Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.868 μηνύματα σε 12.390 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 14:19:20

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 14:19:20

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Stargazer
    [Σήμερα στις 10:48]

[Χθες στις 17:40]

από Markhelis
    [Χθες στις 14:21]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

από Yiannis_S
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 16:29:00]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]

[Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 18:22:36]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309868
    Σύνολο θεμάτων: 12390
    Online σήμερα: 141
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 2
    Επισκέπτες: 61
    Συνολικά: 63
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 [2] 3 4     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: αναισθησια η αντιεπαγγελματισμος??  (Αναγνώστηκε 15302 φορές)
    CESSNA 182
    Aeromodeller Jr. member
    **
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #15 στις: Κυριακή, 4 Μαΐ 2008, 23:56:32 »

οσο για τις συχνότητες που ανεφερα παραπάνω περισότερο black χιούμορ ήτανε......
    Καταγράφηκε
    tedr50
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #16 στις: Κυριακή, 4 Μαΐ 2008, 23:57:55 »

Ηρεμία Στράτο.
    Και οι βλαμένοι θα υπάρχουν πάντα δίπλα μας.
    Καταγράφηκε

fly as high as the sun
    tanfoglio
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #17 στις: Δευτέρα, 5 Μαΐ 2008, 00:01:26 »

Η τελευταία φράση του machinist νομίζω ότι είναι η πιο σωστή. Εφόσον πετάς σε ελεύθερο χώρο πέτα μόνος σου ή με καλούς φίλους.

Όλα τα άλλα δεν χρειάζονται. Ούτε πρέπει να κατεβάζουμε το επίπεδο μας για να φτάσουμε τον άλλο. Οι άλλοι θα πρέπει να βελτιωθούν για να φτάσουν στο δικό μας επίπεδο.

Γιώργος
    Καταγράφηκε
    DUKE
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #18 στις: Δευτέρα, 5 Μαΐ 2008, 00:06:26 »

Εγω τι εφταιγα που παραλιγο να φαω την ατρακτο της cessna στο κεφαλι ενω πετουσα το t-rex μου 100 μετρα πιο κατω idiot2 idiot2
    Καταγράφηκε

Η μόνη διαφορά μεταξύ της ηλιθιότητας και της ιδιοφυΐας είναι ότι η ιδιοφυΐα έχει και τα όριά της
    STRATOS77
    Aeromodeller Hero Member

Λυμπερης Ευστρατιος.

« Απάντηση #19 στις: Δευτέρα, 5 Μαΐ 2008, 00:08:48 »

τυχερος!!!!! idiot2
    Καταγράφηκε

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ MATRIX ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΩΝ
    tedr50
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #20 στις: Δευτέρα, 5 Μαΐ 2008, 00:10:04 »

Εγω τι εφταιγα που παραλιγο να φαω την ατρακτο της cessna στο κεφαλι ενω πετουσα το t-rex μου 100 μετρα πιο κατω idiot2 idiot2

Εσύ να έχεις το νού σου γιατί δεν σε βλέπω καλά Cheesy Cheesy Cheesy laugh laugh laugh
    Καταγράφηκε

fly as high as the sun
    CESSNA 182
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #21 στις: Δευτέρα, 5 Μαΐ 2008, 00:12:54 »

δες Στράτο έδω....http://www.youtube.com/watch?v=XiKXCyGObWI
    Καταγράφηκε
    Geοrge
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #22 στις: Δευτέρα, 5 Μαΐ 2008, 00:35:34 »

Τι ώρα έγινε Στράτο  έφυγα στις 19:30 δέν την είδα την περίπτωση ,έαν και είχαμε το νου μας σε κάτι άλλους με το "VAN DHL" απο την άλλη  μεριά τέρμα που είχε κάνει ένα Next Star αυτοκινητάκι 4χ4 και  σάρωνε στα πόδια μας συνέχεια  και όταν τον ρωτήσαμε  εάν θέλουν βοήθεια (γιατί ήταν πολλοί ,3 μόνο βιντεοσκοπούσανε!! το Buggy  τους) ΟΥΤΕ που απάντησαν!!! idiot2  κανείς  τους
    Όσο για αυτόν τον Γιώργο που λες και εγώ δέν έχω ακούσει καλά λόγια (δέν τον ξέρω όμως), δεν τον θυμάμαι να έχει ρωτήσει ποτέ συχνότητα? όποτε έχουμε συναντηθεί
    Μπορεί να βλέπει την  κεραίαι τις 2,4Ghz  τι να πώ, και η αξία  που λες είναι το λιγότερο, το ότι ο μοντελισμός ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ(RC IS NOT A TOY) που λέει  και στο site του το έχει εμπεδώσει??
    « Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 5 Μαΐ 2008, 08:50:17 από rcegaleo » Καταγράφηκε
    Αντώνης Σπύρου
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #23 στις: Δευτέρα, 5 Μαΐ 2008, 00:36:23 »

Τι να πω ρε Στράτο...

Εγω θα του παταγα και το υπόλοιπο μοντελο με τα πόδια μου.

Εχω βαρεθεί να κάνω την πάπια στους μαλάκες..

Αντώνης
    Καταγράφηκε
    DUKE
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #24 στις: Δευτέρα, 5 Μαΐ 2008, 00:47:16 »

δεν τον θυμάμαι να έχει ρωτήσει ποτέ συχνότητα? όποτε έχουμε συναντηθεί

Φιλε rcegaleo σε αυτο το θεμα δεν εχεις δικιο. Ασχετα με το τι εκανε ειναι απο τους λιγους που ρωτανε συχνοτητα και μαλιστα εχω τυχει πολες φορες που γραφει τις συχνοτητες ολων σε χαρτι και μολις ρωτησεις για συχνοτητα σου λεει οτι στο ταδε αυτοκινητο υπαρχει χαρτι και να γραψεις την δικια σου και το ονομα σου. Για να μην παρεξηγηθω δεν τον δικαιολογω για το σημερινο γιατι εγω παραλιγο να φαω την ατρακτο της cessna του στο κεφαλι idiot2
    Καταγράφηκε

Η μόνη διαφορά μεταξύ της ηλιθιότητας και της ιδιοφυΐας είναι ότι η ιδιοφυΐα έχει και τα όριά της
    Geοrge
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #25 στις: Δευτέρα, 5 Μαΐ 2008, 00:54:40 »

Φίλε DUKE για αυτό λέω...  ,  μια και εκεί είμαι μόνο με 2,4  και δεν έχω πλήρη εικόνα αλλά εσύ σίγουρα θα ξέρεις καλύτερα γιατί παίζεις με συχνότητες  οπότε άκυρο γιατί έτσι όπως τα λες είναι πολύ εντάξει!! σ'αυτό το θέμα

Φιλικά
    Γιώργος
    « Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 5 Μαΐ 2008, 02:13:12 από rcegaleo » Καταγράφηκε
    ilias
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #26 στις: Δευτέρα, 5 Μαΐ 2008, 01:20:41 »

για τον συγκεκριμενο τυπο θα πω και εγω την δικη μου εμπειρια

το πρωτο μου μοντελο το πηρα απο αυτον και ηταν το estarter

οταν του δινεις τα δεδομενα σου οτι τωρα ξεκινας αλλα δωσε μου τα υλικα που χρειαζομαι για να ξεκινησω σωστα  δεν μπορει να σου δινει μια μπαταρια nicd 600 mah 7,2 volts για να πεταξεις γιατι χρονος  πτησης πανω απο 2 λεπτα δεν θα μπορουσε να γινει

βεβαια ο τυπος μου προτεινε οτι καλυτερα θα ηταν να παμε μαζι να πεταξουμε σε ενα μοντελοδρομιο και οτι κατι δεν κανω εγω σωστα και δεν μπορει να σηκωθει το μοντελο

εδω ερχεται ενα αλλο  παραδειγμα φιλου που συζηταγαμε τις εμπειριες μας γενικοτερα
    και μου ειπε οτι το πρωτο του μοντελο το πεταξαν σε μια αλανα στην Σταματα (νομιζω τωρα ειναι μονο για αυτοκινητακια) και ενω του σηκωσε το μοντελο , την ωρα που του το εδινε εδωσε down στην τηλεκατευθυνση με αποτελεσμα  να χασει τον ελεγχο και να πεσει

αυτα ειναι γεγονοτα

βεβαια σαν πωλητης ειναι παρα πολυ ''εξυπηρετικος'' αλλα ενα extra 300 που πηρα το αγορασα απο το καταστημα του Πειραια γιατι το παλικαρι εκει ενδιαφερθηκε πραγματικα
    Καταγράφηκε

Velox 26cc
    Last down xxxl
    PrecisionAerobatics Addiction
    Polaris seaplane
    Bard glider
    TopModel CZ Stinger
    Pilot Q.B. 10L
    Tarot 450PRO V2 Flybarless
    ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
    bladekiller
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #27 στις: Δευτέρα, 5 Μαΐ 2008, 08:44:42 »

Καλημέρα σε όλους.

Στράτο, εγώ νομίζω ότι το καλύτερο θα ήταν να μαζέψεις τα πράγματά σου στο αμάξι και φεύγοντας να περάσεις με χίλια εκεί που είχε τα μοντέλα του και να του τα κάνεις λίμπα. Μετά θα του έλεγες "...είπα κι εγώ χωράω δεν χωράω...". Θα είχε πολύ γέλιο. Μερικοί δεν έχουν καταλάβει ότι με 100 ευρώ κάποιος άλλος βγάζει μια εβδομάδα.

Φιλικά Κώστας.
    Καταγράφηκε
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

AKA "jkon" ή "θείος Γιάννης"

« Απάντηση #28 στις: Δευτέρα, 5 Μαΐ 2008, 10:28:57 »

Για να δείτε ότι τα ραδίκια δεν φυτρώνουν μόνο σήμερα, θα σας αναφέρω μία άλλη ιστορία που μου συνέβη πριν πολλά χρόνια στα Σπάτα.

Πετάω ένα απλό υψηλοπτέρυγο εκπαιδευτικό για να το τριμάρω για τον μικρό (τότε) γιό του κουμπάρου μου.
    Οπότε ακούω ένα από τους γνωστούς (ακόμα και σήμερα) επαγγελματίες να μου λέει: "... θα σε ρίξω... "  και αντιλαμβάνομαι ότι μου επιτίθεται με το γρήγορο μοντέλο του κατά πρόσωπο στο δικό μου.
    -"Σταμάτα τα αστεία" του λέω, αλλά αυτός εκεί, ανένδοτος να μου επιτίθεται. Για να μη πολυλογώ, έκανα ελιγμούς αποφυγής, αλλά αυτός νόμιζε ότι συμμετέχω ενεργά στο παιχνίδι του, και λόγω της ευκινησίας του δικού του μοντέλου, στην τρίτη προσπάθεια πράγματι πέτυχε το δικό μου που έπεσε κομμάτια στο έδαφος.

Οταν τον ρώτησα τι νόμισε ότι έκανε, μου είπε: ".. η πτήση ήταν πληκτική, είπα να δώσω λίγο ενδιαφέρον με την αερομαχία ...."  Ούτε λόγος για αποζημίωση.    Εδώ ταιριάζει αυτό που λένε : I.Q. ... ραδικιού.

Δεν στενοχωρήθηκα τόσο από την απώλεια και το κόστος, αλλά από την ερώτηση του μικρού μαθητευόμενου: "Που είναι το αεροπλάνο μου;"
    Πήγα αμέσως στο κατάστημα που το είχα αγοράσει και πήρα ένα όμοιο και το ετοίμασα σε χρόνο ρεκόρ, για να μην στενοχωρηθεί περισσότερο.
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #29 στις: Δευτέρα, 5 Μαΐ 2008, 10:42:55 »

Και τα κλωτσίδια τι τα έχουμε; Είχε να πέσει ξύλο, τόσο που δε θα ξαναέπλητε για μια ζωή (με τόσο ωραίες νοσοκόμες στα νοσοκομεία)  knuppel2 Σφίξτου κανα δυο μπάτσες να βουήξουν ταυτιά του να δεις μετά το ξανακάνει;
    Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    Σελίδες: 1 [2] 3 4     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: αναισθησια η αντιεπαγγελματισμος??
    Μεταπήδηση σε: