|
Geοrge
|
 |
« Απάντηση #375 στις: Δευτέρα, 26 Μαΐ 2008, 00:00:48 » |
|
....(Γιωργο) θατο καταχαρεις το τσεσνακι,να κολλησεις καλα τα μολυβακια που σου εβαλα,για να μην ξεκολλησει κανενα και αρχισει τα λουπ παλι Grin Grin Grin.....
Αυτά φτάνουν ή να βάλω και άλλα μαζί με την μέγγενη  ? πρώτη φορά στα ηλεκτρικά ούτε κάν τηλ/ση δέν είχα...μαζί μου... thanks Γιάννη τα λέμε
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Giannis Zeteko.
|
 |
« Απάντηση #376 στις: Δευτέρα, 26 Μαΐ 2008, 00:05:00 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
Stefanos-106
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
Ο Μοντελισμός δεν είναι playstation
|
 |
« Απάντηση #378 στις: Δευτέρα, 26 Μαΐ 2008, 00:23:16 » |
|
ZETEKO DES TO VIDEO POU ANEVASA TA LEI OLA OPOS THES
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Αν δεν έχεις χρόνο να το κάνεις σωστά, πρέπει να 'χεις χρόνο να το κάνεις ξανά!
|
|
|
Stefanos-106
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #379 στις: Δευτέρα, 26 Μαΐ 2008, 00:26:55 » |
|
STI FOTO FENETE MONO O PANTELIS NA TO PALEVI. APO TIN PERASMENI KIRIAKI TO PALEVE O ZETEKOS SIMERA TO KATAFERANE PETAXE EPITELOUS
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Stefanos-106
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #380 στις: Δευτέρα, 26 Μαΐ 2008, 00:27:57 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
asesasos
|
 |
« Απάντηση #381 στις: Δευτέρα, 26 Μαΐ 2008, 08:56:19 » |
|
Re δεν μπορουμε να ησυχασουμε με εσας....ΟΛΟ το ΣΕΦ στον ασπροπυργο....Ρε τι τραβαμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"asesasos"
|
|
|
|
asesasos
|
 |
« Απάντηση #382 στις: Δευτέρα, 26 Μαΐ 2008, 09:00:14 » |
|
Ζετεκε αν συνεχισεις να φτιαχνεις απο δω και απο κει, προβλεπω να μας ζητανε και θαλασσα στον ΟΣΕ για να βαζουν τα βαρκακια τους....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"asesasos"
|
|
|
|
asesasos
|
 |
« Απάντηση #383 στις: Δευτέρα, 26 Μαΐ 2008, 19:57:28 » |
|
ΖΕΤΕΚΕ εγω ένα ξερω...Μια χαρα ημασταν στον Ασπροπυργο....Με το που πατησανε το ποδι τους οι ΣΕΦέρηδες ηρθε και η καταστροφή..... Πιστευω οτι ηταν δάχτυλος του JEK για να μας διαλυσει.....ΔΟΥΚΑ τι λές για ολα αυτα???Ειναι τυχαια ή οργανωμενο σχεδιο.... Αντε τωρα να δουμε που θα πεταξει ο ΔΙΑΣ....Και ειναι και ετοιμος ρολαρισμενος και δεν κρατιεται...... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"asesasos"
|
|
|
|
Geοrge
|
 |
« Απάντηση #384 στις: Δευτέρα, 26 Μαΐ 2008, 20:18:00 » |
|
Σας έχω κατι καλό στείλτε ΠΜ...?? θέλει έλεγχο.. όμως......όσοι είναι γκατέμηδες μακριά.....και εννοείτε με το.... αζημίωτοοοοοοο....εκτός απο τον Γιάννη του χρωστώ...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
|
|
Giannis Zeteko.
|
 |
« Απάντηση #386 στις: Δευτέρα, 26 Μαΐ 2008, 22:32:12 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Giannis Zeteko.
|
 |
« Απάντηση #387 στις: Δευτέρα, 26 Μαΐ 2008, 22:35:06 » |
|
STI FOTO FENETE MONO O PANTELIS NA TO PALEVI. APO TIN PERASMENI KIRIAKI TO PALEVE O ZETEKOS SIMERA TO KATAFERANE PETAXE EPITELOUS
ΑΑΑΑΑΑμ μπραβοοοοο!!!!!!τωρα τα λες σωστα!!!!!!!!!!! καλο το βιντεακι αν και εφαγες λιγο την προσγειωση που ηταν ΑΚΡΙΒΙΑΣ!!!!!!! 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Giannis Zeteko.
|
 |
« Απάντηση #388 στις: Δευτέρα, 26 Μαΐ 2008, 22:37:21 » |
|
Re δεν μπορουμε να ησυχασουμε με εσας....ΟΛΟ το ΣΕΦ στον ασπροπυργο....Ρε τι τραβαμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
γιατι ρε σε ενοχλησαμε πολλυ;;;;;;;  αφου εχεις εξαφανιστει,μια βιδα απτο καρμπυρατερ σε κραταει 20 μερες εκτος πτησεων......πανω που πηγε να στρωσει το χερι σου .........πετα και κανενα ηλκτρικο.....να ξεμουδιασουν τα δαχτυλα σου....μουχλα ε μουχλα μου θες μονο θερμικα.....λες και ηξερες τι θα πει θερμικο......ολο στο φιλο μου τον jek ξερεις να τη <λες>.... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
DUKE
|
 |
« Απάντηση #389 στις: Δευτέρα, 26 Μαΐ 2008, 22:48:11 » |
|
ΑΑΑΑΑΑμ μπραβοοοοο!!!!!!τωρα τα λες σωστα!!!!!!!!!!! καλο το βιντεακι αν και εφαγες λιγο την προσγειωση που ηταν ΑΚΡΙΒΙΑΣ!!!!!!!  Ετσι ειναι Γιαννακη μου το καλο μερος του video δεν το βαζουν γιατι ζηλευουν. σιγουρα εχει βαλει το "χερακι" του ο asesasos 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Η μόνη διαφορά μεταξύ της ηλιθιότητας και της ιδιοφυΐας είναι ότι η ιδιοφυΐα έχει και τα όριά της
|
|
|
|