|
Giannis Zeteko.
|
 |
« Απάντηση #330 στις: Δευτέρα, 19 Μαΐ 2008, 22:29:51 » |
|
παιδια......sos....ξεμεινα απο μοντελα....  σημερα μου εμβολισαν και το τελευταιο ......το διπλανακι μου στο σεφ.....  μονο το belt μου εχει μεινει και δεν το πεταω να μη το χασω και αυτο  αλλα ετσι οπως με <παει> ακομα και μες την βαλιτσα του ειναι επιφοβο να το σπασουν και αυτο.....  οπως μια μερα εφευγε καποιος απο το σεφ και την πατησε με το αμαξι του,παρασυροντας ακομα και το τραπεζακι μου......  ευτυχως δεν ηταν μεσα το belt 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
asesasos
|
 |
« Απάντηση #331 στις: Δευτέρα, 19 Μαΐ 2008, 22:32:30 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"asesasos"
|
|
|
|
DUKE
|
 |
« Απάντηση #332 στις: Δευτέρα, 19 Μαΐ 2008, 22:34:08 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Η μόνη διαφορά μεταξύ της ηλιθιότητας και της ιδιοφυΐας είναι ότι η ιδιοφυΐα έχει και τα όριά της
|
|
|
|
DUKE
|
 |
« Απάντηση #333 στις: Δευτέρα, 19 Μαΐ 2008, 22:37:13 » |
|
Α ! ΜΠΡΑΒΟ ξεκινα στατικά Το θερμικο πεταξε αλλα αφου δεν ησουν διπλα του να το προσγειωσεις τα εκανε μανταρα ο μανιατης
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Η μόνη διαφορά μεταξύ της ηλιθιότητας και της ιδιοφυΐας είναι ότι η ιδιοφυΐα έχει και τα όριά της
|
|
|
|
Giannis Zeteko.
|
 |
« Απάντηση #334 στις: Δευτέρα, 19 Μαΐ 2008, 22:54:40 » |
|
να σου πω !!!!!!!καλη ιδεα,ακομα και τοτε ομως παλι απο καποιον θα κινδυνευω δεεεεν μπορει!!!!!! πεταξε το θερμικο πολυ καλα μαλιστα,αλλα ειχα ακομα προβληματα με τη μηχανη,και εκανα αναγκαστικες προσγειωσεις,οσπου σε ενα αναχωμα εσπασαν οι ροδες χωρις αλη ζημια ευτυχως. το εχω εντοπισει το προβλημα,εχω φτιαξει και τις ροδες,και μαλον τωρα θα ειναι οκ, μενει μονο να το δοκιμασω 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Giannis Zeteko.
|
 |
« Απάντηση #335 στις: Δευτέρα, 19 Μαΐ 2008, 22:57:57 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
asesasos
|
 |
« Απάντηση #336 στις: Δευτέρα, 19 Μαΐ 2008, 22:58:34 » |
|
παλι με το μοτερ? ρυθμισμα??
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"asesasos"
|
|
|
|
asesasos
|
 |
« Απάντηση #337 στις: Δευτέρα, 19 Μαΐ 2008, 23:03:12 » |
|
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
"asesasos"
|
|
|
|
Giannis Zeteko.
|
 |
« Απάντηση #338 στις: Δευτέρα, 19 Μαΐ 2008, 23:07:41 » |
|
οχι ειναι καλορυθμισμενη,ισως να θελει μια <ψιλη> ακομα. το προβλημα μαλον (100%) εναι το σωληνακι του <βοσκου>. ειναι πολυ μαλακο και οταν το <πλακωνω> στα <πατσαβουριασματα> τραβαει πολυ το καρμπυρατερ,πιεζει πολυ και η εξατμηση αερα μεσα στο τανκ και κανει <βαγκουμ> με αποτελεσμα να μην περναει το καυσιμο και σβηνει. το T-REX επωληθει σε χερια ικανα να το κανουν τρελες κολοτουμπες με αποτελεσμα να ερθει σαν μετεωριτης απο το διαστημα και να κανει κρατηρα μισου μετρου <τσε βαααλε> στο χωματοδρομο του σεφ 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
look561
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #339 στις: Δευτέρα, 19 Μαΐ 2008, 23:16:23 » |
|
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
look561
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #340 στις: Δευτέρα, 19 Μαΐ 2008, 23:17:48 » |
|
ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ASESASO ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΤΟ 13ΟΥ ΝΤΑΜΠΛ............
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Giannis Zeteko.
|
 |
« Απάντηση #341 στις: Δευτέρα, 19 Μαΐ 2008, 23:44:21 » |
|
εεεεεεεεεεεε! μαζευτετον τον πορομενο............ που εισαι εσυ ρε παλαβεεεεεεεε θελω την συνδρομη σου......σε........κολεεεες χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
kakofonixx
|
 |
« Απάντηση #342 στις: Τρίτη, 20 Μαΐ 2008, 09:17:46 » |
|
παιδια......sos....ξεμεινα απο μοντελα....  σημερα μου εμβολισαν και το τελευταιο ......το διπλανακι μου στο σεφ.....  ζετεκε τελικα τα βουντου καποιων εδω μεσα (ονοματα δε λεμε) επιασαν τοπο 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
wasting space via Architecture...
|
|
|
Stefanos-106
Aeromodeller Jr. member

Αποσυνδεδεμένος
Ο Μοντελισμός δεν είναι playstation
|
 |
« Απάντηση #343 στις: Τρίτη, 20 Μαΐ 2008, 23:53:48 » |
|
ξεκινα στατικά να βρεις την υγειά σου η de agostini εχει βγαλει μια καλη σειρα.Μεταλικα-δεν σπαωε με ΤΙΠΟΤΑ
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Αν δεν έχεις χρόνο να το κάνεις σωστά, πρέπει να 'χεις χρόνο να το κάνεις ξανά!
|
|
|
|
Giannis Zeteko.
|
 |
« Απάντηση #344 στις: Τρίτη, 20 Μαΐ 2008, 23:59:52 » |
|
ρε μαγκες .....να τα εσπαγα επιδει εκανα  το καταλαβαινω.θα το απολαμβανα κιολας  αλλα να μου τα σπανε αλοι απο δικες τους  ..........ε δεν το καταλαβαινω .......... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|