Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.357 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 13:43:06

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 13:43:06

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 12:33]

[Σήμερα στις 12:22]

από dominicm
    [Χθες στις 12:17]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από dim sofos
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 17:22:03]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

από vtr
    [Τετάρτη, 8 Απρ 2026, 15:51:36]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 23:22:09]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 15:32:33]

[Πέμπτη, 26 Μαρ 2026, 23:29:08]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309357
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 730
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 1
    Επισκέπτες: 501
    Συνολικά: 502
    Στυλ εμφάνισης

Συνδεδεμένες εκδηλώσεις
    • 4η πανελλήνια συνάντηση Τζετ Μεσολόγγι 23-24/2: Σάββατο, 23 Φεβ 2019 - Κυριακή, 24 Φεβ 2019
    Σελίδες: 1 2 3 [4] 5     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: 4η πανελλήνια συνάντηση Τζετ αερομοντέλων 2019 Μεσολόγγι  (Αναγνώστηκε 13824 φορές)
    3DJunk
    Board moderator
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #45 στις: Σάββατο, 23 Φεβ 2019, 00:35:53 »

Team ioannina
    F-15c
    F-15j
    T-33a
    L-159b

Χαιρομαι που υπαρχουν μοντελιστες με φιλοσοφια / προσεγγιση παλιας κοπης στον αερομοντελισμο (οχι μονο plug & play), εξαιρετικες ικανοτητες και πολυ νεο DNA. Θεοφιλε εισαι το μελλον στην Ελλαδα, συνεχισε!

Καταγεσαι απο τα Ιωαννινα και σου εχω αδυναμια, τι να σε κανω??? Thumbs up Grin

Φιλικα,
    Νίκος

Νίκο , ο Θεόφιλος , ο Γιώργος Ντούνης και ο Τάκης απο την Ρόδο δε παίζονται .
    Θα έρθεις να δεις;

.

Γιωργο καλησπερα,

Δειχνοντας θετικη σταση και προδιαθεση θα πω οτι ολοι οι συμμετεχοντες ηταν, ειναι και θα ειναι το ιδιο καλοι στα ματια του κοινου που τους βλεπει. Προσωπικα δεν θα ηθελα να μπω σε συγκρισεις φιλων μοντελιστων αφου αυτη δεν ηταν και προθεση μου. Thumbs up

Μια γενικοτερη παρατηρηση για ολους τους φιλους εδω: Κανενας σπονσορας, μοντελο, ΤΚ, servo, κτλ δεν αναδεικνυουν καποιον μοντελιστη ή πιλότο. Σιγουρα συμβαινει το αντιστροφο. Θα προσπαθουσα στη θεση ολων των φιλων εδω να κερδισω τοσο το κοινο οσο και τους συναγωνιστες μου με το οποιο πτητικο / μοντελιστικο εκτοπισμα και την θετικη σταση οχι μονο να δειξω αλλα και να δω / μαθω απο τους αλλους. Ειμαι σιγουρος οτι μεσω αυτης της διαδικασιας μαλλον θα κερδισουν οι σπονσορες (αν οντως ειναι ετσι).

Με εκτιμηση,
    Νικος
    Καταγράφηκε
    ΦΩΤΗΣ ΚΑΛΕΥΡΑΣ
    Aeromodeller Hero Member

Embraer 145

« Απάντηση #46 στις: Σάββατο, 23 Φεβ 2019, 03:08:16 »

Παρακαλώ πολύ μην χαλάσουμε το θέμα ακόμα μια χρονιά. Αφού στο τέλος όπως και κάθε χρόνο, 35 θα περάσουμε ωραία και 1 θα έχει πρόβλημα. Ας ασχοληθούμε με τους 35 και όχι με τον 1.
    Αν θέλετε βέβαια!

Φώτη δεν ειναι πανελλήνια όταν αφήνεις έστω και έναν Έλληνα απ έξω.

Και ούτε και έμενα μου αρέσει η κατάσταση που εχει δημιουργηθεί, αλλά δε θα ανεχθώ την στάση του Γιάννη και κανενός ότι δεν έχετε ΚΑΜΙΑ ευθύνη .

Για χάρη μιας φιλίας ή αλληλοσεβασμού που μπορεί να υπήρξε κάποτε μεταξύ μας , σε παρακαλώ να μου απαντήσεις ειλικρινά ,  τι πρόβλημα υπήρξε με την διαφήμιση και σας ανάγκασε να προστατευθείτε με τέτοιους αυστηρούς κανονισμούς ώστε να δικαιολογήσω τις ενέργειες σας. Δε βλέπεις ότι με αυτήν την επιθυμία για αυστηρή εφαρμογή κανονισμών, αύριο θα δημιουργisi παρεξήγηση με κάποιον άλλον .

Γράφει ο Γιάννης “δεν θα διστάσω να ξαναφήσω εκτός τον οποιοδήποτε “ και αναρωτιέμαι αν αυτή η ανυπόμονη επιθυμία ακσησης εξουσίας καταλήγει στην κατάχρηση της άσκησης της εξουσίας ?
    Γράφει ο Γιάννης "θα μας κρίνει και τους δύο η επιτροπή". Από που πηγάζει η ανάγκη για τέτοιου είδους εξουσία; Ρε παιδιά μάθαμε να κρατάμε τηλεκατευθύνσεις για να κρίνουμε , αυτό είναι το χόμπι μας ;
    Δε βλέπετε οτι αυτή η συμπεριφορά ειναι ορολογιακή βόμβα για την επόμενη παρεξήγηση;

Εγώ στην θέση σας θα έκρινα μόνο αν έχετε ασφάλιση να πετάξετε  Φώτη και τίποτα περισσότερο.

Και για του λόγου το αληθές κατόπιν εξουσιοδότησης που μου εχει δοθεί απο την Αερολέσχη Λάρισας για προσκλήσεις ,
    εσύ Φώτη , ο Γιάννης και ο Δημήτρης , είστε επίσημα προσκεκλημένοι σε fly in μας ,τον Μαιο ( θα  ανακοινωθεί σε αργότερο χρόνο ) .

Με τιμή
    Παπαγιάννης Γιώργος

Αν έχεις πληρωμένη την ασφάλεια σου στην ΕΛΑΟ πάρε το μοντέλο σου και έλα να πετάξεις. Θα σου έχω δήλωση συμμετοχής εκεί να την υπογράψεις.
    Αν μου επέτρεπες να σου μιλήσω στου Ντούνη θα στα εξηγούσα αλλά εσύ τον χαβά σου.
    Μην μας ζαλίζεις επιτέλους βαρεθήκαμε κάθε χρόνο να ασχολούμαστε μαζί σου.
    Παρακαλώ τους διαχειριστές να διαγράψουν τα πάντα αν γίνετε. Μόνο θέμα επίδειξης δε είναι αυτό. Θα δημιουργήσω 2. Ένα για τα προβλήματα και ένα για τους μοντελιστές που ενδιαφέρονται.
    Έλεος πια!
    Καταγράφηκε

Build it your self!
    Uncle's Dad
    ΜΗ ΜΕΛΟΣ
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #47 στις: Σάββατο, 23 Φεβ 2019, 08:21:18 »

...Αφού στο τέλος όπως και κάθε χρόνο, 35 θα περάσουμε ωραία και 1 θα έχει πρόβλημα. Ας ασχοληθούμε με τους 35 και όχι με τον 1.
    Αν θέλετε βέβαια!

Το να νοιάζεσαι για μόνο 35 άτομα τη στιγμή που εκατοντάδες άλλοι περιμένουν αυτό το θέμα
    για να ζήσουν αξέχαστες μοντελιστικές στιγμές είναι πολύ εγωιστικό.
    Καταγράφηκε

Ιδιόρρυθμος αερομοντελιστής
    KATANAS
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #48 στις: Σάββατο, 23 Φεβ 2019, 11:26:50 »

Kαλημερα,
    μηπως θα ηταν ευκολο να μας ενημερωσετε για τις καιρικες συνθηκες που επικρατουν στην περιοχη?
    Θα μπορεσουν να γινουν πτησεις την Κυριακη ωστε αν ειναι να κανονισουμε εκδρομη.Ειναι καταλληλες συνθηκες να φερουμε παιδια?(λογο καιρου)

Ευχαριστω
    Καταγράφηκε

My first plane was katana!
    Dell Gatto Grande
    Aeromodeller Hero Member

when you see a bird walking, don't fly.

« Απάντηση #49 στις: Σάββατο, 23 Φεβ 2019, 11:30:42 »

Αν έχεις πληρωμένη την ασφάλεια σου στην ΕΛΑΟ πάρε το μοντέλο σου και έλα να πετάξεις. Θα σου έχω δήλωση συμμετοχής εκεί να την υπογράψεις.
    Αν μου επέτρεπες να σου μιλήσω στου Ντούνη θα στα εξηγούσα αλλά εσύ τον χαβά σου.
    Μην μας ζαλίζεις επιτέλους βαρεθήκαμε κάθε χρόνο να ασχολούμαστε μαζί σου.
    Παρακαλώ τους διαχειριστές να διαγράψουν τα πάντα αν γίνετε. Μόνο θέμα επίδειξης δε είναι αυτό. Θα δημιουργήσω 2. Ένα για τα προβλήματα και ένα για τους μοντελιστές που ενδιαφέρονται.
    Έλεος πια!

Ευχαριστώ .. πάντα έχω ενα τζετ στο αμάξι για περίπτωση ανάγκης.
    Έχω πληρώσει , αλλα η ασφάλιση της ΕΛΑΟ  , ΔΕΝ με καλύπτει.

Η Αερολέσχη Λάρισας δεν πρόκειται να δηλώσει , να σφραγίσει ( για να ειμαι ασφαλισμένος απο την ΕΛΑΟ στo fly in ) και να αποστείλει συμμέτοχη μου  στον εκτελεστή την Αερολέσχη Μεσολογγίου διότι εχει παρέλθει η ημερομήνια υποβολής αιτήσεων κατα την προκήρυξη. Προβληματιστείτε για κάποιες λέξεις που έγραψα οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να είναι ασφαλισμένοι για τις πτήσεις τους.

Καταγράφηκε

Γιώργος Παπαγιάννης
    www.rcjet.gr 
    Proud Official Pilot of www.powerbox-systems.com
    Dell Gatto Grande
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #50 στις: Σάββατο, 23 Φεβ 2019, 11:34:35 »

Kαλημερα,
    μηπως θα ηταν ευκολο να μας ενημερωσετε για τις καιρικες συνθηκες που επικρατουν στην περιοχη?
    Θα μπορεσουν να γινουν πτησεις την Κυριακη ωστε αν ειναι να κανονισουμε εκδρομη.Ειναι καταλληλες συνθηκες να φερουμε παιδια?(λογο καιρου)

Ευχαριστω

Απο χθες που ειμαι Μεσολόγγι , φυσάει αρκετά . Δεν εχω παει αεροδρόμιο ακομα αλλα λόγο της κοντινής απόστασης οι συνθήκες λογικά είναι ίδιες.
    Καταγράφηκε

Γιώργος Παπαγιάννης
    www.rcjet.gr 
    Pantelis Papageorgiou
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #51 στις: Σάββατο, 23 Φεβ 2019, 11:57:38 »

Καλές πτήσεις παιδιά!
    Καταγράφηκε
    GRELE
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #52 στις: Σάββατο, 23 Φεβ 2019, 12:55:55 »

Έχω πληρώσει , αλλα η ασφάλιση της ΕΛΑΟ  , ΔΕΝ με καλύπτει.

Η Αερολέσχη Λάρισας δεν πρόκειται να δηλώσει , να σφραγίσει ( για να ειμαι ασφαλισμένος απο την ΕΛΑΟ στo fly in ) και να αποστείλει συμμέτοχη μου  στον εκτελεστή την Αερολέσχη Μεσολογγίου διότι εχει παρέλθει η ημερομήνια υποβολής αιτήσεων κατα την προκήρυξη. Προβληματιστείτε για κάποιες λέξεις που έγραψα οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να είναι ασφαλισμένοι για τις πτήσεις τους.

Γιατι η ασφαλιση της ΕΛΑΟ δεν σε καλυπτει ?
    Εχω προβληματισθει ...θα μπορουσες να μας ενημερωσεις τι εννοεις η τι συμβαινει?
    Φιλικα
    Βασιλης Παπαδοπουλος
    Καταγράφηκε

......electrics are here to stay......
    ΦΩΤΗΣ ΚΑΛΕΥΡΑΣ
    Aeromodeller Hero Member

Embraer 145

« Απάντηση #53 στις: Σάββατο, 23 Φεβ 2019, 13:29:59 »

...Αφού στο τέλος όπως και κάθε χρόνο, 35 θα περάσουμε ωραία και 1 θα έχει πρόβλημα. Ας ασχοληθούμε με τους 35 και όχι με τον 1.
    Αν θέλετε βέβαια!

Το να νοιάζεσαι για μόνο 35 άτομα τη στιγμή που εκατοντάδες άλλοι περιμένουν αυτό το θέμα

Αν θέλετε βέβαια!

Έχεις δίκιο λάθος διατύπωση μου. Σε καμία περίπτωση δεν θα σκεφτώ εγωιστικά. Ανέφερα μόνο τον αριθμό των συμμετοχών. Λάθος μου δεν σκέφτηκα συνολικά γιατί δεν έχω καθαρό μυαλό για για το φόρουμ αυτή τη στιγμή. Κοιτάζω της οργάνωσης με πολύ πίεση χρόνου καιρού κτλ. Με συγχωρείτε!
    Καταγράφηκε

Build it your self!
    ΦΩΤΗΣ ΚΑΛΕΥΡΑΣ
    Aeromodeller Hero Member

Embraer 145

« Απάντηση #54 στις: Σάββατο, 23 Φεβ 2019, 19:32:30 »

Είναι αρκετοί ήδη στο Μεσολόγγι από την Πέμπτη. Έπρεπε να πάρουμε απόφαση από την τέταρτη αν θα γίνει στην προγραμματισμενη ημερομηνία και αποφασίσαμε να γίνει κανονικά. Τώρα δεν αλλάζει τίποτα οπότε πάμε κανονικά αύριο. Δυστυχώς δεν μπορώ να τα βάλω με τον καιρό ούτε με την απόφαση μου της Τετάρτης. Τώρα μπορούσαν οι περισσότεροι τώρα θα την κάνουμε!  Το ευχάριστο  είναι ότι θα βρεθούμε όλοι μαζί ξανά θα συζητήσουμε και θα λύσουμε παρεξηγήσεις. Αν μας επιτραπεί θα πετάξουμε κιόλας.
    Καταγράφηκε

Build it your self!
    Dell Gatto Grande
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #55 στις: Σάββατο, 23 Φεβ 2019, 23:54:42 »

Εχω προβληματισθει ...θα μπορουσες να μας ενημερωσεις τι εννοεις η τι συμβαινει?
    Φιλικα
    Βασιλης Παπαδοπουλος

Κύριε Παπαδόπουλε,
    η καλή θέληση του Φώτη Καλευρα να με αφήσει να πετάξω , παρουσιάζοντας την επιλογή να συμπληρώσω  αίτηση αυτη τη στιγμή, δεν ειναι πραγματοποιήσιμη γιατι τους εξής λόγους ; Διορθώστε με εαν κάνω λάθος .

Με δεδομένο οτι συνδετικός κρίκος ενος αεραθλητή με την ΕΛΑΟ, ειναι το ιδιο του το σωματείο ,

-εγω πρέπει να ανακοινώσω στο σωματείο μου το ενδιαφέρον μου για συμμέτοχη στους χ αγώνες και στις ψ εκδηλώσεις;
    -Με την σειρά του το σωματείο μου να αποφασίσει ποιον αθλητή θα διαλέξει να συμμετέχει που;
    -Εν συνεχεία το σωματείο μου να αποστείλει σφραγισμένη αίτηση συμμετοχής στην ΕΠΑΕ;
    -Αυτη να εξετάσει εαν η αίτηση δεν εχει κάποιο κόλλημα ( π.χ. δεν έχουν πληρωθεί ασφάλιστρα ),
    -και να προωθήσει την λίστα των επιτυχών αιτήσεων στο σωματείο που διοργανώνει τον αγώνα / εκδήλωση ;

Να υπενθυμίσω κατόπιν επιβεβαίωσης με το σωματείο μου, οτι εχει ζητηθεί απο τον Φώτη και τον Δημήτρη Σοφό , αυτες οι αιτήσεις να συμπληρωθούν απο τους ενδιαφερομένους και να αποστέλλονται πίσω στον Φωτη .
    Εαν δεν εχω κανει λάθος την σειρά της διαδικασίας , πως έμενα μου ζητείτε να συμπληρώσω μια αίτηση και να την στείλω στον οποιοδήποτε πρόεδρο ή μέλος άλλου σωματείου αυθαίρετα ;

Αν ο μη γένοιτο γίνει κατι , η πρώτη αντίδραση του σωματίου θα ειναι οτι δεν ειναι ανήμεροι για τις δραστηριότητες του αεραθλητή και οτι αυτος έδρασε αυτοβούλως . Αποποιούμενοι κάθε ευθύνη και ασφαλιστικής κάλυψης στον αεραθλητή
    Καταγράφηκε

Γιώργος Παπαγιάννης
    www.rcjet.gr 
    ΦΩΤΗΣ ΚΑΛΕΥΡΑΣ
    Aeromodeller Hero Member

Embraer 145

« Απάντηση #56 στις: Κυριακή, 24 Φεβ 2019, 02:26:05 »

Φιλικα
    Βασιλης Παπαδοπουλος

Κύριε Παπαδόπουλε,
    η καλή θέληση του Φώτη Καλευρα να με αφήσει να πετάξω , παρουσιάζοντας την επιλογή να συμπληρώσω  αίτηση αυτη τη στιγμή, δεν ειναι πραγματοποιήσιμη γιατι τους εξής λόγους ; Διορθώστε με εαν κάνω λάθος .

Με δεδομένο οτι συνδετικός κρίκος ενος αεραθλητή με την ΕΛΑΟ, ειναι το ιδιο του το σωματείο ,

-εγω πρέπει να ανακοινώσω στο σωματείο μου το ενδιαφέρον μου για συμμέτοχη στους χ αγώνες και στις ψ εκδηλώσεις;
    -Με την σειρά του το σωματείο μου να αποφασίσει ποιον αθλητή θα διαλέξει να συμμετέχει που;
    -Εν συνεχεία το σωματείο μου να αποστείλει σφραγισμένη αίτηση συμμετοχής στην ΕΠΑΕ;
    -Αυτη να εξετάσει εαν η αίτηση δεν εχει κάποιο κόλλημα ( π.χ. δεν έχουν πληρωθεί ασφάλιστρα ),
    -και να προωθήσει την λίστα των επιτυχών αιτήσεων στο σωματείο που διοργανώνει τον αγώνα / εκδήλωση ;

Να υπενθυμίσω κατόπιν επιβεβαίωσης με το σωματείο μου, οτι εχει ζητηθεί απο τον Φώτη και τον Δημήτρη Σοφό , αυτες οι αιτήσεις να συμπληρωθούν απο τους ενδιαφερομένους και να αποστέλλονται πίσω στον Φωτη .
    Εαν δεν εχω κανει λάθος την σειρά της διαδικασίας , πως έμενα μου ζητείτε να συμπληρώσω μια αίτηση και να την στείλω στον οποιοδήποτε πρόεδρο ή μέλος άλλου σωματείου αυθαίρετα ;

Αν ο μη γένοιτο γίνει κατι , η πρώτη αντίδραση του σωματίου θα ειναι οτι δεν ειναι ανήμεροι για τις δραστηριότητες του αεραθλητή και οτι αυτος έδρασε αυτοβούλως . Αποποιούμενοι κάθε ευθύνη και ασφαλιστικής κάλυψης στον αεραθλητή

Εάν μέχρι αυτή την στιγμή μου έστελνε email το σωματείο σου ότι σου επιτρέπει να συμμετέχεις και ήσουν ασφαλιστικά Εντάξει δηλαδή να είχες πληρωμένη την ασφάλεια σου στην ΕΛΑΟ,  τότε με μια συμπλήρωση της ατομικής σου δήλωσης συν το έγγραφο του σωματείου σου; θα συμμετειχες κανονικά. Τώρα πάει άστο για του χρόνου.
    Καταγράφηκε

Build it your self!
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

AKA "jkon" ή "θείος Γιάννης"

« Απάντηση #57 στις: Κυριακή, 24 Φεβ 2019, 06:08:16 »

Εάν μέχρι αυτή την στιγμή μου έστελνε email το σωματείο σου ότι σου επιτρέπει να συμμετέχεις και ήσουν ασφαλιστικά Εντάξει δηλαδή να είχες πληρωμένη την ασφάλεια σου στην ΕΛΑΟ,  τότε με μια συμπλήρωση της ατομικής σου δήλωσης συν το έγγραφο του σωματείου σου; θα συμμετειχες κανονικά. Τώρα πάει άστο για του χρόνου.

Κύριε Παπαγιάννη,

Μου κάνει εντύπωση πώς το σωματείο σας δεν γνωρίζει όλες τις παραμέτρους για τη δήλωση συμμετοχής σας.

Η φόρμες συμμετοχής που έστειλε ο οργανωτής προς συμπλήρωση, είχαν μέριμνα για την σφραγίδα/υπογραφή του σωματείου του ενδιαφερόμενου, προκειμένου να υπάρχει και η επιβεβαίωση/έγκριση του σωματείου.

Όμως αυτή η διαδικασία απαιτεί το πήγαινε-έλα της αίτησης, εκτός e-mail.

Οι δύο συμμετέχοντες από την ΕΑΑ έστειλαν την ατομική φόρμα συμμετοχής, χωρίς την σφραγίδα της ΕΑΑ σύμφωνα με οδηγία μας. Οπότε το σωματείο μας κάλυψε και το τυπικό θέμα, στέλνοντας ξεχωριστή επίσημη επιστολή, με αριθμό πρωτοκόλλου, σφραγίδα και υπογραφές Προέδρου και Γ.Γ., (και στον οργανωτή και στην ΕΛ.Α.Ο.) με την οποία  επιβεβαίωνε ότι εγκρίνει την συμμετοχή των συγκεκριμένων αθλητών μας που είχαν στείλει χωριστά την αίτησή τους, και ότι αυτοί είναι ασφαλισμένοι με το γενικό συμβόλαιο που επιμελείται η  ΕΛ.Α.Ο.

Επίσης εφ’ όσον η εκδήλωση γίνεται με την αιγίδα της  ΕΛ.Α.Ο. και εφ΄όσον είναι μέλος/αθλητής σωματείου της και ασφαλισμένος με το δικό της συμβόλαιο δεν θα αρνηθεί να δρομολογήσει αίτημα ασφαλιστικής κάλυψης. Από εκεί και πέρα, για το αν πραγματικά δικαιούται κάλυψη, τον λόγο έχει η ασφαλιστική εταιρία, που θα εξετάσει αν τηρήθηκαν οι νόμοι και τα συμπεφωνημένα του συμβόλαιου.

Οσον αφορά δε την καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής, αυτή δεν είναι ισχυρή, μη επιδεκτή αλλαγής, μπορεί να γίνει δήλωση και μετά από αυτή, αφού τον μόνο σκοπό που έχει είναι να βοηθήσει την οργάνωση και τον χρόνο για την επιβεβαίωση της ασφαλιστικής κάλυψης από την ΕΛ.Α.Ο. Αλλά η δήλωση περι  του τελευταίου από το σωματείο είναι επαρκής και μπορεί να γίνει τελευταία στιγμή.
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    ΦΩΤΗΣ ΚΑΛΕΥΡΑΣ
    Aeromodeller Hero Member

Embraer 145

« Απάντηση #58 στις: Κυριακή, 24 Φεβ 2019, 09:53:11 »

Για να μην δημιουργηθεί παρεξήγηση μεταξύ των σωματείων. Μίλησα τηλεφωνικός με τον αντιπρόεδρο της αερολέσχης Λάρισας για την δήλωση συμμετοχής του Παπαγιαννη.
    Το σωματείο θα μου έστελνε αν χρειαζόταν την βεβαίωση για τη έγκυρη συμμετοχή του αθλητή τους αλλά τους ζήτησα μόνο την υπογραφή του παπαγιαννη  και να είναι ασφαλισμενος για να μπορέσει να συμμετάσχει έστω και τελευταία στιγμή..
    Παρακαλώ πολύ δεν υπάρχει λόγος να τα αναλύσουμε όλα εδώ. Κουράζουμε τόσο κόσμο.
    Ευχαριστώ πολύ!
    Καταγράφηκε

Build it your self!
    ΦΩΤΗΣ ΚΑΛΕΥΡΑΣ
    Aeromodeller Hero Member

Embraer 145

« Απάντηση #59 στις: Κυριακή, 24 Φεβ 2019, 10:16:24 »

Έπιασε βροχη στο Μεσολόγγι μην έρθετε άδικα
    Καταγράφηκε

Build it your self!
    Σελίδες: 1 2 3 [4] 5     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Πτήσεις - Εκδηλώσεις - Ενημέρωση  |  Ανακοινώσεις (Συντονιστές: Γιώργος Κανδυλάκης, andreas)  |  Θέμα: 4η πανελλήνια συνάντηση Τζετ αερομοντέλων 2019 Μεσολόγγι
    Μεταπήδηση σε: