Οπωσδήποτε και δεν φταις εσύ (MaSt0RaS ) για το που και τι ψάχνω εγώ .
Αλλά και εγώ όμως έχω δικαίωμα να ψάχνω πριν αγοράσω , και άνθρωπος που ψάχνει να είσαι σίγουρος ότι πρώτιστος ψάχνει ν αγοράσει φθηνά, όσο πιο φθηνά γίνεται.
Ξεκίνησα πρώτα από τα τεχνικά χαρακτηριστικά γιατί εγώ από εκεί ξεκινάω πάντα.
Τι μπορεί να κάνει αυτό το σύστημα ?? με καλύπτει?? Μετά πόσο κάνει?? Μπορώ να τα αγοράσω ?? εάν ναι προχωράω εάν όχι … με λυπούνται στο Φόρουμ
Και ρώτησα 2 απλά πράγματα γιατί σε διάφορα site αναγράφονται διαφορετικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά και αναφέρω και παραδείγματα.
Εγώ δεν ρώτησα τιμή (ακόμα) ούτε από πού μπορώ να την αγοράσω φθηνότερα.
Και βεβαίως ΠΡΟΤΙΜΩ και Στηρίζω τα Ελληνικά Καταστήματα όταν και Αυτά Προτιμούν να με έχουν ….. μΠΕΛΑΤΗ .
Μου απάντησες και σ ευχαριστώ γι αυτό ότι η 12 FG είναι η καλύτερη λύση και αξίζει τα λεφτά της. Δεν Διαφωνώ γι αυτό, όταν μάλιστα αναφέρεις τιμή 600!!!ευρω
Εγώ ανέγραψα δυο τιμές για να καταδείξω τη διαφορά ανάμεσα στα δυο αυτά συστήματα εννοώντας ότι δεν μπορώ να φτάσω τόσο ψηλά και επειδή αυτές τυχαίνει να είναι από Γερμανία απλώς το ανέφερα ούτε άφησα να εννοηθεί ότι θα αγοράσω από εκεί, ειδικά τώρα με τη τιμή που μου είπες
Σ Ελληνικό μαγαζί ( ίντερνετ ) δεν τα βρήκα αυτά τα συστήματα (δεν φταίω εγώ που αυτοί που έχουν τέτοιες τιμές το κρατάνε επτασφραγηστο μυστικό

).
Και βεβαίως περιμένω να μου πεις από που μπορώ και εγώ να αγοράσω σ αυτή τη τιμή, δεν το συζητώ ότι είναι ότι καλύτερο έχω δει σε τιμή εννοώ.
Ευχαριστώ .