Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.873 μηνύματα σε 12.391 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 31 Ιουλ 2026, 21:22:54

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 31 Ιουλ 2026, 21:22:54

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 14:01]

από Nikolas K
    [Σήμερα στις 10:36]

[Χθες στις 23:25]

από dominicm
    [Χθες στις 19:33]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

από Yiannis_S
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 16:29:00]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309873
    Σύνολο θεμάτων: 12391
    Online σήμερα: 134
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 3
    Επισκέπτες: 60
    Συνολικά: 63
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: [1] 2 3 4     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: αναισθησια η αντιεπαγγελματισμος??  (Αναγνώστηκε 15325 φορές)
    STRATOS77
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Λυμπερης Ευστρατιος.

« στις: Κυριακή, 4 Μαΐ 2008, 23:12:39 »

φιλοι μου καλησπερα..μετα την τοσο ωραια μερα που περασαμε πετωντας σημερα,και μετα απο τοσο μεγαλη αγανακτηση με καποιους αναισθητους ανευθυνους βλακες μοντελιστες που υπαρχουν γυρω μας δεν αντεχω και θελω να μοιραστω μαζι σας την σημερινη μου εμπειιρια στην αλανα του ασπροπυργου...

καθε ενας απο εμας εχει ενα μοντελακι το οποιο δεν μετραω την χρηματικη του αξια αλλα το ποσο το γουσταρει,και θελει να περασει ομορφα μαζι του..ετσι και γω με το αγαπημενο μου biever ξεκινησα σημερα για την αλανα του ασπροπυργου...να πω οτι ηταν η παρθενικη του πτηση...φτανοντας εκει και βλεποντας ολους τους μοντελιστες να ξεσαλωνουν....αποφασισα να ξεκινησω την πτηση,μην γνωριζοντας οτι αναμεσα μας υπαρχει ενας (βλακας) για μενα επαγγελματιας με μαγαζι στον πειραια,μαρουσι και δεν ξερω που αλλου τελικα που μονο για πτηση δεν ερχεται απ οτι φανηκε...το ονομα του?Huh
    ο κυριος ((((model one)))
    και γιατι το λεω δημοσια??ακουστε και πειτε μου την αποψη σας
    ειμαι λοιπον στο κεντρο την αλανας και ο (κυριος)αριστερα απο πισω μου στο τελος μακρυα περιπου 50 μετρα οπου και ειχε τα μοντελα του ο ιδιος...ξεκιναω λοιπον την πτηση,,το μοντελο στον αερα και παμε για τριμαρισμα και μετα την κανονικη μας πτηση...αφου λοιπον εχουμε κανει περιπου 5 λεπτα πτηση,και χωρις μεχρι στιγμης να εχει συμβει το παραμικρο απο κανεναν,αποφασιζω να γυρισω για προσγειωση,,και ενω κοιταω προς τα δεξια μου και εχω τον κυριο στην πλατη μου πισω 50 μετρα οπως ειπα,ξαφνικα ειδα ενα μοντελο ναμε ενβολιζει στην κυριολεξια.ολα εγιναν τοσο αποτομα χωρις να το καταλαβω,το μονο που καταλαβα ειναι ενα σωρος με πραγματα να πεφτει στο χωμα....
    ξαφνικα ακουω μια φωνη με ενα τονο βλακειας....να λεει..οχι ρε συ...επεσαν..και ελεγα περναω δεν περναω.....
    στην αρχη δεν καταλαβα,μετα ομως ειδα οτι ο κυριος ενω με εβλεπε να ερχομαι χωρις εγω να τον εχω δει δεν ειχα καν το φιλοτιμο να αποφυγει την συγκρουση με αποτελεσμα να κατασταφουν και τα 2 μοντελα στον αερα..
    μολις λοιπον μαζεψα τα πραγματα πηγα να τον ρωτησω τι θα γινει με το μοντελο...η απαντηση??ακουστε..
    ρε φιλε πλακα μου κανεις??θελεις να σου πληρωσω το μοντελο??εχασα μοντελο 1000 ευρο και θελεις να σου πληρωσω 120 ευρο μοντελο...πλακα κανεις μου λεει..

πειτε μου λοιπον την γνωμη σας??ειναι απαντηση αυτη απο επαγγελματια μοντελιστη??μετραει την φθορα με την τιμη του μοντελου???ρωταει εαν εχουμε 100 ευρο να παρουμε αλλο??και 1 ευρο να εκανε ειναι λογος αυτος??και το εχει ξανακανει να εμβολισει και αλλο μοντελο στον ασπροπυργο...γιατι δηλαδη να εχουμε φιλοτιμο εμεις και οχι αυτος???το καταγγελω εντονα και φυσικα δεν θα το αφησω να περασει ετσι...οχι για το μοντελο μου αλλα για τον τροπο του κυριου(βλακα) ο οποιος εχει και μαγαζι και πολλοι απο εμας εχουμε αγορασει απο αυτον...ουτε βιδα πλεον!!!!
    Καταγράφηκε

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ MATRIX ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΩΝ
    tedr50
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #1 στις: Κυριακή, 4 Μαΐ 2008, 23:26:26 »

Αυτή δεν είναι σοβαρή συμπεριφορά και κυρίως από επαγγελματία μοντελιστή.
    Τουλάχιστον μία εικονική συγνώμη έπρεπε να ζητήσει.
    ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Και εκτός των άλλων παραλίγο να σκοτώσουν τα κομμάτια και τον φίλο DUKE που πετούσε το ελικόπτερο του ανέμελος λίγο πιο κάτω. Cheesy Cheesy Cheesy
    Καταγράφηκε

fly as high as the sun
    CESSNA 182
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #2 στις: Κυριακή, 4 Μαΐ 2008, 23:30:27 »

τονο βλακειας....να λεει..οχι ρε συ...επεσαν..και ελεγα περναω δεν περναω.....

δεν περνάς κυρά μαρία ....δεν περνάς .....δεν περνάς.......και ...αφού δεν πέρασε δεν πρέπει να αναλάβει και της ευθύνες του.....
    Καταγράφηκε
    STRATOS77
    Aeromodeller Hero Member

Λυμπερης Ευστρατιος.

« Απάντηση #3 στις: Κυριακή, 4 Μαΐ 2008, 23:34:50 »

θα περιμενα να μου πει εστω μια κουβεντα...και πραγματικα δεν θα ζητουσα τιποτα γιατι ειδα οτι και ο ιδιος ειχε ζημια....αλλα η αναισθησια του και μονο φτανει....δεν πειραζει ομως  ο τροχος θα γυρισει....και θα γυρισω και γω στα 35mhz..οποτε με την κατευθυνση στα χερια μου τι θα λεω???θα την πετυχω την συχνοτητα η δεν θα την πετυχω??πραγματικα το λεω εαν τον ξαναδω στον ασπροπυργο δεν προκειται να πεταξει μοντελο..και αν κανει το λαθος.....πουλ κλαμα!!!!
    Καταγράφηκε

tedr50
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #4 στις: Κυριακή, 4 Μαΐ 2008, 23:38:04 »

ΕΥΘΥΝΕΣ?Huh??
    Αφού ο άνθρωπος έδειξε ότι είναι τελείως ανεύθυνος.
    Καταγράφηκε

fly as high as the sun
    CESSNA 182
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #5 στις: Κυριακή, 4 Μαΐ 2008, 23:40:15 »

Εχω όλες τις συχνότητες του 35 . θα ανοίγω και εγώ λοιπόν και δεν θα ρωτάω τον συγκεκριμένο (κύριο).
    θα πέσει ......δεν θα πέσει........
    Καταγράφηκε
    Dimhack
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #6 στις: Κυριακή, 4 Μαΐ 2008, 23:42:16 »

αγαπητέ στρατό το φόρουμ είναι για να μιλάει οποιος θέλει ελευθερα, επόμενος μην ανησυχείς που αναφέρεις το όνομα αυτού του κυριου.

προφανώς όμως να έγινε και κατά λάθος δεν πιστεύω πως αυτός ήθελε να καταστρέψει το μοντέλο του και το δικό σου,

αν όμως και επειδή κάποιοι τύποι έχουν κάνει χρήμα από το hobby και δεν τους νοιάζουν τα μοντέλα μονο ο χαβαλές να γίνετε.

,και το λέω αυτό γιατί δεν μου άρεσε η λέξη περνάω δεν περνάω, τότε τι να πω,

δεν θα σου πρότεινα να ασχοληθείς γιατί γνωρίζουν καλά όλοι πως δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλεις άκρη

για να είμαι ειλικρινής για τέτοιου είδους περιστατικό με τον συγκεκριμένο tipo  έχω ακούσει ξανά στο ίδιο μέρο και με περίπου τον ίδιο τρόπο.
    Καταγράφηκε
    STRATOS77
    Aeromodeller Hero Member

Λυμπερης Ευστρατιος.

« Απάντηση #7 στις: Κυριακή, 4 Μαΐ 2008, 23:45:16 »

εχεις δικιο φιλε μου..αλλα δεν θα εκανα ποτε κατι τετοιο σε κανενα μας..ακομα και αν εκανε 1 ευρο το μοντελο....φανηκε οτι ηταν εσκεμενο γιατι δεν προσπαθησε να το αποφυγει...πραγματικα ηταν αυτες οι λεξεις του...αν ειναι δυνατον!!!!
    Καταγράφηκε

DUKE
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #8 στις: Κυριακή, 4 Μαΐ 2008, 23:45:31 »

θα περιμενα να μου πει εστω μια κουβεντα...και πραγματικα δεν θα ζητουσα τιποτα γιατι ειδα οτι και ο ιδιος ειχε ζημια....αλλα η αναισθησια του και μονο φτανει....δεν πειραζει ομως  ο τροχος θα γυρισει....και θα γυρισω και γω στα 35mhz..οποτε με την κατευθυνση στα χερια μου τι θα λεω???θα την πετυχω την συχνοτητα η δεν θα την πετυχω??πραγματικα το λεω εαν τον ξαναδω στον ασπροπυργο δεν προκειται να πεταξει μοντελο..και αν κανει το λαθος.....πουλ κλαμα!!!!
    Εχεις απολυτο δικιο φιλε stratos77 αλλα αυτο που λες δεν ειναι λυση. Σκεψου μονο την πιθανοτητα να ανοιξης στην ιδια συχνοτητα προκαλωντας του παρεμβολη και το μοντελο ανεξελεγκτο πλεον να πεσει επανω σε κοσμο και να προκαλεσει τραυματισμους. Σε αυτες τις περιπτωσειεις προσπαθεις να τα βρεις φιλικα και αν δεν παιρνει απο λογια (οπως ο τυπος) τον γραφεις κανονικα και συνεχιζεις. Και μονο που ειναι επαγγελματιας αυτο που ποσταρησες ηδη ειναι κακο για αυτον. Ο κοσμος και γενικα οι μοντελιστες ξερουν και κρινουν
    Καταγράφηκε

Η μόνη διαφορά μεταξύ της ηλιθιότητας και της ιδιοφυΐας είναι ότι η ιδιοφυΐα έχει και τα όριά της
    Arcel
    Aeromodeller
    *

« Απάντηση #9 στις: Κυριακή, 4 Μαΐ 2008, 23:46:02 »

Ποτέ μην τα βάλεις με ένα ηλίθιο. Κατα πάσα πιθανότητα θα είσαι ο χαμένος. Μακάρι να ξεβρομίσει μια μέρα ο χώρος από τέτοια μιάσματα και όχι μόνο ο χώρος αλλά και η κοινωνία αν θέλουμε να επεκταθούμε και πιο πέρα. Γιατί μην μου πείτε πως η συμπεριφορά αυτή δεν χαρακτηρίζει γενικότερα κάποιον.
    Καταγράφηκε
    tanfoglio
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #10 στις: Κυριακή, 4 Μαΐ 2008, 23:47:04 »

Φίλε Στράτο εάν τα πράγματα είναι ακριβώς όπως τα έγραψες, δηλαδή είχε εν όψη του το μοντέλο σου, και παρόλα αυτά έπεσε επάνω του σίγουρα φταίει. Αυτό που νομίζω σε πειράζει πιο πολύ δεν είναι τόσο το μοντέλο όσο η απαξιωτική του συμπεριφορά! Εσύ είσαι των 120,00 ευρώ και αυτός των 1000,00 και τολμάς και μιλάς?Huh

Κρίμα...Άλλο ένα κακό παράδειγμα έρχεται να συμπληρώσει την γνώμη μου για κάποια κατηγορία ελλήνων επαγγελματιών .... Παρεπιπτόντως τι μοντέλο ήταν αυτό των 1000 ευρώ???

Γιώργος
    Καταγράφηκε
    dapan
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #11 στις: Κυριακή, 4 Μαΐ 2008, 23:50:57 »

Καλησπέρα σε όλους
    ξεκινώντας αυτό το μήνυμα θα ήθελα να τονίσω πως για ακόμη μία φορά καταλαβαίνουμε από τα γραφόμενα την σημασία της ένταξης των αερομοντελιστών σε συλλόγους ή σε ιδιωτικά μοντελοδρόμια, ( μιας και αυτά έχουν μπεί σοβαρά στην ζωή μας).
    Η συμπεριφορά του εν λόγο αερομοντελιστή, (επαγγελματία ή μη), σίγουρα από τα μέχρι τώρα γραφόμενα είναι κατακριτέα, παρόλα αυτά, θα ήθελα να συμβουλέψω (πάντα με φιλικό τόνο), τον φίλο strato77 πως καλό θα είναι μηνύματα σαν το προηγούμενο του που αναφέρει για συχνότητες κλπ, να μην περνάν ούτε καν σαν σκέψη από το μυαλό μας.
    Αν μπούμε σε αυτή την λογική, το σίγουρο είναι πως αντί για αερομοντελισμό, θα πρέπει να κάνουμε πόλεμο, και μάλιστα, όχι στα ψέματα τύπου Paint ball, αλλά με πραγματικά πυρά....

φιλικά

dapan
    Καταγράφηκε

Όποιος μαθαίνει από τα λάθη του είναι έξυπνος,
    όποιος μαθαινει από τα λάθη των άλλων είναι σοφός
    STRATOS77
    Aeromodeller Hero Member

Λυμπερης Ευστρατιος.

« Απάντηση #12 στις: Κυριακή, 4 Μαΐ 2008, 23:52:35 »

φιλε γιωργο δεν γνωριζω την τιμη του μοντελου του κυριου,αλλα ναι ειχε φατσα καρτα το μοντελο μου και ολη την αλανα,ενω εγω τον ειχα πλατη...και μετα το συμβαν ακου και ακουσαν και αλλοι (ειπα περναω δεν περναω....)
    Καταγράφηκε

The machinist
    Aeromodeller Sr. Member

Λαμπράκης Πάνος

« Απάντηση #13 στις: Κυριακή, 4 Μαΐ 2008, 23:53:26 »

Φιλε Στρατο,

Μην ψαχνεις ακρη!Υπαρχουν και ζουν αναμεσα μας!Υπαρχουν κανονισμοι που διευκρινιζουν πως μπορεις να "συμβιωνεις" με αλλους μοντελιστες στον ιδιο χωρο.Πρεπει ολοι να γνωριζουν τις συχνοτητες ολων!Εκτος αυτου οταν καποιος προσγειωνεται το φωναζει δυνατα και προσπαθει να ελεγξει τον διαδρομο για ανθρωπους και αλλα μοντελα!Αυτος προφανως πηγε να κανει "μαγκια" προσπαθωντας να περασει απο το μοντελο σου!Αν ηταν μαγκας,δεν θα ζηταγε συγγνωμη,θα εβγαζε απο το πορτοφολι του 120 € και θα σου τα εδινε!Ετσι ξερω εγω οτι κανουν οι ανδρες!Για το μοντελο ειχε 1000 €, για σενα που εκανε βλακεια δεν ειχε...Τι να πω?Παντως δεν παιζει ρολο εαν καποιος ειναι επαγγελματιας ή οχι.Η βλακεια δεν γνωριζει συνορα...
    Dapan δεν χρειαζονται πυρα!Ενα scrambler χρειαζεται!Θα μου πεις οι αλλοι τι φταινε?Οποτε αναγκαστικα σε τετοιες φασεις κανεις την παπια!Υπομονη και καλη καρδια(Και να πετας μονος σου,ή με καλους φιλους).
    Καταγράφηκε

Αίεν Υψικρατείν
    STRATOS77
    Aeromodeller Hero Member

Λυμπερης Ευστρατιος.

« Απάντηση #14 στις: Κυριακή, 4 Μαΐ 2008, 23:54:33 »

φιλε duke εχεις δικιο..απλα δεν μου εχουν περασει ακομα τα νευρα και η ενταση...
    Καταγράφηκε

Σελίδες: [1] 2 3 4     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: αναισθησια η αντιεπαγγελματισμος??
    Μεταπήδηση σε: