Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.810 μηνύματα σε 12.387 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:44

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:44

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    [Σήμερα στις 12:40]

από Markhelis
    [Χθες στις 14:07]

[Χθες στις 03:41]

[Τετάρτη, 22 Ιουλ 2026, 14:35:59]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]

[Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 18:22:36]

[Τετάρτη, 15 Ιουλ 2026, 18:55:59]

από carapis
    [Τρίτη, 14 Ιουλ 2026, 22:41:46]

από ΗΑWK 100
    [Τρίτη, 7 Ιουλ 2026, 00:24:58]

[Δευτέρα, 6 Ιουλ 2026, 08:22:45]

από AKISSSS
    [Κυριακή, 5 Ιουλ 2026, 13:15:28]

από spirost
    [Σάββατο, 4 Ιουλ 2026, 22:56:59]

[Παρασκευή, 3 Ιουλ 2026, 19:49:29]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309810
    Σύνολο θεμάτων: 12387
    Online σήμερα: 154
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 5
    Επισκέπτες: 72
    Συνολικά: 77
    Στυλ εμφάνισης

Σελίδες: 1 2 [3] 4  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Πανελλήνιος αγώνας ακροβατικών ακριβείας F3A.. Ίσως και F3S??  (Αναγνώστηκε 11948 φορές)
    Γιαννης Ζακυνθος
    Aeromodeller Full Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #30 στις: Παρασκευή, 20 Ιουλ 2018, 03:49:16 »

Γειά σας φίλοι.
    Θα ήθελα να κλείσω την δική μου αναφορά στο F3S συνοψίζοντας μερικά πραγματάκια από αυτά που διάβασα και που άκουσα από φίλους που δεν έγραψαν.

Υπάρχει η διάθεση για να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες για να βρισκόμαστε και να απολαμβάνουμε το σπορ αυτό.

Το να μπουν κανονισμοί σε μια ήδη αγχωτική πτήση jet είναι κάπως βαρύ για τους περισσότερους φίλους των jet.
    Όμως το να σοβαρεύει κάπως το παιχνίδι, ανεβάζει το επίπεδο του ενασχολούμενου αδιαμφισβήτητα. Και αυτό είναι ένας βασικός παράγοντας που κάνει τον αερομοντελισμό ένα από τα πλέον όμορφα αλλά και δύσκολα σπορ στον κόσμο.
    Προσωπική μου διαίσθηση για την επιτυχία η όχι της κάθε νέας κατηγορίας είναι η συνεννόηση,  η κατάθεση της δημιουργικής άποψης των εμπλεκομένων,
    Και η αγαθή προσφορά της συμμέτοχής μας τόσο στην διοργάνωση όσο και στην πτήση της κατηγορίας αυτής. Σίγουρα οι πρώτοι που θα μπουν σε μία τέτοια διαδικασία  θα πρέπει να κρατήσουν το επίπεδο προσιτό προς όλους και το κλήμα άψογο έτσι ώστε την δεύτερη φορά να συγκεντρώσει περισσότερο κόσμο.
    Το να προσπαθήσεις να δημιουργήσεις κάτι καλό και να μη βγει, δεν μπορεί να σου πει κανείς τίποτα, γιατί είναι δύσκολο αλλά το προσπάθησες.
    Το να καταστρέψεις κάτι που ήδη υπάρχει είναι πολύ εύκολο. Γιαυτό προσοχή και σεβασμός από όλους προς όλους.
    Κάποια παιδιά ξεκίνησαν με 5 jet στο Μεσολόγγι και έγιναν 29. Και ένας εγώ 30. uglystupid2

Φιλικά Γιάννης Μαμφρέδας
    Καταγράφηκε
    mastoras
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #31 στις: Παρασκευή, 20 Ιουλ 2018, 12:26:23 »

Εναρξη θέματος  Πανελλήνιος αγώνας  ακροβατικών ακριβείας F3A.. Ίσως και F3S??

1 post παρουσίαση πρότασης.
    ακολουθεί αναλυτικό κείμενο και κλείνει με την παρακάτω παράγραφο.

Όσα γράφω  είναι η προσωπική μου άποψη μη με παρεξηγήσει κανείς . Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε όλοι.
     Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους σας.

Φιλικά Γιάννης Μαμφρέδας.

2 post άποψη του Γιάννη Κωνσταντακάτου ξεκινώντας με την παρακάτω έκφραση.

Είμαι θετικός σε οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει την ανάπτυξη και εξάπλωση του αερομοντελισμού στην Ελλάδα.

Ακολουθεί αναλυτικό κείμενο και ολοκληρώνει με τα παρακάτω.

Αυτή είναι η θέση μου. Αν ο λαός θέλει να προχωρήσει και το υλοποιήσει, φυσικά τότε δεν θα πω όχι.

Καλύτερα όμως να παραμείνουμε στις ωραίες και επιτυχημένες επιδείξεις. Προσέχουμε, για να έχουμε.

3 post...το πρώτο του Αργύρη σε αυτό το θέμα. ξεκινώντας με τα εξής.

Eμ ελα που δεν προσέχουμε και δεν έχουμε!χαχαχαχα  καθόλου...!!

Ολοκληρώνει την άποψη του και κλείνει γράφοντας τα παρακάτω.

Αντι να αναρωτιώμαστε τι κατασκευαζουμε και τι δημιουργούμε απο όλα αυτα ...προσπαθούμε να τα καταστρεφουμε και να τα εξαφανίζουμε! Ελληνικό προιόν!Μπιφτέκια στα μάτια!!!! Ωμα.Εαν βγαλουμε τα μπιφτέκια απο τα μάτια και δουμε τι παραγουνε .και παρουμε το 10% σαν παραδειγμα εστω για αρχή τότε θα παμε λιγο μπροστά.
    Λαός υπαρχει! Να αναπτυχθεί με υγεία δεν τον αφηνουν.

Φίλε Αργύρη. Δεν γίνεται να υπάρχει και να γράφει κάποιος [σημαντικός η ασήμαντος] οτιδήποτε του έρθει στο μυαλό, χωρίς πρώτα να ερευνήσει, και να διαπιστώσει μόνος του εάν αυτά που αναφέρει είναι ορθά η όχι, και να μην υπάρχει κάποιος άλλος να τον συνεφέρει.

Λόγω το ότι σχεδόν οι περισσότεροι είναι αδιάφοροι για τα κοινά, και άλλοι υπόλοιποι δεν επιθυμούν να έρχονται σε προσωπικές αντιπαραθέσεις, την "δουλειά" αυτήν την έχει αναλάβει ο Θείος, και την κάνει πολύ καλά, γιατί εάν αφήσουμε να αιωρούνται αναλήθειες, τότε όντως θα χάσουμε και αυτά τα ολίγα που έχουμε.

Λυπάμαι ρε Αργύρη, αλλά από ότι μπορεί να διαπιστώσει ο κάθε αναγνώστης αυτού του θέματος, η αιτία της νέας αντιπαράθεσης με τον θείο είσαι εσύ. Μπορεί κάποιοι λίγοι να σου σφίγγουν το χέρι για αυτά που γράφεις,  αλλά να ξέρει ότι για αυτόν τον λόγο στους περισσότερους  έχεις σχηματίσει μια στενάχωρη εικόνα.

Φιλικά...μήπως και προσπαθήσω να σε αλλάξω γνώμη, για αυτό το "γούστο" που έχεις αναπτύξει τώρα τελευταία.

Καταγράφηκε

Οταν θέλεις να πας κάπου γρήγορα πήγαινε μόνος σου, όταν θέλεις να πας κάπου μακρυά πήγαινε με άλλους
    ArgyrisGiannetakis
    Board moderator

« Απάντηση #32 στις: Παρασκευή, 20 Ιουλ 2018, 14:56:48 »

Φίλε Δημήτρη γιαυτό εισαι  εδώ για να γραφεις την αποψή σου!Οχι να σου την απαγορέυει κανείς!Ωραια να γραφεις φωτογραφικά αυτά που σε εκφραζουν εσένα προσωπικά !!
    Δεν γνωρίζω πως εκλαμβάνεις την ''δουλειά'' που κανει ο Κυριος Γιάννης στο φορουμ και εαν την κανει πολλή καλά οπως λές....
    Εαν την κανει τοσο καλά τότε καλο θα ηταν οι εκπρόσωποι του να τον προτρέπουν να συνεχίζει να την κανει !!!
    Και βεβαια ο λόγος της αντιπαραθεση μου ειναι αυτα που λέει,όπως τα λέει και τα πράττει ο Κυριος Γίαννης! Αυτη ειναι η θέση μου και το έχω πει απο μόνος μου!
    Εαν δεν του αρεσει η αποψή μου καλό ειναι να συνεχίζει να με βρίζει και να με μειώνει !Δικαιωμα του είναι! Και  δικαιωμα μου ειναι να υπερασπιζομαι τον εαυτό μου και την αποψή μου!
    Και φίλε Δημήτρη μην λυπάσαι ποιος μου σφίγγει το χέρι....γιατι εγω προσωπικά δεν απλώνω το χέρι μου σε κανεναν να το σφίξω για τετοια θέματα.Υπαρχουν ανθρωποι που άλλα σου λένε εσένα και άλλα μπορεί να λένε καπάκι σε άλλον για να τους ευχαριστήσουν όλους.
    Οπότε δεν απλώνεις σε τετοιες καταστάσεις χέρια.Παρτο και εσύ σαν συμβουλή!
    Επισης μην κανεις προσπάθεια φιλικά για το γούστο μου φιλε Δημητρη....δεν χρειαζεται να ταιριαζουν όλα τα γούστα!Γιαυτο λεγονται και γούστα!
    Επισης δεν το εχω αναπτυξη τωρα τελευταια.Το εχω απο μικρό παιδί.Μου το εχουν μεταδωσει οι γονεις μου και λέγεται παιδεία να υπερασπιζομαι τον εαυτό μου και να λεω την αποψή μου !
    Ελπίζω να ειμαι κατανοητός αυτην την φορά!
    Καταγράφηκε

Η ομορφιά είναι στα μάτια αυτού που τη βλέπει.

http://www.youtube.com/user/ARGYPILATUS?feature=guide
    http://www.flickr.com/photos/argyris_giannetakis/
    mastoras
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #33 στις: Παρασκευή, 20 Ιουλ 2018, 19:12:25 »

Μόνο σου Αργύρη αναφέρεις ότι τελικά το πρόβλημα που έχεις με τον Θείο είναι προσωπικό. Τόσο δε που πλέον τον "κυνηγάς" ψάχνοντας αφορμές για του τα "χώσεις"

Εχεις ξεφύγει όμως, και αυτό δεν είναι σωστό, ούτε πρέπον. Εγώ δεν έχω τύχει αγωγή από γονείς, αλλά αυτοδιδάχθηκα, ότι χρειάζεται...απαιτείται μάλλον σεβασμός στους μεγαλύτερους μας, πόσο μάλλον σε κάποιον που έχει τα διπλάσια χρόνια από εσένα.

Ο θείος μας δεν είναι κάποιος τυχάρπαστος, είναι η μεγαλύτερη μορφή του αερομοντελισμού στην χώρα, με ιστορικό συγγραφών, αξιώματα, διεθνής αναγνωρίσεις, και τεράστια προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Δεν θα ήθελα να προσθέσω και την υλική προσφορά, που και αυτή είναι ασύλληπτη σε μέγεθος, αλλά είμαι αναγκασμένος να το κάνω γιατί το πράγμα έχει ξεφύγει και αυτή η αδικία πρέπει να εξισώνεται καμιά φορά.

Χαλάρωσε Αργύρη, γιατί τελικά και αυτό το θέμα το έχουμε χαλάσει.....και να υπήρχε κάποιος σοβαρός λόγος θα έλεγα οκ...αλλά δεν υπάρχει.
    Καταγράφηκε

Οταν θέλεις να πας κάπου γρήγορα πήγαινε μόνος σου, όταν θέλεις να πας κάπου μακρυά πήγαινε με άλλους
    ArgyrisGiannetakis
    Board moderator

« Απάντηση #34 στις: Παρασκευή, 20 Ιουλ 2018, 22:41:10 »

Τα ειπαμε αυτά φίλε Δημήτρη!!! Αναλογα με αυτά που θα διαβαζω θα πεφτει και η αναλογη απαντηση μου , άποψη μου, προσωπική γείωση σε καποιον που πεταει κατι προσβλητικό! (π.χ.στο συγκεκριμένο Thread !!)   Και ειδικά σε ατομα που εχουν δημιουργησει  ξανα τετοια συμπεριφορά! Να μην σεβονται με ποιους μιλάνε οταν μιλάνε!
    Μπορει στα δικά σου ματια να μην εχει προσβληθει κανενας απο ολα αυτά τόσους μηνες!Στα δικά μου μάτια η αποψή μου ειναι οτι αυτα που διαβάζουμε απο τον Κυριο Γιαννη τοσους μηνες ειναι άκρως προσβλητικά με αγένεια σε μεγάλο αριθμό αερομοντελιστών ,αθλητων, και αναγνωστων του φόρουμ ! Αδικα η δίκαια αυτο ειναι στην αποψη του καθενός! Οταν πηγε στην Λαμία αντιθέτος τον συγχάρηκα.
    Και βεβαια ο Κυριος Γιαννης εχει μεγάλη Ιστορία ! και τον αγαπάμε όλοι...αλλα μεχρι ενός σημείου! καλά κανεις και το ξαναναφέρεις αλλα να ξερεις οτι ο σεβασμός κερδίζεται δεν επιβάλλεται! Δεν υπαρχει όριο ηληκίας σε αυτό!
    Χαλαρωστε εσεις καταρχήν ! Τις βρισιές και τις προσβολές σας , στις αποψεις μου για αυτα που εσεις δημιουργησατε ,τις εχω συγχωρέσει ετσι και αλλιώς και σας το είπα δεν κραταω κακία! Ομως!Προσέχουμε τι λεμε και τι κανουμε για να εχουμε!Απο εκει ξεκινανε οι παρεξηγησεις!

Τα θεματα σεβασμού των αποψεων ειναι παντα σοβαρός λόγος για να χαλασουν οι σχεσεις μεταξύ ανθρωπων!
    « Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 20 Ιουλ 2018, 23:04:48 από ArgyrisGiannetakis » Καταγράφηκε

bjtamp
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #35 στις: Σάββατο, 21 Ιουλ 2018, 00:49:17 »

Μετά από 15 χρόνια παρουσίας στο χόμπι και σιωπηλός θεατής του χώρου, μπορώ να πω με σιγουριά ότι το ποιος αγαπάει τον αερομοντελισμό η τον εαυτό του είναι πλέον ευδιάκριτο. Η εικόνα του Αργύρη Γιαννετάκη (που δεν γνωριζόμαστε προσωπικά, μόνο μια καλημέρα έχουμε ανταλλάξει) είναι ενός ανθρώπου “ανοιχτού” που αγαπάει και προάγει το χόμπι με τον τρόπο που αυτός μπορεί και αντιλαμβάνεται. Με βρίσκει σύμφωνο η στάση και η συμπεριφορά του. Δυστυχώς ακόμα υπάρχουν πολλοί που είναι αντίθετοι και αρνητικοί στην εξέλιξη του χώρου είτε γιατί φαίνεται πλέον η ασχετοσύνη τους, είτε γιατί νιώθουν ότι ξεπερνιούνται και δεν θέλουν να χάσουν τη όποια “θέση” τους (και έτυχε να γνωρίσω πάρα πολλούς από αυτούς). Και είναι αυτοί που έκαναν και εξακολουθούν να κάνουν ζημιά στην άνοδο του αερομοντελισμού στη χώρα. Κύριοι μην γελιέστε. Η απίστευτης δυναμικότητας πληροφόρηση μέσω του ιντερνετ μας υπέδειξε πόσο αρνητική δράση είχατε όλα αυτά τα χρόνια. Άλλωστε αυτό φαίνεται από την σχεδόν ανύπαρκτη υποδομή της χώρας σε χώρους δραστηριοποίησης του χόμπι, όπως και σε πολλούς άλλους χώρους που λυμαίνονται από ολιγομελείς “κλίκες”. Κάντε στην άκρη και αφήστε αυτούς που αγαπάνε τον αερομοντελισμό να προχωρήσουν. Σε μια χώρα που υπάρχουν πολλοί που αγαπάνε τον αερομοντελισμό αλλά το κράτος και οι διάφοροι “καρεκλοκένταυροι” που τον εποπτεύουν και διαχειρίζονται είναι εχθρικοί προς αυτόν, ο δρόμος που πρέπει να καλυφθεί είναι μεγάλος.
    Καταγράφηκε
    3DJunk
    Moderator

« Απάντηση #36 στις: Σάββατο, 21 Ιουλ 2018, 00:56:55 »

Υπέροχο σπορτ τζετ!!Απο τα πιο καλοπαίταχτα απο οτι λένε!Και αυτός ειναι ο Wolfgang Kluhr την ημέρα που πηρε το πρωτο του παγκόσμιο πρωτάθλημα φωτογραφιμένος απο εμένα το 1997 στο 2nd jet world Masters ! Swindon England.Ενας απίστευτος πιλότος απο τότε!Το F-86  επίσης στην πρωτη του εμφάνηση!100 κομματια κατασκευαστήκαν !Ενα κιτ του FIBER CLASSICS η CARF σημερα !Σχεδιαστής Andreas Geitz.!

Ναι αυτος ειναι, 20 χρονια νεοτερος,  το 1997. Θα του δειξω τις φωτογραφιες στο Rheidt να δω τι θα πει... Wink. Μου κανει εντυπωση πως πεταει τοσο καλα στην ηλικια που ειναι τωρα, εχει σιγουρα τεραστια εμπειρια. Τα μοντελα τουι ειναι εξαιρετικα "κομματια", GIANTκαι ολα CARF. Πεταει και προπελες οπως Warbirds, Ρυμουλκες για ανεμοπτερα κτλ. Εντυπωσιαστηκα το χειμωνα οταν ειχε ερθει να κανει κατι δουλειες στο σπιτακι του μοντελοδρομιου και εβγαλε ενα EPP ηλεκτρικο Cub απο το αμαξι και αρχισε να κανει rolling circles και γενικα αρκετα precision flying με το Piper. Ενας ζωντανος θρυλος... Thumbs up Σαν λατρης της ακροβατικης πτησης πραγματικα χαιρομαι να βλεπω τους πραγματικους δασκαλους του ειδους και οσους εθεσαν τις βασεις για την σημερινη ευκολη προσβαση στο hobby.
    Καταγράφηκε
    ArgyrisGiannetakis
    Board moderator

« Απάντηση #37 στις: Σάββατο, 21 Ιουλ 2018, 01:11:35 »

Φίλε Νικο απο οτι γνωρίζω ειναι παιδικοί φιλοι με τον Andrea Geitz, τον δημιουργό της FIBERCLASSIC! CARF! Οντως ειναι ζωντανός θρυλος! Πτητικά ηταν μεχρι πρότινος το τριο της επιτυχίας στα Τζετ στην Γερμανία μαζι με τον Tomas Singer και τον Stephan Völker!
    Καταγράφηκε

3DJunk
    Moderator

« Απάντηση #38 στις: Σάββατο, 21 Ιουλ 2018, 01:14:06 »

Ενα γενικοτερο σχολιο, για να χρησιμοποιησω για μια απο τις λιγες φορες που το εχω κανει, το ρολο του moderator. Grin

Tο θεμα αυτο δεν πρεπει να καταληξει σε προσωπικη αντιπαραθεση του Αργυρη και του θειου μας Γιαννη, θερμη παρακληση.

Επισης το εκτοπισμα της προσωπικοτητας και το κυρος του θειου δεν νομιζω οτι χρειαζονται συνηγορους υπερασπισης. Οπως εχω ξαναπει, τετοιου ειδους παρεμβασεις μαλλον δημιουργουν αντιστροφα αποτελεσματα και μαλλον δεν του κανουν καλο...ο νοων νοειτω. Τον θειο τον παραδεχονται ακομη και αυτοι που δεν τον συμπαθουν (οι οποιοι δεν ειναι πολλοι), και αυτο αποδεικνυει τι πραγματικα εχει συνεισφερει στο χωρο του ΑΜ. Εναν χωρο που ελαχιστοι στην Ελλαδα εχουν ζησει στο πετσι τους και πραγματικα μπορουν να εχουν ουσιαστικη αποψη. Δεν θα ηθελα να αναφερω την γνωστη ρηση οτι οι αποψεις ειναι σαν τους....ολοι εχουν απο μια. Αλλα φυσικα ολοι εχουμε αποψη και εχουμε δικαιωμα να την εκφερουμε χωρις να γινομαστε ενοχλητικοι σε καθε περιπτωση. Καμια προσωπικη αιχμη για κανενα εδω μεσα, απλως ενα γενικοτερο σχολιο.

Φιλικα,
    Ν
    Καταγράφηκε
    ArgyrisGiannetakis
    Board moderator

« Απάντηση #39 στις: Σάββατο, 21 Ιουλ 2018, 01:53:28 »

Φίλε Νικο σε ευχαριστούμε παντα για τις ωραιες και εμπειρες στάσεις και πληροφορίες σου!
    Ολοι σαν και εσενα ξεκινησαμε κανωντας θερμες παρακλησεις μιας και ειμαστε φίλοι απο μικρά παιδιά όλοι !!και καταληξαμε να εχουμε κλειδωσει 10 θεματα λογο εκτροχιασμόυ ασέβιας και βεντετισμού προσωπικών διαφορών μεταξυ συμφερόντων αερομοντελιστων!
    Αυτο καποια στιγμή πρεπει να λειξει!Προσωπικά περιμένω να δω αλλαγη και σεβασμο συμπεριφοράς και τρόπων σε δημόσια αεραθλητικά θεματα!
    Οταν βελτιωθει απο καποιους αυτό, αυτόματα βελτειώνονται και όλα!Απλα τα πραγματα!Αλλιως ειπαμε!θα τα λεμε εδω μεχρι ο ηλιος να βγαλει κερατα!

Πολλα φιλία και ρωτα σε παρακαλω εαν θελουν κανεναν εκει στο μοντελοδρόμιο να μαζευει τα φύλλα....να ερθω για κυπουρός και βοηθός να χαζέυω!
    Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Master contributor
    Aeromodeller Hero Member

AKA "jkon" ή "θείος Γιάννης"

« Απάντηση #40 στις: Σάββατο, 21 Ιουλ 2018, 07:11:29 »

Αξιότιμε κύριε Παπαδάκη, bitamp

Αναφερθήκατε με κάποια άνεση στους καρεκλοκένταυρους που δεν θέλουν να χάσουν την θέση τους.

Μάλλον δεν είστε εντεταγμένος σε σωματείο, και δη της ΕΛΑΟ, αλλιώς θα είχατε πιό καθαρή εικόνα πως εκλέγονται τα Διοικητικά Συμβούλια, όπου κανείς κατ' αρχάς δεν θέλει να γίνει σύμβουλος, και είναι δύσκολο να συσταθεί ακόμα κει πενταμελές Δ.Σ. Ορισμένα σωματεία δεν μπορούν να εκλέξουν ούτε αναπληρωματικούς συμβούλους.

Ολοι θα θέλουν έτοιμα, και δεν θέλουν να ασχοληθούν με τα κοινά. Αφήστε που έτσι βρίσκουν και τις ευκαιρίες να γκρινιάξουν ως αντιπολίτευση.

Σας πληροφορώ ότι η Ενωση Αερομοντελιστών Αθηνών, είναι δημοκρατικότατο σωματείο, και επιτελεί έργο από το 1952. ΅Εχει διακριθεί με το δίπλωμα "Group Diploma" από την FAI, και μέλη της έχουν διακριθεί με Paul Tissiandier diploma , Gold aeromodelling diploma, Frank Ehling diploma, επίσης από την FAI.

Είναι δε φυσιολογικό και αναμενόμενο, κάθε σωματείο να λειτουργεί μέσα στην σημερινή πραγματικότητα. Η Ε.Α.Α. πορεύεται θετικά με τα πιστά της μέλη και αθλητές, και τα τελευταία χρόνια συμμετέχει στους αγώνες της Ομοσπονδίας με τον μεγαλύτερο αριθμό αθλητών απ' όλα τα άλλα συναφή σωματεία.

Αυτός είναι ο στόχος ενός αθλητικού σωματείου.

Και κάτι το προφανές, ίσως όμως δυσνόητο για αυτούς που έχουμ ακόμα παρωπίδες.  Αν ο "κακός πρόεδρος" Κωνσταντακάτος ήταν αίτία συρρίκνωσης του Ελληνικού αερομοντελισμού, το πρώτο σωματείο που θα είχε υποστεί αυτή την φθορά θα ήταν η Ενωση Αερομοντελιστών Αθηνών. Ομως με τον Κωνσταντακάτο πρόεδρο, γράφουμε θετική ιστορία, έχουμε διακρίσεις, έχουμε ενεργό συμμετοχή με τον μεγαλύτερο αριθμό αθλητών.

Οσο για τον Αερομοντελισμό της Ελλάδας εν γένει, εμείς που είμαστε παρόντες στην διαδρομή των τελευταίων 60 ετών, μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι σιγά σιγά μεν, αλλά θετικά εξαπλούται και αναπτύσσεται.

Δίνουμε το καλό παράδειγμα, προς μίμηση, σίγουρα δεν αποτρέπουμε τους αερομοντελιστές από το να παραμείνουν αερομοντελιστές.

Αντιθέτως σημαντικό ρόλο στην εξάπλωση έχει παίξει η βοήθεια που έχουν λάβει αερομοντελιστές εκτός της ΕΑΑ από τα μέλη της ΕAΑ για να ασκήσουν το χόμπυ/ άθλημα, που μας κάνει ακόμα πιό υπερήφανους.

Υπάρχει μία ρήση: Μη μας λες τι δεν έχουμε κάνει εμείς, πες μας τι έχεις κάνει εσύ.

« Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 21 Ιουλ 2018, 11:40:58 από Γιάννης Κωνσταντακάτος » Καταγράφηκε

Γιάννης Κωνσταντακάτος
    Πρόεδρος Ε.Α.Α.
    Hobbitakos
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #41 στις: Σάββατο, 21 Ιουλ 2018, 20:03:18 »

Μα και εδω..... έλεοςςςςςςςςςςςςςςςς
    Καταγράφηκε
    MOGOLOS
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #42 στις: Κυριακή, 22 Ιουλ 2018, 00:02:53 »

απλά μοναδικός...

Καταγράφηκε

Γιατί εαν δεν εχει πολυβόλα δεν πετάει
    ExtraRed
    Aeromodeller Hero Member

LearnFrom Everyone Follow NoOne Always Be Original

« Απάντηση #43 στις: Κυριακή, 22 Ιουλ 2018, 18:05:45 »

Ότι και να δοκίμασα φίλε  MOGOLE  αυτό το video δεν...
    Καταγράφηκε
    MOGOLOS
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #44 στις: Κυριακή, 22 Ιουλ 2018, 23:50:54 »

Δεν ξερω γιατι δεν το παιζει. Μπορει να κανω καμια λαλακια εγώ!
    Καταγράφηκε

Γιατί εαν δεν εχει πολυβόλα δεν πετάει
    Σελίδες: 1 2 [3] 4  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αεροπλάνα R/C - Ηλεκτρικά  |  Sport - Ακροβατικά - 3D (Συντονιστές: 3DJunk, stavros, andreas)  |  Θέμα: Πανελλήνιος αγώνας ακροβατικών ακριβείας F3A.. Ίσως και F3S??
    Μεταπήδηση σε: