|
dukepapas
|
 |
« στις: Τρίτη, 5 Μαρ 2019, 14:50:11 » |
|
Καλησπέρα σε ολους.......θε ήθελα τα φώτα σας για όποιον ξέρει να μου πει..........εχω ενα φορτιστή B6 και πηγαίνοντας να τον ανοίξω για να φορτίσω σε ολες τις μπαταρίες μου, μου βγαζεi ξαφνικά balance error.....μηπως επαθε κατι απο μεσα γιατι αυτο με το ανταπτορακι με τα λευκα που κουμπωνουν ειναι κολλημένο στην μητρικη του φτιαχνεται η παει για φουντο ;;; 
|
|
|
|
|
|
kolotoympas
|
 |
« Απάντηση #1 στις: Τρίτη, 5 Μαρ 2019, 15:57:27 » |
|
Πάτησε το stop παρατεταμένα μόλις κάνει μπιπ άφησε το και μετά πάτησε το Inc (το dec κάνει τεστ εσωτερικής αντίστασης η το ανάποδα δεν θυμάμαι τώρα) . Τώρα έχει γίνει battery tester δες τι τάσης βγάζει. Δοκίμασε να βάλεις την μπαταρία στο Balance port για 6σελη μήπως έχει ξεκολλήσει κάποιο πιν από το φορτιστή. Πιστεύω έχει τσεκάρει την μπαταρία σου ότι όντως δεν έχει πρόβλημα
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
dukepapas
|
 |
« Απάντηση #2 στις: Τρίτη, 5 Μαρ 2019, 16:02:06 » |
|
οχι καμια δεν εχει θεμα ξαφνικα το εκανε.......στο εξασελο πως να το βαλω? αφου ο ανταπτωρας ειναι για 3σελο?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
kolotoympas
|
 |
« Απάντηση #3 στις: Τρίτη, 5 Μαρ 2019, 16:13:43 » |
|
Αν το σπρώξεις λίγο μπαίνει και στην θέση για 6s Με σημείο αναφοράς το αρνητικό
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ArgyrisGiannetakis
|
 |
« Απάντηση #4 στις: Τρίτη, 5 Μαρ 2019, 16:34:21 » |
|
Μηπως παιζει και το σενάριο να εχει όντως προβλημα η μπαταρία? δοκιμασες αλλη 3 σελι?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
dukepapas
|
 |
« Απάντηση #5 στις: Τρίτη, 5 Μαρ 2019, 16:49:43 » |
|
Εβαλα και αλλες 4 τιποτα σε ολες το ιδιο κατι βραχικικλωσε ισως στο balance οποτε τι να το κανω να φωρτιζω χωρις αυτο;; αν και μεταξυ μας σιγα το μπαλανς που κανουνε.....μπορει να ειναι πχ 4,20-4,19-4,21 ποτε δεν τα φερνει ακριβως στο ιδιο,,,,,μαλον θα παει ανακικλωση
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ArgyrisGiannetakis
|
 |
« Απάντηση #6 στις: Τρίτη, 5 Μαρ 2019, 16:56:16 » |
|
Μου εχει τυχει και κακή αγωγιμότητα σε βισμα κοκκινο μαυρο μπανανας.Δοκιμασες με αλλο βισμα τροφοδοσίας?Αυτες τις μπανανες βίσματα μην της πολυχρησιμοποιεις.Καλύτερα να παιρνεις τις επιχρυσες.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
dukepapas
|
 |
« Απάντηση #7 στις: Τρίτη, 5 Μαρ 2019, 17:05:50 » |
|
Μα και χωρις να βαλω την μπανανα πριν φωρτισει με το που κουμπωνω το μπαλανς το βγαζει κατευθειαν........αλλα και μετα να το κουμπωνα δεν εχει διαφορα.......τωρα μου εμεινε το τροφοδοτικο.........οποτε θα παρω αλλο με ενσωματωμένο επανω.εβαλα αυτο που ειπες με τα δυο κουμπια βγαζει μια μονο ενδηξη
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
kolotoympas
|
 |
« Απάντηση #8 στις: Τρίτη, 5 Μαρ 2019, 17:15:46 » |
|
Πρόβλημα φορτιστή. Σίγουρο. Άνοιξε και δες αν έχει φύγει κάποιο εξάρτημα από την θέση του Η κάποια ψυχρή κόλληση. Σε βλέπω για άλλο φορτιστή.. Όσο για το κακό Balance τις περισσότερες φορές οι μπαταρίες όταν γεράσουν δεν μπορούν να κρατήσουν τάση Πχ φορτίζεις μέχρι τα 4.2 και μετά από δύο ώρες έχει πάει 4.17. Επίσης από τεστερ σε τεστερ υπάρχουν διάφορες. Επίσης  o b6 έχει ρύθμιση calibration αν δεν φορτίζει σωστά Υπάρχει διαδικασία
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
dukepapas
|
 |
« Απάντηση #9 στις: Τρίτη, 5 Μαρ 2019, 17:25:39 » |
|
Ναι τωρα που το βλεπω icharger ειναι αλλα δεν εχουν και μεγαλες διαφορες......αυτο με τις μπαταριες που χανουν λιγο ισχυει .......αλλα οκ κανεις δεν πεταξε κανεις πανω απο 20 λεπτα χαχχα
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
dukepapas
|
 |
« Απάντηση #10 στις: Πέμπτη, 24 Οκτ 2019, 11:47:57 » |
|
Καλησπερα αφου αγορασα εκ νεου τον B6 σωστα επιτελους παω να φορτισω την μπαταρια της τκ sto charge για 7.4/2sell και μου βγαζει balance error ξερει κανεις τι πρεπει να κανω για να το βλεπει σωστα ....;; αφου το βαζω στο charge γιατι ζηταει balance;;  Δοκιμαζω μονο στο nimi φορτιζει αλλα ειναι λαθος γιατι ειναι μπαταρια lipo δεν ξερω αν θα εχει προβλημα σε αυτο δοκιμασα στο fast charge και σε life και σε lilo αλλα βγαζει την ιδια ενδηξη τι κανω λαθος;;
|
|
|
|
|
|
jony b
|
 |
« Απάντηση #11 στις: Πέμπτη, 24 Οκτ 2019, 14:55:34 » |
|
καλησπέρα λογικά πρέπει να μπεις στο μενού και να απενεργοποιήσεις το balance
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
άλλα κόλπα !
|
|
|
|
dukepapas
|
 |
« Απάντηση #12 στις: Πέμπτη, 24 Οκτ 2019, 15:20:43 » |
|
Μα αυτο απο οσο γνωρισω δεν απενεργωπειηται η διαλεγεις charge με 2sell επρεπε να το κανει μονο του στην επιλογη.Αν το εχεις δει πουθενα αυτο τραβα μια φωτο
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
kolotoympas
|
 |
« Απάντηση #13 στις: Πέμπτη, 24 Οκτ 2019, 16:15:01 » |
|
Αν βάλεις μια μπαταρία που έχει Balance φισακι φορτίζει? Αν όχι καληνύχτα!  δύο στα δύο! Είσαι τυχερός
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
kolotoympas
|
 |
« Απάντηση #14 στις: Πέμπτη, 24 Οκτ 2019, 17:52:46 » |
|
Και σταμάτησε να αγοράζεται b6 Είναι ο χειρότερος φόρτισης ever!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|