Γεια σας φίλοι.
Καλή χρονιά σε όλους και καλές προσγειώσεις πρώτα στη ζωή και μετά σε όλα τα άλλα.
Θα ήθελα να ενημερώσω μία που δέχομαι ερωτήσεις ότι λόγο επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων ζήτησα από τα μέλη της προηγούμενης επιτροπής διοργάνωσης του JET MEETING να μην συμμετέχω στην φετινή διοργανωτική επιτροπή . Και για να μη διμηουργηθεί πρόβλημα πρότεινα και τον πιθανό αντικαταστάτη μου.
Ήταν τιμή και χαρά για εμένα που συνεργάστηκα με όλους τους φίλους λάτρεις των jet αερομοντέλων και που ξεκινήσαμε μία συνάντηση φίλων με 3-4 μοντέλα , και καταλήγουμε να έχουμε μια μόνιμη πανελλήνια επίσημη εκδήλωση με συμμετοχές και πολλές θετικές παραμέτρους για τους φίλους αερομοντελιστές . Η συνάντηση αυτή δεν ανήκει σε συγκεκριμένα πρόσωπα , ανήκει σε όλους τους αερομοντελιστές και όσοι εμπλέκονται με την οργάνωση προσφέρουν το κάτι παραπάνω στους άλλους.
Αυτή είναι και μια παρακαταθήκη μας στον ελληνικό αερομοντελισμό.
Όσοι με γνωρίζουν προσωπικά , ξέρουν πώς όταν εμπλέκομαι σε οργάνωση ή συντονισμό εκδήλωσης ΔΕΝ χαμπαριάζω από ονόματα και ακριβά μοντέλα. Γιατί οι αξίες και τα αεραθλητικά ιδεώδη που υπηρετώ είναι άλλα και περιγράφονται στην αεροπορική ιδέα .
Συνεπώς εάν ήμουν και φέτος θεσμικά ορισμένο μέλος στην επιτροπή, δεν θα είχα κανένα κόλλημα να ξαναφήσω εκτός τον οποιοδήποτε Παπαγιάννη Γιώργο ή Delcanto ή κατσίκα του γείτονα όπως προσβλητικά και υποτιμητικά ονόμαζε ο ίδιος τον εαυτό του σε περσινά post και να προστατέψω το καλό κλίμα της εκδήλωσης από οποιονδήποτε επιχειρεί να την δηλητηριάσει, με διάφορα γραφόμενα και πράξεις.
Ωστόσο Γιώργο Παπαγιάννη ή ντελκαντο δεν είχα ποτέ και τίποτα προσωπικό απέναντι σου. Μακάρι και εγώ και εσύ να τηρούμε τους όρους και τις προϋποθέσεις και να μη λείπουμε από καμία εκδήλωση,
θα μας κρίνει και τους δύο η νέα επιτροπή.
φιλικά Γιάννης Μαμφρέδας
ΥΓ.
Από σεβασμό στο forum αυτό που μόνο καλό έχει κάνει στο spor αυτό , δεν πρόκειται να απαντήσω ή να δώσω συνέχεια σε αυτό το θέμα.
Να είμαστε όλοι στο Μεσολόγγι.
Γιάννη , δεν συμμερίζομαι την στάση σου ότι δεν έχετε καμία ευθύνη για οτι έγινε .
Δεν έχεις καταλάβει οτι
αυτη ΔΕΝ ειναι μια ιδιωτική διοργάνωση που εκεί κάθε διοργανωτής εκεί έχει κάθε δικαίωμα να κάνει ότι θέλει χωρίς να δώσει λογαριασμό σε κανέναν .Εδώ μιλάμε για Πανελλήνια διοργάνωση υπό την αιγίδα της Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας που πρέπει να αντιπροσωπεύετε (ΕΣΥ , ο Δημήτρης Σοφός και ο Φώτης Καλευρας) τις αξίες του αεροπορικού και αθλητικού ιδεώδους και να τιμάτε τους κανονισμούς.
Ποιες είναι οι αξίες το αθλητικού και αεροπορικού ιδεώδους γνωρίζεις;
Η δικαιοσύνη; Η ελευθερία; Η ισότητα; Η δημοκρατία; Η ειρήνη; Η φιλοξενία;
Για πια ειρήνη εργάζεσαι Γιάννη; Ποια φιλοξενία προωθείτε;
Που στο αίτημα μου να έρθω να πετάξω και εγώ το παιχνιδάκι μου ,ΕΓΓΡΆΦΩΣ με …….(((ενημερώσατε))) οτι θα παρευρίσκεται εκπρόσωπος της αστυνομίας?
Τα ονόματα που λες οτι δε χαμπαριάζεις ,για μενα αντιπροσωπεύουν μόνο εμπειρία . Και η εμπειρία μου μετά απο καμιά εικοσαριά ιδιωτικές διοργανώσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό , 5 πανελλήνια πρωταθλήματα της ΕΛΑΟ και 7 απονομές σε Τανάγρα και Τατόι της Πολεμικής Αεροπορίας, ποτέ μου δε συνάντησα τέτοια φιλοξενία .Η εμπάθεια σας αποδείχθηκε.
Πάμε στην ισότητα Γιάννη ;
Μιας και είστε τόσο αμερόληπτος κύριε διοργανωτά να μιλήσουμε με αποδείξεις; Πρόπερσι στην πρώτη συμμέτοχη μου, οι διοργανωτές (ΕΣΥ , ο Δημήτρης Σοφός και ο Φώτης Καλευρας) , με κατηγορήσατε ότι παραβίασα κανονισμό που απαγορεύει κάθε είδους διαφήμιση (Κανονισμος, που για την ιστορια δεν με είχατε ενημερώσει ).
Εφιστώ την προσοχή σας κύριε διοργανωτά σε ενα αντιφατικό γεγονός που δημιουργεί απορίες.
Ο αυστηρός αυτός κανονισμός ανακοινώθηκε οτι θα ισχύει και πέρσι.
Μόνο που καθ'όλη την διάρκεια της εκδήλωσης γινόταν διαφήμιση Ιταλικού καταστήματος μοντελισμού. Απόδειξη η φωτογραφία.
Δε με ενδιαφέρουν οι εμπορικές σας συμφωνίες ούτε έχω κόμπλεξ εάν κάποιος πιλότος σπονσοράρετε. Μακάρι όλες οι διοργανώσεις να έχουν οικονομική υποστήριξη για να μπορούν να βελτιώνουν τις παροχές στους συμμετέχοντες.
Αλλα για καθίστε κύριε αμερόληπτε διοργανωτά, αυτή είναι η ισότητα της πανελλήνιας συνάντησης τζετ υπό την αιγίδα της Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας που όλοι φανταζόμασταν ; Άλλα λέμε και άλλα κάνουμε ; Εδω οι κανονισμοί ισχύουν για άλλους λιγότερο και για μένα περισσότερο.
Αυτά για την παρακαταθήκη που αφήσατε στον αερομοντελισμό (με συνευθύνη όσων συμβάλουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο στην συγκάλυψη αυτών των συμπεριφορών ) .
Θα παρευρεθώ το τριήμερο μόνο σαν θεατής να δω τις πτήσεις των συμμετεχόντων και εύχομαι απο την φετινή μου εμπειρία να δηλώσω συμμέτοχη του χρόνου
Ευκαιρία φέτος να δείξετε οτι εργάζεστε πραγματικά προς τις αξίες του αεροπορικού ιδεώδους και οτι όλοι μπορούμε να συνυπάρχουμε ανεξάρτητων διαφορετικών απόψεων.
…ο ορισμός της Πανελλήνιας .
Καλές προσγειώσεις σε όλους σας.