε για ακαθόριστο χρόνο που θα συμβεί κάποιο ατύχημα.
Δεν θέλω ούτε να σας αποκαρδιώσω ούτε να γίνω άγγελος της συμφοράς απλά να σας πω ότι για να γίνει το παραπάνω
που σας περιέγραψα εν συντομία και με τα πολύ βασικά και μέχρι να βρεθεί με ασφάλεια στον αέρα το αεροπλάνο ξοδεύτηκαν αρκετά εκατομμύρια και αρκετοί άνθρωποι προσπάθησαν να ξεπεράσουν ένα σωρό προβλήματα τα οποία μόνο με επαγγελματικό εξοπλισμό και μηχανήματα αξίας εκατομμυρίων μπόρεσαν να ξεπεραστούν.
Είσαι σωστός. Γι αυτό δεν πρόκειται να το πετάξουμε. Θα παραμείνει στο έδαφος, και απλά θα δείξουμε πως θα λειτουργούσε υπό τέλειες συνθήκες.
Τετοια ρίσκα δεν πέρνουμε.
Απλά επειδή όταν ξεκίνησε (2005

) πηγαίναμε στα τυφλά, και ως γνωστόν στην Ελλάδα όλα γίνονται στο πόδι, κάποια πράγματα
δεν είχαν μελετηθεί σωστά.
Έχουμε κανένα νέο;
Εδω και μήνες μένει μόνο η πλακέτα..........
Θα ενημερωθείτε και ότι θέλετε για απορίες εννοείται ότι ρωτάτε