Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.869 μηνύματα σε 12.391 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 20:33:38

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 20:33:38

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από dominicm
    [Σήμερα στις 19:33]

από Stargazer
    [Σήμερα στις 10:48]

[Χθες στις 17:40]

από Markhelis
    [Χθες στις 14:21]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

από Yiannis_S
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 16:29:00]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309869
    Σύνολο θεμάτων: 12391
    Online σήμερα: 141
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 4
    Επισκέπτες: 53
    Συνολικά: 57
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: 1 2 [3]  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Ατυχήματα στον αερομοντελισμό  (Αναγνώστηκε 11305 φορές)
    andreas
    Aeromodeller Hero Member
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« Απάντηση #30 στις: Παρασκευή, 29 Φεβ 2008, 19:51:04 »

Ειπα και εγω θα διαβασω τιποτα .........αν θελετε να βριστειτε ρε παιδια ηπαρχουν τα γηπεδα οι αλανες ,τηλεφωνηθειτε κτλ κτλ κτλ...
    Καταγράφηκε

Fly hard ...land soft!
    gerolikos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #31 στις: Παρασκευή, 29 Φεβ 2008, 20:46:39 »

καλα ε πηρε ωραια τροπη η κουβεντα.

εγω θα συμφωνησω με τον mastoras και τον Γιάννης Παξιμαδάκης στον πρωτο στο οτι αυτοι που πανε σε αγωνες ειναι λογικο να κανουν πιο τρελα και crary things εφοσων εχουν και τα αναλογα χαρτια και βεβαια την αδεια της διοικησης και με τον δευτερο σε αυτο που λεει για κυψελη που ειναι αρκετα σωστο.

απο την αλλη δεν μπορω να καταλαβω γιατι μαλωνετε δεν μπορουν δηλαδη τα ελικοπτερα να πεταξουν με τα αεροπλανα απλα να εχουν μια καλη αποσταση μεταξυ τους?

και κατι ακομη τα αεροπλανα ειναι λογικο να χρειαζονται διαδρομο τα ελικοπτερα τι στο καλο τον θελουν τον διαδρομο αφου υπαρχει ολοκληρος πλανητης να προσγειωθουν και ντε και καλα πρεπει να πετανε σε διαδρομο οταν πετανε τα αεροπλανα idiot2 σε οσα βιντεο εχω δει τουλαχιστον στα περισσοτερα τα heli τα πετανε σε σημεια οτι ναναι χωρις να ειδα και πολυ να τους νοιαζει γιατι απλα κατεβαινει οπως και οπου θες.

τελος ρε φιλε Nemesis εσυ σαν τι εκανες εγγραφη εδω μεσα? police

τελος παντων η δικη μου αποψη στο θεμα ειναι πως δεν υπαρχει ποτε περιπτωση να τα βρουν αεροπλανακιδες με ελικοπτερακιδες η καθε μια ομαδα για τους δικους τους λογους οι οποιοι για την καθε ομαδα θα ξανα πω ειναι σωστοι.

καλες πτησεις σε ολους με ασφαλεια και χωρις ατυχηματα και στις δυο ομαδες ανθρωπων
    Καταγράφηκε

πεταξε ελευθερα στους ουρανους
    Quad copter Promitheas in my village
    vtr
    Aeromodeller Hero Member

α........ ρε και να ειχα τα 3 ΧΧΧ...

« Απάντηση #32 στις: Παρασκευή, 29 Φεβ 2008, 21:10:23 »

δεν υπαρχει ποτε περιπτωση να τα βρουν αεροπλανακιδες με ελικοπτερακιδες
    Μου θύμισες ένα ελληνικό έργο μέ Φουρτουνάκηδες και Βροντάκηδες...... Grin Grin Grin
    Καταγράφηκε

Sponsored by: nemhobby.com 

gerolikos
    Aeromodeller Sr. Member

« Απάντηση #33 στις: Παρασκευή, 29 Φεβ 2008, 21:19:47 »

δεν υπαρχει ποτε περιπτωση να τα βρουν αεροπλανακιδες με ελικοπτερακιδες
    Μου θύμισες ένα ελληνικό έργο μέ Φουρτουνάκηδες και Βροντάκηδες...... Grin Grin Grin

Thumbs up

ενταξει περαν της πλακας ετσι ειναι και δεν θα αλλαξει.οπως και εγω οταν πεταω σε εναν διαδρομο για υπερελαφρα και ειναι οι τυποι με κατι αυτοκινητακια πανω κατω πανω κατω (χωρις ουσια κατ εμε) και μου πρηζουν τον ερωτα και με εκνευριζουν γιατι δεν ειναι μονο ενας   ετσι και οι φιλοι μας δεν μπορουν να τα βρουν.

αγαπατε αλληλους παιδια αγαπατε αλληλους Thumbs up
    Καταγράφηκε

πεταξε ελευθερα στους ουρανους
    Quad copter Promitheas in my village
    vtr
    Aeromodeller Hero Member

α........ ρε και να ειχα τα 3 ΧΧΧ...

« Απάντηση #34 στις: Παρασκευή, 29 Φεβ 2008, 21:57:58 »

και ειναι οι τυποι με κατι αυτοκινητακια πανω κατω πανω κατω (χωρις ουσια κατ εμε) και μου πρηζουν τον ερωτα και με εκνευριζουν

Φίλε gerolikos αυτό ξαναπέστο. Δέν υπάρχει πιό σπαστικό πράγμα νά πετάς, και νά ακούς δίπλα σου συνέχεια Βζιν,Βζιν,Βζιν,Βζινννννννννννννν, Βζιν,Βζιν,Βζινννννννννννννν,Βζιν,Βζιν. Αφενώς  σέ αποσυντονίζουν, αφετέρου νομίζεις ότι θά έρθουν πάνω σου. Cheesy Cheesy Cheesy
    Μιά μέρα στό αεροδρόμιο και ενώ πέταγα, μαζευτηκαν 3 - 4 άτομα, και αρχίσαν τά δικά τους. Σημειωτέον ότι τό δίπλα πάρκινκ ήταν παντελώς άδειο. Αλλά αυτοί εκεί. Τέλως παντων τό κατέβασα, τά μάζεψα, και άντε γειά.
    Δέν πειράζει. Καλά νά είμαστε. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι τά παιδιά πού ασχολούνται μέ αυτοκινητάκια, ίσως δέν μπορούν νά καταλάβουν τό πόσο επικίνδυνο είναι τό ελικόπτερο, καί πόσο προσοχή θέλει όταν πετάς.
    Καταγράφηκε

Sponsored by: nemhobby.com 

Γιάννης Παξιμαδάκης
    Global Moderator

« Απάντηση #35 στις: Παρασκευή, 29 Φεβ 2008, 22:02:14 »

Καλησπερα

ΠΑΝΤΑ  σε όλες τις δραστηριότητες μου  καθημερινές ή μη  προσπαθώ να τηρώ  ενα απλο κανόνα.

ΠΟΤΕ δεν σου κάνω κάτι που ΔΕΝ θα θελα να μου κάνεις .

βέβαια ο σεβασμός είναι κάτι που ποτέ δεν χαρακτήρισε τον μέσο Έλληνα
    « Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 12 Μαρ 2008, 22:18:19 από Γιάννης Παξιμαδάκης » Καταγράφηκε

Γιάννης Παξιμαδάκης
    http://woodenkayakgreece.blogspot.gr/
    ANDREASTWIN
    Aeromodeller Full Member

« Απάντηση #36 στις: Παρασκευή, 29 Φεβ 2008, 22:04:11 »

κυριοι εδω μπορει να γραφουν ακομα και μικρα παιδια που θελουν να ασχοληθουν με το χομπυ μας

δεν νομιζω οτι ειναι σωστο να γραφονται τετοια πραγματα

στο κατω κατω αν υπαρχει προσωπικη κοντρα υπαρχουν και τα προσωπικα μηνυματα
    Καταγράφηκε
    Dimhack
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #37 στις: Παρασκευή, 29 Φεβ 2008, 22:15:45 »

και ειναι οι τυποι με κατι αυτοκινητακια πανω κατω πανω κατω (χωρις ουσια κατ εμε) και μου πρηζουν τον ερωτα και με εκνευριζουν

Φίλε gerolikos αυτό ξαναπέστο. Δέν υπάρχει πιό σπαστικό πράγμα νά πετάς, και νά ακούς δίπλα σου συνέχεια Βζιν,Βζιν,Βζιν,Βζινννννννννννννν, Βζιν,Βζιν,Βζινννννννννννννν,Βζιν,Βζιν. Αφενώς  σέ αποσυντονίζουν, αφετέρου νομίζεις ότι θά έρθουν πάνω σου. Cheesy Cheesy Cheesy
    Μιά μέρα στό αεροδρόμιο και ενώ πέταγα, μαζευτηκαν 3 - 4 άτομα, και αρχίσαν τά δικά τους. Σημειωτέον ότι τό δίπλα πάρκινκ ήταν παντελώς άδειο. Αλλά αυτοί εκεί. Τέλως παντων τό κατέβασα, τά μάζεψα, και άντε γειά.

δεν τα μάζεψες εγώ σε έβαλα στη μπρίζα. γιατί είχα αρχίσει να σαλτάρω. είχα τρελαθεί τελείως "τζον". άστα να πάνε. knuppel2 knuppel2 knuppel2 tickedoff tickedoff tickedoff tickedoff knuppel2 knuppel2 tickedoff knuppel2 knuppel2
    γύρισα athens θα πετάξουμε αύριο;;

εγώ παιδιά πάντως διαφέρω γιατί γουστάρω να πετάω και τα δυο και αεροπλάνο και ελικόπτερο, έχουν και τα δυο την σχεδόν, σχεδόν λέω την ίδια κα λα.
    Καταγράφηκε
    sfyris
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #38 στις: Τετάρτη, 12 Μαρ 2008, 21:04:45 »

εγώ παιδιά πάντως διαφέρω γιατί γουστάρω να πετάω και τα δυο και αεροπλάνο και ελικόπτερο, έχουν και τα δυο την σχεδόν, σχεδόν λέω την ίδια κα λα.

+1  Thumbs up
    Καταγράφηκε

Έχεις σκεφτεί ποτέ οτι δεν προσέλαβα τον γιο, τον αδερφό, τον ξάδερφο, το φίλο σου στην επιχείρησή μου επειδή εσύ κάνεις πλούσιο το κάθε κινεζάκι;
    Σελίδες: 1 2 [3]  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Ατυχήματα στον αερομοντελισμό
    Μεταπήδηση σε: