Νομίζω οτι έχουμε παρεκτραπεί.
Δυστυχώς συγκρούσεις μοντέλων συμβαίνουν παντού, συνήθως από κακή οργάνωση του χώρου (όπως νομίζω στην συγκεκριμένη περίπτωση) αλλά και από αστεία που καταλήγουν σε τραγωδίες.
STRATOS77 είναι κατανοητή η στενοχώρια σου για το μοντέλο σου, όχι όμως και οι χαρακτηρισμοί που κάνεις. Επίσης το να δημοσιεύεις την ιστορία αυτή σε όλα τα ελληνικά φόρουμ και να ζητάς την γνώμη οποιουδήποτε, που δεν ήταν καν παρόν στο ατύχημα, θα οδηγήσει μόνο σε επιπλέον παρεξηγήσεις και λανθασμένες εντυπώσεις, συνήθως προς το μέρος του πιο γνωστού και επαγγελματία στον χώρο, που παίρνουν, ίσως χωρίς πρόθεση, τον χαρακτήρα δυσφήμισης.
Πιστεύω οτι, αν διαβάσεις το μήνυμα σου μετά από λίγο καιρό, θα δεις οτι αυτό που φαίνεται αμέσως είναι η μη ύπαρξη οργάνωσης των πτήσεων στον χώρο.
Το να αποφύγει κανείς μια σύγκρουση δεν είναι θέμα φιλότιμου, είναι θέμα και ασφάλειας και κόστους. Μπορεί να το πάθει και οποιοσδήποτε έμπειρος αν εμφανισθεί μοντέλο από εκεί που δεν το περιμένει. Κανένας δεν θέλει να σπάσει το μοντέλο του, ειδικά αν είναι ακριβό και έχει απαιτηθεί και κάμποση δουλειά, ένας έμπειρος δε γνωρίζει οτι ένα ατύχημα σε χαμηλό ύψος μπορεί να έχει επιπτώσεις και από τα κομματια που θα πέσουν χωρίς έλεγχο, ειδικά αν το μοντέλο είναι μεγάλο και γρήγορο.
Εχω δει τον φίλο Κώστα Παπαδόπουλο να χάνει μεγάλο μοντέλο από άνοιγμα άλλου πομπού και να μην ανοίγει καθόλου θέμα στον χώρο πτήσης, παρά το εμφανέστατο αίτιο. Προσωπικά μου έχουν πατήσει και μοντέλο κατά λάθος.
Το καλό στην υπόθεση είναι οτι δεν υπήρχε ζημιά πέρα από τα μοντέλα.
Αυτό που σίγουρα χρειάζεται είναι καλύτερη οργάνωση του χώρου.
Από το βιβλίο του Γιάννη Κωνσταντακάτου,
Η Επικίνδυνη Πτήση και τα άλλα στο κεφάλαιο
Η Ασφάλεια των Πτήσεων περιέχουν αρχές που δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ.