Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.867 μηνύματα σε 12.389 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 03:16:37

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 03:16:37

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Χθες στις 17:40]

από Markhelis
    [Χθες στις 14:21]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

από Yiannis_S
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 16:29:00]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]

[Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 18:22:36]

[Τετάρτη, 15 Ιουλ 2026, 18:55:59]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309867
    Σύνολο θεμάτων: 12389
    Online σήμερα: 141
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 151
    Συνολικά: 151
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 2 3 [4]     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: αναισθησια η αντιεπαγγελματισμος??  (Αναγνώστηκε 15293 φορές)
    bf109e
    Aeromodeller Full Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #45 στις: Τρίτη, 6 Μαΐ 2008, 01:51:50 »

Φιλοι διαβασα ολες τις απαντησεις.Ο Στρατος ειπε πως τον αλλο κυριο τον ειχε πλατη.Δεν τον εβλεπε τι εκανε.Ο αλλος απο πισω εβλεπε τι κανει.Και αυτο φιανεται απο το περναω δεν περναω που ειπε.Αποψη μου οτι επρεπε το λιγοτερο μια συγνωμη και μια ενδειξη το οτι πραγματικα αναγνωρισε το λαθος του.Το οτι ειρωνευτικε κιολας τι να πω.Καποιοι θυσιαζουμε πραγματα αλλα για να παρουμε ενα αεροπλανο εστω ηλεκτρικο να το πεταμε και να νιωθουμε free και μακρυα απο εννοιες.Δεν εχει κανεις το δικαιωμα να το υποβαθμιζει εστω κατι με μπαταρια φελιζολ με μορφη αεροπλανου.

Καποιος ειπε πως φταινε και οι 2.Ισως εχει δικιο ισως αδικο μιας και δεν ημουν και εγω παρον.Αλλα αν τσουλας με το αμαξι και ερθει καποιος και στη σκασει απο πισω λεγοντας νομιζα οτι περναγα ποιος φταιει?Αυτος που την εφαγε?

Εχω πεταξει και σε αλανες και σε μοντελοδρομιο.Συμφωνω πως στην αλανα στηριζεσαι πιο πολυ στο φιλοτιμο αλλων για την ασφαλεια σου και του μοντελου σου ενω σε μοντελοδρομια υπαρχουν καποιοι κανονες. police

Θα προτεινα και στους 2 κυριους που τρακαραν ενας κατω ενας πανω να βρουν την χρυση τομη να τα βρουν.Ειμαστε λιγοι για να  τρωγωμαστε μεταξυ μας!!!

Φιλικα Γιωργος
    Καταγράφηκε
    blackrider
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #46 στις: Τρίτη, 6 Μαΐ 2008, 10:42:47 »

Νομίζω οτι έχουμε παρεκτραπεί.

Δυστυχώς συγκρούσεις μοντέλων συμβαίνουν παντού, συνήθως από κακή οργάνωση του χώρου (όπως νομίζω στην συγκεκριμένη περίπτωση) αλλά και από αστεία που καταλήγουν σε τραγωδίες.

STRATOS77 είναι κατανοητή η στενοχώρια σου για το μοντέλο σου, όχι όμως και οι χαρακτηρισμοί που κάνεις. Επίσης το να δημοσιεύεις την ιστορία αυτή σε όλα τα ελληνικά φόρουμ και να ζητάς την γνώμη οποιουδήποτε, που δεν ήταν καν παρόν στο ατύχημα, θα οδηγήσει μόνο σε επιπλέον παρεξηγήσεις και λανθασμένες εντυπώσεις, συνήθως προς το μέρος του πιο γνωστού και επαγγελματία στον χώρο, που παίρνουν, ίσως χωρίς πρόθεση, τον χαρακτήρα δυσφήμισης.

Πιστεύω οτι, αν διαβάσεις το μήνυμα σου μετά από λίγο καιρό, θα δεις οτι αυτό που φαίνεται αμέσως είναι η μη ύπαρξη οργάνωσης των πτήσεων στον χώρο.

Το να αποφύγει κανείς μια σύγκρουση δεν είναι θέμα φιλότιμου, είναι θέμα και ασφάλειας και κόστους. Μπορεί να το πάθει και οποιοσδήποτε έμπειρος αν εμφανισθεί μοντέλο από εκεί που δεν το περιμένει. Κανένας δεν θέλει να σπάσει το μοντέλο του, ειδικά αν είναι ακριβό και έχει απαιτηθεί και κάμποση δουλειά, ένας έμπειρος δε γνωρίζει οτι ένα ατύχημα σε χαμηλό ύψος μπορεί να έχει επιπτώσεις και από τα κομματια που θα πέσουν χωρίς έλεγχο, ειδικά αν το μοντέλο είναι μεγάλο και γρήγορο.

Εχω δει τον φίλο Κώστα Παπαδόπουλο να χάνει μεγάλο μοντέλο από άνοιγμα άλλου πομπού και να μην ανοίγει καθόλου θέμα στον χώρο πτήσης, παρά το εμφανέστατο αίτιο. Προσωπικά μου έχουν πατήσει και μοντέλο κατά λάθος.

Το καλό στην υπόθεση είναι οτι δεν υπήρχε ζημιά πέρα από τα μοντέλα.

Αυτό που σίγουρα χρειάζεται είναι καλύτερη οργάνωση του χώρου.

Από το βιβλίο του Γιάννη Κωνσταντακάτου, Η Επικίνδυνη Πτήση και τα άλλα στο κεφάλαιο Η Ασφάλεια των Πτήσεων περιέχουν αρχές που δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ.

Θα μας τρελάνετε τελείως δηλαδή?
    Φιλέ Στράτο έχεις 100% δίκιο σε ότι και αν είπες. Καθώς είχες βγέι μέσα στον διάδρομο (Λογικά) θα ήθελες να κάνεις πέρασμα και χρήση του χόρου επάνω απο τον διάδρομο άρα ο 30άχρονος "έμπειρος" όχι μόνο δεν υπολόγισε το Μοντέλο σου αλλά ούτε κι εσένα προσωπικά.
    Κύριε διαχειριστά θα ήθελα να μου εξηγήσετε τί σχέση έχει η "οργάνωση του χώρου" με το "..περνάω δεν περνάω.." και με το "..πλακα μου κάνεις φιλαράκι.."?
    Τι και άν το μοντέλο σας "κύριε" ModelOne είναι 2μετρο? Δεν κατάλαβα απο πότε το μέγεθος σας δίνει το δικαίωμα της αυθάδειας και της εν γνώση καταστροφής ξένης περιουσίας και ψυχολογίας?

Τα γουρούνια παραμένουν γουρούνια είτε μέσα στον στάβλο είτε έξω απο αυτόν.

Υ.Γ. Φίλε Στράτο μιάς και ο "Κύριος" ModelOne δεν έχει την διάθεση στείλε μου σε παρακαλώ την διεύθηνσή σου να σου στείλω ένα Thunder Tiger Spirit3D μαζί με τον κινητήρα για να αντικαταστήσεις το χαμένο σου μοντέλο.
    Καταγράφηκε

Football, Basketball, Tennis, Golf Require one ball.
    Flying Jets requires TWO!!
    Pilot Haris
    Aeromodeller Hero Member

http://www.facebook.com/pilot.haris.5

« Απάντηση #47 στις: Τρίτη, 6 Μαΐ 2008, 11:32:34 »

Εγω θα συμφωνισω με την οργανωση του χωρου. το Στρατο τον ξερω χρονια και δεν νομιζω οτι σαν αερομοντελιστης σωστος πηγε και εκατσε στην μεση στον διαδρομο. ειναι σωστο αυτο απο πλευρα του? δεν νομιζω. ποσο μακρια πρεπει να καθομαστε απο τον διαδρομο για ασφαλεια. ας μου πει καποιος! αλλα στις αλλανες που μαζευομαστε ολοι οι ........... (δεν θα ηθελα να πο την λεξη) κανουμε τους μαγκες και τους πονηρους. απο την αλλη ο κυριος που τον εχεται πιαση απο τον λαιμο επρεπε να ενημερωση οτι κατεβαινη - οτι κανει προσεγκηση κτλ. σαν ποιο παλλιος πρεπει να δινη το παραδειγμα. και η αυθαδεια δεν ειναι καλο πραγμα. οι παρεξηγησεις ειναι μεσα στο προγραμα και καθημερινες. και που ξερης αυριο μεθαυριο μαζι θα εισαστε και θα ξαναπετατε μαζι. τα εχω δει πολλες φορες. παρεξηγιουνται και μετα ολα μια χαρα.
    εγω παντος λεω οτι μεριδιο ευθηνης εχουν και οι 2 και δεν ειναι λογος αυτος να τσακονομαστε εδω. καντε to εκει μπροστα του. στην αλλανα. face 2 face.
    Καταγράφηκε

Aurora-
    Raptor X50-
    Gemini Multiplex-
    Fun Jet Multiplex-
    Twin Jet Multiplxex-
    Minimoa ArtTech-
    Yak 54 Thunder Tiger-
    DogFighter Multiplex-
    Tucan  Multiplex-
    EasyStar II  Multiplex-
    STRATOS77
    Aeromodeller Hero Member

Λυμπερης Ευστρατιος.

« Απάντηση #48 στις: Τρίτη, 6 Μαΐ 2008, 12:20:36 »

φιλε μπαμπη οταν ειπα οτι ειχα τον κυριο πλατη και εγω ημουν στην μεση..εννοω οτι,
    φαντασου μια ευθεια γραμμη γυρω στα 200 μετρα..στην αρχη της γραμμης ο κυριος, στην μεση της γραμμης εγω, και 1 μετρο ποιο μεσα στο διαδρομο για το λογο οτι ερχομουν απο δεξια προς τα αριστερα και λιγο ποιο χαμηλα γιατι επανω ηταν αλλα αεροπλανα και για να δω γυρνωντας τον διαδρομο και στα αριστερα μου..πετουσε κι αλλος κοσμος εκεινη την στιγμη και δεν εβλεπα εαν ημουν και γω πισω.δεν ημουν μεσα στην πιστα.αλλωστε δεν δημιουργησα κανενα προβλημα σε κανεναν που πεταγε ουτε ημουν εμποδιο στις προσγειωσεις γιατι αυτες γινονται 20 μετρα ποιο μπροστα μας..εχει πολυ χωρο εκει..απλα οταν καποιος ειναι ετοιμος λεει  φωνακτα(διαδρομος)!!
    τελος παντων οτι εγινε εγινε μακαρι να μπορουσαμε σαν την βιντεοταινια να τα γυρισουμε πισω,δεν γινεται,κοιταμε μπροστα και απλα μαθαινουμε για να εχουμε...και φυσικα το λεω και σε μενα τον ιδιο γιατι το μοντελο δεν ειναι παιχνιδι!!!θα μπορουσε μετα την συγκρουση να ειχαμε χτυπησει καποιο αμαξι φιλου η καποιον που πεταει εκει...νατα τα χειροτερα..... idiot2

ευτυχως!!!!
    Καταγράφηκε

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ MATRIX ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΩΝ
    Pilot Haris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #49 στις: Τρίτη, 6 Μαΐ 2008, 13:08:01 »

συμφωνο μαζι σου φιλε μου και παλαιοτερε συνεργατη μου Grin. και παλι να σου πω κατι. οταν πεταμε σε ενα μερος που υπαρχουν πολλα ατομα που πετανε και που παρακολουθουν πρεπει να ειναι διπλα διπλα. δεν εννοω ο ενας πανω στον αλλον αλλα σε κοντινες αποστασεις. γιατι καπιος μπορει να φωναζει και εμεις δεν τον ακουμε γιατι μπορη να εχει παρη μπρος ενα ελικοπτερο διπλα μας ενα αεροπλανο κτλ. μου εχει τυχη κατι παρομοιο στο κοροπι με ανα φιλο. αυτος ειχε παει στην απεναντη πλευρα του διαδρομου και εγω πεταγα ελικοπτερο. ολα ενταξη. εγω κατεβικα και με ακουσαν αυτοι που ηταν διπλα μου. αυτος ομως οχι. πηγα να παρο το ελικοπτερο μου απο τον διαδρομο και βλεπω οτι 1 KATANA με 4χρονο 91 SAITO περασε 1 - 2 μ πανο απο το κεφαλη μου. τι εγινε? του τα χωσαμε αλλα δεβ τσακοθηκαμε. και ολα αυτα γιατη? γιατη υπαρχουν και καποιοι που δεν καταλαβενουν τον κινδινο. τα μοντελα ας γινουν 1.000.000.000.000 κομματια. οχι ομως οι ανθρωποι. οταν εμαθα οτι ασχολισε με τον αερομοντελισμο σου ειπα να ''προσεχεις'' γιατι υπαρχουν και ............ στον χωρο μας. ετσι με τον καιρο που περναει μαθενουμε απο τα δικα μας λαθη μας και των αλλονον και κανουμε τι επιλογες μας.

φιλικα  Haris.

Υ.Γ.   ποτε θα ερθει για καφε? μονο οτον θελεις κατι? περιμενω.
    Καταγράφηκε

Aurora-
    Raptor X50-
    Gemini Multiplex-
    Fun Jet Multiplex-
    Twin Jet Multiplxex-
    Minimoa ArtTech-
    Yak 54 Thunder Tiger-
    DogFighter Multiplex-
    Tucan  Multiplex-
    EasyStar II  Multiplex-
    Pilot Haris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #50 στις: Τρίτη, 6 Μαΐ 2008, 13:23:14 »

και να προσθεσω κατι. οπως στην δικια σου την περιπτωση υπαρχουν καποιοι χαζη, θα ελεγα υπαρχουν και καποιοι αλλοι που του κανεις καποια καλα τους φερεσε ωραια και στο τελος? το ευχαριστω? σε γραφουν κανονικα. τους χανεις. τους περνης τηλεφωνο και πολλα αλλα. αλλα κανουν την παλαβη. χρωστανε καποια πραγματα (οχι λεφτα) αλλα εδω και πολλη καιρο. οχι μονο σε εμενα αλλα και σε αλλους. κατα τα αλλα. βγαινουν εδω και πολλα μουρη με τα αεροπλανα με τα ελικοπτερα κτλ. και δινουν συμβουλες. αυτους τη πρεπει να τους κανουμε? κανονικα ολους αυτους πρεπει να τους βαλουμε σε μια λιστα για να προσεχουν οι καινουργοι μοντελιστες. αλλα δεν το κανουμε για λογους ευπρεπειας. γι'αυτο σου λεω αστο να παει στα κομματια. μπορη εσυ να βγεις κακος μετα.
    Καταγράφηκε

Aurora-
    Raptor X50-
    Gemini Multiplex-
    Fun Jet Multiplex-
    Twin Jet Multiplxex-
    Minimoa ArtTech-
    Yak 54 Thunder Tiger-
    DogFighter Multiplex-
    Tucan  Multiplex-
    EasyStar II  Multiplex-
    Apostolos
    Aeromodeller Hero Member

Flyyyyy!!!!

« Απάντηση #51 στις: Τρίτη, 6 Μαΐ 2008, 13:37:11 »

και να προσθεσω κατι. οπως στην δικια σου την περιπτωση υπαρχουν καποιοι χαζη, θα ελεγα υπαρχουν και καποιοι αλλοι που του κανεις καποια καλα τους φερεσε ωραια και στο τελος? το ευχαριστω? σε γραφουν κανονικα. τους χανεις. τους περνης τηλεφωνο και πολλα αλλα. αλλα κανουν την παλαβη. χρωστανε καποια πραγματα (οχι λεφτα) αλλα εδω και πολλη καιρο. οχι μονο σε εμενα αλλα και σε αλλους. κατα τα αλλα. βγαινουν εδω και πολλα μουρη με τα αεροπλανα με τα ελικοπτερα κτλ. και δινουν συμβουλες. αυτους τη πρεπει να τους κανουμε? κανονικα ολους αυτους πρεπει να τους βαλουμε σε μια λιστα για να προσεχουν οι καινουργοι μοντελιστες. αλλα δεν το κανουμε για λογους ευπρεπειας. γι'αυτο σου λεω αστο να παει στα κομματια. μπορη εσυ να βγεις κακος μετα.

Κύριοι το παραπάνω post αναφέρετε σε εμένα (για να μην αναρωτιέστε)...! Azn
    Καταγράφηκε
    Pilot Haris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #52 στις: Τρίτη, 6 Μαΐ 2008, 13:49:41 »

φιλε μου apostole δεν ανεφερθικα σε εσενα. Huh μιλουσα γενικα. εχω συναντιση διαφορους ανθρωπους στον χωρο μας και την εχω πατηση πολλες φορες. αλλα εμαθα. και επειδη τον στρατο το ξερω παρα πολλα χρονια τον συμβουλευο (αν μου επιτρεπετε) να προσεχει τις κακες παρεες.

φιλικα HARIS
    Καταγράφηκε

Aurora-
    Raptor X50-
    Gemini Multiplex-
    Fun Jet Multiplex-
    Twin Jet Multiplxex-
    Minimoa ArtTech-
    Yak 54 Thunder Tiger-
    DogFighter Multiplex-
    Tucan  Multiplex-
    EasyStar II  Multiplex-
    Apostolos
    Aeromodeller Hero Member

Flyyyyy!!!!

« Απάντηση #53 στις: Τρίτη, 6 Μαΐ 2008, 14:08:33 »

Ο.Κ. Μπάμπης!  Wink 

(λογο του Sim το εγραψα!)

« Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 6 Μαΐ 2008, 14:37:19 από Apostolos » Καταγράφηκε
    STRATOS77
    Aeromodeller Hero Member

Λυμπερης Ευστρατιος.

« Απάντηση #54 στις: Τρίτη, 6 Μαΐ 2008, 14:18:38 »

δεχομαι συμβουλες παντα!! idiot2
    Καταγράφηκε

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ MATRIX ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΩΝ
    Pilot Haris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #55 στις: Τρίτη, 6 Μαΐ 2008, 14:33:16 »

Ο.Κ. Μπάμπης!  Wink 

(λογο του Sim το εγραψα!)

Ολα καλλα!!!!

ααααα.  Sadγιάυτο? ενταξη μωρε. λεω οτι εχασα 1 sim.

δεν συνεχζω γιατι θα χαλασω το θεμα του στρατου. sorry ΣΤΡΑΤΟ.

φιλικα HARIS
    Καταγράφηκε

Aurora-
    Raptor X50-
    Gemini Multiplex-
    Fun Jet Multiplex-
    Twin Jet Multiplxex-
    Minimoa ArtTech-
    Yak 54 Thunder Tiger-
    DogFighter Multiplex-
    Tucan  Multiplex-
    EasyStar II  Multiplex-
    Apostolos
    Aeromodeller Hero Member

Flyyyyy!!!!

« Απάντηση #56 στις: Τρίτη, 6 Μαΐ 2008, 14:43:16 »

Ελα μωρέ... Για ένα Sim κάνεις έτσι! Wink

Ωσο για το θέμα μας... ο επαγγελματίας έχει τα κέρδη, έχει και τις ζημιές!
    Καταγράφηκε
    heli-division
    Aeromodeller Hero Member

sponsored by NEM Hobby

« Απάντηση #57 στις: Τρίτη, 6 Μαΐ 2008, 17:12:40 »

Και τα κλωτσίδια τι τα έχουμε; Είχε να πέσει ξύλο, τόσο που δε θα ξαναέπλητε για μια ζωή (με τόσο ωραίες νοσοκόμες στα νοσοκομεία)  knuppel2 Σφίξτου κανα δυο μπάτσες να βουήξουν ταυτιά του να δεις μετά το ξανακάνει;

mazi sou kai ego sfyris
    Καταγράφηκε

synergy n9 9452 os 91gy 611 pump spektrum radix fromeco arizona
    style 90/os-max.91/gy 611/spektrum,dx7,full metal & carbon
    extreme 50 9451 spartan 760 radix os 50 hyper sx rjx mufler
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #58 στις: Τρίτη, 6 Μαΐ 2008, 17:15:25 »

Κύριοι το παραπάνω post αναφέρετε σε εμένα (για να μην αναρωτιέστε)...! Azn

Μπα σε μένα αναφέρεται νομίζω...μπορεί να κάνεις καλύτερο 3D αλλά στα χρεη αποκλείεται να με περνάς laugh
    Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    ilias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #59 στις: Σάββατο, 31 Μαΐ 2008, 20:21:56 »

Παντως για το θεμα που συζηταμε θα ηθελα να αναφερω και ενα θετικο που θα πρεπει να το πουμε

οχι μονο τα αρνητικα

Σημερα στον Ασπροπυργο προσεξα για πρωτη φορα οτι ηταν ο μονος που ειχε παρει χαρτι και μολυβι και εγραφε τις συχνοτητες ολων μας προκειμενου να αποφυγουμε παρεμβολες και συγκρουσεις και να μην υπαρξει αναρχια

Εδω θα πρεπει να πω ενα μπραβο του
    Καταγράφηκε

Velox 26cc
    Last down xxxl
    PrecisionAerobatics Addiction
    Polaris seaplane
    Bard glider
    TopModel CZ Stinger
    Pilot Q.B. 10L
    Tarot 450PRO V2 Flybarless
    ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
    Σελίδες: 1 2 3 [4]     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: αναισθησια η αντιεπαγγελματισμος??
    Μεταπήδηση σε: