Ρε παιδί μου ο πεινασμένος δεκτης που τρώει λουκουμάδες.xaxaxax. Πραγματικά δεν έχω ξαναδεί καλύτερη εξήγηση

. Και έχεις και δίκαιο. ακριβώς έτσι δουλεύει η κεραία και στην πράξη.πιστεύω ότι η κεραία πρέπει να δείχνει προς τα πάνω για να πιάνει σε απόσταση και όταν έρχεσαι για προσγείωση και περάσει πάνω από το κεφάλι σου συνήθως η απόσταση είναι μικρή και δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα στην λήψη.
για σου Σωκράτη , καλός ήρθες και εδώ. ωραιότατο είναι το μοντελάκι σου. τώρα φτιάχνω και εγώ ένα δεύτερο fpv το ίδιο με το δικό σου. Και μετά ετοιμάζω και ένα project έκπληξη.
karian, ο canopus έχει δίκιο. και αυτός έχει φάει τα κομμάτια του με την RVOSD και ξέρει καλά. θέλει τριπλό διακόπτη για ενεργοποίηση το AP mode .
καλο είναι να κατεβάσεις το manual σε pdf και να κάτσεις να το διαβάσεις καλά. το AP μπαίνει όταν κλείνεις τον πομπό σε περίπτωση που έχεις ρυθμίσει σωστά το fail safe στο PCM δεκτη σου. εκεί πρέπει να είναι πάνω από το 115%.Εγώ το έχω στο 120%.
Ο δεύτερος σένσορας καλιμπραρει το σύστημα εν πτήση όπως και παρακολουθεί αν το αεροπλάνο πετάει normal η inverted. και εφόσον έχεις για δεύτερο σενσορα τον XY τότε η πλακέτα χρησιμοποιεί μονο το ένα ζευγάρι ματια. θα πρέπει εσύ να δεις στο debug screen πιο είναι αυτό το ζευγάρι κα να τον τοποθετήσεις ανάλογα. έχει σημασία και το πανω κάτω.
Τώρα για το μοντέλο: το 1 κιλό μου φαίνεται πολύ για το συγκεκριμένο, αλλα δοκίμασε το και θα δεις. όσο για το Cularis μην το επιχειρήσεις. είναι γρήγορο και δεν σηκώνει φορτίο. στολαρει εύκολα. το έχω δοκιμάσει

. προτείνω ανεπιφύλακτα το easy glider αν δεν σε ενοχλεί η προπέλα στην οθονη. η στην τελική βάλε φτερά από easy glider στο easy star που έχεις.
contravago τα έχεις κάνει όλα. δοκίμασε και έναν φερρίτη στα καλώδια esc-μοτέρ και μετά με αλουμινόχαρτο. αυτά τα είχα και εγώ όταν πετούσα χωρίς την OSD. αυτή έχει μέσα πολλά φίλτρα.
Ρε παιδί μου γράψιμο που έπεσε σήμερα. ελπίζω να βοήθησα κάπου. βαριέμαι να πατάω και το caps lock.
πάλι καλά.
σας χαιρετώ