Aeromodelling GR  
For Greek Aeromodellers and our friends worldwide E-mail E-mail
309.868 μηνύματα σε 12.390 θέματα από 6.318 Μέλη / Τελευταίο μέλος: Clubdim
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 18:51:58

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Αναζήτηση:     Σύνθετη αναζήτηση
Ελληνικά English en Français in Deutch in Italiano
Καλώς όρισες, Επισκέπτη. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Πέμπτη, 30 Ιουλ 2026, 18:51:58

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
    Πρόσφατα θέματα
    από Stargazer
    [Σήμερα στις 10:48]

[Χθες στις 17:40]

από Markhelis
    [Χθες στις 14:21]

από topg
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 23:44:11]

από Yiannis_S
    [Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 16:29:00]

[Τρίτη, 28 Ιουλ 2026, 13:05:46]

[Δευτέρα, 27 Ιουλ 2026, 00:40:02]

από CMarkop
    [Κυριακή, 26 Ιουλ 2026, 19:35:11]

από dominicm
    [Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 18:55:09]

[Σάββατο, 25 Ιουλ 2026, 12:40:03]

[Παρασκευή, 24 Ιουλ 2026, 03:41:03]

από pq
    [Δευτέρα, 20 Ιουλ 2026, 22:47:44]

[Κυριακή, 19 Ιουλ 2026, 08:30:46]

από dominicm
    [Παρασκευή, 17 Ιουλ 2026, 18:43:56]

[Πέμπτη, 16 Ιουλ 2026, 18:22:36]
    Google search

Aeromodelling GR
    Μέλη
    Σύνολο μελών: 6318
    Τελευταίο: Clubdim
    Στατιστικά
    Σύνολο μηνυμάτων: 309868
    Σύνολο θεμάτων: 12390
    Online σήμερα: 141
    Online έως τώρα: 1547
    (Πέμπτη, 25 Ιουν 2026, 09:39:30)
    Συνδεδεμένοι χρήστες
    Μέλη: 4
    Επισκέπτες: 58
    Συνολικά: 62
    Στυλ εμφάνισης

Μην ανοίγετε εδώ θέματα που δεν έχουν καμμία σχέση με αερομοντελισμό. Το πιθανότερο είναι οτι θα διαγραφούν γιατί είναι εκτός αντικειμένου του Aeromodelling GR.

Σελίδες: [1] 2 3  Όλοι     Κάτω
    Εκτύπωση
    Αποστολέας Θέμα: Ατυχήματα στον αερομοντελισμό  (Αναγνώστηκε 11304 φορές)
    Reachy
    Aeromodeller Jr. member
    **
    Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

« στις: Τρίτη, 5 Φεβ 2008, 00:48:05 »

Ψάχνοντας στο forum βρήκα θέματα όπως αστείες εικόνες και βίντεο.
    Επίσης παρατηρώντασ συζητήσεις άκουσα πολούς έμπειρους του χώρου να λενε πόσο πρέπει να προσέχει κανείς με ένα αερομοντέλο. Κανείς όμως δεν έδειξε ποιές είναι οι συνέπειες ενός ατυχήματος.
    Άν και γνωρίζω οτι το θέμα που ανήγω θα σοκάρει, πιστεύω πως καλό είναι όποιος θέλει να ασχοληθεί με το χώρο, να γνωρίζει όχι μονο τα καλά αλλα και τα κακά του χώρου.

Ελπίζω με το θέμα αυτό να μην προσβάλω τις αρχές του forum.

Ανοίγω λοιπόν το θέμα με ένα βίντεο που πραγματικά κόβει την ανάσα.

http://www.bestcrazyvideos.com/crazyvideos/22955/Nasty_Helicopter_Crash.htm
    « Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 5 Φεβ 2008, 01:12:12 από Reachy » Καταγράφηκε
    Reachy
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #1 στις: Τρίτη, 5 Φεβ 2008, 01:43:01 »

Ένα πρόσφατο σχετικά ατύχημα.....

http://www.thestandard.com.hk/news_detail.asp?we_cat=4&art_id=59975&sid=17097164&con_type=3&d_str=20080114&fc=1
    Καταγράφηκε
    Κωστης
    Aeromodeller Hero Member

Playing some blues...

« Απάντηση #2 στις: Τρίτη, 5 Φεβ 2008, 02:26:59 »

Και σου λεω μην μαθαινεις ελικοπτερο αφου το βλεπεις Wink

Περα απο την πλακα,πρεπει να σεβομαστε τις μηχανες που πεταμε και να τηρουμε ΟΛΟΥΣ τους κανονες!Πριν καιρο σε ενα αλλο φορουμ ειχε γινει μια αντιπαραθεση στην οποια ενα απο τα θεματα συζητησης ηταν η τηρηση των κανονων.Οποιος παει κατα και δεν προσεχει,αυτα παθαινει!Ακουγεται ασχημο αλλα αυτη ειναι η πραγματικοτητα.
    Καταγράφηκε

…χαρά στον Ίκαρο αψήφιστα που υψώθη φτεροπλάστης…
    mastoras
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #3 στις: Τρίτη, 5 Φεβ 2008, 09:59:04 »

Πριν καιρο σε ενα αλλο φορουμ ειχε γινει μια αντιπαραθεση στην οποια ενα απο τα θεματα συζητησης ηταν η τηρηση των κανονων.

Eλευθερο πουλί καλημέρα  devil

Η αντιπαράθεση είχε να κάνει με τον κανονισμό του μοντελοδρομιου που λέει ότι "  όταν πετάνε αεροπλάνα , απαγορεύετε να πετάει ελικόπτερο στον διάδρομο "  Wink

Δεν έχει σχέση αυτό με την ασφάλεια πτήσεων , απλώς αεροπλάνα μπορούν να πετούν πολλά μαζί , ενώ ελικόπτερο  μόνο ένα.

Οποιος πετάει ελικόπτερο πιστεύω ότι έχει υψηλό το αίσθημα της ασφαλείας , διότι γνωρίζει εκ των προτέρων την επικινδυνότητα του . Οποτε προσέχει πρώτα τον εαυτό του . !!!!! Οπως επίσης κανείς άσχετος δεν θα στείλει στον αέρα ένα ελικόπτερο πριν μάθει να το χειρίζεται  σωστά , γιατί όταν είναι νέος απλώς δεν μπορεί να το πετάξει και βολεύεται σε μια χαμηλή αιώρηση !!!!!

Εν αντίθεση με τα αεροπλάνα , και από την προσωπική μου εμπειρία στο μοντελοδρομιο , ο νέος θα απογειώσει το αεροπλάνο ...........και τρέξετε να κρυφτείτε όλοι .    Ελικόπτερο δεν έπεσε ποτέ δίπλα στον κόσμο [μεσα στο μοντελοδρομιο ] , ενώ αεροπλάνα πολλά .......μα πάρα πολλά !!!!

Για σκέψου λίγο  Wink είδες ποτέ ελικόπτερο επάνω από τα κεφάλια του κόσμου  Wink ......έτσι δεν είναι Κωστή !!!! Kiss

Kαι για το ποιοι θέλουν να τηρούν καλύτερα τους κανονισμούς , αυτό φαίνεται πολύ καλά . Τα ελικόπτερα και πρώτος εγώ φύγαμε νωρίς από το μοντελοδρομιο , ψάχνοντας νέους ασφαλείς χώρους πτήσεων , ενώ εσείς ακόμα πετάτε επάνω από τα κεφαλάκια των παιδιών που παίζουν στα σπίτια που βρίσκονται στην άκρη του διαδρόμου . ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ !!![/b]  Thumbs up

Δεν μπορούμε να μιλάμε για κανόνες , όταν δεν τους εφαρμόζουμε πρώτα εμείς  Wink

ΥΓ για τα πιο επάνω ατυχήματα ,λογικά  στο πρώτο ο άσχετος έκοψε το δικό του πόδι , ενώ στο δεύτερο ο κινεζος που για πρώτη φορά έπιασε στα χεριά του ελικόπτερο , τράβηξε idle up επάνω στο κεφάλι του .Απο οτι λεει τουλαχιστον η ειδηση 

Καταγράφηκε

Οταν θέλεις να πας κάπου γρήγορα πήγαινε μόνος σου, όταν θέλεις να πας κάπου μακρυά πήγαινε με άλλους
    Reachy
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #4 στις: Τρίτη, 5 Φεβ 2008, 11:02:13 »

Οταν ξεκίνησα το θεμα δεν είχα στο μυαλό μου να υπάρξει αντιπαράθεση μεταξύ αεροπλάνω και ελικοπτέρων.
    Απλά ήθελα να δημιουργηθεί και ένα θέμα όπου ο κάθε ένας θα μπορεί να έχει και μια εικόνα της επικινδηνότητας των μοντέλων ώστε να είναι 100 φορές πιο προσεκτικός στα πρώτα του βήματα.

Όλοι μας ως παιδιά είχαμε τηλεκατευθηνόμενα παιχνίδια τα οποία δεν είχαν ούτε το ένα χιλιοστό των δυνατοτήτων ενός αερομοντέλου. Έτσι πολύ πιθανόν ένας αρχάιος να φερθεί σε ένα μοντέλο όπως στα παιχνίδια. θα μπεί στο τρυπάκι να τσιμπήσει λίγο παραπάνω το στικ και το κακό δεν αργεί να έρθει.

Ο σκοπός αυτου του θέματος δεν είναι να φοβήσουμε τον κόσμο αλλα να τον ενημερώσουμε
    Καταγράφηκε
    GiannisX
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #5 στις: Τρίτη, 5 Φεβ 2008, 12:26:59 »

..."Η αντιπαράθεση είχε να κάνει με τον κανονισμό του μοντελοδρομιου που λέει ότι "  όταν πετάνε αεροπλάνα , απαγορεύετε να πετάει ελικόπτερο στον διάδρομο "...
    Μάστορ
    ο διάδρομος έχει σειρά προτεραιότητας είτε είσαι ελικόπτερο είτε είσαι αεροπλάνο.
    όταν ένα ελικόπτερο θέλει ασκήσεις στον διάδρομο, απογειώνεται απο το heli pad
    και πετώντας πάει εκεί.δεν νομίζω να έχει παραπονεθεί κανείς γιατί κάνεις ασκήσεις
    στον αεροδιάδρομο.Τι να λέμε. εδώ κάνουν αποπροσγειώσεις και κάθονται μέσα στο διάδρομο
    με τις ώρες κυρίως τα αεροπλάνα και είναι άκρως εκνευριστικό και επικίνδυνο
     Προσωπικά είδα blades 30 πόντους πίσω από το κεφάλι μου και αυτά ούτε καν στο διάδρομο,
    αλλά και αεροπλάνο να σκάει μπροστά μου ενώ πετούσα.
     'Ολοι όσοι πετάνε πρέπει να έχουνε το αίσθημα της ευθύνης και να μοιράζονται τον
    χώρο.Δυστυχώς όμως πολλοί δε νιώθουν και κάνουν ότι γουστάρουν χωρίς να σκέφτονται
    ότι είσαι και συ εκεί και θέλεις να πετάξεις.Δημήτρηη και υπόλοιποι φίλοι, θα ξαναπώ
    ότι το πρόβλημα δεν είναι το ελικόπτερο ή το α/π αλλά αυτός που το πετά(γεια σου Νινο  Thumbs up). 
    και οι μεν και οι δεν ,έχουν τους "μάγκες" τους δυστυχώς.
    Αυτό που βλέπω πάντως και με στεναχωρεί ιδιαίτερα είναι ότι δίνεις τροφή και συ αλλά και
    πολλοί σε αυτό που πάει να γίνει ελικοπτερο-αεροπλάνο = αρης-παοκ = ολυμπιακός -παο κλπ κλπ...
    Σχετικά με το ποιος είναι ποιο προσεκτικός πιο μαματος πιο πιο πιο...
    Φιλιά θα τα πούμε στο κλειστό σύντομα  Thumbs up

υ.γ Γιώργο για το βίντεο που κόβει την ανάσα ,το έχει σε πολλά άλλα links στο φόρουμ
    και είναι ακατάλληλο για ανήλικους.
    υγ 2 είμαι σίγουρος ότι δεν φύγανε τα ελικόπτερα καθαρα για λόγους ασφάλειας που είπες...
    και μακάρι να πετάμε και μεις σε χώρο χωρίς άγχος και στρεςς και με τα ματια μας 1024..
    Καταγράφηκε

Aeolus-Rc
    mastoras
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #6 στις: Τρίτη, 5 Φεβ 2008, 13:37:34 »

Αυτό που βλέπω πάντως και με στεναχωρεί ιδιαίτερα είναι ότι δίνεις τροφή και συ αλλά και
    πολλοί σε αυτό που πάει να γίνει ελικοπτερο-αεροπλάνο = αρης-παοκ = ολυμπιακός -παο κλπ κλπ...

υγ 2 είμαι σίγουρος ότι δεν φύγανε τα ελικόπτερα καθαρα για λόγους ασφάλειας που είπες...
    και μακάρι να πετάμε και μεις σε χώρο χωρίς άγχος και στρεςς και με τα ματια μας 1024..

Γιάννη δεν είσαι καθόλου ενημερωμένος , ενώ θα έπρεπε !!!! Θα βρεθείς προ εκπλήξεων  Wink

Δημήτρηη και υπόλοιποι φίλοι, θα ξαναπώ
    ότι το πρόβλημα δεν είναι το ελικόπτερο ή το α/π αλλά αυτός που το πετά(γεια σου Νινο  Thumbs up). 
    και οι μεν και οι δεν ,έχουν τους "μάγκες" τους δυστυχώς.

Που τους είδες τους μάγκες στο μοντελοδρομιο ? Πως το λες αυτό ? Εγω δεν διαπίστωσα καμια μαγκιά από κανέναν και ποτέ όσο καιρό ήμουν εκει . Μα από κανέναν !!! Τουλάχιστον εκεί τέτοια πράγματα δεν υπήρχαν ποτέ !!!

Η κάνω λάθος ? Κανένας εκεί δεν έκανε ότι ήθελε ποτέ !!!! Πως αφήνετε να εννοηθεί ότι υπήρχαν παραβιάσεις των κανονισμών ?

Εκτος εάν θεωρείς ότι το ελικόπτερο πρέπει να απογειώνεται από το heli pad και να το πηγαίνει ο χειριστής  περπατώντας στον διάδρομο  idiot2 Αυτό είναι πολύ κουφό και αφάνταστα επικίνδυνο ιδίως για έναν νέο  idiot2

Στους Αγώνες συμβαίνει αυτό , αλλά σε άσφαλτο ,και από έμπειρους αθλητές , και όχι σε χόρτο με τρύπες   Wink

Κωστή και Γιάννη μην μπαίνετε σε αυτήν διαδικασία , αντιπαράθεσης μαζί μου . Δεν είστε καθόλου ενημερωμένοι και δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις  .

Πως ξεκινάτε θέμα παραβίασης κανονισμών εφόσον δεν υφίσταται  ? Γέμισε το μοντελοδρομιο αεροπλάνα , ελικόπτερα , χομπυστες , αθλητές , επισκέπτες και μπλοκάραμε . ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ .

Δεν μπόρεσαν τα αφεντικά να χειριστούν ομαλά την κατάσταση , και ορίστε το αποτέλεσμα !!!! Να δημιουργούνται μεταξύ μας αντιπαραθέσεις και εδώ και στο άλλο φόρουμ , και ο κόσμος να νομίζει ότι έχουμε μεταξύ μας , οι αερομοντελιστες φαγωθεί .

Καταγράφηκε

Οταν θέλεις να πας κάπου γρήγορα πήγαινε μόνος σου, όταν θέλεις να πας κάπου μακρυά πήγαινε με άλλους
    Paulos
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #7 στις: Τρίτη, 5 Φεβ 2008, 13:50:08 »

και εγω πριν κατι χρονια την ειχα γλυτωσει απο θαυμα στο ελληνικο απο blades ελικοπτερου τα οποια περασαν σε αποσταση αναπνοης πανω απο το κεφαλι μου ενω πεταγα και το ελικοπτερο εσκασε σε ενα ibiza ακριβως απο πισω μου στο πισω μπαρμπριζ

τις συνεπειες τις ξερετε 

ο λογος ; του εσπασε το servo arm επειδη ειχε να το πεταξει απ'οτι ειπε πολλα χρονια χωρις να του κανει το απαραιτητο check

πιαστο αυγο και κουρευτο η βρες κεφαλι και κουρευτο
    Καταγράφηκε

If RC flying were drugs, it would be class A +
    GiannisX
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #8 στις: Τρίτη, 5 Φεβ 2008, 15:07:47 »

Φυσικά πως να ενημερωθώ αφού είμαι αεροπλανάς?
    Εδώ αυτοχαρακτηρίστικες τσιγγάνος  και ότι το κλίμα
    ήταν βαρύ , άρα η ασφάλεια των πτήσεων δεν ήταν λόγος σίγουρα!

Μάγκα ενοοώ αυτόν που κάνει απίστευτα 3D
    μεταξύ pits και αεροδιαδρόμου.
     Μάγκα εννοώ αυτόν που θα προσγειωθεί και πριν πας
    να βάλεις μπρος έχει γεμίσει ήδη πάλι να σηκωθεί...
     Μάγκα είναι ο ΤΥΦΛΟΣ που δεν βλέπει και δεν νιώθει γύρω του
    τα ξέρει όλα.Άλλο χρήση και άλλο κατάχρηση.
     Μάγκας είναι αυτός που για όλα του φταίνε οι άλλοι και ποτέ αυτός.
    Ξεκολήστε επιτέλους με τον μοντελιστικό διαχωρισμό ελικόπτερου και του αεροπλάνου.
    Φαντάζεσαι πόσο επικύνδινο μπορει να γίνει ένα MINIUM.....?
    Εσύ ορε Δημήτρη που πιάνεις το λαγό από τα αυτιά δεν μυρίστικες
    τα μαγκάκια???

Ξεκαθαρίζω για άλλη μία φορά.Δεν έχω κανένα πρόβλημα να μοιράζομαι
    τον χώρο που αγαπώ με άλλους ανθρώπους, είτε είναι άσπρος είτε είναι κίτρινος
    είτε μαύρος(ε/π α/π κλπ).
    Η ασφάλεια πτήσεων πετυχαίνεται και με σωστή συνεννόηση αλλά και κατανόηση που
    δυστυχώς κωλύεται μερικές φορές εξαιτίας του "αγνοώ κλπ κλπ"
    Οι αερομοντελιστικές διακρίσεις δημιουργήθηκαν από αυτούς τους
    μάγκες που ανέφερα ποιο πάνω και με χαροποιεί το γεγονός
    που κάνω 1 ώρα να πετάξω από τον αεροσυνοστισμό.Αν θέλω μοναξιά
    την βρίσκω και την βρίσκει οποιοςδήποτε και ας υπάρχει πρόβλημα χρόνου.

Κωστή και Γιάννη μην μπαίνετε σε αυτήν διαδικασία , αντιπαράθεσης μαζί μου . Δεν είστε καθόλου ενημερωμένοι και δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις  .
     Αντιπαράθεση δεν είδα καμιά προσωπικά με κανέναν και ειδικά μαζί σου όλους τους αγαπώ.
    και δεν θα μπω στη διαδικάσια.δεν μαρέσει να κ0λ0τρώγομαι(συγνώμη).
    Συζητάμε και να σαι σίγουρος ότι είμαι ενημερωμένος αρκετά.
    Είμαι μια καλή και ήσυχη κατίνα(ποιος δεν είναι?)

Εκτος εάν θεωρείς ότι το ελικόπτερο πρέπει να απογειώνεται από το heli pad και να το πηγαίνει ο χειριστής  περπατώντας στον διάδρομο  idiot2 Αυτό είναι πολύ κουφό και αφάνταστα επικίνδυνο ιδίως για έναν νέο  idiot2

Θεωρώ απαράδεκτο ένα νέο να μαθαίνει το χοβεράκι του μες τη μέση του κεντρικού αεροδιάδρομου.
    Χόβερ μαθαίνεις και στο χώρο αποπροσγειώσεως των ελικοπτέρών.
    Είναι ακριβώς το ίδιο να κάνω χόβερ με το αεροπλάνο και να εμποδίζω τους άλλους.

Αυτά.. με συγχωρείτε για το μακρύλογο μου και αν ξέφυγε λιγάκι της πορείας το θέμα.
    Καταγράφηκε

Aeolus-Rc
    Nemesis
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #9 στις: Τρίτη, 5 Φεβ 2008, 16:06:49 »

[/quote]

μεγαλες κουβεντες απο εναν μεγαλο;;;;;ανθρωπο
    Καταγράφηκε
    Κωστης
    Aeromodeller Hero Member

Playing some blues...

« Απάντηση #10 στις: Τρίτη, 5 Φεβ 2008, 16:24:35 »

Δημητρη,το τραβας πολυ το θεμα και δεν ειναι ωραιο αυτο!  Undecided Τα ελικοπτερα δεν φυγατε μονο λογο συμφορησης οπως γραφεις.Καποιοι απο εσας ηρθατε σε αντιπαραθεση με μελη του συμβουλιου και ιδιως εσυ το ξερεις πολυ καλα αυτο!!! Δε νομιζω να εφυγες απο την Εαθ επειδη δε μπορουσες να πεταξεις!(θυμασου το περι ανταρτικου και θα καταλαβεις Wink )
       Δοξα το θεο απο εμηνερωση καλα παμε.Κανεις δεν μας κρυβει τιποτα οταν ρωταμε και θελουμε να μαθουμε.Καλως ή κακως πηγατε σε αλλον χωρο και πετατε εκει.Αφηστε μας λοιπον κι εμας στην ησυχια μας να πεταμε στη Ραιδεστο.Δεν βλαπτουμε κανεναν,δεν ενοχλουμε κανεναν,τηρουμε τους κανονισμους και χαιρομαστε τις πτησεις!  Wink

Υ.Γ.: Οπως και ο Γιαννης ετσι κι εγω δεν εχω κατι με τους ελικοπτεραδες.Τι επισημαινω αυτο για να μην γινει παρεξηγηση!Δεν ειναι ωραιος ο ρατσισμος ασπρο,μαυρο,κιτρινο.
    Καταγράφηκε

…χαρά στον Ίκαρο αψήφιστα που υψώθη φτεροπλάστης…
    mastoras
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #11 στις: Τρίτη, 5 Φεβ 2008, 16:26:44 »

Εδώ αυτοχαρακτηρίστικες τσιγγάνος  ..........

Εσύ ορε Δημήτρη που πιάνεις το λαγό από τα αυτιά ........

Γιάννη σε ευχαριστώ πολύ , για τα καλά σου λόγια   

μεγαλες κουβεντες απο εναν μεγαλο;;;;;ανθρωπο

Νινο στο όνομα της ρετσίνας που ήπιαμε , και εσένα σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια 

Θα μπορούσα να συνεχίσω , αλλά προτιμώ να σταματήσω εδω  Huh Το παιχνίδι αυτό θα το παίξω με αυτούς που ευθύνονται για  αυτήν την κατάσταση και όχι με εσάς .

Καταγράφηκε

GiannisX
    Aeromodeller Hero Member

« Απάντηση #12 στις: Τρίτη, 5 Φεβ 2008, 16:46:48 »

Undecided....άστα να πάνε ...   white flag Crazy2 
    Καταγράφηκε

Aeolus-Rc
    Nemesis
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #13 στις: Τρίτη, 5 Φεβ 2008, 16:53:37 »

Θα μπορούσα να συνεχίσω , αλλά προτιμώ να σταματήσω εδω  Huh Το παιχνίδι αυτό θα το παίξω με αυτούς που ευθύνονται για  αυτήν την κατάσταση και όχι με εσάς .

[/quote]                                                                                                                                                      Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΘ καλεί τα μέλη του στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί μαζί με την κοπή της πίτας στο μοντελοδρόμιο την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2008 και ώρα 11:30 πρωϊνή.

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:
    απολογισμός 2007,
    ισολογισμός 2008,
    προϋπολογισμός 2008,
    μεταφορά μοντελοδρομίου,
    λοιπά θέματα

Θα ηθελα να σε δω ΕΚΕΙ!!!!!!!!!!!!!!

Καταγράφηκε
    Reachy
    Aeromodeller Jr. member
    **

« Απάντηση #14 στις: Τρίτη, 5 Φεβ 2008, 19:02:53 »

παίδες καταρχήν ξεφύγαμε απο το θέμα.
    το ποστ αυτο είναι για να εημερώνει έναν αρχάριο για το τι θα βρεί μπροστά του στα πρώτα πτητικά του βήματα.
    όχι στο τι θα βρεί στη ραιδεστό η όπου αλου

και επειδή είμαι φανατικός ελικοπτεράς.....
    http://youtube.com/watch?v=ZjCt6EAp8bc
    Καταγράφηκε
    Σελίδες: [1] 2 3  Όλοι     Πάνω
    Εκτύπωση
    Aeromodelling GR  |  Forum  |  Αερομοντελλισμός στο Aeromodelling GR  |  Aeromodelling GR - γενικές συζητήσεις (Συντονιστής: ArgyrisGiannetakis)  |  Θέμα: Ατυχήματα στον αερομοντελισμό
    Μεταπήδηση σε: