Εγω μια χαρα αρχισα , εσυ μου την ειπες, και απο τα γραφομενα σου δεν φανηκε οτι εκανες πλακα!
Τελος παντων, το σταματαμε εδω και σαν να μην εγινε οκ? Στο θεμα μας τωρα!
Την συγκεκριμενη καμερα την βαζω μονο για βιντεο και φωτογραφιες αλλα πεταω με αυτην βλεποντας μεσα απο γιαλια γιατι εχει εξοδο βιντεο και ηχο που τα στελνω στον πομπο (1watt sta 1.2 giga)
Σε αποπρσγειωσεις και χαμηλες πτησεις χωρις γιαλια.
Για σκετη fpv πτηση εχω την dx-201 εχει αρκετα καλη ποιοτητα.και εχω παρει και 2.9 φακο (wide)
Το μοτερ ειναι οντως brushless αλλα και στο easy star brushless εχω βαλει.. Τωρα εχω βαλει ολο τον εξοπλισμο σε ενα μοντελο ιδιοκατασκευη (μολις εχω φωτο θα ανεβασω)
Αυτο που περιμενω πως και πως ειναι το rvocd που πιστευω θα μου λυση τα χερια.
Οσο για την καμερα αν εισαι καλο παιδι θα σου πω αυριο!!!!!!!!!!!!!!(να σε κρατησω λιγο σε αγωνια)

Καληνυχτω προς το παρον και βαζω μια φωτο απο την μετασκευη στο easy glider στην διαρκεια κατασκευης του..
Για σου ξάδερφε του φίλου antomo.
Όλα ok.

Βρε τι έπαθε το κακορίζικο το easy glider. Δεν το λυπήθηκες?
Αφού έχεις και την 201, βάλε και της δυο και παίξε FPV με την 201 και άσε την άλλη να γραφει. Με αυτόν τον τρόπο θα έχεις σταθερή πτήση και καλή εγγραφη.
η και με ένα switch πάνω στο μοντέλο μπορείς να αλλάζεις της εισόδους της κάμερας προς τον πομπό οποτε θα έχεις και ένα είδος zoom. Καλο e?

Αφού είσαι και καλός στην κατασκευή πόσταρε και μερικές φωτό από το νέο σου δημιούργημα να γουστάρουμε.

p.s είδες σήμερα είμαι καλο παιδί. Λεγε τώρα πια κάμερα έχεις?
στέλνω και εγώ φωτό το δικό μου.
Όσο για το RVOSD δεν θέλω να σε απαγοιτευσο αλλα εγώ το περίμενα 8 μήνες