Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.868 μηνύματα σε 12.390 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 14:20:25

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 14:20:25

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Stargazer
    [Σήμερα στις 10:48]

[Χθες στις 17:40]

από Markhelis
    [Χθες στις 14:21]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

από Yiannis_S
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 16:29:00]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]

[Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 18:22:36]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309868
    Σύνολο θεμάτων: 12390
    Online σήμερα: 141
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 60
    Συνολικά: 61
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 2 [3] 4     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: αναισθησια η αντιεπαγγελματισμος??  (Αναγνώστηκε 15304 φορές)
    skopos-Komotini
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

« Απάντηση #30 στις: Δευτέρα, 5 Μαΐ 2008, 11:17:45 »

Δυστυχώς αν δεν έχεις ίδρωση για να βγάλεις χρήματα η αν τα έχεις βρει έτοιμα από τον μπαμπά  νομίζεις ότι όλος ο κόσμος είναι δικό σου . Sad
    Καταγράφηκε

evan
    Aeromodeller Hero Member

Ευάγγελος Μιχαηλίδης

« Απάντηση #31 στις: Δευτέρα, 5 Μαΐ 2008, 11:45:32 »

Φίλε Stratos77,
    Όλοι έχουμε αντιμετωπίσει παρόμοιες συμπεριφορές όπου και να πετάμε. Ο κάθε ένας μεταφέρει τον πολιτισμό του...
    Ένα από τα μέτρα που πρέπει να τηρούνται σχολαστικά, είναι να βρίσκονται όλοι οι χειριστές στον ίδιο χώρο και να ανακοινώνουν απογείωση ή προσγείωση.
    Καταγράφηκε

Η ύστατη μορφή ελευθερίας είναι η σιωπή. (Γιάννης Ρίτσος)
    STRATOS77
    Aeromodeller Hero Member

Λυμπερης Ευστρατιος.

« Απάντηση #32 στις: Δευτέρα, 5 Μαΐ 2008, 11:56:16 »

ακριβως ετσι ειναι...αλλα βλεπεις ο καθε ενας δεν μπορει να καταλαβει οτι δεν ειναι μονος του..προσπαθω να μην δημιουργω πουθενα προβλημα να ειμαι κυριος για μενα πανω απ ολα και μετα για τους αλλους...ετσι πιστευω οτι ειναι το σωστο...
    Καταγράφηκε

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ MATRIX ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΩΝ
    Hristos
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #33 στις: Δευτέρα, 5 Μαΐ 2008, 12:22:17 »

Αρχιζω να το βλεπω σαν πλεονεκτημα το οτι ειμαστε λιγοι μοντελιστες(μετρημενοι στα δακτυλα το ενος χεριου,και παλι πολλα ειναι) εδω στα "βορεια προαστια".Χαριτολογω βεβαια ο αερομοντελισμος για να παει μπροστα θελει συνολο,και το συνολο να εφαρμοζει τους ηθικους και μη κανονες για να υπαρξει και να λειτουργει αξιοπρεπεστατα αλλιως θα ειμαστε σαν τις κιτρινες εκπομπες της TV,μονο να μην φτασουμε να φανουμε και στην ιδια την TV  λογο χαους εγωκεντρισμου και υπεροψιας και μη σεβομενοι τα προσωπικα εως και ανθρωπινα ορια,ο νοων νοειτω.
    « Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 5 Μαΐ 2008, 13:40:04 από Φυλλαρίδης Χρήστος » Καταγράφηκε
    modelone
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #34 στις: Δευτέρα, 5 Μαΐ 2008, 13:23:28 »

Κύριοι
    Παρακολουθώ την συζήτηση σας και τις απόψεις σας για την αδιαφορία και μη αποζημίωση του μοντέλου του κυρίου που έσπασα .(χωρίς να ξέρουμε ποιος είχε προτεραιότητα εκτός και όταν δηλώνεις πρώτος ότι εγώ δεν σε είχα στην ορατότητα μου είσαι το θύμα )
    Ποτέ στον αέρα και έχω παρακολουθήσει πολλές συγκρούσεις δεν είδα κανένα να λέει στον άλλον ότι εσύ φταις και πιστεύω πως είναι αδύνατον εκείνη την στιγμή .  
    Ως μοντελιστής επί 30χρονια  ποτέ όσες φόρες και εάν μου έσπασαν το μοντέλο από παρεμβολές ,από κακές προσγειώσεις άλλων που βρέθηκαν στα πιτς σπάζοντας μοντέλα μου ακόμη και το αυτοκίνητο μου όταν κάποιος μοντελιστής έπεσε και μου άφησε το αποτύπωμα του στον ουρανό μου δεν ήρθε να με αποζημιώσει ..
    Και παρά όλα αυτά δεν κρατώ κακία σε κανένα σας όχι γιατί είμαι επαγγελματίας αλλά γιατί το Hobby μας έχει και  τις απώλειες του που εφόσον είμαστε και πετάμε σαν μια παρέα είσαι προετοιμασμένος να τις αποδεχτείς εάν όχι τότε πέτα μόνος σου και όχι επειδή είμαι κατάστημα και για να μην μου κάνεις δυσφήμησης θα έπρεπε να σε αποζημιώσω .
    Τα μοντέλα μου και εγώ τα πληρώνω και κουράζομαι και εγώ για να τα φτιάξω και σίγουρα ένα μοντέλο 2 μέτρων με 20cc μηχανή θα ήθελα να το σπάσω
    Διότι φίλοι μου ο κύριος που συγκρούστηκε στον αέρα με μένα πέρναγε κάθετα πάνω από τα κεφάλια μας την στιγμή εκείνη και καθόταν  αρκετά μέτρα  μέσα στην  πίστα εξου και κινδύνευε να του έρθει το μοντέλο του στο κεφάλι του .
    Ζητώ συγγνώμη αν σας κούρασα σας ξέρω όλους και με ξέρετε και σας έχω βοηθήσει χιλιάδες φορές δεν είναι ωραίο να καταδικάζουμε κάποιον γιατί αύριο μπορεί να είναι η δική σας σειρά.

Γιωργος
    Καταγράφηκε
    Hristos
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #35 στις: Δευτέρα, 5 Μαΐ 2008, 13:53:19 »

Παράθεση
    το Hobby μας έχει και  τις απώλειες του που εφόσον είμαστε και πετάμε σαν μια παρέα είσαι προετοιμασμένος να τις αποδεχτείς
    Δεν γνωριζω τι εγινε και δεν περνω το μερος κανενος,μια ερωτηση μονο.Εχεις μια απωλεια με το αυτοκινητο σου π.χ καποιος σε τρακαρει και φταιει ,μετα σου λεει δεν πειραζει μια κοινωνια ειμαστε συνανθρωποι ειμαστε συμβαινουν αυτα.θυμησου οτι αυτος θα παραβιασει τα ορια σου αυθαιρετα, τι θα πεις?
    Καταγράφηκε
    STRATOS77
    Aeromodeller Hero Member

Λυμπερης Ευστρατιος.

« Απάντηση #36 στις: Δευτέρα, 5 Μαΐ 2008, 14:12:24 »

κυριε modelone...ξεχασατε να πειτε οτι δεν ειμαστε μονοι μας στην αλανα του ασπροπυργου...μας ειδαν ενα σωρο ματια,και φυσικα και το συμβαν..και φυσικα δεν εγινε ετσι οπως τα λετε..εκτος δηλαδη απο ειρωνας ψευδεστε κιολας..αυτο στην ουσια δεν με αφορα (τι ειναι ο καθενας)ουτε με αφορα τι μοντελο εχει ο καθενας και ποσο κοστιζει..το μονο που με αφορα ειναι το ποσο κραταμε τους κανονες πτησης μεταξυ μας..φυσικα και δεν ειναι υπερ σας οτι ειστε 30 χρονια μοντελιστης..αυτα θα επρεπε να τα ξερετε και να μας τα διδασκετε..οποιος λοιπον ηταν στην αλανα του ασπροπυργου μπορει να μας πει εαν ασχετα το δικιο η το αδικο εαν ειμαι ψευτης σε αυτα που γραφω...λυπαμε ειλικρινα...
    Καταγράφηκε

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ MATRIX ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΩΝ
    PRINTEZHS IOSHF
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #37 στις: Δευτέρα, 5 Μαΐ 2008, 17:59:51 »

έχω την ενύπωση από όσα κατάλαβα διαβάζοντας αυτά που γραφής αγαπητέ ότι φταίς. και εφόσον είσαι παλιός "μοντελιστης" θα ξέρεις ότι οι παλιοί είχαν filotimo.an είσαι από aytoyspou έχουν και δεν fofountai να  πουν συγγνώμη τότε πεστην  θα ειναι καλοδεχουμενη.
    Καταγράφηκε
    Arcel
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #38 στις: Δευτέρα, 5 Μαΐ 2008, 18:51:48 »

Ο "κύριος" μάλλον έχει ξεχάσει προ πολλού την αξία των 1000 euro και εσείς κάθεστε και του κλαίγεστε για τα παλιό 100αρικά σας....

Αν είστε πραγματικά αποφασισμένοι να κάνετε κάτι απαράδεκτους σαν και αυτόν να αρχίσουν να σας εκτιμούν πρώτα ως ανθρώπους και έπειτα ως πελάτες και πορτοφόλια πρέπει να τους κόψετε το "φαΐ"....και ο νοών νοείτο. Οι επιλογές μας είναι πολλές και μιλώ κυρίως για αυτές που υπάρχουν στο εξωτερικό.

Καταγράφηκε
    CESSNA 182
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #39 στις: Δευτέρα, 5 Μαΐ 2008, 19:01:32 »

Και παρά όλα αυτά δεν κρατώ κακία σε κανένα σας όχι γιατί είμαι επαγγελματίας αλλά γιατί το Hobby μας έχει και  τις απώλειες του που εφόσον είμαστε και πετάμε σαν μια παρέα είσαι προετοιμασμένος να τις αποδεχτείς εάν όχι τότε πέτα μόνος σου και όχι επειδή είμαι κατάστημα και για να μην μου κάνεις δυσφήμησης θα έπρεπε να σε αποζημιώσω .
    Τα μοντέλα μου και εγώ τα πληρώνω και κουράζομαι και εγώ για να τα φτιάξω και σίγουρα ένα μοντέλο 2 μέτρων με 20cc μηχανή θα ήθελα να το σπάσω
    Διότι φίλοι μου ο κύριος που συγκρούστηκε στον αέρα με μένα πέρναγε κάθετα πάνω από τα κεφάλια μας την στιγμή εκείνη και καθόταν  αρκετά μέτρα  μέσα στην  πίστα εξου και κινδύνευε να του έρθει το μοντέλο του στο κεφάλι του .
    Ζητώ συγγνώμη αν σας κούρασα σας ξέρω όλους και με ξέρετε και σας έχω βοηθήσει χιλιάδες φορές δεν είναι ωραίο να καταδικάζουμε κάποιον γιατί αύριο μπορεί να είναι η δική σας σειρά.
    Κύρις Γιώργο
    Θα μου επιτρέψετε να θίξω μερικά σημεία της επιστολή σας .
    1. ( Αφου είσθε 30 χρόνια μοντελιστής )...θα έπρεπε τα αντανακλαστικά καθώς και η μακρόχρονη πείρα που έχετε... θα έπρεπε  να σας αποτρέψει την διιέλευση από το σημείο που την κάνατε.....
    2. κακία ....Δεν πρέπει να κρατάτε για κάνενα (όπως και κάνατε βέβαια ) γιατί όπως είπατε και εσείς μια παρέα είμαστε. Ο καθένας λέει την άποψη του όπως και εσείς. 
    3. Πέρναγε κάθετα πάνω απο τα κεφάλια μας.....Εσείς ως έμπειρος μοντελιστής τι κάνατε πριν το συμβάν γι αυτό ?
    4.και σας έχω βοηθήσει χιλιάδες φορές....¨ολοι μας πιστεύω έχουμε βοηθήσει ή βοηθηθεί απο κάποιον άλλον ....ε και....να το φωνάζουμε ή να το πατζίζουμε με κάτι.
    5.είμαστε και πετάμε σαν μια παρέα είσαι προετοιμασμένος να τις αποδεχτείς εάν όχι τότε πέτα μόνος σου......(λίγο φασιστικό μου ακούγεται...)
    6. ¨οσο για τις συχνότητες ...πιστεύω ότι έισθε απο τους λίγους που τις γράφουν σε χαρτί....

Ευχαριστώ εκ των προτέρων   
    Αρης
    Καταγράφηκε
    Dimhack
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #40 στις: Δευτέρα, 5 Μαΐ 2008, 19:23:49 »

Και παρά όλα αυτά δεν κρατώ κακία σε κανένα σας όχι γιατί είμαι επαγγελματίας αλλά γιατί το Hobby μας έχει και  τις απώλειες του που εφόσον είμαστε και πετάμε σαν μια παρέα είσαι προετοιμασμένος να τις αποδεχτείς εάν όχι τότε πέτα μόνος σου και όχι επειδή είμαι κατάστημα και για να μην μου κάνεις δυσφήμησης θα έπρεπε να σε αποζημιώσω .
    Διότι φίλοι μου ο κύριος που συγκρούστηκε στον αέρα με μένα πέρναγε κάθετα πάνω από τα κεφάλια μας την στιγμή εκείνη και καθόταν  αρκετά μέτρα  μέσα στην  πίστα εξου και κινδύνευε να του έρθει το μοντέλο του στο κεφάλι του .
    Κύρις Γιώργο
    Θα μου επιτρέψετε να θίξω μερικά σημεία της επιστολή σας .
    1. ( Αφου είσθε 30 χρόνια μοντελιστής )...θα έπρεπε τα αντανακλαστικά καθώς και η μακρόχρονη πείρα που έχετε... θα έπρεπε  να σας αποτρέψει την διιέλευση από το σημείο που την κάνατε.....
    2. κακία ....Δεν πρέπει να κρατάτε για κάνενα (όπως και κάνατε βέβαια ) γιατί όπως είπατε και εσείς μια παρέα είμαστε. Ο καθένας λέει την άποψη του όπως και εσείς. 
    3. Πέρναγε κάθετα πάνω απο τα κεφάλια μας.....Εσείς ως έμπειρος μοντελιστής τι κάνατε πριν το συμβάν γι αυτό ?
    4.και σας έχω βοηθήσει χιλιάδες φορές....¨ολοι μας πιστεύω έχουμε βοηθήσει ή βοηθηθεί απο κάποιον άλλον ....ε και....να το φωνάζουμε ή να το πατζίζουμε με κάτι.
    5.είμαστε και πετάμε σαν μια παρέα είσαι προετοιμασμένος να τις αποδεχτείς εάν όχι τότε πέτα μόνος σου......(λίγο φασιστικό μου ακούγεται...)
    6. ¨οσο για τις συχνότητες ...πιστεύω ότι έισθε απο τους λίγους που τις γράφουν σε χαρτί....

Ευχαριστώ εκ των προτέρων   
    Αρης

RE POS TIN VLEPOUN ETSI I KATASTIMATARXIDES;;;;;;;

MIPOS EXOUN KSEXASI KAPOIOI POS PROTA TOYS VOITHAME EMEIS NA STIRIKSOUN TO MAGAZI TOUS IKONOMIKA GIANA EXOUN DOULITSA KAI META AUTOI ME TIN SIRA TOUS (SPANIOS OMOS)

YPARXOUN KAI EXERESEIS
    Καταγράφηκε
    Κώστας Κωστόπουλος
    Aeromodeller Hero Member

AKA "agridoc"

« Απάντηση #41 στις: Δευτέρα, 5 Μαΐ 2008, 21:07:19 »

Νομίζω οτι έχουμε παρεκτραπεί.

Δυστυχώς συγκρούσεις μοντέλων συμβαίνουν παντού, συνήθως από κακή οργάνωση του χώρου (όπως νομίζω στην συγκεκριμένη περίπτωση) αλλά και από αστεία που καταλήγουν σε τραγωδίες.

STRATOS77 είναι κατανοητή η στενοχώρια σου για το μοντέλο σου, όχι όμως και οι χαρακτηρισμοί που κάνεις. Επίσης το να δημοσιεύεις την ιστορία αυτή σε όλα τα ελληνικά φόρουμ και να ζητάς την γνώμη οποιουδήποτε, που δεν ήταν καν παρόν στο ατύχημα, θα οδηγήσει μόνο σε επιπλέον παρεξηγήσεις και λανθασμένες εντυπώσεις, συνήθως προς το μέρος του πιο γνωστού και επαγγελματία στον χώρο, που παίρνουν, ίσως χωρίς πρόθεση, τον χαρακτήρα δυσφήμισης.

Πιστεύω οτι, αν διαβάσεις το μήνυμα σου μετά από λίγο καιρό, θα δεις οτι αυτό που φαίνεται αμέσως είναι η μη ύπαρξη οργάνωσης των πτήσεων στον χώρο.

Το να αποφύγει κανείς μια σύγκρουση δεν είναι θέμα φιλότιμου, είναι θέμα και ασφάλειας και κόστους. Μπορεί να το πάθει και οποιοσδήποτε έμπειρος αν εμφανισθεί μοντέλο από εκεί που δεν το περιμένει. Κανένας δεν θέλει να σπάσει το μοντέλο του, ειδικά αν είναι ακριβό και έχει απαιτηθεί και κάμποση δουλειά, ένας έμπειρος δε γνωρίζει οτι ένα ατύχημα σε χαμηλό ύψος μπορεί να έχει επιπτώσεις και από τα κομματια που θα πέσουν χωρίς έλεγχο, ειδικά αν το μοντέλο είναι μεγάλο και γρήγορο.

Εχω δει τον φίλο Κώστα Παπαδόπουλο να χάνει μεγάλο μοντέλο από άνοιγμα άλλου πομπού και να μην ανοίγει καθόλου θέμα στον χώρο πτήσης, παρά το εμφανέστατο αίτιο. Προσωπικά μου έχουν πατήσει και μοντέλο κατά λάθος.

Το καλό στην υπόθεση είναι οτι δεν υπήρχε ζημιά πέρα από τα μοντέλα.

Αυτό που σίγουρα χρειάζεται είναι καλύτερη οργάνωση του χώρου.

Από το βιβλίο του Γιάννη Κωνσταντακάτου, Η Επικίνδυνη Πτήση και τα άλλα στο κεφάλαιο Η Ασφάλεια των Πτήσεων περιέχουν αρχές που δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ.
    Καταγράφηκε

Πριν κάνετε ερώτηση: Ψάξατε στο Aeromodelling GR ή στο Βιβλίο του jkon;
    Μην κάνετε χαρακτηρισμούς και άσχημα σχόλια, αν μη τι άλλο, συγκρατηθείτε για το καλό του χόμπυ μας.
    asesasos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #42 στις: Δευτέρα, 5 Μαΐ 2008, 22:58:52 »

Στρατο καταλαβαινω τι ειναι αυτο που σε ενοχλησε περισσοτερο...Δεν ειναι η αξια του μοντελου ουτε η αξια της μηχανης που εγινε σαν παπιγιόν.. Ειναι σίγουρα ο τροπος που αντιμετωπίστηκες και εδω θα σου δωσω δίκιο...
    Αν έρχονταν απο την αρχη να σου ζητουσε μια συγγνωμη και να μιλησετε ειμαι σιγουρος οτι δεν θα ετρεχε τιποτα για σενα...Αλλα το στυλ "πλακα μου κανεις φιλαρακο" λιγα μολις λεπτα απο το "νομιζα οτι περναγα"...  και αμεσως μετα εγω πεταω το επομενο μοντελο που εβγαλα μεσα απο το αμαξι και ολα καλα....

Καταγράφηκε

"asesasos"
    Giannis Zeteko.
    Aeromodeller Sr. Member

FLY-ROBIN-FLY!!!

« Απάντηση #43 στις: Δευτέρα, 5 Μαΐ 2008, 23:56:43 »

Καλησπερα σε ολους,
    διαβασα ολες τις απαντησεις στο θεμα του Στρατου και συνπερανα (χωρις να ειμαι παρων στο συμβαν)
    αυτο που παντα μου ελεγαν οι παλαιοτεροι......
    σε ενα ατυχημα παντα φταινε και οι δυο πλευρες.παρ'ολο που οι περισοτερες ειναι υπερ του Στρατου.

καλο ειναι ομως να υπαρχει κατανοηση του <λαθους> και να μην υπαρχουν ειρωνιες απο την πλευρα κανενος.
    αν πραγματι ειναι λαθος του χειριστη της τσεσνα,καλο θα ηταν εστω και καθυστερημενα να αντικαταστησει με ενα
    ιδιο μοντελο (μιας και εχει και την δυνατοτητα λογω καταστηματος) τον δευτερο χειριστη.

αν αληθευει ομως οτι ο χειριστης του μπιβερ ηταν μεσα στον διαδρομο κλπ που λεει ο αλλος,τοτε πρεπει να
    ξεπερασει την οργη για τον χαμο του μοντελου του ο Στρατος και να αποκαταστησει ηθικα τον επαγγελματια.

φιλικα παντα Γιαννης,γιατι εδω δεν ειμαστε δηκαστηριο.....
    Καταγράφηκε
    Pilot Haris
    Aeromodeller Hero Member

http://www.facebook.com/pilot.haris.5

« Απάντηση #44 στις: Τρίτη, 6 Μαΐ 2008, 00:01:07 »

φιλε μου στρατο διαβασα ολες τις απαντισης αλλα οπως παντα δεν βγαζουμε ακρη. θα συμφωνισω και με εσενα και με τον κυριο model one κια τον Κυριο Κωστοπουλο. το σιγουρο ειναι οτι οι ζημιες ειναι μεσα στο προγραμα. και απο λαθος και απο επιτιδες. το θεμα ειναι οπως προαναφεραν και σε αλλες απαντησεις ειναι να υπαρχει ανθρωπια. εγο παντος δεν θα ζητουσα να αποζιμηωθο απο κανενα. κατα εμε, παντα ετσι?? δεν ειναι του τυπου μου. απο την αλλη ειναι οτι στους ελευθερους χωρους δεν υπαρχουν κανονες. τιποτα. αν και μερικοι λενε οτι προσεχουμε - ρωταμε - βλεπουμε κτλ. δεν τα πυστευο αυτα. και οταν πετας σε ελευθερους χωρους ετσι ειναι. δεν βρισκης το ''δικιο'' σου. και εγο πεταω σε ελευθερο χωρο ετσι. αλλα ειμαι και γραμενος και σε μοντελοδρομιο. δυστηχος οπως και σε ολα τα χομπυ - δουλειες - παρεες υπαρχουν και οι . . . . . . . . .  αναισθητοι. τι να κανουμε. κατι παρομοιο μου εχει τυχη και εμενα. 1 - 2 - 3 φορες. και ακομα χειροτερο. εχουν πεση ελικοπτερα διπλα μου. εκει να σε δω.
    τελος παντον. κανε υπομονη και ελα να ποιουμε κανενα ΚΑΦΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ  Grin Grin Grin

ΦΙΛΙΚΑ  HARIS
    Καταγράφηκε

http://www.facebook.com/pilot.haris.5

Aurora-
    Raptor X50-
    Gemini Multiplex-
    Fun Jet Multiplex-
    Twin Jet Multiplxex-
    Minimoa ArtTech-
    Yak 54 Thunder Tiger-
    DogFighter Multiplex-
    Tucan  Multiplex-
    EasyStar II  Multiplex-
    Σελίδες: 1 2 [3] 4     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: αναισθησια η αντιεπαγγελματισμος??
    Μεταπήδηση σε: