φιλοι μου καλησπερα..μετα την τοσο ωραια μερα που περασαμε πετωντας σημερα,και μετα απο τοσο μεγαλη αγανακτηση με καποιους αναισθητους ανευθυνους βλακες μοντελιστες που υπαρχουν γυρω μας

δεν αντεχω και θελω να μοιραστω μαζι σας την σημερινη μου εμπειιρια στην αλανα του ασπροπυργου...

καθε ενας απο εμας εχει ενα μοντελακι το οποιο δεν μετραω την χρηματικη του αξια αλλα το ποσο το γουσταρει,και θελει να περασει ομορφα μαζι του..ετσι και γω με το αγαπημενο μου biever ξεκινησα σημερα για την αλανα του ασπροπυργου...να πω οτι ηταν η παρθενικη του πτηση...φτανοντας εκει και βλεποντας ολους τους μοντελιστες να ξεσαλωνουν....αποφασισα να ξεκινησω την πτηση,μην γνωριζοντας οτι αναμεσα μας υπαρχει ενας (βλακας) για μενα επαγγελματιας με μαγαζι στον πειραια,μαρουσι και δεν ξερω που αλλου τελικα που μονο για πτηση δεν ερχεται απ οτι φανηκε...το ονομα του?

ο κυριος ((((model one)))
και γιατι το λεω δημοσια??ακουστε και πειτε μου την αποψη σας
ειμαι λοιπον στο κεντρο την αλανας και ο (κυριος)αριστερα απο πισω μου στο τελος μακρυα περιπου 50 μετρα οπου και ειχε τα μοντελα του ο ιδιος...ξεκιναω λοιπον την πτηση,,το μοντελο στον αερα και παμε για τριμαρισμα και μετα την κανονικη μας πτηση...αφου λοιπον εχουμε κανει περιπου 5 λεπτα πτηση,και χωρις μεχρι στιγμης να εχει συμβει το παραμικρο απο κανεναν,αποφασιζω να γυρισω για προσγειωση,,και ενω κοιταω προς τα δεξια μου και εχω τον κυριο στην πλατη μου πισω 50 μετρα οπως ειπα,ξαφνικα ειδα ενα μοντελο ναμε ενβολιζει στην κυριολεξια.ολα εγιναν τοσο αποτομα χωρις να το καταλαβω,το μονο που καταλαβα ειναι ενα σωρος με πραγματα να πεφτει στο χωμα....

ξαφνικα ακουω μια φωνη με ενα τονο βλακειας....να λεει..οχι ρε συ...επεσαν..και ελεγα περναω δεν περναω.....
στην αρχη δεν καταλαβα,μετα ομως ειδα οτι ο κυριος ενω με εβλεπε να ερχομαι χωρις εγω να τον εχω δει δεν ειχα καν το φιλοτιμο να αποφυγει την συγκρουση με αποτελεσμα να κατασταφουν και τα 2 μοντελα στον αερα..
μολις λοιπον μαζεψα τα πραγματα πηγα να τον ρωτησω τι θα γινει με το μοντελο...η απαντηση??ακουστε..
ρε φιλε πλακα μου κανεις??θελεις να σου πληρωσω το μοντελο??εχασα μοντελο 1000 ευρο και θελεις να σου πληρωσω 120 ευρο μοντελο...πλακα κανεις μου λεει..
πειτε μου λοιπον την γνωμη σας??ειναι απαντηση αυτη απο επαγγελματια μοντελιστη??μετραει την φθορα με την τιμη του μοντελου???ρωταει εαν εχουμε 100 ευρο να παρουμε αλλο??και 1 ευρο να εκανε ειναι λογος αυτος??και το εχει ξανακανει να εμβολισει και αλλο μοντελο στον ασπροπυργο...γιατι δηλαδη να εχουμε φιλοτιμο εμεις και οχι αυτος???το καταγγελω εντονα και φυσικα δεν θα το αφησω να περασει ετσι...οχι για το μοντελο μου αλλα για τον τροπο του κυριου(βλακα) ο οποιος εχει και μαγαζι και πολλοι απο εμας εχουμε αγορασει απο αυτον...ουτε βιδα πλεον!!!!