vagelis17
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #90 στις: Σάββατο, 2 Μαΐ 2009, 13:41:29 » |
|
Κανείς δεν ξέρει τι μπαταρίες χρειάζεται το τηλεχειριστήριο;... 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
giles 202
|
 |
« Απάντηση #91 στις: Σάββατο, 2 Μαΐ 2009, 14:22:03 » |
|
Κανείς δεν ξέρει τι μπαταρίες χρειάζεται το τηλεχειριστήριο;...  παρε επαναφορτιζομενες μπαταριες ΑΑ.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
vagelis17
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #92 στις: Σάββατο, 2 Μαΐ 2009, 17:57:04 » |
|
Και εγώ επαναφορτιζόμενες μπαταρίες σκεφτόμουν να αγοράσω αλλά οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες είναι 1.2V ενώ οι αλκαλικές 1.5V. Το τηλεχειριστήριο χρειάζεται 8 μπαταρίες άρα με αλκαλικές 8x1.5V=12V ενώ με επαναφορτιζόμενες 8x1.2V=9.6 άρα με τις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες έχουμε έλλειμμα 2.4V. Μήπως αυτό θα επηρεάσει την εμβέλεια του σήματος ή δημιουργήσει κανένα άλλο πρόβλημα; Έχει κανείς δοκιμάσει τις επαναφορτιζόμενες και δούλεψε κανονικά το τηλεχειριστήριο χωρίς να επηρεαστεί η εμβέλεια; Αν πάλι πάρω αλκαλικές θα αδειάζουν γρήγορα; Τι πιστεύετε τελικά ότι συμφέρει περισσότερο; 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
vtr
|
 |
« Απάντηση #93 στις: Σάββατο, 2 Μαΐ 2009, 18:19:31 » |
|
Φίλε vagelis17, απορίες για τις μπαταρίες, μπορείς να παραθέσεις εδώ.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
vagelis17
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #94 στις: Σάββατο, 2 Μαΐ 2009, 19:02:19 » |
|
Πόπο που να ψάχνω τώρα σε όλα αυτά τα topics...  . Δεν μπορεί να μου πει κάποιος που έχει χρησιμοποιήσει και επαναφορτιζόμενες και αλκαλικές αν υπάρχει κάποια διαφορα και επίσης πόσες ημέρες διαρκούν οι αλκαλικές μπαταρίες; 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
giles 202
|
 |
« Απάντηση #95 στις: Σάββατο, 2 Μαΐ 2009, 19:06:59 » |
|
Οι αλκαλικες να βγαλουν 7-8 πτησεις. Με τις επαναφορτιζομενες δεν εχεις κανενα προβλημα.\ Τι τηλ/νση εχεις?
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
vagelis17
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #96 στις: Σάββατο, 2 Μαΐ 2009, 19:14:26 » |
|
Παράγγειλα το Esky Lama V3 αλλά δεν μου έχει έρθει ακόμα. Θα αγοράσω επαναφορτιζόμενες τελικά. Thanks. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
takis
|
 |
« Απάντηση #97 στις: Παρασκευή, 5 Ιουν 2009, 23:48:17 » |
|
καλησπερα ενας φιλος παραγγελνει ενα σκαφακι rtr απο εξωτερικο! συγκεκριμενα απο εδω www.radiocontrolledstuff.net (νομιζω ειναι αμερικη) η αξια του ειναι 670$ και μας ειπε οτι μπορει να γραψει πανω τα μισα! μπορειτε να μου πειτε συνολικα οταν θα φτασει σπιτι του τι θα πληρώσει ? ευχαριστω προκαταβολικα 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #98 στις: Σάββατο, 6 Ιουν 2009, 01:47:25 » |
|
καλησπερα ενας φιλος παραγγελνει ενα σκαφακι rtr απο εξωτερικο! συγκεκριμενα απο εδω www.radiocontrolledstuff.net (νομιζω ειναι αμερικη) η αξια του ειναι 670$ και μας ειπε οτι μπορει να γραψει πανω τα μισα! μπορειτε να μου πειτε συνολικα οταν θα φτασει σπιτι του τι θα πληρώσει ? ευχαριστω προκαταβολικα  670/2=335+μεταφορικα και το τελωνειο θα ειανι το 30% απο αυτο το ποσο... ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΠΑΡΡΑΓΓΕΛΕΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΣΑφιλος παραγγειλε κατι και στα 80$ του χρεωσαν 20ε τελωνειο.................!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
iosif
|
 |
« Απάντηση #99 στις: Σάββατο, 6 Ιουν 2009, 09:09:38 » |
|
670/2=335+μεταφορικα και το τελωνειο θα ειανι το 30% απο αυτο το ποσο...
ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΠΑΡΡΑΓΓΕΛΕΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΣΑ φιλος παραγγειλε κατι και στα 80$ του χρεωσαν 20ε τελωνειο.................!
Μεχρι 24% θα πληρωσει και οχι 30%. Και λίγες μέρες πριν μου πέρασε πακέτο με 144$ χωρίς κανένα τελωνείο.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #100 στις: Σάββατο, 6 Ιουν 2009, 10:20:14 » |
|
670/2=335+μεταφορικα και το τελωνειο θα ειανι το 30% απο αυτο το ποσο...
ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΠΑΡΡΑΓΓΕΛΕΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΣΑ φιλος παραγγειλε κατι και στα 80$ του χρεωσαν 20ε τελωνειο.................!
Μεχρι 24% θα πληρωσει και οχι 30%. Και λίγες μέρες πριν μου πέρασε πακέτο με 144$ χωρίς κανένα τελωνείο. δεν ειναι στανταρ μεχρι και 52% μπορει να παει..! μην ξεχνας δεν ειναι μονο τα τελωνειακα ειναι και τα εξοδα εκτελονισμου....! Ισως να εισια τυχερος αλλα στο λεω απο πρωτο χερι να προσεχετε... ο αλλος απο κινα παρραγγειλε πραγματα αλλα για αλλο hobby και πηρε τηλ και λεει 3 εβδομαδες θα κατσουν...! Και στο ταχυδρομειο ακουσα προισταμενο να λεει οτι τα κρατανε πλεον στο τελωνειο γιατι εχουν πολλα υπολοιπα η κατι τετοια..!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
iosif
|
 |
« Απάντηση #101 στις: Σάββατο, 6 Ιουν 2009, 11:40:21 » |
|
Το 52% από που βγαίνει? Δεν μιλάμε φυσικά να φέρει κάποιος με UPS ή όποια αλλη εκτός του ταχυδρομείου. Τοτε ναι και 100% πάνω μπορεί να σου κοστίσει κάτι. Αλλα υποτίθεται πως ζηταμε απλό ταχυδρομείο ή USPS ή EMS ή... δεν ξερω τι αλλο υπαρχει. ΠΟΤΕ UPS...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
PaNt
|
 |
« Απάντηση #102 στις: Σάββατο, 6 Ιουν 2009, 13:04:32 » |
|
Το 52% από που βγαίνει? Δεν μιλάμε φυσικά να φέρει κάποιος με UPS ή όποια αλλη εκτός του ταχυδρομείου. Τοτε ναι και 100% πάνω μπορεί να σου κοστίσει κάτι. Αλλα υποτίθεται πως ζηταμε απλό ταχυδρομείο ή USPS ή EMS ή... δεν ξερω τι αλλο υπαρχει. ΠΟΤΕ UPS...
USPS εξοδα εκτελονισμου εχει και το ελτα....... φαντασου αυτος με τα 80$ πληρωσε 20 τελωνεια και 16 εξοδα εκτελωνισμου στα Ελτα!
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
Fokos
Aeromodeller
Αποσυνδεδεμένος
|
 |
« Απάντηση #103 στις: Σάββατο, 21 Νοε 2009, 18:00:26 » |
|
Παιδιά εχει παραγγείλει κανείς από Κινα πρόσφατα; Με τα τελωνεία τι παιζει τωρα τελευταία; Θελω να αγοράσω από hobbyking ένα φορτιστή και τρεις μπαταρίες αξίας 120$ - 80€ μαζί με τα μεταφορικά (πραγματική τιμή).. Το “ταβάνι” έχει αλλάξει; Υπάρχουν νέα κόλπα; Έχω ένα χρόνο να κάνω παραγγελία από εξωτερικό και έχω μήνει λίγο πισω.. 
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
ilias
|
 |
« Απάντηση #104 στις: Σάββατο, 21 Νοε 2009, 20:13:54 » |
|
φοβερο μοτερακι
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
Velox 26cc Last down xxxl PrecisionAerobatics Addiction Polaris seaplane Bard glider TopModel CZ Stinger Pilot Q.B. 10L Tarot 450PRO V2 Flybarless ...κατι πτέρυγες και πολύ σαβούρα
|
|
|
|