|
asesasos
|
 |
« Απάντηση #390 στις: Δευτέρα, 26 Μαΐ 2008, 23:35:15 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"asesasos"
|
|
|
|
DUKE
|
 |
« Απάντηση #391 στις: Δευτέρα, 26 Μαΐ 2008, 23:37:08 » |
|
Ωχ ωχ ωχ αρχισαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Η μόνη διαφορά μεταξύ της ηλιθιότητας και της ιδιοφυΐας είναι ότι η ιδιοφυΐα έχει και τα όριά της
|
|
|
|
asesasos
|
 |
« Απάντηση #392 στις: Δευτέρα, 26 Μαΐ 2008, 23:41:37 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"asesasos"
|
|
|
|
asesasos
|
 |
« Απάντηση #393 στις: Δευτέρα, 26 Μαΐ 2008, 23:44:29 » |
|
ολο στο φιλο μου τον jek ξερεις να τη <λες>.... ΔΟΥΚΑ καταλεβες τωρα περι τοινος προκειται??? τα φιλαρακια....εμεις δεν ειμαστε φιλαρακια τωρα... Ειχες δικιο φιλε προκειται 100% περι συμπαιχνιας.....Επεσαν οι μασκες 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"asesasos"
|
|
|
|
DUKE
|
 |
« Απάντηση #394 στις: Δευτέρα, 26 Μαΐ 2008, 23:56:56 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Η μόνη διαφορά μεταξύ της ηλιθιότητας και της ιδιοφυΐας είναι ότι η ιδιοφυΐα έχει και τα όριά της
|
|
|
|
asesasos
|
 |
« Απάντηση #395 στις: Τρίτη, 27 Μαΐ 2008, 12:03:43 » |
|
εχω αποκλειστικες πληροφοριες οτι ο βαγγελης ασχολειται πλεον μονο με σκαφη scale και μονο σε κλιμακα 1:1...... ok captain 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"asesasos"
|
|
|
|
asesasos
|
 |
« Απάντηση #396 στις: Τρίτη, 27 Μαΐ 2008, 17:40:56 » |
|
και μαλιστα έμαθα οτι το ΣΕΦ θα το βλεπει απο θάλασσα προς ξηρα μονο μεσα απο το σκαφος..... Αλλος για χιο τραβηξε πηγε................ Ζετεκε τρεις και ο Τζεκ μείνατε  Τους μαζεψε ολους ο μεγας ΔΟΥΚΑΣ 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"asesasos"
|
|
|
|
Giannis Zeteko.
|
 |
« Απάντηση #397 στις: Τρίτη, 27 Μαΐ 2008, 23:19:17 » |
|
δεν καταλαβες......εγω το <παιζω> σε διπλο ταμπλο.....μαλον σε τριπλο.......  το καυσιμο του 87 ενοεις.....το εκαψα στο jupiter σου ααααν θυμασε καλα και μαλιστα ελεγες ρε το γ@μημενο!!!!!!! με την πρωτη περνει...χαχαχαχαχαχαχα  τωρα καιω ενα αλλο....Ρηγοζουμο .......κανα χρονο ειναι και αυτο αλλα τελιωνει σε λιγο. τι θα κανουμε την Κυριακη;;;θα ρισκαρουμε για Ασπ/γο με τον παλαβο το sekurita που θελει να μας διωξει με τις κλωτσιες οπως ειπε;(καλα θα τον χορτασω μπουνιαααα που θα ειναι ολη δικη του αμα μου την πει ασχημα) 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
DUKE
|
 |
« Απάντηση #398 στις: Τρίτη, 27 Μαΐ 2008, 23:22:33 » |
|
asesase για την συνωμοσία δεν ειπες τιποτα και το sefgate δουλευει
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
asesasos
|
 |
« Απάντηση #399 στις: Τρίτη, 27 Μαΐ 2008, 23:23:50 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"asesasos"
|
|
|
|
DUKE
|
 |
« Απάντηση #400 στις: Τρίτη, 27 Μαΐ 2008, 23:26:02 » |
|
επιμενεις να σιωπας υποπτο αυτο μηπως εισαι και εσυ μπλεγμενος ?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
asesasos
|
 |
« Απάντηση #401 στις: Τρίτη, 27 Μαΐ 2008, 23:26:02 » |
|
asesase για την συνωμοσία δεν ειπες τιποτα και το sefgate δουλευει Ρε περασα το πρωι απο ΣΕΦ και με ρωταγανε κατι γυφτακια αν ειναι δικο μου ενα Τσεσνακι που ψαρεψανε απο το βυθο....τους εδωσα το τηλεφωνο του Τζεκ....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"asesasos"
|
|
|
|
Giannis Zeteko.
|
 |
« Απάντηση #402 στις: Τρίτη, 27 Μαΐ 2008, 23:29:23 » |
|
ναι αφου μας φτιαξει και μια ταυλα........ΠΡΟΣΟΧΗ ταυλα ειπα.....κοινος σανιδα-ραμπα......να κανουμε και καμια προσανιδοση δηλαδη  η ακομα και ενα heli-pats καλα  θα ειναι
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
asesasos
|
 |
« Απάντηση #403 στις: Τρίτη, 27 Μαΐ 2008, 23:34:41 » |
|
Ζετεκε τωρα που ο κουλβαγκ αποφασισε να γινει καπετανιος δεν σε βλεπω να ξαναπετας...Αντε να βρεις τωρα εσυ χρονο με τη δουλεια που θα σε πλακωσει...ολοι σε σενα θα ρχονται για "επισκευαι-κατασκευαι-ρυθμισεις -σεταρισματα-πεταρισματα" οποταν αδικα θα κουβαλας τα πραγματα σου....Τιποτα, ουτε αμαξι μην παρεις....Με το παπι και ενα μπουκαλακι νερο για τη διψα.... Επ ευκαιριας να ξαναευχηθω στο φιλο ΔΟΥΚΑ καλοριζικο το νεο μαγαζι, με μακροημερευση και καλες δουλειές 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"asesasos"
|
|
|
|
Giannis Zeteko.
|
 |
« Απάντηση #404 στις: Τρίτη, 27 Μαΐ 2008, 23:36:17 » |
|
επιμενεις να σιωπας υποπτο αυτο μηπως εισαι και εσυ μπλεγμενος ?
αλλα λογια να΄αγαπιομαστε duka.....βλεπεις;;;;;;;;;;σιγουρα κατι βρωμαει και δεν την <αμολησα> εγω......  Παράθεση από: DUKE στις Σήμερα στις 23:22:33 asesase για την συνωμοσία δεν ειπες τιποτα και το sefgate δουλευει Ρε περασα το πρωι απο ΣΕΦ και με ρωταγανε κατι γυφτακια αν ειναι δικο μου ενα Τσεσνακι που ψαρεψανε απο το βυθο....τους εδωσα το τηλεφωνο του Τζεκ....
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|