Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.357 μηνύματα σε 12.374 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 13:44:37

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Παρασκευή, 17 Απρ 2026, 13:44:37

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Markhelis
    [Σήμερα στις 12:33]

[Σήμερα στις 12:22]

από dominicm
    [Χθες στις 12:17]

από TheLurker
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 22:18:16]

από dim sofos
    [Τετάρτη, 15 Απρ 2026, 17:22:03]

από CMarkop
    [Τρίτη, 14 Απρ 2026, 20:34:15]

από vtr
    [Τετάρτη, 8 Απρ 2026, 15:51:36]

[Τρίτη, 7 Απρ 2026, 13:22:33]

από tsiou
    [Δευτέρα, 6 Απρ 2026, 16:08:45]

από Yiannis_S
    [Παρασκευή, 3 Απρ 2026, 21:34:33]

[Δευτέρα, 30 Μαρ 2026, 15:19:53]

από dominicm
    [Κυριακή, 29 Μαρ 2026, 16:16:51]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 23:22:09]

[Σάββατο, 28 Μαρ 2026, 15:32:33]

[Πέμπτη, 26 Μαρ 2026, 23:29:08]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309357
    Σύνολο θεμάτων: 12374
    Online σήμερα: 730
    Online έως τώρα: 1194
    (Τετάρτη, 1 Απρ 2026, 04:29:41)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 0
    Επισκέπτες: 476
    Συνολικά: 476
    Στυλ εμφάνισης

Συνδεδεμένες εκδηλώσεις
    • 4η πανελλήνια συνάντηση Τζετ Μεσολόγγι 23-24/2: Σάββατο, 23 Φεβ 2019 - Κυριακή, 24 Φεβ 2019
    Σελίδες: 1 2 [3] 4 5     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: 4η πανελλήνια συνάντηση Τζετ αερομοντέλων 2019 Μεσολόγγι  (Αναγνώστηκε 13838 φορές)
    Dell Gatto Grande
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

when you see a bird walking, don't fly.

« Απάντηση #30 στις: Παρασκευή, 8 Φεβ 2019, 12:27:07 »

Στην φετινή συνάντηση θα έχω μαζί μου την καινούργια τουρμπινα της JetCentral την Cheetah.
    Όποιος θελήσει να την δει από κοντά και να την επεξεργαστεί μπορεί να έρθει να μου το ζητήσει !
    Η τουρμπίνα πέταξε στο AthensFlyingWeek 2018 με το HotSpot Jet .Στο Μεσολόγγι δε θα πετάξει και θα είναι στο κουτί της.
    Περισσότερα για την εφόρου ζωής εγγύηση , πληροφορίες και χαρακτηριστικά έχω γράψει εδώ : https://www.aeromodelling.gr/ForumS/index.php?topic=54858.0

Κάλες προσγειώσεις ,τα λέμε Μεσολόγγι!

« Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 8 Φεβ 2019, 13:26:44 από Dell Gatto Grande » Καταγράφηκε

Γιώργος Παπαγιάννης
    www.rcjet.gr 
    Proud Official Pilot of www.powerbox-systems.com
    dim sofos
    Aeromodeller Hero Member

..Καλύτερα να πετάς παρά να μιλάς.

« Απάντηση #31 στις: Παρασκευή, 8 Φεβ 2019, 19:32:12 »

Καλησπερα

Γιωργο για να καταλαβουμε ολοι, θα ερθεις στο Μεσολογγι για
    να μας παρουσιασεις τη νεα τουρμπινα της JetCentral?
    Εισαι επισημος αντιπροσωπος της? η απλα θελεις να την πουλησεις?
    Καταγράφηκε
    Dell Gatto Grande
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #32 στις: Παρασκευή, 8 Φεβ 2019, 22:39:16 »

Καλησπέρα Δημήτρη , όχι η συγκεκριμένη τουρμπίνα δεν ειναι προς πώληση .
    Μου έχει παραχωρηθεί δωρεάν απο την JetCentral για διαφημιστικούς σκοπούς για το AFW ῾18 και θα επιστραφεί μάλλον τον επόμενο χρόνο.
    Μέχρι τότε που θα την χρησιμοποιώ ειναι ευκαιρία για όποιον θέλει να την δει να μου το ζητήσει. Μιας και τέτοια προϊόντα που δεν υπάρχουν στην Ελληνική αγορά πρέπει πρώτα να τα πληρώσουμε για να τα πιάσουμε στα χέρια μας. 

Οχι δεν υποσχέθηκα καμία παρουσίαση. Η παρουσίαση έγινε σε ξεχωριστό θέμα εδώ .
    Οχι δεν ειμαι αντιπρόσωπος της JetCentral. Με τιμάν να με σπονσοράρουν σαν πιλότο τους. Δυστυχώς για την ώρα τα άτομα που εξέφρασαν επιθυμία να αγοράσουν JetCentral απευθύνονται κατευθείαν στο εξωτερικό. Γνωρίζω όμως οτι υπάρχουν συζητήσεις με συγκεκριμένα Ελληνικά καταστήματα για συνεργασία αν ενδιαφέρεσαι.

Αν ρωτάς αν θα πάρω μέρος σαν πτητική συμμετοχή , αν ειναι θα ενημερώσει η αερολέσχη μου μέχρι της 15 του μηνός.
    Καταγράφηκε

Γιώργος Παπαγιάννης
    www.rcjet.gr 
    3daerobatics
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #33 στις: Σάββατο, 16 Φεβ 2019, 10:40:53 »

Team ioannina
    F-15c
    F-15j
    T-33a
    L-159b

* FB_IMG_1543194743649.jpg (42.12 KB, 1080x720 - εμφανίστηκε 898 φορές.)

* FB_IMG_1550306034819.jpg (11.02 KB, 800x533 - εμφανίστηκε 916 φορές.)
    Καταγράφηκε
    3daerobatics
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #34 στις: Σάββατο, 16 Φεβ 2019, 10:49:25 »

...

* FB_IMG_1543610495439.jpg (31.71 KB, 1080x720 - εμφανίστηκε 893 φορές.)
    Καταγράφηκε
    3daerobatics
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #35 στις: Σάββατο, 16 Φεβ 2019, 10:50:17 »

...

* received_2234905536746680.jpeg (54.47 KB, 921x528 - εμφανίστηκε 906 φορές.)
    Καταγράφηκε
    3DJunk
    Board moderator

« Απάντηση #36 στις: Κυριακή, 17 Φεβ 2019, 11:03:19 »

Team ioannina
    F-15c
    F-15j
    T-33a
    L-159b

Χαιρομαι που υπαρχουν μοντελιστες με φιλοσοφια / προσεγγιση παλιας κοπης στον αερομοντελισμο (οχι μονο plug & play), εξαιρετικες ικανοτητες και πολυ νεο DNA. Θεοφιλε εισαι το μελλον στην Ελλαδα, συνεχισε!

Καταγεσαι απο τα Ιωαννινα και σου εχω αδυναμια, τι να σε κανω??? Thumbs up Grin

Φιλικα,
    Νίκος
    Καταγράφηκε
    ΦΩΤΗΣ ΚΑΛΕΥΡΑΣ
    Aeromodeller Hero Member

Embraer 145

« Απάντηση #37 στις: Δευτέρα, 18 Φεβ 2019, 13:35:10 »

Καλησπέρα σας!

Αύριο 19/2 θα σας ανακοινώσω αν θα πραγματοποιηθεί η επίδειξη ή αν θα μεταφερθεί για το επόμενο Σαβ/κο λόγο καιρού.

Οι έγκυρες συμμετέχοντες για φέτος, σύμφωνα με την διαδικασία δήλωσης συμμετοχής που σας ζητήσαμε είναι οι παρακάτω:

ΓΟΥΣΙΑΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ
    ΣΟΦΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
    ΚΑΤΣΙΚΟΚΕΡΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ
    ΚΑΛΕΥΡΑΣ ΦΩΤΗΣ
    ΣΟΦΟΣ ΕΡΜΗΣ
    ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
    ANTΩΝΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
    ΚΑΙΤΣΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
    ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
    ΜΑΜΦΡΕΔΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
    ΤΖΙΚΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
    ΠΟΥΛΙΑΝΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
    ΚΟΛΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
    ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΟΣ
    ΖΗΒΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
    ΣΟΦΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
    ΓΙΑΝΝΕΤΑΚΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ
    ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ
    ΔΑΡΔΑΓΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
    ΑΝΕΣΤΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
    ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗΣ ΑΛΕΚΟΣ
    ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΥΔΗΣ
    ΝTOYNHΣ ΠΕΤΡΟΣ
    ΝTOYNHΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΚΥΠΡΑΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
    TAΠTAΣ ΚΩΣΤΑΣ

Καλή αντάμωση να έχουμε!
    Καταγράφηκε

Build it your self!
    dim sofos
    Aeromodeller Hero Member

..Καλύτερα να πετάς παρά να μιλάς.

« Απάντηση #38 στις: Τρίτη, 19 Φεβ 2019, 20:08:14 »

Καλησπερα

Η 4η Πανελληνια συναντηση Τζετ αερομοντελων εχει
    μπει στην τελικη ευθεια πλεον!
     Οι προγνωσεις του καιρου δειχνουν καλες απο την
    Πεμπτη εως και την Κυριακη θα ειμαστε εκει..

Ετοιμαστε τα μοντελα σας, μερικες μερες εμειναν.
    Καλο δρομο σε ολους θα τα πουμε εκει.
    Καταγράφηκε
    Δημήτρης Άρτα
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #39 στις: Πέμπτη, 21 Φεβ 2019, 12:45:34 »

Παιδιά την Κυριακή το ΜΕΤΕΟ δίνει 7Β αέρα με Ριπές ανέμου: 80-90 km/h !!!
    Καταγράφηκε

Πετάμε ?
    Dell Gatto Grande
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #40 στις: Πέμπτη, 21 Φεβ 2019, 20:20:00 »

Γεια σας φίλοι.
    Καλή χρονιά σε όλους και καλές προσγειώσεις πρώτα στη ζωή και μετά σε όλα τα άλλα.
    Θα ήθελα να ενημερώσω μία που δέχομαι ερωτήσεις ότι λόγο επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων ζήτησα από τα μέλη της προηγούμενης επιτροπής διοργάνωσης του JET MEETING να μην συμμετέχω στην φετινή διοργανωτική επιτροπή . Και για να μη διμηουργηθεί πρόβλημα πρότεινα και τον πιθανό αντικαταστάτη μου.
    Ήταν τιμή και χαρά για εμένα που συνεργάστηκα με όλους τους φίλους λάτρεις των jet αερομοντέλων και που ξεκινήσαμε μία συνάντηση φίλων με 3-4 μοντέλα , και καταλήγουμε να έχουμε μια μόνιμη πανελλήνια επίσημη εκδήλωση με συμμετοχές και πολλές θετικές παραμέτρους για τους φίλους αερομοντελιστές . Η συνάντηση αυτή δεν ανήκει σε συγκεκριμένα πρόσωπα , ανήκει σε όλους τους αερομοντελιστές και όσοι εμπλέκονται με την οργάνωση προσφέρουν το κάτι παραπάνω στους άλλους.
    Αυτή είναι και μια παρακαταθήκη μας στον ελληνικό αερομοντελισμό.
    Όσοι με γνωρίζουν προσωπικά , ξέρουν πώς όταν εμπλέκομαι σε οργάνωση ή συντονισμό εκδήλωσης ΔΕΝ χαμπαριάζω από ονόματα και ακριβά μοντέλα. Γιατί οι αξίες και τα αεραθλητικά ιδεώδη που υπηρετώ είναι άλλα και περιγράφονται στην αεροπορική ιδέα .
    Συνεπώς εάν ήμουν και φέτος θεσμικά ορισμένο μέλος στην επιτροπή, δεν θα είχα κανένα κόλλημα να ξαναφήσω εκτός τον οποιοδήποτε Παπαγιάννη Γιώργο ή Delcanto ή κατσίκα του γείτονα όπως προσβλητικά και υποτιμητικά ονόμαζε ο ίδιος τον εαυτό του σε περσινά post και να προστατέψω το καλό κλίμα της εκδήλωσης από οποιονδήποτε επιχειρεί να την δηλητηριάσει, με διάφορα γραφόμενα και πράξεις.
    Ωστόσο Γιώργο Παπαγιάννη ή ντελκαντο δεν είχα ποτέ και τίποτα προσωπικό απέναντι σου. Μακάρι και εγώ και εσύ να τηρούμε τους όρους και τις προϋποθέσεις και να μη λείπουμε από καμία εκδήλωση,
    θα μας κρίνει και τους δύο η νέα επιτροπή.
    φιλικά Γιάννης Μαμφρέδας

ΥΓ.
    Από σεβασμό στο forum αυτό που μόνο καλό έχει κάνει στο spor αυτό , δεν πρόκειται να απαντήσω  ή να δώσω συνέχεια σε αυτό το θέμα.
    Να είμαστε όλοι στο Μεσολόγγι.

Γιάννη , δεν συμμερίζομαι την στάση σου ότι δεν έχετε καμία ευθύνη για οτι έγινε .
    Δεν έχεις καταλάβει οτι αυτη ΔΕΝ ειναι μια ιδιωτική διοργάνωση που εκεί κάθε διοργανωτής εκεί έχει κάθε δικαίωμα να κάνει ότι θέλει χωρίς να δώσει λογαριασμό σε κανέναν .
    Εδώ μιλάμε για Πανελλήνια διοργάνωση υπό την αιγίδα της Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας που πρέπει να αντιπροσωπεύετε (ΕΣΥ , ο Δημήτρης Σοφός και ο Φώτης Καλευρας)  τις αξίες του αεροπορικού και αθλητικού ιδεώδους και να τιμάτε τους κανονισμούς.

Ποιες είναι οι αξίες το αθλητικού και αεροπορικού ιδεώδους γνωρίζεις;
    Η δικαιοσύνη; Η ελευθερία;  Η ισότητα; Η δημοκρατία; Η ειρήνη; Η φιλοξενία;

Για πια ειρήνη εργάζεσαι Γιάννη; Ποια φιλοξενία προωθείτε;
    Που στο αίτημα μου να έρθω να πετάξω και εγώ το παιχνιδάκι μου ,ΕΓΓΡΆΦΩΣ με …….(((ενημερώσατε)))  οτι θα παρευρίσκεται εκπρόσωπος της αστυνομίας?
    Τα ονόματα που λες οτι δε χαμπαριάζεις ,για μενα αντιπροσωπεύουν μόνο εμπειρία . Και η εμπειρία μου μετά απο καμιά εικοσαριά ιδιωτικές διοργανώσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό ,  5 πανελλήνια πρωταθλήματα της ΕΛΑΟ και 7 απονομές σε Τανάγρα και Τατόι της Πολεμικής Αεροπορίας, ποτέ μου δε συνάντησα τέτοια φιλοξενία .Η εμπάθεια σας αποδείχθηκε. 

Πάμε στην ισότητα Γιάννη ;
    Μιας και είστε τόσο αμερόληπτος κύριε διοργανωτά να μιλήσουμε με αποδείξεις; Πρόπερσι στην πρώτη συμμέτοχη μου, οι διοργανωτές (ΕΣΥ , ο Δημήτρης Σοφός και ο Φώτης Καλευρας) , με κατηγορήσατε ότι παραβίασα κανονισμό που απαγορεύει κάθε είδους διαφήμιση  (Κανονισμος, που για την ιστορια δεν με είχατε ενημερώσει ).
    Εφιστώ την προσοχή σας κύριε διοργανωτά σε ενα αντιφατικό γεγονός που δημιουργεί απορίες.
    Ο αυστηρός αυτός κανονισμός ανακοινώθηκε οτι θα ισχύει και πέρσι.
    Μόνο που καθ'όλη την διάρκεια της εκδήλωσης γινόταν διαφήμιση Ιταλικού καταστήματος μοντελισμού. Απόδειξη η φωτογραφία.
    Δε με ενδιαφέρουν οι εμπορικές σας συμφωνίες ούτε έχω κόμπλεξ εάν κάποιος πιλότος σπονσοράρετε. Μακάρι όλες οι διοργανώσεις να έχουν οικονομική υποστήριξη για να μπορούν να βελτιώνουν τις παροχές στους συμμετέχοντες.

Αλλα για καθίστε κύριε αμερόληπτε διοργανωτά, αυτή είναι η ισότητα της πανελλήνιας συνάντησης τζετ υπό την αιγίδα της Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας που όλοι φανταζόμασταν ; Άλλα λέμε και άλλα κάνουμε ; Εδω οι κανονισμοί ισχύουν για άλλους λιγότερο και για μένα περισσότερο.

Αυτά για την παρακαταθήκη που αφήσατε στον αερομοντελισμό (με συνευθύνη όσων συμβάλουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο στην συγκάλυψη αυτών των συμπεριφορών ) .

Θα παρευρεθώ το τριήμερο μόνο σαν θεατής να δω τις πτήσεις των συμμετεχόντων και εύχομαι απο την φετινή μου εμπειρία να δηλώσω συμμέτοχη του χρόνου
    Ευκαιρία φέτος να δείξετε οτι εργάζεστε πραγματικά προς τις αξίες του αεροπορικού ιδεώδους και οτι όλοι μπορούμε να συνυπάρχουμε ανεξάρτητων διαφορετικών απόψεων.
    …ο  ορισμός της Πανελλήνιας .

Καλές προσγειώσεις σε όλους σας.

*  (133.28 KB, 340x192 - εμφανίστηκε 484 φορές.)
    Καταγράφηκε

Γιώργος Παπαγιάννης
    www.rcjet.gr 
    Dell Gatto Grande
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #41 στις: Πέμπτη, 21 Φεβ 2019, 20:23:53 »

Team ioannina
    F-15c
    F-15j
    T-33a
    L-159b

Χαιρομαι που υπαρχουν μοντελιστες με φιλοσοφια / προσεγγιση παλιας κοπης στον αερομοντελισμο (οχι μονο plug & play), εξαιρετικες ικανοτητες και πολυ νεο DNA. Θεοφιλε εισαι το μελλον στην Ελλαδα, συνεχισε!

Καταγεσαι απο τα Ιωαννινα και σου εχω αδυναμια, τι να σε κανω??? Thumbs up Grin

Φιλικα,
    Νίκος

Νίκο , ο Θεόφιλος , ο Γιώργος Ντούνης και ο Τάκης απο την Ρόδο δε παίζονται .
    Θα έρθεις να δεις;

.
    Καταγράφηκε

Γιώργος Παπαγιάννης
    www.rcjet.gr 
    ΦΩΤΗΣ ΚΑΛΕΥΡΑΣ
    Aeromodeller Hero Member

Embraer 145

« Απάντηση #42 στις: Παρασκευή, 22 Φεβ 2019, 01:09:11 »

Παρακαλώ πολύ μην χαλάσουμε το θέμα ακόμα μια χρονιά. Αφού στο τέλος όπως και κάθε χρόνο, 35 θα περάσουμε ωραία και 1 θα έχει πρόβλημα. Ας ασχοληθούμε με τους 35 και όχι με τον 1.
    Αν θέλετε βέβαια!
    Καταγράφηκε

Build it your self!
    Dell Gatto Grande
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #43 στις: Παρασκευή, 22 Φεβ 2019, 16:23:39 »

Παρακαλώ πολύ μην χαλάσουμε το θέμα ακόμα μια χρονιά. Αφού στο τέλος όπως και κάθε χρόνο, 35 θα περάσουμε ωραία και 1 θα έχει πρόβλημα. Ας ασχοληθούμε με τους 35 και όχι με τον 1.
    Αν θέλετε βέβαια!

Φώτη δεν ειναι πανελλήνια όταν αφήνεις έστω και έναν Έλληνα απ έξω.

Και ούτε και έμενα μου αρέσει η κατάσταση που εχει δημιουργηθεί, αλλά δε θα ανεχθώ την στάση του Γιάννη και κανενός ότι δεν έχετε ΚΑΜΙΑ ευθύνη .

Για χάρη μιας φιλίας ή αλληλοσεβασμού που μπορεί να υπήρξε κάποτε μεταξύ μας , σε παρακαλώ να μου απαντήσεις ειλικρινά ,  τι πρόβλημα υπήρξε με την διαφήμιση και σας ανάγκασε να προστατευθείτε με τέτοιους αυστηρούς κανονισμούς ώστε να δικαιολογήσω τις ενέργειες σας. Δε βλέπεις ότι με αυτήν την επιθυμία για αυστηρή εφαρμογή κανονισμών, αύριο θα δημιουργisi παρεξήγηση με κάποιον άλλον .

Γράφει ο Γιάννης “δεν θα διστάσω να ξαναφήσω εκτός τον οποιοδήποτε “ και αναρωτιέμαι αν αυτή η ανυπόμονη επιθυμία ακσησης εξουσίας καταλήγει στην κατάχρηση της άσκησης της εξουσίας ?
    Γράφει ο Γιάννης "θα μας κρίνει και τους δύο η επιτροπή". Από που πηγάζει η ανάγκη για τέτοιου είδους εξουσία; Ρε παιδιά μάθαμε να κρατάμε τηλεκατευθύνσεις για να κρίνουμε , αυτό είναι το χόμπι μας ;
    Δε βλέπετε οτι αυτή η συμπεριφορά ειναι ορολογιακή βόμβα για την επόμενη παρεξήγηση;

Εγώ στην θέση σας θα έκρινα μόνο αν έχετε ασφάλιση να πετάξετε  Φώτη και τίποτα περισσότερο.

Και για του λόγου το αληθές κατόπιν εξουσιοδότησης που μου εχει δοθεί απο την Αερολέσχη Λάρισας για προσκλήσεις ,
    εσύ Φώτη , ο Γιάννης και ο Δημήτρης , είστε επίσημα προσκεκλημένοι σε fly in μας ,τον Μαιο ( θα  ανακοινωθεί σε αργότερο χρόνο ) .

Με τιμή
    Παπαγιάννης Γιώργος

Καταγράφηκε

Γιώργος Παπαγιάννης
    www.rcjet.gr 
    Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

AKA "jkon" ή "θείος Γιάννης"

« Απάντηση #44 στις: Παρασκευή, 22 Φεβ 2019, 19:58:08 »

Παρακολουθώντας την ιστορία, συμπεραίνω ότι το μήνυμα είναι:

"Μαμά, τα παιδάκια δεν με παίζουν"
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Σελίδες: 1 2 [3] 4 5     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Πτήσεις - Εκδηλώσεις - Ενημέρωση  |  Ανακοινώσεις (Συντονιστές: Γιώργος Κανδυλάκης, andreas)  |  Θέμα: 4η πανελλήνια συνάντηση Τζετ αερομοντέλων 2019 Μεσολόγγι
    Μεταπήδηση σε: